Star Wars

Hej på er !
ööörh, anfådd av att gå i en liten uppförsbacke ? Ja det var jag ...
& just nu sitter jag här, har precis kommit ut från duschen och är anfådd som tusan .. + nysningar på de ! AAARH försvinn förkylning, FÖRSVINN ! haha .. Tycker synd om mina vänner som ska få höra på mitt snörvel & min andning hela helgen ;P Kommer säkert bli anfådd när jag äter godis... höhö !

nej , nu ska jag snart bort till Sunshine och förbereda helgen ! (:
Sen vänta på fina vänner & pojkvän som kommer senare ! :)

PUSS

dåligt uppdatering..

.. förlåt för de !
Mår skit gör jag inu , förkylningen börjar bryta ut, men har inte gjort det fullt ut än .. Jobbigt som tusan & jag hostar & nyser stup i kvarten ! Och näsan är dum och halsen... bläää !
Men skönt att det inte blir någon fest i helgen, ska hem till bästa vän för att ha Star Wars maraton .. Vet inte riktigt vad jag känner inför de, men gillar jag inte filmerna så kan jag trösta mig med bra sällskap iallafall :) (nej, jag har inte sett dom)

Ska snart åka till Svedala med pappa & Lina för att kolla på en soffa vi hitta häromdagen ! Hoppas pappa gillar den också, för jag tyckte den var skön :)

PUSS

I don´t feel good

Har varit igång hela dagen .. Sis bjöd på lunch på Tusen & 2 , mysigt ! Sen blev det några rundor här & var.. Turen avslutades i Malmö på mobilia & sen på vellingeblomman ! Väl i Trelleborg vid 6 så hämta jag upp Sunshine och lämna Lina, så drog vi ner till stan för shoppingkvällen ! Mötte upp Linda där nere :) Tråkigt när man inte har pengar bara... men jag fick med mig en supermysig skjorta hem iallafall !
När jag kom hem kan man väl inte påstå att det var en rolig bemötning.. sitter på rummet nu och tänkte mysa ner mig i sängen (ensam) & titta på idol, sen ska jag orka ta mig en dusch !
Sen får jag hoppas på att krypa ner i pojkväns armar , för där mår jag bäst <3

PUSS

Sick

Vakna upp imorse av att gummen var helt svullen och gjorde ont, halsen värkte och jag mådde uselt ! Hej förkylning ... Så det blir ingen träning idag .. suck ! Dock bjuder sis på fika i stan istället :)
Men först MÅSTE jag städa mitt rum ordentligt ! Så det ska jag göra nuuuu :)

Sen ikväll blir det shoppingkväll med Sunshine :D

PUSS

movietime

Hej på er !
Dagen har sett ut som såhär.. vakna nästan precis innan vi skulle iväg, ner till stan och bli klippt, asskönt och jag har nu ny frisyr ((: hihi ..
Sen cykla jag hem, byta om osv, sen drog vi (Lina, Patrik, Jag & Nicolas) till skogen för att plocka svamp ? hahahaha ... Väl där insåg jag att det verkligen INTE var min grej ! ^^ Gillar inte skogen .. :P
Väl hemma så laga vi mat iallafall, gottit :)
Sen lämna dom mig och jag la mig i ett SKÖNT bad :) Sen kolla jag Idol sen igår !
Nu tänkte jag sminka mig, sen köra och hämta L, P & N för att sen åka in till Malmö för lite biomys ! Ska se Friends with benefits ! :)



PUSS på er.

...

allt förstört !

I´m born this way

Hej på er !
Kvällen igår blev kanoooon , haha massa skratt och gaaaalet god mat :D
Kom hem runt 3 inatt, då blev det sängen med en pojkvän som hade fått ganska för mycket av det goda ! ;)
Vakna vid 11 imorse, låg kvar till lite över 12 när N vakna.. Då blev det frukost osv ! :)

Nu har han precis cyklat hem, så jag ska lägga mig i ett skönt bad tänkte jag, det kan nog behövas ! Sen är det jag & N som står för middagen ikväll, tror det blir pannbiffar med kantareller i eller nått, kan va gott ;) Sen ska vi göra en gooood efterrätt ! Sen avslutas kvällen med bastu och världens finaste pojkvän :)

Perfekt helg, fler av dom !!!! :)

PUSS

yes! I would die for you, baby !

Kvällen igår var nice, överraskningsfest för Jonathan som blivit gammal (18 ;) haha ! Men det var sjukt kul iallafall :D & tack till alla (dom flesta) som var där ;)
Kvällen avslutades på bästa sätt ;D

Imorse vakna jag upp bredvid pojkvän vid halv 12, då blev det pannkakor till frukost, framför Idol ! :)
Sen boka vi bastu till imorgon, och var en sväng hos kusinerna för att hämta lite saker ! :)
Nu har jag precis kommit upp från en skönt bad och tänkte göra mig ordning lite ! För vid 6 drar vi hem till sis & Patrik för att fira Patrik som fyller 20 på måndag :D Kommer nog bli en bra kväll denna med ! :)

Perfekt helg med folk jag tycker om, UNDERBART !! :D

min snygging är bäst <3

PUSSSS

mycket på lite tid

Möte 10 imorse, som gick till viss del bra och till viss del dåligt ! Måste hålla koll på mitt blodtryck ... blärk ! Efter där så sprang jag snabbt inom Åhlens och köpte två filmer, Dagboken & Allt för min syster, sååååå bra filmer, så jag är en lycklig ägare nu ;)
Sen blev det en väldigt svettig runda på gymmet med Hille, kändes sjukt skönt må jag säga :D , Sen drog vi till arbetsförmedlingen, och när det var klart mötte vi Sunshine för en sväng till Systemet & H&M, sen fick jag med mig scones från EH hem också, så nu har jag precis mumsat i mig den !
Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag , sen ska jag vila en stund !!

För ikväll är det paaarty ! :D

PUSS

städa städa städa

Garderoben är nystädad så nu är där fint inne, allt ligger inte överallt & ingenstans längre ;)
Nya lakan i sängen också, skönt !! & dammsugat rum ! Borde damma, men jag varken hinner eller orkar nu faktiskt ! Här är hyffsat fint nu , det får räcka för idag :)

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, SKÖNT !! Sen vid 5 ska jag träffa Michelle :D Men innan det ska jag försöka hinna till maxi för att handla lite frukt ! Nu när jag är inne i dom här träningstankarna igen så måste jag ha frukt istället för massa onyttigt skit ! Det hjälper sjukt mycket när man (som jag) får socker sug varje gång man ätit (nästan) !

PUSS

save me

Sari är räddaren i nöden, har svintråkigt.. Har gjort ett öronhänge i brist på annat ^^ Hade glömt hur kul det var :P , men hur som helst så drar sari till gymmet med mig väääääldigt snart :D

Känns bra, var där ett par dagar förra veckan, & denna veckan har jag varit där varje dag än så länge ! :) JAG ÄR PÅ G !!!!!! GILLART !!!

PUSS

it´s all done !

Stan gick bra, vi hitta allt vi skulle ha och enligt oss blev det perfekt ;) Kan inte säga så mycket mer !
Väl hemma så börja jag med maten , som blev god faktiskt :)
Sen la jag mig sängen och kolla ett avsnitt oth , och nu är jag här.. Känner mig sjukt trött, men jag vill ner & träna.. Dock är där ingen som vill med :( Får se hur jag gör ikväll, om jag tar mig till gymmet ensam, eller om jag tar en lång pw istället, något av det ska göras iallafall ! :)

Sen imorgon har jag bestämt date med Michelle, ska bli skoj :D


PUSS

I was the one who let you know

Godmorgon

Jobbiga drömmar inatt, fast jag har sovit hyffsat bra ändå ! :)
Har precis ätit frukost och nu ska jag hoppa in i duschen, sen möta Sunshine för en sväng i stan :) Sen i eftermiddag/kväll blir det gym med sis ! :D

PUSS

With you by my side I will fight and defend

Hej på er !
Om en liten stund åker jag med mamma & Lina ut till mormor & morfar för att hälsa på, morfar har precis kommit hem från sjukhuset efter en operation & så :) .
Sen har jag faktiskt ingen aning om vad som händer resten av dagen , får helt enkelt se ! Tänkte höra med sis om hon är sugen på en runda till gymmet ikväll , så somnar man gott sen ;)

Ska ifs mysa med pojkvän till Kill Bill 2 ikväll tänkte vi ju ! (:

PUSS

Kill Bill

Nu ska jag krypa ner under täcket och låta pojkvän värma mig, ska mysa till Kill Bill ikväll ! :)



PUSS

borde städa...

Hej på er !
Har haft en bra morgon , upp - käka frukost - gymmet ! Eftersom jag inte mår tipp topp men ändå tog mig till gymmet tänkte jag ta det lugnt ! Men det blev ändå en hyffsat bra runda på bandet faktiskt, i bra lutning och bra takt ! Så det kändes hur bra som helst :)
Jag är iallafall precis hemkommen, ska köra ett varv med dammsugaren på rummet sen hoppa in i en efterlängtad dusch ! :)
Sen åker jag hem till N och lagar middag med honom, sen spenderas kvällen där :)

PUSS

all night

Kvällen igår blev bra bra bra :)
Hade superkul med mina flickor :D Dock var kvällen seg med tiden, så det blev ingen utgång ! Men det blev bra ändå :D Mycket skratt & galenskap :)

Imorse vakna jag och mådde perfekt :) Så de blev frukost till Idol..
Nu har jag precis kommit ut från duschen, ska åka & handla mat med Sunshine om en stund, sen ska vi baka tårta och laga mat :)
Tårtan ska vi ha ikväll när vi ska fira Calle för han fyller år idag :) Grattis :D

Jag har aldrig blivit så glad för nått dåligt förr ! HAPPY !!!! Lättnad !

PUSSS

my girls

Hej på er !
Var på avskedsfest igår hos Patrik då han, Didrik & Alex snart åker iväg ! Mycket trevlig fest :)

Idag vakna jag upp sidanom pojkvän, alltid lika mysigt, han är bäst <3
Blev stan en runda med han & Sunshine, sen hem och lägga mig och kolla oth !
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det snabbfix och sen iväg till Elena för en tjejkväll med mina fina flickor :D Elena, Sara & Sunshine ! Vi ska ha en sån där galen kväll som bara vi kan få till ;) hihi
Sen avslutar jag kvällen med att somna sidan om den bästa pojken som finns <3
Tror det blir en perfekt kväll ! :)

PUSSS

bad day

Dagen har sugit fett mycket ! Dåligt dag som tusan !

Nu kryper jag ner i sängen hos pojkvän !

PUSS

gps, bra uppfinning.

Är nyss hemma från Lund, och tacka gudarna för gps ;) haha , bra manik dedär :D
Grabbarna var iallafall hur bra som helst idag , grym spelning :)
Nu är jag lagom trött, så ska hoppa ner i sängen med en söt pojke !

PUSS på er mina fina vänner :*

jag andas din luft

Gymmet är avklarat och det känns kanon , lika bra som alltid annars när jag kommer hem därifrån ! :)

Det har hänt igen... ska man gå runt och va rädd för att något ska hända hela tiden ? Jag hade lagt det bakom mig ett tag, men nu hände det igen ... Kalla mig tönt, fegis eller dum i huvudet, men jag kan inte hjälpa hur det känns !

PUSS

don´t give up !

Godmorgon mina vänner !
Klockan ringde halv 9 imorse, gick upp 10 över 9, har precis druckit min frukost och snart ska jag iväg till gymmet med Lina & Patrik , känns skönt att börja som jag gjorde innan ! Har sagt det innan, men jag måste verkligen komma igång, och häromdagen fick jag en sån ... "detta måste jag göra nått åt, KOM IGEN NU JONNA !!!!" Så nu får det bli så, vare sig jag inte orkar/inte har motivationen osvosv så ska jag ta mig till de förbannade gymmet tills motivationen kommer igen, jag ska inte ge mig !!

Ikväll åker jag iallafall till Lund med några för att se Imminence spela :)

PUSS

keep my angel close

kvällen avslutades hemma hos Johanna med henne & Elena, galet ;)
Nu blir det sömn med pojkvän !

PUSS

blödande händer

Vakna inatt och såg att det bloa från min knoge ? Nu är det mest ett blodigt sår som är svullet.. Konstigt nog var där inte någonting när jag gick och la mig igårkväll ^^ haha..
Menmen, dagen är lite halvt planerad nu faktiskt, ska åka in till malmö med Sis & Nicolas där vi ska hämta upp Patrik för att åka lite överallt... Ska iallafall till en tatuerings/piercing studio , och sist till Ikea ! :) kulkul !
Sen ikväll blir det träning med Sari :D


PUSSIS

I look at you

Godmorgon !
N har precis åkt och jag vet inte riktigt vad som händer nu ! Är sugen på gymmet, men får se om Lina kan ! Annars blir det gymmet ikväll istället :)
Jag har faktiskt ingen aning om hur dagen kommer se ut annars ! ^^

PUSS

this could be the last time

Vakna ganska seg imorse...
Men jag hade superkul igår :) Tyckte det var tråkigt att dom flesta gick så tidigt .. Men det var kul ändå :)
Städa & så inatt, astrött,  haha ! Men det var skönt att slippa de imorse !

Har inte gjort så mycket idag, käkat frukost och kollat idol typ :)
Ska snart hem till mina kusiner för ett t...-party :) haha
Sen får jag se hur resten av dagen kommer se ut, antagligen stannar jag i sängen och kollar oth ;)

PUSS

you got me

Fix fix fix är det som hänt idag , en sväng till stan, inom N, inom Ö&B osvosvosv... Bakat, fixat och donat !
Men det blir nog bra dehär, för ikväll blir det party som bara den! & jag får träffa mina älsklingar från Göteborg :D :D :D :D hihi , så glad ! Är självklart glad över alla mina fina vänner som jag ska spendera kvällen med ! :D
Tror det kommer bli kanon , jag ska bara försöka få bort stressen och få hit peppen istället, men det kommer nog ;)

Hoppas ni ska ha en lika bra lördag som jag kommer att få ! :)

PUSS på er.

who´s gonna save the world tonight?

Efter frukosten tog jag tag i mitt rum, så nu är det fint och fräscht igen :)
Har även fixat fransk manikyr på naglarna och väntar bara på att det ska torka , sen ska jag ta en skön dusch ! Och vid 3 kommer N hit och hjälper mig baka till imorgon :)



PUSS

with every heartbeat

Godmorgon mina fina vänner !
8 imorse drog pojkvän, men jag somna glatt om :) Och vakna då vid lite över 10 ! Har precis satt igång en maskin tvätt och tänkte nu fixa frukost och lägga mig i soffan & se idol sen igår :) Sen vet jag inte vad som händer under dagen ... :/ Ska iallafall hämta nyckeln till lokalen vid 5 och ragga massa pajformer :) Sen vid 7 drar jag mig ner till Harmony för att käka där & samtidigt fira Lottchen :)
& ikväll blir det fix i lokalen och efter det ska jag busa med Elenis ! :)

PUSS

biomys

Hej på er !
Dagen idag ... har varit ute i Önnarp, sen på maxi för att handla inför lördag , så nu är allt de fixat ! :)
Nu har jag precis kommit ut från duschen, och Sunshine hämtar mig om ungefär en halvtimme, då ska jag på bio med henne, Frida och Josefin och se Smurfarna :D hihi ..

 

PUSS


do you know how it feel´s like?

Idag ska jag träffa Josefin, lycka :) hihi
Ska ta en mysig fika med henne innan jag ska på möte, & efter det ska jag hem och laga middag ! Sen får jag helt enkelt se hur kvällen slutar ! :)

PUSS

Live

Hej på er !
Här är den dära saken jag kom hem med igår från malmö också, jag gillar den ;D hihi



Elenas idé.. Vi gick på Burlösvs center och hon fick för sig att hon ville tatuera sig.. & jag var lätt på ;) Vi leta reda på massa studior och gilla den här båda två och tjejen som jobba där var grymt trevlig :) Och jätteduktig på att rita !
Det är ju då ingen sån här... "jag gör den bara för att" även om det var en spontan tatuering, utan jag har ju tänkt och skriva detta länge ! Bara för att man ska leva i nuet och bara vara.. Försöka och inte tänka på det bakom sig och inte allt för mycket framåt ! :)
Jag gillar den iallafall och tycker inte jag kunde satt den på nått bättre ställe ! :)
Vi halvdiskutera även mina fåglar som jag inte är nöjd med, och hon kan kanske bara fixa till dom lite så dom blir bättre, annars blir det nog henne jag låter tatuera över dom, för hon var jätteduktig ! :) Men jag vill ju helst ha fåglar där juuu !

PUSS

mysig malmörunda

Har varit i Malmö med Elenis heeela dagen !
Åkte in vid 12 och var hemma 19.30 , och vi var lite småbusiga ;) hihi , jag berättar mer om det imorgon eller nått :) Men jag fick med mig en hel del hem .. en ring, en bh, byxor, tubtop linne, strumpbyxor, sprit & lite så ;)

Sen väl hemma iallafall så byta jag om snabbt och gick bort till Sunshine för att se ensam mamma söker + lite skitsnack !

Och nu blir det mys med pojkvän resten av kvällen (innan jag deckar) ! :)

PUSS

forever´s gonna start tonight

Dagen igår blev hur mysig som helst, och maten var kanongod :D jag var sjukligt mätt hela kvällen ! ^^
Så det har blivit en bra helg med helt underbar mat & trevligt sällskap :)

Nu har N precis åkt till Malmö och jag ska hoppa in i duschen, för om 50 minuter ungefär åker jag in till Malmö med Elenis, det återstår att se vart vi hamnar någonstans ! :) Men shopping blir de ;D

PUSS

Söndag

Kvällen igår börja som sagt i Ystad på Bryggeriet med Nicolas familj, supermysigt var det och maten var så underbart god ! :)
När vi kom tillbaka till Trelleborg åkte vi till Hannah som hade fest, men vi blev inte så länge där ... Så väl hemma så blev det sömn ..
Natten var ganska jobbig, hosta mig igenom den !

Imorse när jag vakna åkte N meddetsamma, så senn halv 10 har jag inte gjort så mycket, kollat lite oth osv ! Ska snart ner en sväng till mamma :)
Sen i eftermiddag/kväll åker jag hem till N för att fira hans mamma som fyller år idag, Grattis till henne :)

Så har min dag och kommer min dag se ut i stort sett :)

PUSS

två månader

Hej på er !
Kvällen hos Hille igår blev jättebra, och jag lärde mig skala räkor och jag skala även min första kräfta igår ;) maha , äckligt var de, så jag åt mest räkor :)
Kom hem ganska tidigt igår , vi var så trötta ...
Vakna upp efter 11 timmars sömn imorse, fortfarande trött ?
Så morgonen har väl sett ut som så.. frukost... ps2 ;) maha !
Ska snart hoppa in i duschen sen beger vi oss hem till Nicolas för att sen åka till Ystad och äta med hans familj :)
Idag firar vi även 2 månader, 2 underbara månader !!
Tycker om honom mer och mer för varje dag som går ! <3

PUSS

Kräftskiva

Hej på er !
Vakna imorse av att Nicolas låg och kolla på mig
och när jag öppna ögonen så ligger han och småskrattar? haha!
Har iallafall hunnit äta frukost och fixa en liten överraskning tills ikväll :)
Ska hem till Hille med roligt folk för lite kräftskiva, KUL :D hihi

Men först under dagen blir det massa fix, sen ska jag våldgästa Elena en stund också tänkte jag ;)

PUSS

with me tonight

Nystädat rum, nybäddad säng och en svettig jag ^^ haha..
Känns iallafall skönt att här är rent igen :) & nu ska jag hoppa in i en skön dusch, sen ska jag träffa älskade Helen för en fika ! :)
& ikväll är det jag som står för maten,
och efter det så kör jag & hjärtis och handlar till imorgon (kräftskiva;) hihi

PUSSSS

RSS 2.0