Slut på påsken

Vi kom fram till att vi hade väldigt mycket mat idag... Haha mer än hälften blev över! Så wihoo leftovers imorgon :) & vet ni, det gjorde inget att äggen var fula, för det blev ändå lite mysigare & roligare att dom ens var målade tyckte jag :) precis som när man var liten igen :)

Efteråt hade jag & lina en tävling för skojs skull! Sög ur saften ur 3 citronklyftor utan att göra en min, vi klara det båda två ;)

Efter maten körde vi ner till hemmakväll för att hyra film :) först såg vi den här med Johan glans & David Batra, kvarteret skatan eller vad den hette! HAHAHA min humör hahaha! Bäst var sången i kyrkan (ni som sett fattar), sen såg vi Taken 2, som var megabra :)

Nu har jag precis lagt mig för lite sömn :)

Puss & godnatt!


Varmt

Hej på er :)
Jag har då sovit så bra inatt :) bestämde mig igårkväll för att stänga av alla pilleralarm inatt, & vakna jag & hade ont så får jag ta då :) vilket jag gjorde halv 7 imorse! Men så himla skönt att sova en hel natt :)

Har inte gjort så mycket sen jag vakna, har spenderat lite tid med Mr. Grey & lite frukost :)
& nu har jag precis lagt mig i ett bad (första på väldigt länge för att vara mig), men det blir bara snabbt! Sen blir det fix innan L & A kommer, så blir det påskmiddag här idag :) yummie!

Kisses


Mr.Grey

Det har varit en mysig dag :) målade äggen innan & nej det blev ingen succé haha! Hade blivit bättre om det inte kladda så mycket ;) hihi men nu är alla målade iallafall, ser ut som ett barn har gjort det, men så får de va :)
Naglar är även fixade & jag har inte rört mig mycket mer från vardagsrummet idag :) har kollar lite serie & sedan läst en hel del :)

Syster kom även hem här & jag fick en påskpresent :) ett sånt jättefint ljusbord, ni vet en sån silverbricka med ben som man brukar ha ljus på? :) har velat ha en sån läääänge :)

Nu har L precis åkt hem & här sitter jag, börja se en film men avslutar kvällen med Mr. Grey istället, sicken boknörd jag har blivit helt plötsligt :) hihi

Kisses


Wake me up

Hej på er :)
Har vaknat från min eftermiddagsvila som har råkat bli varje dag mellan 12.30-14.30 :) hihi! Det är då morfinet slår in & jag blir trött! Men ska antagligen ta min sista pilla ikväll, så tur är väl det :) men skönt är det att sova sådär en stund :)

Annars idag ska jag måla ägg , haha (när gjorde man det senast? 7-8-10 år sen eller något?). Men det ska bli kul :) haha, som ett litet barn igen :) ska inte ha påskmiddag här hemma förens imorgon :) så det blir myslördag idag :) ska som sagt måla ägg, fixa mina naglar lite påskiga & så :) så blir det väl en hel del sidor i boken också som jag förövrigt har svårt för att sluta läsa :) vem kunde ana att det blev så liksom? :)

Ni får resultat av ägg & naglar sen :))

Kisses


Oups

Råkade buda på ett 3D skal till & råååkade vara det vinnande budet (a) haha ;) så nu väntar jag på 3 nya skal :) hihi

Har legat hela dagen i läst, mysigt :)
Har även världens bästa grannar & vänner som gick & köpte mariekex & nutella till mig :) alltså, tusen miljoner tack :) hihi! Det är fredag, så jag åt 3 såna :) (sen blev jag mätt)
Dom senaste dagarna har jag bara ätit frukost & middag, inget däremellan, inte bra! Men är man inte hungrig så ...

Äh, kvällen avslutas i soffan framför premiären av let's dance :D

Kisses


Dusch

Hej på er !
Fy tusan vad trött jag är, men det är kanske inte konstigt! Har precis sovit två timmar, så skönt :) & nu har jag precis kommit ut från en galet skön dusch! Känslan av att inte ha tvättat håret sen i onsdags & sen få göra det idag är underbar :) mm!
Så ska försöka fixa till mig & förhoppningsvis kan jag följa med på kalas (i huset sidanom) ! Men får se hur allt är när jag fönat osv!
Hade varit skönt att komma ut lite, men allt är upp till fossingen!

Annars blir det en myskväll här hemma :)

Kisses


En sömnlös natt

Hej på er !
Väldigt konstigt hur man reagerar olika, olika gånger! Sist jag käka morfintabletterna blev jag så trött att jag sov dygnet runt! Denna gången , ja jag blir väl trött typ, men kan inte sova .. :/ dessutom kliar det något fruktansvärt mycket på hela överkroppen & har gjort hela dagen! Kan det vara en reaktion på det? Vad skulle det annars vara :/

Grymt jobbigt iallafall & inte kunna sova... Något bra tips? Får panik på att det kliar också, what to do, what to do!? :(


Över 100

Sådärja, ungefär 120 sidor avklarade, varav 100 idag kanske! Jag är stolt :))

Men nu kallar sängen !

Kisses and goodnight <3

Här är min lilla hörna i vardagsrummet! Flyttat 2soffan & en extra säng framför! Är perfekt då jag inte kan ligga ner hela dagarna (för kroppens skull), så är sängen perfekt höjd att ha benet i när jag sitter i soffan :) & blir jag lite trött, ja då hoppar jag över i sängen & slumrar till lite :) jag har det ändå bra :) haha det är ju bara för några dagar då jag gärna inte ska upp & gå för mycket ..


Lasagne

Man blir otroligt trött av morfinet! Kände det när jag satt & läste innan & alla ord bara gick ihop .. Så två timmars sömn fick det bli :) sen fortsatte jag läsa! Det är som alla säger, boken är bra!!! (Femtio nyanser av honom) jag tror nog att jag kommer hinna läsa dom under min sjukskrivning :) gör jag det kommer jag vara sjukt stolt! Haha... Har ju som sagt in läst ut en hel bok på flera år!

Nu har jag precis avnjutit en gooood middag som jag längtat efter, nämligen lasagne, massa sallad & fetaost :) yummie :)))

Nu ska jag spendera ytterligare tid med Mr. Grey !!

Kisses


3D

Hej på er :)
Första natten är avklarad med massa piller & alarm mitt i natten! Har inte fått så mycket sömn, men det har ändå gått bra :)
Har en sån myshörna i vardagsrummet (kan visa er senare) !
Jag & Mammi satt hela förmiddagen & kolla iphoneskal, så jag har beställt hem 3 nya 3D skal :)) så fina dom är :) kanske lite stora & klumpiga, men vad gör de? ;)

Foten gör inte fullt lika ont nu som igår, men jag kan ändå inte va uppe ! För så fort det kommer ner blod i foten så känns det som att den ska sprängas ...

Så, inget kul här inte! J ringde precis så snacka med henne en halvtimme typ :) sen blir det väl boken varvat med sömn :)

Kisses


Falling

Hej :)
Promenad blev det imorse, tummen upp :)
Sen operationen i eftermiddags gick bra , men det var smärtsamt denna gång! & även så har det gjort något så fruktansvärt ont sen jag kom hem :/ men tror ändå att jag kommer vara "vågligare" med denna fot, då jag vet hur det går till!

Lite kul var det innan allt börja idag & sköterskan blev chockad över hur jag svara på hennes "hur är det nu innan" - frågor, som då var "äh smärtan under operation & sprutor går över , det blir ju bra sen, så får man tänka" osv osv, & berätta då även om käkoperationen som jag gjorde 2009! Kändes skönt att höra när hon sa att jag var stark som ens tänkte så, det var inte många som säger så! :) på ett bra sätt alltså! & det första hon sa till mamma & syster i väntrummet var något i stil med "hon är en tuff tjej minsann som klarar mycket" det är väl tur de :) hihi

Nej, det blir ryggläge resten av kvällen framför TVn! & sömn tidigt! Längtar riktigt mycket över morfintabletten faktiskt! Smärtan är nästa olidlig emellanåt!

Har skrivit min "pillerlista" precis som förra gången !!

Kisses


Om 5 timmar ...

.. ligger jag på operationsbordet! Snacka om ångest! Så ska ta mig upp nu & se hur vädret är, för är det fint ska jag ta mig en promenad! Det är ett måste! Men det ser fint ut genom gardinen iallafall :) haha!

Mår fortfarande inte helt okej! Men har försökt chocka kroppen med c vitamin flera dagar nu, genom att pressa egen apelsin & dricka! Det känns alltid bra direkt efter! Så får ta & göra det idag också!
Ska pressa, ta en promenad , sen dricka den iskall :)

& vänner, bara hör av er om ni vill komma & hälsa på mig, eller göra något! Det är så otroligt tråkigt att bara ligga här utan att kunna göra något!!! Dom 2 första veckorna kan jag dock inte göra så mycket ... Meeeeen !!!

& just de! Ni som känner mig vet att jag har jättesvårt för att läsa en hel bok, då jag tröttnar! Men igår gjorde jag som alla andra, börja läsa 50 nyanser av honom :) alla älskar den tydligen, så jag får se hur det blir! Hoppas jag kan ta mig igenom hela :)

Kisses


Vilken skön dag !!!!

Börja piss imorse, men när jag väl kom ut så kändes det bättre! S kom & hämta mig så körde vi hem till henne så hon fick mat i magen! Sen tog vi oss ut i solen lite :) gick ner till stan för ett ärende sen en liten promenad, så hamna vi hos s sen igen, så hon gick hem & jag traska hem :) tog en lite omväg , då det varit underbart väder idag:) & jag ville passa på att gå medans jag kan!
Så beroende på hur det är imorgonbitti så blir det förhoppningsvis en pw då med, innan op på eftermiddagen!
På ett sätt är det skönt för jag vet exakt vad jag ska gå igenom, men samtidigt är det fett mycket ångest av att faktiskt veta hur det kommer va :/ för sist var det icke kul!

Men så när jag kom hem följde jag med Pappi till maxi, & nu blir det min tur att laga middag & efter det ska jag slänga mig i ett efterlängtat bad :)

Kisses


Celsius - my best friend!

Hej på er :)
Trots att jag har legat platt fall i soffan till två avsnitt gg så har jag hunnit mycket mer också :) S skrev & fråga om vi inte skulle ta en promenad i eftermiddag, så jo självklart :) trots att jag inte mår bra så gör det nog bara gott av att komma ut i solen lite :) så under tiden jag vänta på henne, så har jag plockat undan, bytt lakan i sängen, tvättat, hängt upp, tömt diskmaskinen & sånt där "kul" haha ;) men det gick smidigt då jag drack en celsius under tiden & blev pigg :)
Nu väntar jag bara tills hon slutat jobba, sen möter jag upp henne :))

Kisses


You only live once

Godmorgon på er!
Öppna ögonen för bara en liten stund sen! Ska upp & käka lite frukost tänkte jag! Sen vill jag verkligen ta mig till gymmet! Får se hur det går :)

sen blir det antagligen Malmö :)

Kisses


Live your life

Hej på er!
En väldigt trött tjej som skriver! Mår inget vidare alls! Huvudvärk & ont i öronen :(
Men frissan idag var ju bara så skönt & välbehövt :) ny färg & mer klipp :) det blev väldigt kort i nacken, men jag gillar de :) fick även två ögonskuggor med mig hem, testa dom när jag var hemma & guuuud så bra dom var :) skimrar massor, precis som jag vill ha de :)
Drog till gymmet efter frissan, vilket jag inte skulle gjort! Var där en halvtimme sen var jag tvungen att köra hem :( mådde då inte alls bra ... Så nej ingen kvällsträning här inte ...

Ska inte göra ett smack resten av dagen, ligga i soffan typ ... :) fast måste ju fixa våfflor sen, det är ju våffeldagen ;) hihi

Kisses


Good morning

Hej på er!
Mitt alarm ringde för 20 minuter sen! Ska upp & käka frukost osv, sen ska jag till frissan & låta Therése ta hand om mig lite, älskar de :) sen efter det ska jag svettas lite på gymmet tänkte jag :) är trots allt sjuk än, men måste passa på, för efter onsdag så händer inte så mycket .... Då har jag tid att vara sjuk efter de..! Hinner kanske köra ett pass ikväll också? :)

Kisses


I don't care, I love it!

Heeeeej säger en glad flicka idag :D
Skönt att jobba utan en kund i butiken imorse (börja 9 & vi öppnar 10)! Sen har det varit full rulle hela dagen! Kul med mycket att göra :) tiden går så mycket fortare ! :) sluta 16.15, då hem & käka & nu ska jag ta en dusch sen fix inför kvällen :) blir först hem till s föräldrar för förfest, sen vidare till Malmö & lilla torg :) kommer bli en bra kväll, dock lite halvt nyktert då jag ska köra imorgon, men man kan ha kul ändå ;) hihi! Ska ha min strawberry daiquiri ikväll iallafall :)) hihi det har jag sett fram emot hela dagen ;)

Nej, måste kila!
Hoppas ni får en bra lördag :)
Kisses :*


They already know

Godmorgon!
Det var en väldigt lång & seg dag på jobb igår! Men tacka gudarna att jag stod i snittrummet hela dagen! :)
När jag kom hem blev det käk, sen bums i säng! Klockan ringde ju 06.20 imorse :( så tidigt har jag inte gått upp på länge! Men här sitter jag nu, ska snart köra till jobb!

Ikväll blir det lilla torg med flickorna :) det är det positiva med att börja tidigt idag, jag slutar tidigt & börjar sent imorgon :))

Kisses


What a night

Godmorgon på er!
Somna innan 22 igår, vakna upp i panik senare & trodde klockan var mycket, kolla & den var 23.10, haha! Kändes som jag hade sovit länge ! Men riktigt skönt var det att somna om direkt igen :). Har vaknat till ett par gånger då halsen & huvudet har känts som det inte vill vara kvar på min kropp :( inget kul alls, men what to do ...

Idag står det jobb på schemat! & ska jag va helt ärlig så ser jag inte fram emot att ha stängning till 8 ikväll för att sen börja 9 imorgonbitti ... Men så får de va!
Trots många timmars sömn inatt så är jag helt slut! Gillar absolut inte att må dåligt...!

Nej, nu ska jag sluta klaga & hoppa in & ta en dusch!
Kisses .


Mysig dag

Hade en mysig dag i Malmö igår med Mammi! Blev 3 klänningar rikare, wihoo :) jag hitta ju den perfekta till festen :) köpte även två nya piercingar till mina dermal! Fick då dom bytta där inne också! Hade aldrig klarat de hemma, dom satt ju som sten & ont som tusan gjorde !!! Men nu har jag två stjärnor där istället :))
Kvällen avslutades med sushi :) yuuuummie

Idag har jag jobbat, men inte mått något vidare! Så det var skönt att komma hem, få mat i magen & sen slänga sig i ett riktigt varmt bad för att få upp värmen :)

Hade lätt kunnat somna nu, men får vänta lite! Så det får bli lite gg & sen sömn :)

Kisses


Lean on me

Nej, jag trotsar detta, åker till Malmö med Mammi i hopp om att hitta en svart långklänning till en fest i april! :) så jag kan dölja min överfula sko som jag kommer gå runt med då ... :) wish me luck!

Föresten! Börja dagen på bästa sätt! Nyttig frukost framför gossip girl! Sen hoppa jag ner i ett varmt bad & drack grönt te med massa honung (för halsen) snacka om bra start på dagen :)

Kisses


Skulle inte tagit ut lyckan i förskott!

Jag såg så fram emot mina lediga dagar, för jag skulle då träna!!!! Igår gick det så bra, men idag när jag vakna (för 40 min sen) vakna jag upp med halsont, täppt näsa, huvudvärk, rinnande ögon & nysningar.... Vad tusan är detta :(((( förkylningsskit!! Aja, men någon som vet om det är farligt att köra styrka på gymmet när man är sjuk!? :/

Hur som helst, Robins igår var så himla kul! Hahahaha ! Dock var början väldigt tråkig då det var exakt samma skämt & händelser som sist! Men sen när det kom nya saker, Fytusan vad vi skratta :D haha! & komikern Fredrik som var där, överkul kille :D haha! Tårarna spruta av glädje ;)

Väl hemma så decka jag direkt, så trött ...

Får väl se vad som händer idag då :)
Kisses


Lycka!!!!!

Hej på er!
Hur underbart är det inte att slå upp ögonen på morgonen & direkt känna "idag ska jag träna", riktigt pepp var jag, så upp & hoppa i träningskläderna! Käka en macka & drack en celsius sen iväg till gymmet, & ännu bättre var det när jag kom ner! TACK foten för att du orka mer än 7 minuters kondition ! Körde 30 min fullt ut & svetten rann av mig, sen blev det en hel del styrka & för en gångsskull ordentlig stretching! Total lycka när jag gick där ifrån :) det går framåt!
Väl hemma fixa jag en god lunch :) sen börja jag med städningen av rummet, känns riktigt skönt :)

Nu har jag precis fixat mina naglar (som var katastrofala innan)! Sen blir det fix med mat & ikväll blir det slagthuset för Robins :D
Bra dag!

Kisses!


Tiden flyger förbi

G o d k v ä l l .
Jobb idag har gått snabbt!
Väl hemma så slängde jag mig i soffan i väntan på mat :) har precis käkat & ska nu hoppa in i duschen för att sen åka hem till E för bebismys :))) hihi! Perfekt avslut på dagen ju :)

Har dessutom "helg" igen, två lediga dagar framför mig :) & mina planer är träna träna träna & imorgonkväll blir det inspelningen av Robins på slagthuset med L & J :) hihi <3

Kisses.


Här stannar min tid

Okej! Jag skrev ett inlägg, som jag sudda ut, sen skrev jag ett nytt som försvann!? Aaah !
Jag struntar i det istället & bjuder på en bild från igår :) finaste vänner !


Inflyttningsfest

Hade en underbar förfest igår med fina flickor :) dessvärre sluta kvällen sämre :/ fan att folk inte kan låta en vara när man säger de :o blöh!
Men överlag hade vi kul :D

Idag när jag vakna mådde jag inget vidare alls, usch! Haha.. Så har blivit soffhäng hela dagen, fram tills nu! Ska göra mig ordning för lite inflyttningsfest hos S ikväll :) ska bli skoj som tusan :)))

Lite dåliga bilder från gårdagen! :)


He's just a boy

Godmorgon på er!
Vakna exakt samma tid imorse, dvs 1,5 timme innan klockan skulle ringa, skumt ... Meeen, då har jag haft ännu en mysmorgon, skönt :) har tom hunnit halvfixa håret till ikväll, så det räcker med dusch, kläder & smink ikväll :) perfekt! Ska äntligen träffa min fina bästa vän ikväll!!!!! :)) & äntligen ska jag få dansa av mig lite! Efter att inte ha varit ute sen 5 januari så ska det bli sååååå kul :D & idag är ju enda chansen jag får göra det :) hihi!
Sen ska ju vänsterfoten opereras :(((

Men jag ska ha såååå kul ikväll :)
Hoppas dagen på jobb bara flyger förbi så jag bara får krama om mitt hjärta igen :))) längtar!!!

Hoppas ni får en bra fredag :)
Kisses


Head up.

Hej på er :)
Tidig kväll igår resultera att jag vakna 8 imorse, istället för till klockan som stod på 09.20! Skönt på ett sätt :)
Låg kvar i sängen länge innan jag tog mig upp & in i duschen!
Sen blev det gossip girl & frukost, härligt :) älskar mornar utan stress :) kan ju hoppas att dagen blir bra :)
Jobb idag med..

Kisses.


In the sky

Det har minsann varit en lång dag idag också ... Helt slut när jag kom hem!
& min dunjacka som skulle tvättas idag har blivit tvättad, men fick inte torktumla länge nog så den är katastrof!? :( så hej skinnjacka i minusgrader & snö!? Uusch! Menmen, what to do, tur jag bara ska till & från jobb imorgon & att jag har världens bästa Mammi som ska försöka fixa det imorgon :) <3

Nu blir det sömn för en trött mig!
Puss & godnatt!

Finare bebis får man leta efter <3


More than you know.

Jobb jobb jobb har det blivit idag!& snack med försäkringskassan imorse, får tydligen mer pengar i slutet av månaden, tummen upp :)
Har varit en seg dag på jobb, men det var kul att äntligen gruppa igen :) jag gillar de!

Väl i Trelleborg så fixa vi en väns inflyttningspresent :) sen hem för att käka, soppa :)
Kvällen avslutades i ett bad med tända ljus, musik & te :) superhärligt :)

Nu ska jag sova faktiskt, trött som tusan :)

kisses.


Kalas

Godkväll!
Hemma från kalaset (för ett tag sen) god mat & jag blev propp mätt :) hehe.
Det blev lite familjemys i soffan när vi kom hem framför TVn & nu ska jag slänga mig i sängen för lite sömn :)

Såhär såg jag ut idag :)


New in

En ny fin somrig, romantisk, underbar klänning hitta hem igår :) 
vit är verkligen inte jag att köpa! Men denna gillar jag och jag totalälskar ryggen :) 
 

finns här intill dig

Hello.
Men nej så dåligt det gick på gymmet idag!!!! Jag var så arg & ja det syntes nog också på mig! Kroppen ville verkligen inte som jag ville! Den bara skaka! Testa både band & cykling, men nej! Men jag gav mig inte, jag skulle ta mig igenom lite styrka, vilket jag istället gjorde!
Sen väl hemma fick jag bara dunder huvudvärk....
Så tillaga lite bananpannkakor & käka det framför gossip girl!
Nu ligger jag i ett bad med ansiktsmask, skönt! Sen ska jag inte göra allt för mycket fram till klockan 6, då bär det av hem till kusin som fyller år! :)

Kisses

https://cdn3.cdnme.se/950425/7-3/pic_513dcd249606ee29ba8717da.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/950425/7-3/pic_513dcd33e087c304cb27086f.jpg" class="image">


Hemska dröm

Alltså usch!
Drömmen jag drömde precis innan jag vakna av ett ryck med massa tårar var att pappa fick en hjärtinfarkt & jag ringde ambulans men kom inte fram & ja där kom då aldrig någon & pappa inte palla mer för allt gick ihop!
Jag får ont i magen bara jag skriver om det nu igen, men det var sjukt verkligt! Fy!!
Var därför tvungen att ringa honom på jobb när jag vakna för att fråga så att allt var bra & om han mådde bra! Så knäpp man är, men usch vad obehaglig känsla ... Han skratta bara åt mig & sa att han mådde bra, vilken tur! Haha :)


Taggad

Måndag morgon & jag sitter hemma med en celsius & taggar gymmet :) idag ska det gå bra :))

Ikväll blir det kalas för min kära kusin SOM FYLLER 18!?!? Vad hände där liksom? Hon var ju precis 12 :(( haha! Men ett stort grattis till henne iallafall :D

& förresten, ja mello i lördags, Robin vann & jag var glad :D hihi! Det förtjäna han :)

Kisses.


~


White as snow

Hej på er!
Sliten, men jobbdagen gick bra idag! Vi har haft mycket att göra vilket är skitkul :) tiden har bara rusat iväg idag! & det bästa av allt är att kunderna är trevliga, det blir mycket roligare att jobba då :)

Är iallafall hemma nu, handla lite blommor med mig hem :) så hem, käka smörgåstårta, nu ligger jag i ett bad för att värken i benen ska bli lite bättre :) har känt mig handikappad idag när jag gått! Smärtan plus min sjuka träningsvärk i ljumskarna... Haha dålig kombo :)

Hur som helst, ikväll blir det familjemys framför mello :) vem hejar ni på? :)

Kisses


Man in the mirror

Godmorgon!
Kvällen igår avslutades med världens snyggaste outfit (inte) hos J för några för många glas vin! Men det var trevligt :)
Var dock väldigt trött imorse när jag vakna :) meeen, what to do :) har fått i mig en redbull & har fler med mig till jobb ;)
Jobbhelg då ja! & ikväll blir det familjemys till mello med smörgåstårta ;)

Nä nu måste jag rusa, L hämtar mig nuuu :)

Kisses


Kvinnodagen

Godkväll :)
Det har minst sagt varit en hektisk dag på jobb :) men det är skönt när där är att göra :) fast trots det känns det inte som att jag gjort ett skit idag då jag fått springa till kassan hela tiden :)
Sen hade jag själv kassapasset mellan 15-18! Kunderna har varit trevliga idag, det är kul då :) kom fram en dam i typ 40 årsåldern & la marsipanchoklad på disken medens jag packa in hennes blommor & sa "den får du för att du står här & sliter hela dagen & för att du också måste få något på kvinnodagen" det gjorde verkligen min dag bättre :) känns bra när det man gör uppskattas :) en liten gest gör så mycket:)

& min fina kollega som alltid får mig på bra humör, möts av en kram på morgonen & säger Hejdå med en kram på kvällen, L <3 :)

Nej, nu får jag väl se hur jag avslutar kvällen! Men inget ansträngande :)

Kisses


What can I say?

Godmorgon f r e d a g.
Idag står det jobb på schemat! 7 timmar! Sen vet jag inte vad som händer ikväll, men antagligen bara ta det lugnt :) jobb imorgon också ju!

Börjar dagen på ett bra sätt, med en celsius, så jag ska nog klara av humöret på topp hela dagen :) knäppt egentligen att man ska behöva dricka en sån för att bli pigg & glad? Haha ... Men det funkar så :) har börjat gilla den med persika/mango (grönt te), tummen upp :)

Nej, nu ska jag inte babbla på mer, ska snart bege mig ändå :) får dessutom sällskap i bilen till Malmö idag :D

kisses.


Jag är sååå avundsjuk ...

.. på migsjälv idag ;)
Upp imorse & iväg till gymmet med en celsius & E :) svettades lite, hem sen & käka räk/crabbfish sallad, OMG så gott :) sen köra Mammi till jobb , ner till maxi & handla lite, hem & plocka undan här & nu ligger jag i ett bad med nynoppade ögonbryn, nyrakade ben, blåbärs ansiktsmask & babyolja i vattnet! Kan det blir bättre? Ja självklart har jag bra musik i hela lägenheten ;D fan vad jag älskar dagar som denna :) borde unna sig själv det lite oftare :) alla borde göra det!
Jag mår verkligen toppen idag, det var längesen jag sprudla av så mycket glädje, hopp & taggning! Fyfan, nu ska det bli ändring :)

Nu ska jag fortsätta njuta av ensamheten ända tills pappa kommer hem :)

Puss på er.


Godmorgon

Hej på e r !
Har sovit bra inatt, äntligen :))

Idag ska jag ha en "ta hand om mig" - dag :) träna, ansiktsmask, äta nyttigt, ja ni vet sånt där :) jag ska inte ge mig! Även om jag inte kommer kunna träna som jag vill så ska det gå ändå! Börja äta mer nyttigt & mindre onyttigt! Nu får det vara stopp!

Hur ser er dag ut?
Kisses.


Nääää!!

Hade skrivit ett långt inlägg till er om min dag... Men allt försvann :o
Får ta det imorgon! För nu kallar sömnen!

Kisses


It's all because of yooooou


On my way

Hade galet svårt för att komma upp idag! Vakna 9 & tänkte att jag då tar mig upp, så somnar jag kanske bra ikväll :) men icke, ögonen ville verkligen inte! Så det blev en timme till ... & gudars vad ont i kroppen jag har! Först inte röra sig på 6 veckor & sen tillbaka på jobbet! Phu! Haha .. Men jag vänjer mig :)

Idag är det fiiint väder! Ska träna idag! Men först blir det städa, sen stan med Mammi en sväng :) SEN blir det pw i det fina vädret :) eller gymmet, får se :)

Kisses


Bad & nötter

Godkväll!
Dagen på jobb gick bra, kul att träffa alla igen :D blir extra glad när dom säger flera gånger att det är skönt att ha mig tillbaka :) dock har foten gjort såååå fruktansvärt ont, men jag fick bita ihop :)

& kan ni förstå vilken ångest jag hade imorse när byxorna var tighta!?!?!? Åååååh :( så nu jävlar blir det träning fram tills nästa fot om 3,5 vecka!!

Just nu ligger jag i ett bad, för att få bort den värsta smärtan så jag sen förhoppningsvis kan somna som ett litet barn :)

Hoppas ni haft en bra dag.
Kisses


En liten viskning

Hej på er!
Natten har varit väldigt lång!! Jag har sovit men dock vaknat helt för många gånger!
Var trött & kall när jag vakna imorse! Men upp & in i duschen! Idag är det dax att dra sig tillbaka till jobb .. 12-20 !
Beställde skor förra veckan för jag antagligen inte kan ha gympaskor på mig, men har dom kommit? Nix .... Får lösa det där.

Kisses


Kaos

Tänker inte ens skriva om gårdagen! Jäkla skitkväll rent ut sagt!

Idag vakna jag upp, trött men glad för det var ju massa sol :)
Så in i duschen, sen hämta E mig så blev det frukost på systrar & bönor :) mums!
Sen hämta vi bebis, så det blev massa bebismys :)

Nu ikväll har det blivit familjetime i soffan :)

Imorgon börjar jag jobba igen efter 6 veckors sjukskrivning, tiden har flugit förbi & det ska bli kul & träffa alla fina kollegor igen :) komma in i lite rutiner! Har då en känsla av att jag äntligen kommer kunna somna efter imorgon igen ;)

Kisses.


Inte som planerat

Kvällen blev inte som planerad !


Förlåt förlåt förlåt!

Har varken haft tid eller lust att blogga :/

Kvällen igår spenderades i Malmö med massa massa vänner :) vi var på slagthuset & såg Robins provinspelning :) det var skoj, & han är ju sjukt snygg ;)
Senare avslutades kvällen på tgi för en trevlig kväll :)))

Idag vakna jag, trött som fan... Men åkte med familjen till Malmö... Tur var väl det för jag fick med min kepsen som jag letat efter sen förra sommaren :)))

& eftersom jag börjar jobba på måndag & foten funkar nått så när så blir det ut med tjejerna ikväll, håll tummar & tår att det ska gå bra :)) hihi!

& just nu ligger jag i soffan med matkoma efter att ha käkat sushi, muuuums :) dock måste jag börja göra mig ordning :)

kisses.


RSS 2.0