då var de söndag igen :o

helgen har varit heeelt fantastisk :D
gårdagen börja med fotboll här hemma, sen drog pappa och sven ner till stan och jag & lina börja göra oss ordning / förfesta , vi var bara vi två men vi hade ändå så jävla kul :D inte ofta de går, men när de är vi så går de fan :D haha, blev dansande på bord efter nån mintu shots och så :D haha . Vid halv 10 drog vi ner till öltältet och mötte upp mamma, trine, och några andra , arvingarna spela och de va ös ös ös som fan , bästa kvällen på länge:D . haha, jag fick även dansa bugg med en kille som INTE kunde , TVÅ gånger :O :O :P haha .
Men när öltältet stängde blev de lyktan , träffa lite folk där och sen palla jag inte de mer, blev på dåligt humör och stack. Men folk som känner mig vet att jag är MÖÖRKRÄDD :O , så träffa jag först lite vänner påvägen , sen vandra jag genom stan hem till lina , men jag hade turen med mig att någon ville hålla mig sällskap (på telefonen) , hem till henne :P . Sen när jag kom hem där , fortsatte jag försöka få tag på pappa, men nej !! Så ringde jag taxi, satt i kö någon minut och när jag kom fram så visa de sig att dom inte hade taxi förens 45 min senare, så jag sket i de. Fick cykla hem , blev ett par omvägar osv! Så kom jag hem, trodde jag va ensam hemma, men när jag gick ut i vardagsrummet såg jag att pappa låg och sov :O snacka om att jag nästan fick en hjärtattack !! .. Hur som helst så blev de sängen för mig meddetsamma, för jag knappt kunda hålla ögonen öppna ! ^^ . Drömde en braaaaaaaaaaaaa dröm ( men den håller jag för mig själv ;) ) .

Idag vakna jag upp och var stopp i hela huvudet, HEJ FÖRKYLNING :O , men annars mådde jag hur bra som helst :D , har legat i sängen hela dagen och kollat på två filmer och lite så ((: . Nu väntar jag mest på att lina ska komma hem här, så får vi väl skratta lite åt gårdagen xD haha.


PUSSSIS


det sårar att du sa så, för som jag ställt upp för dig så är de detta jag får slängt i huvudet ? :S

utgång ikväll ! (:

gårdgaen var sjuuukt :D, först blev de förfest hos lina, sen öltältet och tillsist kristall. Förfesten var skoj, satt och snacka och drack, sen öltältet var de roligaste på hela kvällen, de blev dans dans och dans, och när de blev en lugn låt fick jag kramas med min kära vän linda ;) hahaha, sen kom där en kille som var ensam, så han fick va med oss xD, blev lite konstigt men de funka ! hahah. träffa massa folk där. Påvägen ner till kristall, jag och linda för att lina skulle snacka med mattias, så träffa jag på danne, och de va eeeeevigheter sen jag träffa honom sist, så de va kul :D. Sen inne på kristall var de typ halvkul, inte så jättebra musik, eller jo , den kom när vi satt där nere och vänta på mattias och mange. Sen vandra vi bort till kebabtorget och jag blev riktigt arg på dom som jobba där, så glöm att jag handlar där igen ! Sen gick vi hem till lina och 20 i 4 kom taxin och hämta oss, så blev de hem till sängen för min del. Men det var en rolig kväll :D

ikväll blir de utgång igen , vet inte riktigt vad som händer först, men drickande blir de iallafall med lina. Sen bär de av till öltältet där vi träffar mamma och alla dom , sen förhoppningsvis vidare till kristall idag igen (((:

naj, nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen, håll tummarna för tff nu ;)

vi ses i dimman, PUSSIS

jahapp, då var de fredag igen ((:

börjar med praktikskit :( , sen blir de hem och sova en timme iallafall , sen börjar jag göra mig ordning meddetsamma. Pappa har då förfest här hemma ikväll så jag får börja så smått med dom när jag gör mig ordning ((: , sen cyklar jag hem till Lina och fortsätter där , och vid halv11-11 drar vi till öltältet där även pappa och co är , sen drar jag , lina och massa andra vidare till kristall :D kvällen kommer bli grym ;) dessutom min första helg som myndig och sååånt ;D

imorgon blir de först förfest av någon slag, sen blir de samma visa igen, vidare till öltältet men då är de istället mamma och co vi möter där , sen drar lina , jag och andra iväg till kristall , sweet :D

och på söndag kommer jag nog ligga i sängen den mesta tiden ;)

PUSSSSS

Tack för en underbar 18 årsdag ((: <3

jaa, då var de snart över och jag har haft en överbra dag
tack vare mina fina vänner och världens bästa familj , tack för de ! LOOOVEYOU <3

fick en massa fina saker.
- filmer
- parfym
- pengar
- presentkort på PIERCING :D, ansiktsbehandling och kicks.
- en fett cool spargris, sugrör, överfin / egenskriven mugg, liten stekspade och en äpplefläkt (av sara, elena, sunshine) xD
- överstort kort
- halsband
- öronhänge
- tavla
sen va de säkert mer, men jag kommer inte på mer, men jag allt blev så perfekt , taack så jääättemycket  (:


PUSSIS

blev bara oerhört besviken att vissa inte kom , tydligen var fotbollen så mycket viktigare än min 18 årsdag , de kändes faktiskt . Men det finns inget att göra åt saken nu. Och som vanligt fick jag höra en massa skit , jag förstår intevad felet är. Kanske är de så att felet inte sitter på mig, utan dig själv.. Men jag känner ju dig och vet hur du är , de är inte värt att lägga ner tid på.

mmmmmmmin dag :D

idag är de miiiin dag :D wihooo , 18 år . :D ÄÄÄNTLIGEN !

& för er som inte vet så fyller även chad michael murray 28 och MIIIN KIM KÄLLSTRÖM 27 :D haha..
men de är ändå mest min dag :D Och alla har varit helt fantastiska idag , gud va jag älskar er :D <3

ikväll blir de kalas och massa massa paket , wiiie :D

PUSSSSSIS

SÖNDAG .

vakna vid halv 11 imorse, så tog jag mina två pencilin tabletter, sen blev de frukost till eva & adam för min del xD . Nån timme senare följde jag med pappa och handla lite, sen när vi kom hem tog jag mina TVÅ SISTA PENCILIN , så gooooodbye öroninflamation :D :D . Sedan hjälpte jag mammi med tårtan till imorgon ( längtar :D ) , håller fortfarande på med den och snart ska vi dekorera den ((:
Kvällen blir nog ganska lugn med film & mys , och som vanligt den 23 augusti kommer jag inte komma somna , haha , som ett litet barn igen alltså xD

naj , nu kallar mammi , ska laga kaffe till henne ;) eftersom hon varit snäll och gjort smörgåstårtor och så hela dagen ;)

PUSSS


I KNOW YOU WANT IT !

sov till 2 idag , det behövdes verkligen ..
blev mf igår efter praktiken , med lina och några andra .. skulle till ett öltält där de va 20 årsgräns och trist då att de va 3 dagar tills jag fylla 18 :O , men mange kom på den smarta idén att jag skulle gå in med mattias med Linas leg. och sen skulle han gå ut och lämna de till lina osv .. Och de funka utmärkt . :D . Men jag mådde inte allt för bra senare mot natten , så jag var tvungen att ringa pappa och fråga om han  ville hämta mig, vilket han ville . Men de blev först till att handla käk på MAX , gooott :D Och när jag kom hem blev de bums i säng eftersom jag varit uppe i 21 timmar :O .

sen imorse vakna jag först halv 11, gick upp och var vaken i 40 min, tog min pencilin och så, sen gick jag och la mig igen , vakna då 2 och var tvungen till att börja göra mig ordning. Sen kom jag hem till sara halv 6, så blev de "kräftskiva" och senare stack vi till j&m och festa lite , dock inget drickande för mig . De får vänta tills nästa helg ;) hehe. Klockan 1 kom pappa och hämta mig och jag har sittit här sen dess och bara tråkat :O Kan inte sova eftersom jag sov så länge idag :O så va gör man då liksom ? Sitter ifs och snackar med danne , men han är lite seg på att svara nu tycker jag !! :p haha.

och vet ni , IMORGON FYLLER JAG ÅR ;) thihi , då blir jag stooor :D
och nuhar jag inte mer att skriva xD

PUSS

första praktikdagen avklarad..

kom hem från praktiken och var praktiskt taget DÖÖÖD , shit va slitet de är :O Har bara packat upp, packat upp, packat upp och städat idag :S , inget bra för rygg, fötter och händer :( Jag fattar inte hur jag ska klara mig till jul :O . Och för att räkna så har vi ungefär 35 praktikdagar till , minus några för mig eftersom jag är borta ett par veckor efter operationen , SWEET !! (Y) . Usch, jag tycker verkligen inte om praktik !! Tänk bara som dom utnyttjar elever gratis , shit ! Menmen, sånt får man leva med ..

För min del blir de nog sängen tidigt så jag orkar med morgondagens praktik , phu.. Men alltså, utan lotta så hade jag haft döööödstråkigt :O , vi har typ skrattat oss igenom heela dagen , även om de inte varit skoj saker vi har fått göra.. ^^ . And i loove her for that <3

naj , nu ska jag be pappi knaka min rygg , thihi . CIAO.

PUSS


första dagen på praktiken idag ...

jaa, då är klockan 6 och jag har varit vaken att tag :O :O :O , mår skitdåligt av den jävla pencilinen så de är sjukt , jag vill inte va sjuk mer !!! :( . Men iallafall så är de första dagen på praktiken idag och jag känner ÅNGEST , vilket jag gjorde igår också .. Usch vad jag inte tycker om praktik !! AARH . Men, jag överlever väl , har ju faktiskt lottch med mig vilket jag är glad över ((: .. Men som jag säkert skrivit innan så kom mer än gärna och hälsa på oss , ÖB youknow xD .

Nej , nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir lite piggare , ciiiao..

PUSS

(psst, om 4 dagar fyller jag år ;D haha)

första skoldagen avklarad.

blev skolan x2 idag , eftersom jossan inte hitta fick jag följa med henne halv 9 imorse när jag själv inte börja förens 1 :O , men va gör man inte :P . Sen blev de hem och jag somna typ en timme, sen börja jag göra mig klar så smått. Vid 12 kom Lina hem här och skulle hämta tvättmedel, så följde jag med när hon körde , så körde vi och hämta min pencilin och dropparna till örat och sen till skolan . Så mötte jag upp michelle, sen fick jag träffa alla andra med :D de va skoj ((: . Blev en massa snack där bara, sen sluta vi 30 min senare. Sen imorgon och fredag blir de ingen skola, utan har min praktik med lottch på ÖB, och hoooooppas de blir bättre än förra praktiken, för jag pallar inte en hel termin annars :O . Men jag har ju lottchen där, och henne har man alltid kul med :D <3 thihi.

Just nu sitter jag nog mest och väntar på att klockan ska bli mer, sen blir jag och jossan upphämtade av lina och sen kör vi och hämtar michaela, så ska vi in till mf och se nrj in the park ((: , kan inte bli merän skoj med tanke på personerna som ska med :D hah.

    

får bli såhär xD

och föresten, de har jag glömt skriva, jag har fått en preliminär tid till min operation och när jag tänker på de är jag cp nervös ! Men jag måste tänka positivt , att de kommer bli suveränt när de väl är klart .. Får hoppas att de inte förändras så mkt bara , mest så folk känner igen mig xD haha . & för er som undrar så ska jag göra en käkoperation eftersom min käke är såååå fel att läkarna inte fatta hur jag ens kunde tugga maten ^^ Men nu ska de bli ändring !! ((: I´m happy, but scered !


PUSSIS

men hej öroninflamation !! :(

som ni läste (om ni läst) förra inlägget så hade jag sjukligt, gråtligt ont i örat inatt och trodde de va öroninflamation . Så de va likabra att spendera min sista sommarlovs kväll uppe på akuten i två timmar :( , och mycket riktigt , det var öroninflamation :( Så jag ska prega i mig övermycket pencilin nu , 2 tabletter 3 gånger om dagen :O och dom dära tabletterna är inte små heller, dom vill fasen inte ner :( , och några droppar ska jag också ha i örat. Känns ju skitbra nu , börja skolan och vara sjuk :( , och inte minst börja praktiken om jag är sjuk :O , jag måste ju dit, kan inte sjuka mig första veckan :O :O . Menmen, jag överlever väl ..

nej , nu ska jag hoppa in i duschen , ciao.


PUSS

ÖRONINFLAMATION ?

jag måste börja berätta om gårdagen , de börja med att jag skulle upp 10, för att förbereda mig med tiden nu innan skolan börjar (imorgon). Men jag kom inte upp förens kvart över 11 ändån ;P . Så blev de för min del att kolla på film, Anastasia (disney), den va bara såååå bra :D haha . Efter jag sett den fick jag en kick och ville bara städa mitt rum ( konstigt nog ) , så de blev STOR städning på rummet, och då menar jag verkligen STOR . Börja damma och allt , sen dammsuga jag och tillsist drog ut så mycket som möjligt ur rummet så torka jag golven, HELT slut var jag efteråt, men här har heller aldrig varit såhär fint inne xD .
När jag låg i sängen och höll på att somna så skickar bigsis sms och skriver att hon hade tråkigt och efter många om och men så bestämde vi att vi skulle dra in till mf (: , så de blev bums in i duschen och lina kom sen och hämta mig lite i 5. Så åkte vi först till hennes jobb och fixa lite och vid 6 var vi på mf. Skulle käka , så kom vi ner till gustav och de börja SPÖregna, men vi skulle ha mat ;) Inte så jättegott var de , men de gick. Sen skulle vi bege oss hem igen för de va inget kul att gå där i de vädret. Men nästan uppe vid stortoget hade de nästa slutat regna och vi blev sugna på typ något sött . Tillsist kom vi fram till att vi ville ha friterade bananer och gick därför ner till stor toget igen och tror ni inte de börjar SPÖregna igen då :O wtf. Menmen, de va goott :D , sen åkte vi hem och vi bestämde oss för att ha ps2 kväll hos Lina, börja vid 9 och sluta lite i 12, för jag va aaastrött.

Sen kom jag hem och la mig typ meddetsamma, hade pyttelite ont i höger öra då (problemöra xD) , och tiden mellan 12 och halv 4-4 sov jag skitdåligt, mitt öra gjorde så fruktansvärt ont och de gick ner vid halsen och in på kinden , fyfan . Jag bara tänkte "ingen jäkla öroninflamation igen" JAG VILL INTE :( . Men sen gick jag upp och tryckte i mig två panodil och sen fick jag sova UTAN kudde resten av natten :( , men bättre de än att ligga vaken och ha ont..
Men de sjuka är, att de är ALLTID denna tiden jag får så jävla ont i örat, första gången jag hade öroninflamation var denna tiden för två år sen, och förra året hade jag också problem med de  , cp :S

Vakna 20 i nio imorse och lina kom och hämta mig & mamma 10 över 9 , så åkte vi till frissan, drygt som fan idag .. Sen kom vi hem och jag käka frulle och kolla på aladdin x) . Jag ´har kommit in i någon disney fas just nu , härligt ^^
Men hur som helst så händer inget annat resten av dagen , eller de blir kanske akuten senare för att kolla upp mitt öra :( , så håll tummarna för att de inte är något !!

Jaa, och skolan börjar imorgon, börjar klockan 1 men måste dit vid halv 9 och visa jossan var aulan är, suck, sen blir de hem direkt och sova lite till.. Senare på kvällen blir de nrj på mf med bigsis, michaela och jossan ((:

de blev mycket idag , men så blir de vissa dagar ;)

have a nice day, PUSSIS

ääääälska gårdagen :D

blev som sagt mf igår med jossan. Så vandra vi bort till 60 tals tältet och mötte carlo och johannes, sen efter en stund skulle vi gå till gustav och köpa dricka, men vi hamna uppe vid stortoget där miss li spela , blev ingen lång visit där eftersom hon inte är så värst bra xD . Så vi börja gå tillbaks till 60 talstältet, så satte vi oss med carlo och johannes och senare kom även naaalle (hampus). Kul som fan va de där :D . Vid halv 12 drog jag och jossan upp till stortoget för timbuktu, en snubbe börja dansa som fan med oss och vi bara garva heeeela tiden !! sjuk i huvudet var han xD . Palla inte se hela timbuktu, så vi drog runt lite här och var , hade allmänt kul och verkligen ALLT hände xD haha fyfan ! De går bara inte att beskriva, det måste upplevas för att förstå, därför är de bara jag och jossan som tycker de är kul :D hahaha. Tog bussen hem kvart över 1, så kom pappi och hämta oss på övre sen kom jag hem till min efterlängtade säng , härligt :D

imorse vakna jag och hade skavsår på min högerfot, världens största blåsa + ett sår :( . Men jag står ut ;) . Vid 2 tiden kom bigsis hem här, sen blev de mat vid halv 3 och sen sjöng vi singstar ( och självklart ägde jag skiten ur henne ;) hahaha ) sen kolla vi på 'att göra en pudel' haha. Sen blev de lite singstar till :P Hon åkte hem vid 8 , har typ spenderat hela dagen på mitt rum framför tv:n och datan (nördar i know) :P . Vid 9 kolla jag och mammi på en film, bra var den faktiskt :D . Och nu sitter jag här och gör inte allt för mycket, har ganska tråkigt faktiskt..

Skolan börjar på onsdag och visst , de ska bli skönt, men vi kan ju skippa den jäkla praktiken , usch va jag inte tycker om att praktisera !! Men jag ska iallafall befinna mig på ÖB med lottis varje torsdag och fredag denna terminen xD haha, så kom mer än gärna och hälsa på då !! :D haha


JosefinOlander, tack för att du är lika galen som mig :D <3

PUSS

NO MATTER WHAT I SAY !

det har inte hänt allt för mycket idag , men kvällen spenderar jag på mf med jossan,
ska även möta carlo, hampus och johannes där inne .
Får se hur länge vi sitter i tältet , om vi nu kommer så långt..
Men hör mer än gärna av er om ni är där inne eller så ((: .


jag bara hoppas att allt kommer bli bra nu !!


PUSS på er

seg dag ..

har inte haft mycket att göra idag :s
som sagt så var jag på körskolan innan och körningen gick bra, dess värre gick de för teorin :( .
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, käka frukost och sen la jag mig och kolla film , blev två stycken !! .
Sen kom pappi hem , så kolla jag the hills och sen blev de mat vid halv 7 och snart ska jag ut med elenis ((: .

Har de äntligen fixat sig ?

PUSS

IF I SAY ' I LOVE YOU ? '

The studio var gryyyymt kul :D Dock blev jag inte så jättenöjd med så många bilder (tack vare min käke) , men jag ska in där igen efter operationen och då kommer de bli bäättre :D . Men Jossan & Lina blev super söta :D Men jag köpte ändå 12 foto som jag ändå var nöjd med, eller kanske inte två av dom , men de va mamma som bestämmde dom xD .

Igår vakna jag upp och hade värsta ont i nacken och fortfarande sjukt ont i rygger, VAFAN ÄR DETTA LIKSOM ? :(

Planeringen av min 18 årsfest går framåt och jag hoppas att vi får lokalen som vi väntar svar ifrån ((: , för då kommer de bli bra ((: . För jag fyller ju trots allt år , om 11 dagar :D wiiho .

nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli mer, så ska jag ner till körskolan för en körlektion och sen även lite teori , jag vill ha mitt körkort typ NU ! :)

   

nu är de snart dags (:
pussssssis

NO MATTER WHAT !

dagen börja tidigt som fan idag , var hos doktorn 10 imorse och tog spruta :( , men de va den sista :D . Sen blev de hem & käka frukost. Sen vid 1 tror jag, så stack jag och mammi ner till anne och jooossan för att snacka om morgondagen (ska in till the studio :D ) Men de blev massa annat snack som vanligt ;) .
Har fått min dagliga motion också, jag och jossan cykla först till willys och sen hem i MOTVIND :O . Sen vid typ halv 6 ringde pappa till mammi och berätta en sak som hon inte ville berätta för mig och jossan, men gjorde de ändå. Och de va att man fick fylla en påse med skor på DNA för 500 spänn, och självklart stressa jag och jossan ner till stan i 190 !! Hitta vars 4 par skor, och eftersom vi skulle dela på en påse så tänkte vi att de går lätt ner där, eller iallafall 6 st. Men icke, vi fick två par var bara :O . Men de var ifs bra de med , jag betala 250: - för två par skor som egentligen skulle kostat 1200:- tillsammans , och jossan betala samma för två par skor som skulle kostat 1900: - tillsammans. Så vi kände oss väldigt nöjda med de köpet faktiskt :D , och sen att ett par av mina va fula, men ändå coola, men så sjuuuukt sköna är en annan sak ;)
Kom hem ifrån anne vid 7 tror jag , så blev de lite middag och sen snabbt till maxi och köpa strumpbyxor, sen hem i 190 och färga håret, skit mörkt blev de :O , men ser förhoppningsvis bättre ut i ljuset imorgon . Sen fick jag fixat mina naglar, men dock har jag inte bestämt mig helt för vilka kläder jag ska ha imorgon när vi ska fotas :( . Men de löser sig :D

ha de typ jäättebra :D
pussis

hahahahha, dessa pojkar xD

hahaha, shit .. Så klockrent de va igårkväll xD , dock kan jag inte skriva mer här !! :P

det har inte hänt så mycket i dagarna nu, har mest solat och badat hos d&t ((: . Fast var även ute och åt med älsklingar i fredags, de va mys och de behövdes för vi hade mycket att prata om ;) . Sen igår blev de först fotboll vid 12 ute i skegrie och sen 4 på vångavallen , tff - mff och jag säger bara DOMARSKANDAL ! Visst , de är lätt att skylla på domarn , men han va fan född i himmelsblått !! fyfan va jag hatar de ! :@ Men nog skrivit om de, jag blir bara arg igen då ! ..

la mig 4 inatt och upp vid halv 12 idag, så  blev de frukost och sen har jag datanördat mig ganska mycket xD .
Har ingen aning om hur resten av dagen kommer se ut, men de återstår att se ((:

har lite att göra i veckan också, imorgon ska jag till doktorn och ta spruta :( , sen tisdag ska jag, jossan, elena och bigsis till the studio och bli fotade :D , på onsdag ska jag på teorilektion och torsdag har jag en körlektion ..
Dock sista veckan innan skolan börjar, SUCK !! :( & jag fyller år om 15 dagar :D :D wihoooo .

trelleborg har blivit invaderat med äckliga kryp !

hm , för en liten stund sen va jag sjukt uttråkad men skitglad, skratta typ åt allt.
Sen bara de vände, blev skitirreterad och de gick ut över fel person, men shit va allt kan vända .
Dock har de aldrig hänt innan, läskigt ..

menmen, dagen börja med att jag vakna ( självklart xD ) , sen cykla jag, mammi, pappi till dennis och trine, fick fajtas med alla äckliga kryp som invaderat trelleborg idag :O , sen vid halv 3 blev de en cykeltur till körskolan för en körlektion, de gick bra och jag har nu kommit halvvägs med mitt körkort ((: . Sen blev de hem till d&t igen och jag slääängde mig i poolen, härligt som fan ((: . Sen blev de massa käk och så, sen hem och la mig och kolla the bachelorette, & jag böla, shit xD haha . Sen har de verkligen inte hänt någonting alls :O . Så jag funderar stakt på att sätta igång twilight faktiskt , som förövrigt är världens bästa film ((:

PUSSIS


I WANT YOU BACK

har varit i malmö hela dagen , blev en hel del inhandlat faktiskt ((:
3 par nya skor (A) , någon som är chockad ? xD sedan parfym och fix till naglarna :D
men som ni ser här nere så har jag faktiskt tänkt på vintern också ;) haha

<---- FÖRÄLSKAD

<---- riktigt härligt ;)

 <--- dom ser jäkligt långa ut, men de är dom inte ;)

har ju inte berättat om festen i lördags, som dom flesta vet så kände jag ångest, ville verkligen inte gå , jag hade egentligen ingen positiv tanke med den kvällen.. Men kvällen blev en succé, (stavning?), fyfan va jag hade kul, inte en enda tråkig stund , humöret var på topp hela kvällen :D . Börja med brännboll när vi kom dit och man kände direkt att man va en i mängden (: , sen blev de käk och en jäkla massa öl & cider , funfunfun :D . Men eftersom vi börja redan 4 , så avslutades min kväll när folket drog till kristall vid 1 , men de gjorde absolut inget för mig för då va jag ändå så trött och ville hem till min säng ((: . Men än en gång säger jag att jag hade så sjukt jäkla cp kul :D så tack för de True Blues, dock mest tack till linis :D

ikväll blir de innebandy med jossankossan och elias ((:

PUSSIS

IF I TAKE YOU

var ett par dagen sen jag skrev nu , men i torsdags åkte jag till ven och kom hem igår och var döööödstrött. Hade gått upp tidigt 3 dagar på rad + att vi gjorde en jäkla massa saker som var uttröttande eller va man säger på ven xD . Men när jag kom hem igår var debara till att börja göra sig ordning, sen kom elena hit vid halv 8 och vi körde och hämta Jossan, och sen tog vi en runda på gislövs marknad som förövrigt var sjukt tråkig ... Lottch och Ola var även med där ute (: . Sen vid halv 9 stack jag, elena och jossan in till stan igen, så blev de fika på systrar och bönor, sen åkte vi hem här och sjöng singstar och hade kul ((: . Så stack dom vid 2 och då blev de bums i säng för min del eftersom jag va cpcpcp trött !
Sen ringde Lina och väckte mig kvart i 12 idag, så blev de till att gå upp, käka frukost osv, sen nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart börja fixa mitt hår, för klockan 4 ska jag och lina på supporterfest , True Blues, & jag känner INGEN !!! :O . Så får se hur kvällen slutar (: Men hör gärna av er under kvällen ((:
Och nu måste jag kila och fixa mig , ciaaao .

puss

RSS 2.0