1a advent

Hej på er! 
Jag kan väl börja berätta om igår, nagelmässan, när vi kom dit var de ganska litet & vi tänkte "ja en timme här sen inte mer" ack så fel vi hade , 4 timmar & ganska mycket pengar spenderade !! Haha men så kul vi hade :) träffa våran gamla lärare, himla kul att träffa henne :) & vi fick massa inspiration på vad som kan göras med alla roliga saker :) åååh vad vi var i himmelriket ! Nu har jag massa nytt glitter, nya färger & jag kan äntligen börja göra ombre :) iiih va skoj :) saknade dock lite julstickers & så men jag får väl ta fram mig kreativa sida & börja handmåla ;) 


Tillbaka till rubriken ! Första advent idag, mysigt att vakna upp & va LEDIG !! Har jobbat alla julskyltningar sen jag kom ut i arbetslivet! Så himla mysigt att kunna gå på julskyltningen ids :) även om det inte är så mycket! 

Sen imorgon börjar verkligheten , är ledig några få dagar fram till jul, ska hjälpa till lite på lekia & det ska bli himla kul! Älskar att jobba i julstressen! :) haha 

Nej nu ska jag ta en dusch sen ner till stan :) 
P & K 

in bed

Godkväll ! 
Har haft en härlig dag med familjen - pappa, var på dollarstore som öppna igår & jag säger bara Oh my god!!!! Haha där kan jag bli fattig ;) 
Sen blev de tidig middag för oss & bus med Milton :) 
Kvällen har jag spenderat hos Sari för idolmys :) hemma i sängen nu & taggar nagelmässa imorgon, nörd som jag är ;) haha 

Godnatt fina ♡

knäppt hur kroppen läker

Godmorgon, eller godmiddag !

Idag behövde jag verkligen sova ut, riktigt skönt var de :) åt en lång frukost & sedan hängde tvätt! Nu blir det ett bad sen iväg i eftermiddag :)

& till rubriken ... för 2-3 veckor sen ska jag va ärlig med att jag inte mådde så bra pga en sak! Men idag, klart jag fortfarande tänker på det men det är långt ifrån så jobbigt som det var då! Hur kroppen så snabbt kan glömma & gå vidare & bara sluta hoppas, så skönt!! 
Jag kan överanalysera mycket, men nu orkar jag inte det mer! Livet går vidare & så gör jag med :) 

P & K 

LYCKA

3 veckor, 4 dagar på salongen, plugg som aldrig förr - idag fick jag mitt efterlängtade GODKÄNDA diplom som nagelterapeut !!! Den lyckan i kroppen alltså !!! Iiih :D 
Underbart mysig salong, helt underbar lärare, kan knappt bli bättre :) 

Stor skillnad på det jag gjorde förr 
Fina mammi agera modell idag , här är hennes naglar :)
Som många kanske vet så hade jag sedan ett halvår tillbaka ett diplom från en annan skola, som jag visserligen är godkänd att sätta.mig på salong med, MEN det är inte godkänt på annat vis! Vi blev med andra ord grundlurade på den utbildningen!  Men äntligen känner jag mig säkrare än förr & jag är så otroligt glad! Lilly nails är helt fantastiska som gör detta för oss som inte visste bättre än att gå den första skolan, men är man ny i yrket har man ingen som helst aning! Men nu är jag så inmatad med nyttig information så nu är jag fit for fight med mina naglar :D iiih !!! 

P & K 

äntligen soffan

Har varit igång hela dagen, börja med en god frukost sen satte jag igång & verkligen storstäda lägenheten, riktigt skönt! Har varit lite slarvig med städade just för jag knappt varit hemma, men ändring på de nu :) 
Sen blev de ett bad med nagelboken för plugg, & sen blev de massa massa rep. Frågor i flera timmar! Behövde paus & gick upp & snacka lite med mamma, tills pappa kom hem sen blev de maxi med han! Sen hem & fortsätta plugga! Men nu är det inte lönt längre för hjärnan är så trött, så det får bli soffan, extra mysigt nu när jag satt upp ljusstakar & så :) 
Blir tidig säng ikväll, imorgon är det dax för höör igen :) håll tummarna för mig! 

P & K 

bästa jobbet i världen

Godkväll !
Idag var de 3e & nästsista gången på salong harmoni och uppgraderingskursen , det gick kanon idag :) byggde på 2 okända modeller idag, med 2 hela olika nageltyper, superkul att testa nytt :) jag är så otroligt glad att jag gjorde detta så jag får ett ordentligt diplom! Snart är det examensdax & jag är taggad :) så kul att se utveckling på en själv :) & en kanonlärare & helt underbara produkter ! Jag är så glad att jag hittat mitt drömjobb, ni anar inte :D 

Men trött är man, mycket att ta in & framför allt mycket bilkörning som tar knäcken på skallen ! Haha & tidiga mornar ! Men ett bad nu sen soffan resten av kvällen :) 
Har möte imorgon & 1 nagelkund, sen blir de förhoppningsvis lite julstäd & få upp ljusstakar :)

"Vår" lilla hörna

P & K 

05.30

Godmorgon 
Att ställa klockan är söndag tar alltid i lite , värre när det är 05.30, la kvar 30 min så traska upp vid 6, dusch & frukost är klar ! Lite kaffe nu så jag vaknar ! 
Beger mig mot Höör om 45 minuter, det ska bli skoj :) ska öva på varandra idag så kommer hem med franska vilket jag själv inte haft på en evighet :) 

P & K 

sjukligt

Det är inte mänskligt att va såhär trött som jag är hela tiden ! 
Idag har jag gäspat mig igenom hela dagen ! Det enda vettiga jag gjort är att plugga! Men jag är faktiskt lite orolig för morgondagen ... kan typ ingenting :( 
Känns som jag börjar bli sjuk också ... men imorgon blir det skolan , ska bli kul :) ska dock upp 05.30... mindre kul ! Men blir de som sist så får man energi för man är taggad :) 

Nej , nu ska jag fortsätta kolla så mycket bättre i min ensamhet med popcorn ! :) 

P & K 

my friends , my family - my life

Hello !
Födelsedagsfesten igår var trevlig :) det blev 90 tal över hela kvällen! Haha... gnuggistatueringar var en present han fick, vi fick för oss att göra några, frågar Linus efter min första "får jag ta en till?" & får till svar "jonna vi gör Slut på alla" haha inte brq att säga till mig ;) idag ska de skrubbas skrubbas skrubbas!! Haha ska ju till skolan imorgon ! Hahah 



Kajsa till vänster, jag till höger ☆

Efter en fullspäckad dag

Dagen igår var minst sagt fullspäckad & efter BB så somna jag som ett litet barn & sov till 10 imorse , skönt som tusan :) 
Dagen idag börja dåligt dock, gjorde iordning en god & nyttig frukost därav egenpressade apelsiner, men vad händer, jag tappa glaset på diskbänken så glaset gick i bitar, apelsin överallt & det bokstavligttalat droppade blod från min hand överallt! & inget plåster hade jag.. haha men men ... 10 minuter senare fick jag post därav 3 paket var massa kul nagelsaker jag beställt :D happy !

Hur som helst så ser dagen ut som följande ! Ligger i ett bad nu, sen blir de plugg & en vända ner till stan med Carl för att köpa födelsedagspresent ! 
Sen ikväll födelsedagsfest :) 
Bra fredag med andra ord.

P & K 

mycket på schemat

Godkväll :)
Idag har det varit mycket :) först nagelkund imorse, sen iväg till maxi, snabbt hem & dumpa varorna, iväg till tandläkaren & hör & häpna, det blev 1000 kr billigare, även om 4700 kr är mycket för en satans tand... men man får väl se de positiva :) 
Sen blev de jysk & nu har jag precis slängt i mig lite middag & väntar på nästa nagelkund :) har en vid 7 också! Himla kul tycker jag :D 

P & K 

Inte bra

Jag hatar att jag är en analytiker , fan kan inte hjärnan bara stänga av vissa saker ? Saknaden är sjukt jobbigt & hela tiden skyller jag allt på mig själv ! 
Låt mig få vara lycklig nångång !!! 

Nej , puss & godnatt 

ledig dag

Trots att jag är ledig varje dag så är jag ändå inte det på något vis! Har planer nästan varje dag, förutom idag! Ingenting planerat , så skönt :) börjar dessutom nya matvaror idag ! Jag ska fan klara dehär :) 
Har tagit en pw idag , ätit en god frukost, städat, tagit ett långt varmt bad & nu har jag precis druckit en Shake :) 

På tiden för lite förändring ! 

P & K 

några bilder från gårdagen


one part missing

Godkväll!
Kvällen igår var himla trevlig :) har.mina fina vänner att tacka för de :) 

Idag har jag verkligen haft soffhäng ! Tills sari skrev & va uttråkad, då blev det en promenad ner till stan & käka med henne , men sen hem igen för det är ju gaaalet kallt ute .. 
Tog ett långt varmt bad när jag kom hem :) & nu lite mer soffhäng :) myssöndag helt enkelt :) 

P & K ♡

where are you

Hello :) 
Dagen igår spenderades med familjen, god middag & bus med lillkillen :)
Stanna & såg idol också :) 

Idag blir det lugnt nu på dagen , ikväll blir det pizza hos sari med fina vänner, sen inflyttningsfest :) himla kul ska det bli :) 

P & K 

roligt med dåligt

Heeello ☆
Vi börjar med det roliga, även om jag inte vill säga för mycket ! Men i januari kommer det hända stora grejer för mig , som turligt nog har med naglar att göra :D 

Det tråkiga idag var tandläkaren! Aj säger jag bara & 4000:- fattigare. ... & ett besök kvar :( har jag sagt de innan?? Jag hatar folktandvården!!! 

Nä nu blir det mat :) 
P & K 

this day

Dagen idag ... Ja jag inte varit hemma ! Syrran körde upp mig ur sängen  9 imorse, för att 45 minuter senare va påväg & hämta dom för frukost / brunch på ikea! Alltså.. SÅ gott :) fick lite Göteborgskänslor eftersom vi alltid gör de när vi är där ;) 
Fick med mig lite hem :)

Sen hem till mamma , lata oss där lite , käk sen iväg till maxi med pappa ! 
Kom hem & börja plugga men är helt Slut i huvudet så det sluta med duntäcket i soffan framför tvn :) 

flitig tjej

Jag var lite orolig hur det skulle gå att plugga kemin inom nagelyrket! Men med mina tidigare knep från skolan så tror jag faktiskt på mig själv & jag börjar fatta på ett helt annat sätt, yeeij me :) 
Satt igårkväll & plugga lite & även nu imorse:) 

Har även hunnit med en städning av lägenheten, bytat lakan & en maskin tvätt är igång! Skönt att hålla sig sysselsatt , för direkt när jag inte har något att göra så spinner tankarna igång ! & just nu är det ångest blandat med stress & panik som kommer efteråt ! Aaaah! Jag hatar att jag bara ska hoppas en massa hela tiden & sen går allt i kras! Sen är det jag som sitter där i slutändan & tänker & tänker & undrar vad jag kunde gjort annorlunda! Men det är ju sån jag är, så man får väl take it or leave it... 

Nej en dusch nu sen får jag se var dagen tar mig :) haha 

P & K 

that feeling

Det där med att sakna någon ... 

friends

Hello ☆
Kvällen igår var superkul :) massa skratt med saknade vänner :) vi stanna på fagans till stängning , sen följde jag med M hem & sov där! Skönt & slippa ta sig till Trelleborg :) blev dessutom serverad frukost i form av smothie :) & turen att Hampus hade bil i malmö & fick åka hem! Thank you :) 
Nej men det var en himla skoj att träffa alla :) 

Ikväll blir det en lugn kväll, med förhoppningsvis film, godis & trevligt sällskap :) 

P & K ♡

Helg på g

Godkväll !
Har haft 2 nagelkunder idag med den nya utbildningen , kul med en ny & bättre teknik! Men det kräver myyyycket övning :) 

Hur som helst så ser dagen imorgon bra & fullbokad ut! Först nagelkund, sen gymmet med min bästa & saknade Hille ♡ , sen kvällen blir det fagans med fina fina vänner som jag inte träffat på en hel evighet :) ska bli så skoj ! 

P & K ☆

19 år av saknad

För 19 år sen försvann en underbar människa från oss! Jag saknar dig så otroligt mycket! Vill inget annat än ha dig tillbaka.
För några veckor sen fick jag träffa dig, i en dröm som var så verklig! Jag vet att du var med mig & att drömmar är där vi kan mötas! 
Vill bara vara med om det igen , även om det var jobbigt, men saknaden är jobbigare! 

Den finaste ängeln av dom alla, farmor

Helgen ☆

Helgen har varit himla bra :) 
Mysfredag med en fin person , lördagen stod det halloweenfest på schemat :) himla trevligt :) 

Idag har jag pluggat , tagit igen några dagar ifrån med S, umgåtts med familjen, sen pluggat igen :) 
Nu kom jag precis upp från ett varmt oljebad & slappar i soffan framför oc :) imorgon börjar jag en ny utbildning, ska bli sååå kul :) iiih taggad tjej! 

P & K ♡ 

RSS 2.0