Vänskap?

Ibland tar det tydligen väldigt många år innan man vet var vissa vänner står! Glad att jag fick reda på det någongång :)

Äh, jag är inte bitter för det!
Min kväll ska jag spendera med dragqueens, syster & saknade VÄNNER :))

PUSS


Regn regn & regn

Gårdagen blev bra, hjälpte mamma lite först på eftermiddagen, sen åkte jag iväg med Elenis till Lödde för att gå runt på Center Syd, mysigt :) Dock handla jag inget annat än jättefina skålar :) nöjd tjej!
Mina fötter värkte riktigt mycket & jag ville bara gråta! Uusch, aj! Om sjukvården varit lite bättre så kanske dom hade gjort något åt det istället för att låta människor ha ont! Det är nog mer än jag som har samma problem som fasar galet mycket inför vintern!


det är ditt val att göra

Godmorgon!
Gårdagen, underbar!
Åkte till Malmö med L & sprang runt en massa (jag köpte ingenting;), sedan hem & fixa lite, käka osv.
Avsluta kvällen på istanbul med fint sällskap & god dricka :)) Superkul & mysigt :)


Min födelsedag :)

Bilder sen i fredagskväll :)
 
Outfit
Måste akta klänningen när man lagar mat ;)
<3

Jag hade en underbar födelsedag <3

Österlen för ett tag sen!

Här är bilderna från när vi var på Österlen, inte så många dock eftersom pappas flyg blev inställt!
Vi åkte då istället och käka i Kåseberga :)
 


Kisses





a perfect day

Hade en superbra dag igår :)
Först blev det en skön & lång pw :) Sen Träffa en fin vän en stund, Sunshine :)!
På eftermiddagen åkte jag & Elena in till Malmö för lite käk, fick lite med mig hem också :) blandannat nagellack (såklart) & ett superfint linne från MQ :) & några saker från lagerhaus :)
På kvällen blev det filmmys här hemma :)

Har sovit halvdåligt inatt igen ...
När posten kom fick jag även mitt paket från Nelly :D med en superfin klänning som jag var väldigt nöjd med måste jag säga :))) hihi!

Ska plocka undan lite nu, sen får jag se vad som händer :)

PUSS


Perfekt!

Jag kan börja med att säga att mina cupcakes blev bra ;) dom var goda & dom tyckte dom var fina ;) (vet inte om dom sa det för att vara snälla ;) haha! Så jäkla lyckat! Jag fick ingenting jag inte ville ha, superfina saker & jag är tacksam & glad :) jag kan ju faktiskt flytta hemifrån när som helst nu ;) haha!

Nu blir det disk innan lite dh :)

Puss


Better safe than sorry

Cupcakesen är klara! & hahaha det syns att det är första gången! Jag hoppas verkligen dom smakar bättre än vad dom ser ut ;) haha

Nu blir det dusch & fix innan gästerna kommer :)

Jag kommer skämmas lite ikväll, men inget att göra åt nu ^^

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b7c93ddf2b32a0300006a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b7c93ddf2b32a0300006a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b7c93ddf2b32a0300006a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b7c93ddf2b32a0300006a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8a58ddf2b367b5000094.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8a58ddf2b367b5000094.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8b05e087c328630000f0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8b05e087c328630000f0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8b08ddf2b367c70000b5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8b08ddf2b367c70000b5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/950425/images/2012/pic_503b8b46ddf2b367c90000eb.jpg" class="image">


powernap

Hej på er!
Klockan ringde 07.30 imorse, & 8 var det dax att gå till doktorn, och jag kan väl bara säga att jag inte är så jätteglad, sen lämnar vi det!
Väl hemma blev det bakning av cupcakes till mitt kalas ikväll :) Sedan blev det massa dh :) Har bara glasyren kvar att göra nu :)
Har precis vaknat efter en powernap (?) på 1,5 timme ^^ haha.. Råka somna :/
 
PUSS

typiskt "sån" dag

Det blev en lyckad kväll igår också :) Avslutades kanske inte på bästa sätt då man stötte på fel person och man blev förbannad, men i helhet så var det bra!
 
Har varit lite halvsur hela dagen, men det är en sån dag idag! Jag har det, eller jag tror egentligen alla har det lite då & då! Då det känns som om allt går emot en och är fel, man flyger i taket för ingenting och är sjukt känslig! För ingen kan vara på topp alltid! Man kan inte ta emot & ta emot skit utan sånt här. Menmen, det går antagligen över till imorgon! Får hoppas på det iallafall! Men tyvärr kan en sån här dag för mig bli till något dåligt i framtiden, och det är inte pga mig, utan för att andra har problem!
 
Träningskläderna är på, tänkte ta en pw trots att jag inte känner för det över huvudtaget, men det blir kanske bättre!

perfekt

Hej på er!
Här har ni en trött, bakfull Jonna som skriver, men det är okej eftersom det var min födelsedag igår ;)
Hade en galet bra dag med familjen på dagen, sedan med barndomsvännerna på kvällen :D Intog öltältet, dansa som en galning, fastna med min klänning i ALLAS jäkla väskor, haha... Och jag bokstavligttalat duschade i cider.... från topp till tå var jag klibbig :( haha, men det bästa av allt var att ögonskuggan och mascaran var perfekt (nästan) trots det :D
 
Väcktes på morgonen av skönsång från mammi, pappi, sis och Tim, så mysigt :) Men dock klockan 6 ???? hahaha hur tänkte dom där ;) men det var kul :) Åt då tårta och öppna presenter :)
 
& nu ska jag... i otroligt långsam takt börja fixa mig för kvällens party, öltältet igen, och kuuuuul ska vi ha :D
 
Lite bilder från igår, fler kommer när jag lagt in från systemkameran (då ska ni även få se dom från österlen också ;)
 
Loveu <3

Grattis till mig

Jag har haft en perfekt födelsedag hittentills, och bättre blir det :D
Återkommer imorgon!
PUUUUSSS

baby when you´re gone

Hej på er!
Underbara dag, underbara humör, underbara musik... en bra dag, är det svårt att lista ut ? ;)
Mycket är fixat till imorgon, tårtorna är i kylen, maten är inhandlad, blommorna är fixade och klara, och jag är taggad ;D hihi..
 
Ikväll blir det Timbuktu i Malmö med fina vänner :D hihiihih
 
PUSS

do you believe in magic

Godmorgon sötnosar!
Har sovit som en ängel inatt, och vakna 9 utvilad :)
Nu på morgonen ska jag hjälpa mamma med städning, för imorgon är det ju en speciell daaag ;) hihi, nämnligen min födelsedag :D hihiih, ja jag blir som ett litet barn igen ;) haha..
När vi är klara här ska vi in till jobb iallafall, och fixa lite blommor till imorgon, så det blir fint :) Senare handla mat och så, också inför imorgon :)
Sen ikväll beger jag mig till Malmö för att se Timbuktu, looooove :D hihi..
 
& idag är dagen då jag får ta av mitt plåster, så ska göra det sen när jag duschar :)
En bild sen igår, I LOOOOVE!
 
PUSS finisar

We'll meet again

Jaha ja, då var naglarna fixade, men det blev inte bra med det jag skulle göra, så tog bort det & gjorde annat :) tror det krävs lite övning :)

Hur som helst, jag har börjar lyssna på Johnny cash ... We'll meet again går ett par gånger om dagen! Haha & mamma hatar det :p

Har iallafall fått för mig att städa rummet glänsande rent nu, det är bara till att passa på när man väl känner för det ^^

& jag är orolig för min mor, hon åkte hemfrån imorse & är ännu inte hemma och jag får inte tag på henne ! Baaah! Var är hon :(

Naglarna nu :


& än finns det tusentals tårar kvar

Godmorgon Sunshine :)
Vakna upp, logga in på fb, alla hade (som vanligt när det händer något annat än sol med vädret) skrivit att det spöregna och åska.. Jag rulla upp rullgardinen och det var sol? haha lucky me... :)
 
Nu tänkte jag käka lite frukost, vanilj yoghurt med nektariner i :) & sen fixa mina naglar lite, se om det går bättre idag :) Ska testa water-marble :)
 
Sen har jag en helt oplanerad dag framför mig, så hör av er om någon känner för något ;)
 
PUSS

Kolla kalendern

Först, Grattis till alla som heter Jonna & till mig själv på namnsdagen ;) hihi
Har fått massa checkar från Nelly & CDON, ska som användas ? :) Har ju precis beställt skor & nagellack från Nelly ^^ alltid samma sak.
 
Idag tog jag av plåstret till piercingen, FIIIIN :) hihi.. Men satte på ett nytt efter duschen, måste skyddas till torsdag :)
Idag ska jag klippas, äntligen, det åker bort nu... Pallar inte att mitt hår blir kryllig, fluffigt och fult! blöö!
Efter det ska jag träffa C en stund, mysigt :) Har inte träffat henne på alldeles för länge!!
 
<3
PUSS

Dermal anchor

Hej på er!
Nu är jag hemma efter många rundor i Malmö, för det första ett fett plus till personalen på India på triangeln :D Sen är det så att nu äääntligen sitter den där :D Satte den under min tatuering vid nyckelbenet, mycket nöjd måste jag säga :D
Kan bara visa bild när plåstret är på, får inte ta av det än (och vågar inte(A) haha... Men jag var ju sjukt nervös för att det skulle göra ont, men gudnej :D Kändes inte värre än en vanlig piercing eller tatuering :) Bättre bild får ni senare, med systemkameran och utan plåster :) Jag vill nog säga att det inte är den enda jag kommer göra :)
 
 
PUSS

the big day?

Idag gäller det, en dermal anchor ska pryda min kropp :) iiiih vad jag längtar (men är samtidigt nervös). Ska inte sätta den i handen, då jag verkligen funderat, funderat och funderat, pratat med dom där inne osv.. Allt pga av mitt yrke, det blir inget bra :) Så sätter den någon annanstans, men har faktiskt inte bestämt mig till 100 än vart jag ska sätta den, så det får bli en överraskning för oss alla ;) haha
 
Håll mig i handen!
PUSS

Godmorgon

Blogg direkt från sängen helt nyvaken :)
Österlen igår var supermysigt :) vädret var perfekt :) men väl där & killen som skulle flyga innan pappa fick nödlanda & alla andra hamna på stranden eller i vattnet ... blåsten hade lagt sig & därför blev pappas flyg inställt igen :/ Max otur, för 30 minuter innan vi kom hade det tydligen blåst hur mycket som helst! Men aja, det är bara till att boka ny tid!
Vi körde ut mot ale stenar istället & käka :) blev spätta för min del! Sen på hemvägen blev det efterrätt i form av glass i smyge :)
Bilder från dagen kommer senare :)

KISSES


skeptisk

Hej på er!
Kan ju börja med gårdagen, & jag kan faktiskt säga att jag var inte alls pepp, jag kände mig ful, äcklig och inget blev bra... Ni vet just såna dagar då man inte vill ut utan bara ligga i sängen hela kvällen ...
Meeeeeeen, det blev så bra så, för väl hos Hille i Malmö så blev det en magisk kväll, vi hade galet roligt :D hahaha.. Förfest med 4 tjejer på en balkong med sanning eller konsekvens & vattenpipa, det var nice :D hahah många skratt :D
Sedan begav vi oss till Wonk (bögklubb i Malmö) och mötte upp Kicki och hennes gäng! Så jäkla perfekt och rolig utgång måste jag säga :D iiih Tack för det <3
 
Har sovit uruselt inatt, brukar aldrig göra det när jag druckit, men det gjorde jag :( Så var lite suris när sis ringde och väckte mig kl. 11, haha (förlåt) ... Har legat i sängen lite och kollat lite dh!
Men har precis kommit ut från duschen, ska köra (ellr åka) till Österlen om en stund, pappi ska flyga tandemflyg :) Hans födelsedagspresent från oss :) Äntligen blir det av!
Känner mig allmänt somrig idag i detta fina vädret, med svart tubtopslinne och en rosa/blommig hög kjol :) Håret uppsatt lite slarvigt, men hyffsat fint ;)
 
Nej, nu ska jag ta mamma och pappas böcker ifrån dom, dom får va lite sociala nu ;)
PUSS

beredd på allt

Hej på er!
Här har ni en semesterfirare :D
Jobb idag har gått i 190, gudars vad mycket vi haft att göra :) skoj!
När jag kom hem vid kvart i 5 stod tacon på borden, goooott :)
Nu ska jag plinga ett samtal in till india, har några frågor om piercingen ;)
 
Sen ikväll blir det bus med E :D
 
bild på ringarna jag hämta igår :)
Mammas är inte med, men på hennes står det "Lina <3 Jonna"
Jag är nöjd :)
Syster <3
 
PUSS

jag klagar inte :)

Hej på er!
Jag är hemma, och egentligen skulle jag slutat om 40 min ;) att ändra schemat till 10-17 istället för 12-19 är skönt :) Älskar att komma hem tidigare :) & imorgon var det egentligen 12-18, men så kommer chefen och säger att hon behöver mig 10-16 istället, det tackar jag icke nej till :D Speciellt inte en fredag, sista fredagen innan semestern ;D iiiih! Skönt :)
Ikväll ska jag nog ta en paus från träning, och kör på imorgon när jag slutar tidigt :)
Får se hur helgen blir, men det ska nog bli kul :D
 
Hämta ringar idag :) såååååå fina! Ni får bilder senare :)
För nu ska jag käka middag!
KISSES

sometimes people are beautiful. Not in their looks. Not in the way they say. Just in the way they are.

Hej på er!
Det har varit en lång dag på jobbet idag, mycket att göra! Så är mer eller mindre helt slut nu :) Fick med mig en Orkidé hem, som är lite mer än 1 m. hög och svinfin :) åååh vad jag älskar den :) hihi, ni ska få bilder sen :)
Skulle egentligen tagit mig ner till parken och lyssnat på mina vänner som spelar, men mitt huvud orkar nog inte massa högt ljud... :( Så får stanna hemma, kanske tar en sväng till gymmet sen, men jag har satt mig nu och då kommer man inte upp igen ;) hah
 
& våra ringar har kommit, HAAAPPY! Ni ska få se dom imorgon :)
 
PUSS

underbar dag

Har haft en galet mysig dag på Tosselilla med fina vänner :D
Sjukt mycket skratt, asmycket badanade och mycket karuseller :D haha..
Dock börjar gårdagens träning och dagens aktivitet komma tillbaka i form av sjuk träningsvärk, det blir värre & värre ju längre minuterna går känns det som :) Men jag är glad för det :)
 
Sjukt irriterad är jag nu faktiskt... Kom hem & mamma berätta att jag varit ett samtalsämne... Jag blir riktigt förbannad! Låt mig göra vad jag vill, ingen behöver bli arg för att jag valt att göra en piercing som jag velat ha i flera år ? & är det något man vill diskutera så kom till mig isåfall? ärligt....
 
menmen, nu ska jag slänga mig i sängen!
PUSS

uppe med tuppen

Klockan ringde 07.20, jag slog upp ögonen, bokstavligt talat hoppa upp ur sängen med energi som heter duga , rulla upp och såg det fina vädret, ÄNNU BÄTTRE! För idag åker vi till Tooooosselilla :D guuud vad kul vi ska ha ;D hihi.. & jag har ingen träningsvärk, wihoooo :D
 
KISSES

träning

Jahaja, då får jag väl passa på att skryta lite ;)
Jag verkligen totalälskar mitt nya tänk! Jag har laddat upp med shakes här hemma, så nu ska jag köra stenhårt på detta. Ska dock bara byta ut ett par måltider med dom :) För jag tror inte på det här med att dricka såna i några veckor och sen börja äta igen utan att lägga på sig allt man gått ner :) Så några måltider! Jag ska träna som tusan!
Jag gjorde vad jag sa i det förra inlägget, jag tog en svettig pw imorse på ungefär 5,5 km, riktigt skönt må jag säga :D
Sen nu ikväll blev det ett besök på gymmet också, skönt, men jag hade lätt kunnat vara där hur länge som helst, ville bara träna träna träna!!! Men det blev 1,5 km bara på bandet, sen körde jag styrka! Känns sjukt skönt att vara igång (säger jag efter en dag), men jag känner att motivationen är påväg tillbaka :) Pallar inte min ångest mer, så nu jäklar!! Hejar ni på mig ? :D
 
Mellan träningarna idag hann jag med lite också eftersom jag var uppe så tidigt :) Åkte med E&J till Malmö, inom lite affärer, men det viktgaste av allt är att jag BOKAT PIERCINGTID :D :D :D iiiiih vad jag längtar! Hade kunnat göra den idag, men valde att göra den nästa måndag då jag går på semester så den får läka utan jord och ansträngningar :) Ska göra en Dermal anchor, fiiiiint :D eller vad tycker ni? :)
 
Nu ska jag hoppa in i en skön dusch :)
Jag mår så jäkla mycket bättre, har energi till maaaax nu!
 
PUSS på er.

dansa

Godmorgon !
Har sovit kanon inatt förutom imorse, dom håller på och bygger precis utanför mitt fönster och har gjort i flera veckor, därför är det omöjligt att sova bra när man är ledig mitt i veckan... blää!
Menmen, nu ska jag snart byta om och bege mig ut på en svettig pw, sen ikväll blir det gymmet, jag ska inte kunna gå imorgon!!!!! :)
 
PUSS

ta i med hårdhanskarna!

Godkväll!
Jag vet att jag sagt det många gånger, men jag ska verkligen ta tag i det ! Har haft ångest för många månader nu för att inte bry mig! Nu jävlar ska jag ta tag i träningen och börja äta rätt igen, jag pallar inte detta mer! Jag ska må bra till 100000000% och det ska gå!!! Motiverad, JAAAAA ! Börjar med en promenad imorgonbitti, kvittar hur trött jag är, jag ska!
Har aldrig varit nöjd med min kropp, aldrig. Men fan, jag blir glad om jag ser ut som jag gjorde innan!
Kom igen Jonna!!!
Jag ska klara det!

det finns inga ord

Godmorgon på er!
Jag hade en bra lördag igår :)
Blev serverad grillat direkt när jag kom hem från jobb, sen fick jag springa upp och göra mig ordning! Hämta upp N lite över 8, sen in till Malmö med lite picknick för att lyssna lite på Kent, ååååååh vad bra dom äääär alltså :D iih ! hihi... (ja, jag kan säga att jag sett dom live nu, n;)
 
Idag kallar jobb, 10-17.15 :) 4 arbetsdagar kvar, sen tar jag lite semester igen ;)
 
PUSS

jag är din vän & vi lär oss av varann

Godmorgon på er!
Hade en kväll för migsjälv igår, dvs skruvar, ostbågar, coca och dh, supermysigt (Y)
Somna dock tidigt :)
Idag står det jobb på schemat, sen ska jag träffa en vän ikväll, förhoppningsvis :)
 
PUSS

shoppa shoppa shoppa - jag borde sluta

Godmorgon på er!
Lund igår var hur mysigt som helst :)
Sa till mig själv innan jag åkte att inte shoppa så mycket... MEEEN .... Det går aldrig att hålla.. Jag vill nog påstå att jag för första gången på länge shoppa lite ångest för mycket.. Men jag är ändå sjukt nöjd med allting :)
Fick bland annat med mig två par Converse (lila&svarta, lycka), smink från makeup store- looooove, klänning, ring, bakgrejer (till min födelsedag), nackkudde, lite nagelsaker, en skylt med ett sjukt bra citat och lite annat smått & gott :)
Men i det stora hela så var det en supermysig dag :) Fika, åt mat, umgicks, skratta, gjorde bort oss (jag som vanligt), en välbehövlig dag med andra ord :)
 
 
Nu blir det snart jobb!
PUSS

run again

Godmorgon på er fina!
Idag är det en bra dag, hoppas jag :)
Ska nämnligen åka till Lund med några vänner och mammi :) Vi ska bara ta det lugnt, fika, kolla affärer, mysa och ha allmänt kul som vi brukar ha :)
 
Gårdagen erbjöd regn regn & regn, inte kul, men jag tycker det är mysigt :) Bäckmörkt på himeln, regnet faller, men då ska man ju vara inne ;) Och när jag & mamma kom hem igår från våra ärenden, så satte jag på mig min onepiece och låg i den nästan hela dagen och bara kolla DH, vädret tillät det ;) Det var supermysigt :)
Sen på kvällen fick jag för mig att åka inlines för första gången på över ett år ... Pappa och jag skulle ut, men han hitta inte sina! Så tog en runda själv, och hahahahahahahaha oj vad det hade kunnat gå illa! Tekniken har man ju kvar, men med min dumma balans gick det såhär ;) Höll på att stå på huvudet, men dock var det för att vägen var så satans dålig :( Någon som vet ett bra ställe att åka på ? :)
 
 
PUSS

forever is a strong word

Hej på er :)
Lediga dag, och det är dumt väder :( . Men har lite planerat med min mammi idag :) Får dock se hur kvällen slutar för min del, men hoppas på bra :)
& imorgon blir det Lundmys med några fina <3
 
PUSS

bättre sent än aldrig!

Här kommer lite Göteborgsbilder, kanske lite i ordning :)
 

Kärlek

Ord räcker inte till för hur mycket jag älskar er! <3


bäst

Hej på er!
Jag kan bara säga Perfekt efter kvällen igår, det var så galet kul så det finns inte :D
God mat, världens finaste vänner och sjukt kul förfest :D , sen drog vi till Club F och jag har varit skeptisk, men det var galet kul :D iiiiiiih. Musiken var bra, och det gör mycket :D
åååååh, vill tillbaka till gårdagen bara :)
Satt och prata med S en lång stund också, ville att hon och alla andra skulle veta hur glad jag är att ha dom vännerna jag har i mitt liv nu, mina närmsta tjejer & jag har hållt ihop i många år nu, medans många andra försvunnit på vägen. Vi har tagit oss igenom dom värsta åren, tonåren tillsammans, det är helt underbart.. Jag bara älskar dom :) <3
 
& dessutom fyller Helen år idag, så Grattis mitt hjärta <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
GRATTIS ÄLSKLING <3
 
 
 
 
PUSS på er.

Dagen är här :D

Åååååh vad jag längtat efter denna dagen :) hihihi
Ikväll blir det kräftskiva/inflyttningsfest hos mina otroligt fina vänner H&C :D iiiih vad kul det ska bli :D hihi!
Jag ska verkligen må som jag förtjänar imorgon, men det kommer det vara värt ;) haha.. Trots att jag ska sitta i en bil till Österlen ;)
 
Har haft en mysig förmiddag/eftermiddag med pappi, sis & nala, tog oss ut till marknaden i Gislöv, myyys :)
 
PUSS på er.

back on track!

Har legat som en död fisk i soffan nu i två dagar och har inte orkat göra ett dugg, kollat dh har jag gjort som aldrig förr, 1,5 säsong... :) Men så är det när man inte är frisk... Idag orkar jag verkligen inte bara ligga hemma, så idag får det bli jobb trots att det inte är helt okej än, men jag får panik om jag är hemma en dag till ^^
 
Helgen består av bra saker, och jag längtar :)
 
PUSS

sick sick sick

Det är fan att man ska få dåligt samvete för att man är sjuk ... !
aja, sängen hela dagen och hoppas det är bättre imorgon!

"it´s hard to remember, the people we used to be, it´s even harder to picture that you´re not here next to me. I know it´s to late to make it, but is it to late to try?"

Godmorgon på er!
Denna tjejen början nog bli sjuk, och det är inte okej med tanke på mina planer till helgen :( Låg med onepiece och duntäcke, med fönsret stängt och fläkten avstängd igår och skaka så mycket jag frös. Och inte hjälpte det att ta ett bad heller... Slockna strax innan 10 och sov tills klockan ringde 07.30 imorse... Mår fortfarande inte bra, fryser/blir varm om vartannat och huvudet sprängs snart :( jobb eller inte jobb, det är frågan.. Men jag ska försöka iallafall :)
 
Längtar ju galet mycket till helgen då det bland annat blir inflyttnings/kräftskivefest :)
Men.. får väl trycka i mig lite piller, så blir det förhoppningsvis bättre :)
 
Jag har inte berättat om mina senaste inköp? Var i stan och hade helt plötsligt köpt 5 ringar för sådär 2000:- ...... haha! Dock är den ena min syster och en av dom mammas :) Köpte en Kenza ring som jag älskar, sen en annan med en orm, dubbelring :) Sedan beställde jag och sis syskonringar :) Man får unna sig ;) Även två par jeans fick jag med mig, eller vanligt byxor kanske man ska säga.. Ett par svarta & ett par vinröda :) looove!
 
PUSS

RSS 2.0