SNART !! :'(

hinner med ett snabbt inlägg nu innan vi ska köra ! Jag är så attans nervös och rädd så de finns inte , alla fina sms och samtal har jag gjort mig starkare ! Och soulmates sms igår, fan va jag älskar henne <3.

Har inte ätit´eller druckit sen igårkväll, och jag har svin ont i huvudet !

Nej, jag måste kila nu ! fyfan , håll tummarna ! :(

PUSS


NU ÄR DE INTE MÅNGA TIMMAR KVAR ! TIMMAR LIKSOM ? :'(

jag har försökt visa den bästa sidan idag , hela dagen, men de är inte alltid de gått. Jag har försökt vara glad , men de har inte funkat hela dagen. Har brytit ihop nån gånger.
Men när jag kom hem från skolan blev de bums in i duschen , sen kom jossan vid 4. Och när man är med henne kan man inget merän skratta , vi, lina och mamma har faktiskt haft skoj idag (: tack för de , utan er idag hade jag suttit instängd på mitt rum med tårar och ångest ! så tack världens bästa <3 . Jag blir så glad också, folk som ringer och skriver sms , jag känner verkligen att folk bryr sig <3. Men det förändrar inget över att jag är så frutansvärt rädd inför imorgon. När pappa ringde till lund vid 7 tiden för att få tiden imorgon till operationen så satt jag i soffan och skaka, det var frutansvärt ! Men de gick över lite när mina kära kusiner kom hem här, och min moster. De hade med sig en nalle som jag skulle ha med mig imorgon , så glad jag blev ((: . Sen blev de idoltittande och efter de stack lina och jossan hem ! Sen hoppa jag in i duschen, skulle duscha i sånt grejs , får ju inte använda vanlig tvål osv , och den saken lukta SKIT , höll på att spy när jag öppna de alltså , hosta som en gris gjorde jag .. Men jag klara de och nu gör kroppen ont för jag är så torr, får inte lov att smörja in mig, och mitt hår känns ännu torrare, skitäckligt !! Menmen , nu sitter jag här och bölar ihjäl mig av rädsla , can´t help it ! Och nu blir de väl sängen och försöka sova, så ska jag upp tidigt imorgon, åker in till lund redan kvart över 7 :S får varken käka eller dricka innan, jag kommer svimma ! (peppar, peppar ta i trä, typ)

jag kommer dock inte skriva på ett par dagar, jag spenderar en natt på sjukhuset, och jag kommer antagligen va ganska död på torsdag ändå, men ja. Får se vad som händer och sker. Men jag återkommer..

LOVA att känna igen mig när jag kommer tillbaks ! För de är sista gången jag ser ut såhär ! DUMMA KÄKE ! :(

PUSSSSS & godnatt <3


I KNOW YOU WANT IT !

hejhej , jaa då har jag haft en riktigt onödig dag i skolanidag. Fick våra roller på dramat imorse , jag ska va bitch ;) , sen hände inget viktigt på samhället, och inte heller på rättskunskapen eller projektsaken, kunde egentligen ha stannat hemma... menmen, sen efter skolan åkte jag hem till farmor anne, där mamma befann sig. Vi snacka som vanligt, sen kom my soulmate hem vid 4, sen stack vi hem lite över 4. Så kom vi hem , laga middag, käka osv. Och snart ska jag ner till min soulmate igen , ska kolla idol med henne ! (håll tummarna för calle). Sen blir de väl hem direkt efter , måste sova , börjar 8 imorgon :( bläää !

jooooossan, soulmate, JAG ÄLSKAR DIG , utan dig - ingen jonna . <3


PUSS på er !

I DON`T WANNA MISS A THING !

jaaa, då var de söndag igen !
gårdagen var så himla bra, mina vänner är dom finaste !
Är så glad att jag har er vid min sida <3

Blev lite festligheter hos min syster , vi var inte så många men vi hade ändå sjukt kul ! :D
de roligaste var nog när vi kom tillbaks från biffens och alla gick och la sig utom jag och jossan.
Lina och danny försvann, danne låg/satt och sov i fåtöljen, hampus la sig i ena änden av soffan med jossankossan och tobias somna på min axel ! xD . Jag och jossan va sjukt pigga och ville va busiga, vilket vi var ;) haha.
Men vi blev lätt uttråkade sen när de inte fanns något att göra, vi hade ritat, spelat finns i sjön och skrattat till maaaax , och som sagt så sov alla ! Så vi börja sms med folk, men ingen ville svara ! :( x)
Pappi kom och hämta mig vid halv 5 tiden , då blev de hem till sängen meddetsamma (Y) .

idag har jag inte gjort allt för mycket, legat i sängen och kollat idol typ ((: , ska väl spendera resten av dagen där med ((: för jag fryser snart ihjäl :(

PUSS


usch va jag blir less på detta, att behandla mig som luft är bara så jävla barnsligt ! VÄX UPP !

WHY DID I LEAVE YOU BEHIND ?

innan jag börjar berätta om helgen lite smått måste jag bara berätta att jag precis sett idol sen igår, och AAAARH va jag är nervös och kommer va de tills måndag ! CALLE MÅSTE GÅ VIDARE !!!! jaa, jag behöver kanske inte säga mer om de ...

gårdagen hade jag bestämt, men sen blev de ändning.
Saris kom och hämta mig 8, och vid 20 i nio börja vi vandra till förfesten vi skulle till, när vi kom dit ville jag typ bara därifrån :o , killen va helt skum och jaaa, de går inte att beskriva. Men vi stack iallafall ner till magasinet vid halv 1, (utan att jag druckit en droppe sprit eftersom jag inte fick, pga operationen) där va typ inget kul folk, men tack vare några av tjejorna som var med mig hade jag kul med dom iallafall (: . Lite över 2 tror jag klockan var så bestämde vi oss för att dra till shell , så de gjorde vi sen gick jag och elena upp till taxi för fredrik var där. Menjag palla inte vänta tills han sluta, för jag va trött, mådde inget vidare och ville bara hem till min säng. Så jag ringde hampus ( 1/3 av mitt förhållande ;) haha ), så han och carlo kom och hämta mig och körde mig hem, tack för de pojkar (: . När jag väl kom hem, hade borstat tänderna och allt sånt var klockan nog 3, så satte jag mig vid datan och blev genast jättepigg , men INGEN ville va social.. Så jag la mig, somna ganska snabbt för tröttheten kom tillbaks (:.

Idag vakna jag vid 12, kolla på idol och nu sitter jag här.
Ikväll ska jag hem till bigsis för festligheter (dock fortfarande ingen sprit för mig idag heller) , men de ska bli kul ändå (:.

Känns så tragiskt bara, detta är min sista helg på många många veckor jag verkligen kan göra något på , för nu är operationen så nära så de finns inte :( jag är rädd till tusen !!!
Jag hoppas och tror att kvällen kommer bli grym , jag ska ju träffa världens bästa människor <3

PUSSS


:D <3



man kan inte mer än ÄLSKA ♥
jag är kääär ! xD

den stora dagen närmar sig !

fotades i skolan idag, vårt sista klassfoto :( , och jag fick höra att jag betedde mig som en 5 åring , jävla fotograf, va vill han :O . Bara för jag vägra att sitta ner !!! menmen.
Skolan idag var bra, jag var på topp hela dagen. Dom sista veckorna har jag mått skit, och inte alls varit mig själv. Så när man får dagar som denna är jag lycklig ((: . Men snart kommer jag må bra till 100 % , efter operationen och efter läkningen och allt, jag kommer va som en ny människa och jag kommer må bra ! :D

Efter skolan blev de hem och slänga mig i sängen med datan i knäet , sen vid 5 bar de av till frissan, tog en ganska bra bit på luggen där ((: . Sen kom jag hem, hade ångest som fan inför praktiken nu torsdag - fredag, men så kolla jag min fc och på fredag ska jag på möte på skolan , så jag går därför bara halva dagen då !!! :D WIHOOOOOO ! :D .

praktiken är sjukt jobbig för mig, dom är sjuka där och jag har ångest varje onsdag , men nu efter operationenkommer jag inte befinna mig där på ungefär 6 veckor och jag är sjukt glad för de ! :D sen är de bara 1 månad kvar ungefär, och det står jag ut med ;) . Tycker bara så satans synd om lottis som ska va där själv :( , men du står ut , de slår jag vad om, och jag ska tänka på dig varje dag ;)

nej , nu kallar mammi, nu ska jag ääääta ! :D
och snart börjar idol , wiiie :D
denna dagen är grym !


<3 pusss


GRYM KVÄLL !

gårdagen börja med att danny & jossan kom och hämta mig halv 5, så åkte vi till Lina. Sen vid 6 hade mamma och pappa kommit också, så blev de käk och sprit. ((: lite senare kom tim & emma, och strax därefter kom även danne, gustav och alex , och tillsist kom hampus ((: . Det blev en gaaaaalen kväll :) Men danny var allt taskig mot mig, för kastar han en lase i huvudet på mig ( och folk vet hur MYCKET jag hatar dom, så äckligt ) , senare under kvällen förstör han min corona :o , och jag får lime i halva huvudet och i ögat så de sved satan !! Men de blev bättre under kvällen. Sen har jag ingen aning om vad klockan var, men jag ocg jossan va trötta på våra kläder så vi byta om till shorts och typ sovtröja ((: , sen skulle dom helt plötsligt äta, så de va bara till att ta på sig klackarna och gå ut, hahahaha de måste ha sett sjukt ut xD. De blev iallafall shell och det var skoj :P , sen kom vi tillbaks till lina vid lite i 5 imorse tror jag, och typ halv 6 tog jag taxi hem för jag palla inte sova där. Så somna jag lite över 6.

Imorse , eller för en halvtimme sen ringde lina och väckte mig och jag kunde inte somna om, vilket innebär 12 timmars festande, 4 timmars sömn, och jag har sjukt ont i huvudet nu och fryser som en idiot !! Ingen bra kombination ! Och hungrig är jag också :(.

Så nu ska jag käka frukost och krypa ner i min säng. Men tack för en underbar kväll/morgon ! :D <3

PUSS


Lina, Jossan & Danny ; ni är så jäkla bäst, tack för att ni är ni <3

fyfan för att må såhär..

vänner sviker en, finns ingen man kan lita på, folk blir sura,
en jävla operation som tar kål på mig som jag mår skit över, vilket jag inte verkar få,
besök jag har svårt för och en jävla massa annat. Snart faller allt ihop !
jag ler kanske på utsidan, men prova kolla insidan...
Jag klarar snart inte de mer !

GÅRDAGEN VA DE JA :D

jag hade som sagt 18 årsfest igår och jag hade så sjuuuuukt kul ! :D
jag satt inte ner en minut efter att vi käkat !
de blev dansdans&dans ((:
jag har mina fina vänner att tacka , ni gjorde min kväll !
synd bara att man inte såg så mycket av vissa :( menmen, jag dansa och hade kul ändå ,
försökte få igång folket som bara satt, men jag misslyckades stort ..
men jag hade iallafall andra folk att dansa och ha kul med :D
och alla fina presenter, så perfekta, nu ska jag dricka mycket sprit , för de va de jag fick mest av ;)
TACK ALLIHOP , ni är guldvärda <3


blev så himla besviken på några, att ni ens sa så...
Jag lova mig själv igår att jag skulle glömma all skit, men de gick upp för mig att de kunde jag inte, blev lite katastrof där, men jag hade bigsis, danny, cissi och fredde där och allt blev mycket bättre. Jag tog mig i kragen och tänkte 'nej fyfan , dettaska inte förstöra MIN kväll', så jag torka tårarna och gick in och dansa loss igen. Mycket galenskaper hände och aaaah, jag vill bara ha tillbaks de ! :D De blev även blod inblandat igår, jag stod ute i köket och skulle skära lime. Först skär jag med kniven på fel håll ( kan väl bara va jag som lyckas med de, och sara ;) ), och när jag fatta de så vände jag självklart på kniven , så slant jag och skar 3 mm in i pekfingret, de pissa blod och jag sprang ut, när jag kom ut till danny var hela fingret rött och han bara kolla på de :o xD . Men jag fick plåster och de löste sig, men de gör så sjukligt ont xD

kom hem vid 4- halv5 tiden , haha, kan ni tänka er mig, på en rosa cykel, utan skor, fryser somfan , korgen full av tunga saker, vinglandes fram med en stor jäkla ihopatejpad ballong (bild kommer) . För när jag tänker på de så skrattar jag bara xD + att jag tappa en sak på mobilen , skulle stanna samtidigt som jag höll på att trilla in i någon annans trädgård xD

vakna 9 imorse, tänkte att jag kan minsjäl inte gå upp nu, låg kvar till 10 och palla inte ligga kvar längre. Gick upp, gick och la mig till idol ett par timmar, nu sitter jag här och gör inte så mycket. Väntar på att klockan ska bli mer typ ((: mår som jag förtjänar gör jag, men jag tror jag skulle föjt dannys råd igår och haft mina skor på mig, för jag har feber känningar och de är inget kul :(

 den hära cykla jag hem med, den va inte hel när jag kom hem kan jag ju säga ! x)

 fråga inte ens, men jag hade kul igår :D

TACK !

ciao , PUSSIS


:D :D :D

IDAG GLÖMMER JAG ALL SKIT SOM FINNS I MITT LIV OCH
JAG SKA HA SÅ FANTASKTISKT ROLIGT MED MINA ÄLSKADE VÄNNER !!!
idag firas min 18 årsdag :D :D :D (24 augusti)
PARTY SOM FAN !!!


BESÖK I LUND !

Idag blev de Lunds universitetssjukhus, först blev de röntgen som jag fixa utan problem. Sen blev de en lååång väntan för att sedan gå på kontrollbesöket hos kirurgen. Han mätte huvudet och sånt, som han gjorde första gången jag var där. Sen kände han lite var de gjorde ont osv. Sen börja han förklara om hur lång tid operationen kommer gå och hur allt kommer gå tillväga. Sen tog han fram mina käkar som han hade som en 'modell' och visa hur han kommer göra när han delar på gummen. Sen tog han fram ett 'skaletthuvud' och visa hur dom kommer skära osv, och jag blev så himla rädd. När jag varit där innan så har jag inte tänkt på de så, visst har jag tänkt på de, men idag va sjukt. Jag ville bara gråta och springa ut därifrån, för nu är så jäkla nära. Men jag klara de och de känns skönt att han är så lugn och verkligen förklarar. Han förklarar hellre många gånger så man förstår, så jag känner mig lugn med honom. Men jag är så himla rädd för operationen.. Jag kommer stanna kvar på sjukhuset ett dygn, sen får jag åka hem, kommer inte va i skolan , vet inte riktigt hur länge, kanske två veckor. Så ska jag komma till lund en gång i veckan i 6 veckor för att dom ska se så de läker bra osv. Jag får absolut inte tugga EN tugga på 6 veckor , så de blir flytande föda. Han sa till mig att jag måste äta vanlig mat för att få energin därifrån och jag måste verkligen kämpakämpakämpa på hela tiden så jag inte bara ligger ner även om jag kommer känna att jag måste de. Just nu vill jag bara att allt ska vara över och att min käke och mina tänder blir så fina så .. Föresten så ska jag även operera bort min skottsten, men de är inget stort alls med de, den tar dom under operationen. Men, LOVA ATT KÄNNA IGEN MIG EFTER OPERATIONEN !! :( . JAG ÄR RÄÄÄDD ! :'(

När vi satt och vänta på att kirugen skulle kalla in mig kom där en kille i rullstol, som jag först trodde har blivit misshandlad eller något, men efter en stund fatta jag att han hade gjort käkoperationen. Fatta va de INTE gjorde de lättare :(

menmen, efter vi varit där var jag så jäkla skakis så de fanns inte , jag skaka som en idiot. Men vi körde till Ikea för att köpa nån hyllor. När vi kom dit blev allt mycket bättre. Så vi drog till Entré efter för jag skulle hitta klänning tills lördag, och mycket riktigt hitta jag en också, yeees (: . Köpte även ett par converse , äntligen där med ;) Sen blev de käk på la empanada , och sen begav vi oss hemmåt.

händelserik dag , men så är de ibland.

PUSS


SEG DAG !

gick upp vid 6, skulle på rättegång idag och de va sååååååå lååångtråkigt :o , menmen, nu är de gjort och jag behöver inte gå på fler såna ! Den va slut vid 1, då drog vi och käka på bk , sen tog jag, danne & gent bussen hem kvart i 2.
Nu sitter jag mest och gör inget, eller njo, läser lite i teoriboken . Har körlektion kvart i 4 , sen blir de hem, käka middag och sen iväg till körskolan igen klockan 6 för en teorilektion , drygt. Känns som jag bara suttit och lyssnat hela dagen ! :( . Men sen blir de hem iallafall vid halv 8, så blir de dusch osv och sen är de idoltittande som gäller ;D

ska upp tidigt imorgon för att åka till lund och röntgas och jag ska även på något besök hos kirugen , de är ju trots allt inte många dagar kvar nu tills operationen (NERVÖÖÖS) (: . Så jag återkommer väl lite imorgon om jag orkar, har lust osv .

ciiiiao , PUSS

haha, sjukaste och roligaste dagen på länge xD

imorse mådde jag inte så bra och jag vela om jag skulle gå till skolan eller inte.. Men en kvart innan jag egentligen skulle gått så bestämde jag mig för att gå. De börja med drama, vilket va lika kul som vanligt, kanske lite roligare idag. Jag och Gent skulle läsa upp en sexscen (självklart skulle jag få den:o) , men kul var de xD garva ihjäl mig !! xD . Vi skulle också göra teater av en berättelse vi kom på när vi sa ett ord vardera i gruppen , och de gick från en katt som hade en hund, till illaluktande skolor, till nyckelpigor och uttrar, till hitler xD haha, men de blev kul ! :D
Sen kom vi tillbaks till skolan och träffa dom andra, så hade vi religion och sen blev jag lämnad med pojkarna , men kul hade vi :D . Gent, jag och honkie skulle gå till moxy´s på lunchen, så såg vi påfågelungar och börja diskutera de (fråga mig inte varför) , sen börja vi gå och helt plötsligt dök martin ner och jag börja asflabba, för han gav av sig ett sånt skrik med. Först fatta jag inget men gent börja också skratta, så visa de sig att om martin inte dykt ner hade han fått en fet duva i huvudet xD , HAHAHAHAHAHAHAHAH, alltså shit, jag kommer aldrig glömma de, jag har skrattat åt de HELA dagen xD HAHAHAH , lilla honkie ;D . Ni kanske inte tycker de är kul att läsa de såhär, men hade ni varit där, så jävlar i de hade ni skrattat xD FÖR JAG SKRATTA IHÄL MIG xD . Menmen, efter lunchen blev de rättskunskap, där vi "gjorde" uppgifter, men lektionen för mig gick mest ut på att skratta åt incidenten på lunchen med fågeln xD hahahahahahhahhahahhaha . Vi sluta vid 1 och då drog jag till körskolan och klockan 3 stack jag därifrån och hade då klarat den svåraste jäkla delen på teorin , fordonet :P , cpglad blev jag :D för nu känns de verkligen som jag börjar röra mig MOT körkortet igen ((: . Sen kom jag hem, var såklart tvungen att berätta om dagen, fågeln och sexscenen för mamma, och som jag skratta igen xD . Sen blev de middag och efter de blev de ett långt varmt välbehövt bad gör min del , härligt :D . och nu sitter jag här och gör inte så mycket, funderar på att måla naglnarna i brist på annat liksom ;).

Imorgon väntar ännu en rolig dag på drama, haha, sjukt glad att jag valde de och min grupp är fantastisk ((:

PUSSSIS

Paintskillz ;)


HELGEN

helgen har varit chill som fan och jag älskar de , med tanke på attjag inte mådde/mår tipptopp. ((:
i fredags kom elenis hem här, och vi gjorde typ inte ett skit . HAHAHA, elelr vi gjorde en busig sak , men de ska vi hålla tyst om xD haha. Hon åkte hem vid 1 och jag blev helt pigg då :o , men de vara inte så länge :P , jag somnade kanske vid 2. Sen upp tio igår, och vid 11 börja jag gå ner till stan, mötte upp elena och gjorde en jäkla massa där, dagen avslutades på istanbul för en cider , goott :D haha, klockan var ifs bara halv 5, men de kan ju kvitta ;) . Sen kom jag hem, skulle egentligen ner till lyktan med lina på kvällen, men vi kom fram till att ingen av oss orkade, så vi (lina) kom på idén att vi skulle ha spelkväll med familjen, och vi fick de chockade svaret ja av mamma och pappa ! haha :D . Så vi körde och handala lite ( mycket ) godis, sen blev de spelande till ungefär 10. Sen åkte lina hem och jag mådde blö, skulle sova, men jag hamna vid datan och satt där till 12 sen somna jag ;) . Idag vakna jag vid 10 och hittentills har jag inte gjort ett skit, legat i min säng, vilket jag fortfarande gör. Dagen kommer förhoppningsvis spenderas här. Allt för att bli helt frisk , och inte för att jag tackar nej till att ligga i sängen en hel dag ((:

nej, såna här helger behövs lite då och då, och det har varit härligt ((:

PUSS


HÅLL MIG HÅRT ELLER SLÄPP MIG HELT !

hejhopp.
egentligen har jag inte så mycket att skriva ,
är sjuk och har varit hemma i två dagar och har bara legat och segat i sängen till massa filmer..
härligt men lite tråkigt ^^.

Lottchen fyller ju 18 idag , så GRAATTIS TILL HENNE :D ,
jag hoppas hon har de bra nere i turklandet iallafall ;) haha <3 .


Nej , jag vet faktiskt inte va jag ska skriva ^^ ,
ska kolla Råttatouille med mammi nu ( som också är sjuk ) x)


PUSS

JAG TRODDE PÅ DIG.

inventera på maxi idag, dööööötrist, men tjänar lite på de ((: Även om de inte va så bra för min onda rygg, men vafan, skitsamma nu . Sen blev de skolan, som börja med lunch meddetsamma , gick dit frivilligt eftersom vi valt att inventera istället .. Så egentligen sluta jag 11, men fortsatte med UF i skolan till 2 .. drygt , men va gör man inte för företaget .. sen blev de stan med elenis, lämna tillbaks en present jag fått, sen blev de mat på gilli och senare en chai på eh ((: . Sen GICK jag hem i mina jobbiga skor , när jag kom hem var jag mer eller mindre död , förkyld + trött + värme + för mycket kläder , de är INGEN bra kombination .. :( . Men jag har suttit vid datan en stund nu och snart ska jag mysa ner mig i sängen med nötter och burn och kolla film skulle jag tro , MYYS (: för guuud va jag längtar till hösten nu ( trodde aldrig jag skulle säga de ) , men bara tanken på hur mysigt de är när de är kallt ute och att man myser ner sig i sängen med varmchoklad till en sjukt bra film får mig att längta ännu mer ((: .

btw, de har jag nog inte skrivit, men den 30 sep. opereras jag , dvs om en månad ligger jag i min säng och mår inte allt för bra, men tänk så fint de kommer bli sen :D hihi .


PUSS

jag trodde du var annorlunda, men du är exakt som alla andra .. alla andra !

RSS 2.0