Bra helg

Godmorgon ! 
Helgen var minst sagt bra , lördagen var den bästa! Först ombrekurs hos fina & bästa Celina Rydén! Att få gå på en kurs hos en stor förebild är bara helt grymt! Jag lärde mig jättemycket :) bilderna visar min utveckling & jag tror ni kan gissa vilken min allra första var där vi skulle testa & göra en utan att hon sagt hur! Haha 

Efter kursen åkte jag snabbt hem igen, gjorde mig ordning sen tillbaka till Malmö igen för lite förfest & sedan utgång på de :) 
Jävligt bra lördag med andra ord :) 

Nu har jag nästa kurs att se fram emot , den 3 november! Här händer det grejer :) 

P & K 

trött

Idag har jag bara en sak att säga ! 
& det är att jag är sjukt trött på dåliga kommentarer från såkallade vänner ! Kvittar vilka bekymmer man har, man får bita sig i tungan,  för såna saker säger man inte! Punkt Slut. 

I'm gonna live my life

Hej på er ! 
Sen sist har de hänt en hel del! Har varit i Göteborg hos mina älskade vänner! Riktigt kul helg som vanligt :) för min & Jespers del blev de utgång på lördag & jag fick träffa kian, åååh! Haha .. 
Lördagen tog vi de lugnt med pizza & filmer :) 
Man vill bara tillbaka ! Där uppe glömde jag alla bekymmer, sen direkt när man kommer hem ser man alla papper & klumpen i magen är tillbaka! 
Men men, bara att kämpa vidare :) 

I helgen blir det först utbildning hos Celina Rydén , sen utgång på wonk ;D iiih 

P & K 

Mitt älskade Göteborg

Hello ☆
Idag bär det av till götet med Sari! Ska bli så skönt att komma bort & skingra tankarna lite :) bäst av allt ska jag spendera helgen med underbara vänner :) 

Nej, måste fortsätta packa, sen kör vi 

P & K ♡ 

förkyld

Godmorgon ☆ 
Idag vakna jag upp - förkyld på nytt... 
Tänkte ändå inte göra något idag,  regnigt väder - passar bra att ligga framför tvn i onepiece & mysa :) 
Får ju ladda upp inför helgen som ska spenderas inför Göteborg med bästaste Sari, monkan & Jesper ♡ 

Jag kan inte le mot denna dagen

Har varit väldigt nerstämd idag! 
Har dock fått bita ihop, passa min underbara systerson, alltid lika skoj :) fast idag hade han energi till 1000! Så beslöt mig istället att ta vagnen, Milton & nala på promenad! Blev en timme & det var så skönt ! 
Kvällen har jag spenderat hos sari ♡ 

Nu ska jag sova så gott , hoppas jag på iallafall & hoppas morgondagen blir bättre ☆

f*ck

Dagen börja på sämsta möjliga sätt! 
Just nu är det en jobbig period.... 
Besöket hos tandläkaren imorse kommer bli dyrare än väntat... 
Förr när jag gick till folktandvården behandla hon mina tänder fel, började hos en privat & förra året var bekräftat att min gamla tandläkare hade köttat sönder en av mina tänder, lagat i en nerv! Kan idag inte tugga på den tanden & jag får inflammation efter inflammation.. Idag sa tandläkaren att den måste rotfyllas , där ser jag pengarna rulla iväg! & när han sen säger att det är för komplicerat för honom & att måste skicka mig till en specialist i malmö då blev de bara värre! "Räkna med många tusenlappar" ... när jag kom ut i väntrummet till mamma & hon fråga hur det gick skaka jag bara på huvudet & allt jag fick fram var att jag hatar folktandvården! När vi sen kom ut i hissen bröt jag ihop.. att sitta i denna situationen, utan jobb (ja där sa jag de), i en lägenhet & inget besked från a-kassan än... 
Jag kan inte mer än hata folktandvården för att ha behandlat ett barns tänder så fel! Jag skyller detta på dom! Man går ju dit i hopp om att få bra tänder, inte att dom ska förstöras! Fuck you! 

Ser ljust på framtiden

hello!
för det första så bloggar jag nu från en helt ny telefon :) har nämligen övergett iphone & välkomnat min älskade samsung s5 - vilket jag nog vill säga att det är det bästa jag gjort!!! trodde aldrig att de skulle vara såhär stor skillnad :) happygirl ☆

Har även varit i kontakt med Lily Nails idag & nu ska vi komma fram till ett datum för kursen, jag är sååå taggad på detta :D iiih! !

tack min fina familj & mina fina vänner för all stöttning ♡


RSS 2.0