just keep on walking

gomorron gomorron gomorron !
Underbara dag :)
Vakna upp för 15 minuter sen , skönt att sova "länge" :)
Har precis satt igång en maskin tvätt, & nu ska jag fixa mitt kött till ikväll , och sen ska det väl fixas lite olika saker till ikväll också :)
För Valborg ska firas hemma hos Carl med fint folk, grillat (mums) och gooood dricka , kvällen kan ju inte bli merän bra ! Är sjukt taggad ! :D

Mer än så blir de inte ;P
PUSS

underbart !

Nu är bakningen klar till imorgon, Chokladcheesecake och morotskaka, mums ;)
& kvällen kommer bestå av fina vänner, kubb, spel, och skratt , I LIKE ! :)

PUSS på er.


Mr. Perfect !

Underbara dag , idag kommer det bli en bra dag :)
Vakna 9 , kolla BB tillsammans med frukosten, som vanligt :)
Snart ska jag gå och byta om sen kila hem till Sunshine för en liten bakdag , alltid kul :D
Ska baka till imorgon , mm ;)

Kommer väl inte hända så mycket mer :)
PUSS

I just wanna live

Dagen idag har bestått av att gunga i parken med Frida & Sunshine, hahaha hoppas på att ingen såg oss .. :P , spela kort, gå Trelleborg runt (eller kanske inte så mycket) , spelat finns i sjön, ritat och lagat mat ! En härlig dag , men nu är jag heeelt slut ! ^^

Tänkte slänga mig i sängen och kolla One Tree Hill tills jag blir trött :)
Ni kan ju få en bild på min nya hårfärg, oh va jag trivs så mycket bättre i mörkt hår :D
Och sedär, tröjan jag köpte häromdagen är på , helt somrig och jag älskar den :)



PUSS på er.

live my life

hej på er !
Idag har jag hunnit med frukost och två avsnitt oth , och tagit en skön dusch !
Väntar på svar från Sunshine, och om en timme ska vi träffa hennes pappa och småsyskon för lunch , sen ska vi passa Frida och Oscar !
Vet inte hur kvällen kommer se ut, men jag antar lugn eftersom jag inte mår så bra ! :( haha, antar att ni börjar bli trötta på att jag mår dåligt , men viruset verkar aldrig vilja försvinna :( , vissa stunder har jag energi som ingen annan, sen bara det vänder och jag vill inget annat än att ligga i ett tyst rum och inte göra ett skit ! Känns så idag faktiskt, inget fint väder :( , men vi ska ha kul ändå :)

PUSS på er.

do you know how it feels like?

Heeeeeeej på er !
Kvällen igår såg ut såhär:
- Rensa och städa garderoben, dammsuga rummet, färga håret (äntligen) och DH !
Fick ett litet ryck även om jag sa att jag inte skulle göra så mycket ;)

Idag vakna jag 9, så lite efter de blev det frulle & BB sen igår, hahaha shit va jag skratta ! ^^
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen iväg till Sunshine och fläta hennes hår , haha .. Och ikväll kommer Callemannen hem :D , så då ska vi träffa honom :D

PUSS

I don´t want to be you

Goddag :D
Dagen börja tidigt idag , sen blev det frissan vid 11, skönt med nyklippt hår ! Sen hann jag bara hem och sätta bilen så kom Juul, Bengan och Sunshine och hämta mig så drog vi in till Malmö, till Entré ! Fick med mig en jättefin sommartröja och en fiiiin BH som jag kollat på aslänge men som inte funnits i min storlek, men nuså :D hihi !
Är iallafall nyss hemkommen och vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut ! Men med tanke på att min hals gör gaaaaaalet ont, värre än innan så ser det ut att bli en skön hemmakväll med DH som avslutning ;)

Det var allt för denna gången !
PUSS

hear you me my friend ?

Vakna lite i 10 , skönt som fan !
Kolla BB sen igår och tycker det är sjukt att Rodney åkte ut faktiskt .. Ut med Katerina istället !
Menmen, har inte gjort så mycket mer än de .. Har nyss kommit ut från duschen, och om 50 minuter kör vi ut till Mormor och Morfar för påskmiddag (haha lite sent) menmen ! :) Vet inte riktigt hur kvällen ser ut , men på sistone har det blivit spontana saker, så who knows ;)

Min hals är förövrigt inte bättre, kliar som tusan och jag hostar och nyser stup i kvarten ! JAG VILL BLI FRISK OCH BÖRJA TRÄNA IGEN, jag vill ut och springa i det fina vädret, jag vill göra något !!! Får panik på att jag inte tränat på en månad för jag varit sjuk HELA TIDEN .. gah ! :(

menmen , det var allt för denna gången (:
PUSSS


I´m gonna break your little heart in two !

gokväll på er !
Kvällen igår blev hur mysig som helst, fast dock ganska tidig då vi alla var sjukt trötta ! ^^
Idag vakna jag ganska sent, la mig då i solen ett par timmar, men får ingen färg ju :( . Sen vid 5 cykla jag upp till östervångsparken där Sunshine, Nicolas, Camilla och Eddie befann sig ! Hade en mysig stund i solen :)
Cykla hem här med Sunshine vid halv 7 tiden, sen fick vi en sån spontan grej, vi körde in till Malmö och såg på bio, hur najs som helst ! Filmen var så sjukt bra också :D Såg Water for Elephants , asbra ! Rekommenderar verkligen den :)
Nu är jag iallafall precis hemkommen och tänkte snart lägga mig och sova (som vanligt blir det om någon timme) höhö .



Nej , nu har jag inte mer att skriva :)
PUSS på er.

don´t fuck with me !!!!!!

Hej på er !
Kvällen var grymt bra igår, jag mådde bättre så fort jag kom bort till Sunshine och börja förfesta, så det var inga problem ! :) Sedan kvällen på KB blev bra, perfekt utgång faktiskt :) Hemresan och vägen hem var väl det enda dåliga .. usch ! Men det behöver vi inte ta här :)
Iallafall, tack till alla som var med och gjorde min kväll så bra :)

Imorse när jag vakna, vakna jag upp med svullna ögon och kunde knappt andas .. jäkla förkylning alltså ! Men jag hoppa in i duschen meddetsamma, sen åkte jag med mamma och pappa till Malmö för att kolla soffa, vi hitta väl två möjliga, men det blir nog inte dom ... Sedan blev det käk på BK, underbar påskmiddag ;) mohaha , nä men den middagen tar vi på måndag hos Mormor & Morfar :)
Min kväll ser lugn ut, mina två favvoflickor kommer hem här och myser med mig till massa film och så ! Längesen jag träffa Sari också :( dåligt, dåligt ! Men det ska bli skönt med en sån kväll efter en hård kväll igår ;D

PUSS på er !

leave a note

Har inte gjort något vettigt på hela dagen , typ målat naglarna, solat och .. ätit .. haha !
Mår inte bättre än , snarare sämre :( , tror jag ska lägga mig i sängen nu och kolla ett avsnitt oth (ja jag har börjat se om de igen) , sen hoppa in i duschen och hoppas att det blir bättre :) Men som sagt, har mått sämre när jag planerat utgång så (: .
Har även gjort ett nytt öronhänge till ikväll , med kors , fiiiiint ;D hihi .

PUSS

ey

Godmorgon , eller något !
Skulle sova ut idag , men vakna från och till sen 5 imorse, hade kroppen fått bestämma hade jag skullat gå upp då, men jag låg och sov om vartannat till 10 ! Sen var det likabra att gå upp ! Då mådde jag kiss kasst värdelöst alltså, just idag när jag ville må som bäst ! :/
Det står ju utgång på schemat ikväll, och klart som fasen det blir utgång, har ju mått sämre liksom ;) , men ska ta det så lugnt som möjligt hela dagen idag , slänger mig i solen på balkongen en stund gör jag & försöker sova lite där :)

PUSS på er.

looove the sun

Jag har legat i solen 2,5 timme nu, gaaalet skönt :) Fast jag tror jag bränt mig lite :( haha .. att man aldrig kan ta det försiktigt ...
Hur som helst så väntar jag på att tvätten ska bli klar sen ska jag ta en skön och efterlängtad dusch , sen drar jag & pappa och handlar .. Och när jag kommer hem tar jag på mig rullorna och rullar en sväng med Sunshine :) Får se hur länge jag orkar, min förkylning blir bara värre :( haha..
Låg hela förmiddagen och kunde knappt andas , jag var ensam hemma och pappa svara inte på mobilen :o , fast efter många om och men så ringde han upp, så han fick handla med sig nässpray hem, så nu går det askalasbra och andas igen :)

För övrigt så längtar jag något så sjuuuuukt mycket tills imorgon, då blir det party party , och utgång på de liksom :) Underbart !

PUSS på er.

sing before you make up your mind.

godmorgon !
Vaknade halv 9 idag igen .. vet inte vad som händer.. Fast det är ganska skönt att komma upp faktiskt :)
Vakna iallafall och kunde inte andas, kändes skumt .. haha ! Hatar & va förkyld :( iiiisch !
Vet faktiskt inte hur dagen idag kommer se ut, men tror jag ska lägga mig på balkongen i solen någon timme sen , i hopp om att få liiiiite färg till imorgon ;)
Fixa naglarna ska jag nog också göra, om det inte dyker upp något annat :)

Här får ni några bilder från Tyskland, fota typ ingenting denna resan ! ^^

   



PUUSSS

everytime I hear your vioce.

hej på er !
Tyskland igår gick kanon , dryg resa hem bara ! Men mycket gott blev inhandlat (:

Idag vakna jag halv 9 ? :o
Åkte till stan med Sunshine vid 11, fick med mig lite hem faktiskt, en skortsdress som var tubtop, SOM JAG LETAT efter en sån :D äntligen ! Och sen en fin ögonskugga också :)
Vi tog oss en runda till Calle sen för att säga hej, sen hem till Sunshine och fixa lunch, pastasallad, muums :)

Nu har jag precis kommit hem, ska laga middag sen rulla iväg till Calle med Sunshine för lite kubb med honom & Daniel ! :)

PUSS

I´ll dance alone

Godmorgon ? Pigga och vakna ?
Jag är iallafall vaken :)
Klockan ringde 05.15 , då small jag upp ögonen eftersom ljudet på mobilen råka va liiiite högt ! ^^ Men trött är jag, somna runt 1- halv 2 inatt, KUL ..
Sitter iallafall och försöker få i mig min modifast nu , sen ska jag hoppa in i duschen, ska bli så sjukt skönt såhär (ASTIDIGT) på morgonen .. & om en timme blir vi hämtade av min farbror, sen åker jag, Sunshine, pappi & Sven till Tyskland , yeeij :)

Hörs när vi kommer hem !
PUSS på er.

love the way you lie

Dagen har bestått av solsolsol :D
La mig på balkongen i solen 2 timmar i förmiddags ! :)
Sen kom Lina & Patrik hem här, sen åkte vi ner till stan och handla glass och sen satte oss i parken och njöt av solen :D , asskönt ! När jag kom hem laga jag mat, och när det var uppätit så köra jag & pappi till Maxi ! Sen nu ikväll blev det en runda på rullorna med Sunshine, asskönt :D ska göras oftare ;)

Nu ska jag kolla på tv, sen blir de sängen för mig ! För imorgon ringer klockan 05.30, ska ju åka till Tyskland och inhandla massa godsaker ;) hihi

PUSS

du är den sötaste som finns.

Godmorgon på er !
Klockan skulle egentligen ha ringt om 5 minuter, men jag vakna 10 över 9 och gick upp !
Har precis lyckats bli av med min förkylning så jag skulle träna med Hille idag , men hade fått ett sms imorse att hon inte kunde ! Men tror ni ändå inte att jag vaknar med täppt näsa, huvudvärk, hals- och öronont ? HEJ FÖRKYLNING ! Jag pallar inte en till :( , har inte fått tränat på jättelänge ... ORH !

Så dagen ... ja jag vet faktiskt inte vad som händer, ska nog lägga mig på balkongen i solen sen, om där inte är kallt förståss, vill inte bli mer sjukis ..

PUSS

hey boy !

hej på er !
Kan börja berätta lite smått om kvällen igår,
som ni vet så var jag på födelsedagsfest hos Camilla, astrevligt verkligen :D , blev en sväng till Sailors Corner vid 1, sen tillbaka till Camilla igen ! :) Jag och Sunshine gick hem någongång mellan 2 och 3, drygt att gå sista biten faktiskt, haha så trötta ! Men kvällen var bra rakt igenom, kul som attans :) Så tack för det allihop :)

Idag gick jag upp vid 11 väl, då blev det frukost framför OTH, har börjat se om dom nu, så :)
Sen ringde Sunshine och ville ha med mig ut och gå, så det fick de bli, så mötte vi Camilla i stan och snacka lite :D , sen traska vi hem till Carl och sedan hem ! Då satte jag igång med maten meddetsamma, pestopasta ;P Och nu är jag bara sjukt seg, ska snart bege mig hem till Sunshine för att hjälpa henne med läxan XD haha , sen cyklar vi till Carl och spenderar kvällen där med BB-live , vår söndagstradition kan det väl ha blivit ! ;P

PUSS på er.

everybody

Eftermiddagen blev inte till att ta de lugnt, jag & pappa har städat hela balkongen, och jag fick dammsugat lägenheten också . Dutti !

Nu är mina naglar nymålade, så undertiden jag väntar på att dom ska torka så kollar jag på Eva & Adam, fyra födelsedagar & ett fiasko, haha.. Sen blir det en skön dusch, och sen fix fix fix ! :)

PUSS

do you know how it feels like?

Godmorgon !
Skulle sova ut idag , men tror ni inte jag vakna 09.45 ? Då hade jag blivit väckt ett antal gånger innan , när pappas mobil ringer och han svarar och pratar för hela Sverige, sen kommer Nala hem här och skäller som ingen annan .. Och sen var det inte lönt att somna om när tidningskillen ringde på dörren och Nala börja skälla igen .. bah ! Så får se om jag tar min en eftermiddagsvila sen ! Måste ju orka med kvällen ;)
Kvällen ska spenderas hemma hos Camilla, hon fyller 20 idag , GRATTIS GRATTIS GRATTIS till henne :D , så det blir party där ikväll med lite nytt folk (för min del) .
Tiden innan ikväll vet jag faktiskt inte hur jag ska spendera, men det återstår väl att se :)

PUSS

ursäkta min franska

hej på er !
Imorse vakna jag vid halv 10, och en jobbig Sunshine ringde på dörren 10 , haha ;) . Hade iallafall hunnit duscha, hon skulle rota i min garderob efter något jag kan ha på mig imorgon ;P ..
Sen vid 11 cykla vi till Calle, även Kalle kom dit sen, då blev de maxi för inköp av ingredienser ! Sen hem och börja baka, typ Chokladkyssar, Chokladcheesecake och Runars (eller vad han hette) Chokladkaka, den blev mums ! ;) Sen de andra ska vi kränga ikväll ;) Så just nu är jag bara hemma för lite mat & så, ska käka när mammi kommer hem om typ 20 minuter ! Sen drar jag till Callemannen igen, och spenderar kvällen där :)

PUSS

they don´t really care about us

hej på er ! :D
Dagens sysselsättning blev inte som tänkt, elena kom dom sagt hem här imorse med frukost, sen skulle jag till Sunshine, men det blev inte ! För jag var tvungen till att tvätta lite till helgen :) Så 2 maskiner tvätt är tvättad och mitt rum är rent som aldrig förr ! Har ett litet "bord" på rummet som går att öppna, och jag har inte öppnat de eller flyttat de sen i somras kanske ! Så jag skojar inte om där var damm så man inte såg grejerna i, men nu är där rent och under det såg man inte golvet för allt damm, men det är också väck :) , skura golven också, dutti ! Och nya lakan i sängen, så förhoppningsvis sover jag som en gud inatt :)

Sen var det jag som stod för middagen idag, och jag säger bara OH MY GOD ! Så gott, haha, ja jag berömmer mig själv !! Gjorde för första gången fläskfilé-gryta, mmmmmm ! Oh va gott de va :) hihi .

Så nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett piss !
PUSS

all night

godmorgon !
Klockan RINGDE 9 imorse, snooza 20 minuter !
Har hunnit med att duscha, tömma och sätta in i diskmaskinen sen dess !
Om 5 minuter kommer min fru (Elena) hit med frukostbullar, så då blir det hemmafrukostfika för vår del :)
Sen i eftermiddag ska jag till Sunshine, för jag behöver hjälp !!!! haha , nämen hon ska hjälpa mig svara på några frågor :) Sen vet jag inte hur resten av dagen kommer se ut ! :)



PUSS

fight for you right !

hej på er !
Vakna 10 imorse, då blev det som vanligt frukost och BB sen igår !
Skulle köra lite Zumba efter de, för jag känner mig helt okej frisk och jag får ångest om jag inte tränar ! Men när jag hade kört 15-20 minuter kunde jag knappt andas och fick ont i bröstet, så det var nog ingen idé att börja med de än ! Men har kört lite övningar på pilatesbollen !

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag , sen vet jag inte vad jag ska göra fram till typ halv 3 då mamma slutar och vi ska iväg :)

blir så irriterad .. kan man inte skicka ut saker till alla så kan man inte förvänta sig att få svar från alla heller ! GAAH...

PUSS

baby, I was born this way !

heeej !
Dagen börja med BB avsnittet sen igår, sen vid 1 åkte jag ner till stan med Sunshine, så blev det en gooood lunch (extra allt;) på systrar & bönor, mums :) Sedan blev det måååånga vändor fram och tillbaks i stan, och vi hitta iallafall present till Camilla , så nu är det klart :) Jag kom även hem med en gullig klänning/tunika från H&M, får se om det blir den jag har på lördag eller inte :)
Iallafall så fick jag GÅ hem i spöregn från stan, och paraplyet var det inte ens en tanke på att ta upp för det blåste för mycket ! Så när jag kom hem hade jag inte många torra fläckar på mig och jag fröööös ! Så jag tog på mig myskläder och la mig under en filt med lite te, så nu mår jag lite bättre igen ;) .

Resten av dagen ska jag inte göra något allt på, ska typ ta de lugnt & så . Mamma och Pappa körde precis till m&m så jag är ensam hemma, skönt :)
Och ikväll står det DH DH DH på schemat ! :)
PUSS

dagen räddad

gokväll på er :)
Dagen blev räddad :)
Vid 5 åkte jag & Sunshine ut till dalabadet och hade en mysig picknick på en bänk ;) hihi , det var skojsigt ! Mycket snack, det behövdes :) Sedan skicka Camilla och fråga om vi ville göra något med henne, så vid 7 stack vi till henne & Eddie, där även Nicolas kom dit, hade en trevlig kväll där med te och snack :D , underbart !

Kom hem för 10 minuter sen kanske, blev pigg när jag kom ut ..
Så jag sätter antagligen igång oc lite, sen blir det sömn :)

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog till stan och inhandla födelsedagspresent med Sunshine,
så blir det kanske en fika på S&B ;) hihi .

nej, PUSS på er.


...

Har haft så galet tråkigt hela dagen !
Har t.o.m halvfixat håret och sminkat mig bara för att jag haft tråkigt ?
Och nu är jag mest irriterad faktiskt, GAAH ! Eller lack faktiskt .. idiot !
Vet fortfarande inte vad jag ska göra resten av dagen, buh ! Men jag orkar inte sitta hemma längre !

hejdå

written in the stars

godmorgon på er !

Egentligen har jag inte så mycket att skriva , men har tråkigt så något måste jag göra ..
Har sprungit runt här hemma sen jag vakna (för en timme sen) och försökt hitta något som är lika stort som en ring jag ska göra till mamma..
Ska stämpla på den och måste ha något emellan för den inte ska bli helt platt ! ^^ Men det går inget vidare..

Iallafall, vet inte hur dagen kommer se ut, ska kanske umgås med Calle och Kalle sen, men vet inte än :)

haha nej, detta inlägget var inget bra, så jag slutar nu !
PUSS

let it shine

hej på er !
UKM var askul igår, kan inte säga något annat :) Vi var därifrån vid 6 och då kan man lugnt säga att benen gjorde galet ont efter att ha stått hela dagen, men det var värt de ;) . Iallafall så blev det käk på McD med Sunshine, Calle och Kalle då, sen hem om och ta en snabbdusch. Sen på kvällen hade jag lite beslutsångest om jag skulle mysa med dom (Calle, Sunshine & Kalle) eller om jag skulle festa (jag hade ju faktiskt sagt att jag skulle ha en vit helg), och mycket riktigt, det blev en vit helg.. Jag drog hem till Carl, där vi spela lite spel, jag & Kalle vann, UNDERBART ! :D Sen blev det massa film och roligheter ! Förutom att jag blev rastlös till sista filmen för den var tråkig, tror dom ville skjuta mig ! ^^ höhö .
Åkte hem vid 2 tiden, sen blev det sängen vid 3 :)

Vakna imorse 11.00 , då blev det upp och förbereda lite till sen, ska ha öppet hus !
Sen ikväll blir det BB-live hos Carl , underbart :D

PUSS

one more time

Gomorron Gomorron Gomorron ..
Uppe 9 idag , och nu sitter jag här, nyduschad & så,
tänkte kolla BB sen igår men det verkar inte vilja funka än :( haha..
Vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden två timmar fram,
ska nämnligen inte bege mig ner till Parken förens lite i 12,
ska ju jobba på UKM idag , det ska bli galet kul faktiskt :)

Sen har jag ingen aning om vad som händer ikväll, men det återstår väl att se :)
PUSS

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY YOU

Blev grymt sugen på scones innan, så jag tänkte why not ? Lunch liksom :)
Så jag börja göra de och jag fick till smeten otroligt bra :o haha , brukar alltid överlämna sconesbakande till pappa .. Men det gick bra ! Förutom att dom råka bli liiiite för tjocka och dom växte ganska mycket i ugnen, och när dom stått tiden ut så var dom perfekta på utsidan men när jag börja skära var det deg som fan ! haha , så jag satte in dom igen, 10 minuter till, då blev dom perfekta inuti och brända utanpå, haha ! Men dom gick och äta och var goda faktiskt, lite för knapriga bara ;) Och jag råka göra liiite för mycket för att bara va till migsjälv ;)

Sen blev det en sväng till Willys när pappa kom hem,
och nu har jag precis bakat Choklad (ljus och vit)- och marshmellow muffins, dom kan nog bli goda faktiskt :D Tack till Alle för bakboken när jag fylla 18, kom till användning för första gången idag ;) mahaha ..

Sen ikväll blir det mys med familjen I think, har laddat upp med dipp och grönsaker, sen blir de ostbricka och så :) Måste ju ladda upp inför en rolig morgondag :)

PUSS

I´m in love with ... ?

godmorgon på er !
Imorse smällde jag upp ögonen och var genast hur pigg som helst halv 10 , skönt faktiskt !
Vill bara tillbaks till drömmen imorse , faaaaktiskt ! (:

Iallafall, sen jag vakna har jag druckit frukost, köpte ny smak igår, Jordgubb, HELT AWESOME är den :D , samtidigt kolla jag på BB sen igår, dom tog studenten och jag ville ooockså igen ! haha ..
Sen ställde jag mig i köket och börja blanda ihop betong och gjöt lite , får se hur de ser ut imorgon :)
Och eftersom jag fortfarande inte kan träna eftersom jag fortfarande är sjuk så har jag gjort lite sit-ups och så med pilatesbollen ! Lite måste jag få göra !! haha ..

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra resten av dagen, ingenting ?
Jag slänger upp mina smycken här efter detta inlägget , det kommer ju ta lite tid då det är sjukt segt att lägga upp bilder på bloggen ! ^^
Sen kvällen.. ja vi får se vad som händer med den :) , jag vet iallafall att jag ska ha en vit helg, har inte haft de på vääääääädigt länge  !

PUSS

Jewellery

Detta är av de jag gjort till migsjälv :)
Vet inte om jag gjort något annat sen sist jag la upp , men ni får se detta iallafall ! ^^
 
 ring .
 Dubbel .

 toffsar, dom är myyycket finare när dom hänger ! :)

PUSS

I will hear your call


Denna låten är kärlek !

hej på er !
Jag börjar med att säga, att jag sov som en gud inatt, äntligen andra drömmar :) haha..
När jag vakna imorse var det bara till att gå upp och klä på sig sen ner till bilen och köra mamma , sen hem och lägga sig i sängen med frukost och kolla BB sen igår . Om en halvtimme ska jag hämta mamma igen, då blir de hem och börja gjuta lite.. Ska ha "öppet hus" här hemma på lördag ju med våra grejer :) Fler smycken måste jag hinna göra också :)

Skulle egentligen simmat med sis idag , men eftersom jag mådde som jag mådde igår och när jag vakna imorse kunde jag knappt prata och mådde ungefär likadant som igår så beslöt jag mig för att strunta i de ! Vill bara bli frisk nu så jag kan träna och orka med saker igen !!

Nä, det var väl allt för mig denna gången (:
PUSS

get it faster

godkväll på er !
allt bra med er ? - med mig är det värre än värst, det börjar bli läskigt :(
förkyld kan jag konstatera att jag är, sen sjuk huvudvärk, ont i kroppen och blir yr i omgångar ..
Men ingen feber, vad jag känner ! skumt ..

Iallafall, mycket smycke (för att va jag) har tillverkats idag , känns skönt :)
Och måååånga koppar te har druckits ! ^^
& nu tänkte jag slänga mig i sängen och sova, & hoppas att jag drömmer glada drömmar så jag kan sova :)

PUSS

all time low

Ja, nu jäklar har jag inspiration , den kom från ingenstans ..
Mååånga smycken har tillverkats idag :)
+ ett fint nytt öronhänge till migsjälv såklart ;) mohaha ..

I should´ve kissed you

hej på er, här får ni ett sånt, jag har inget annat för mig inlägg ;)

Gymmet gick väl inte så bra idag , mådde inte alls bra när jag kom ner där, hade jag lagt mig ner hade jag somnat typ !
Men när jag väl var hemma igen så blev det en skön dusch (jag orka knappt de ens) , sen blev det käk & BB sen igår ! Var tvungen att dammsuga på rummet också, så det fick bli de lite snabbt, och byta lakan i sängen .. Tog dubbelt så lång tid som det brukar ^^ ..
Det är ett helvete att ha en infektion i kroppen .. Hostar och nyser som en idiot och kroppen är helt matt hela tiden , känner mig helt nere ..

Jag ska iallafall dricka te som en idiot nu, för jag måste bli frisk till helgen !
Ska jobba på UKM hela lördagen, då kan man inte må dåligt juuuu !

PUSS

if you stay, I´ll stay !

Godmorgon ..
Här sitter jag, vakna för 10 minuter sen och är sjukt seg !
Ska ner till gymmet vid halv 11 , men det får bli styrka idag bara,
min förkylning vill inte ge sig alltså :( piss i mississippi !

Sen ska jag väl inte göra så mycket mer idag , vila och dricka te kanske ? - jaa det låter bra !
Sömnen inatt var lite bättre, men jag drömde ännu en gång att jag blev kidnappad, men inte lika hemskt ..
Sen hade jag en liten bra dröm också ;) hihi .

Nä , nu ska jag byta om och borsta tänderna ;)
PUSS

Godkväll !

hej på er !
Dagen idag har varit låååång och jag har spenderat den till mestadels med sis :)
Börja med några rundor i stan, fick inhandlat två par leggings och vi fick njuta av en god Gillisallad sen :)
Sedan begav vi oss in till Malmö, hämta upp Patrik på centralen och sen körde vi till Bo01, asskönt väder :)
Vid 7 tiden åkte vi hem till Sara för att hälsa på, där vi satt till halv 10 , då var vi hungriga , och ja, det fick bli Max , får köra hårt på gymmet imorgon ;) .

Nu är jag hemma och är astrött, hoppas på att denna natten blir bättre än förra !! För jag behöver min sömn ..

PUSS


lemon tree

Godmorgon, eller Godmiddag !
Natten har varit ett helvete rent ut sagt .. Säger jag att jag drömt att jag blivit kidnappad så är det bara förnamnet .. usch det var hemskt, har nog legat vaken mer än vad jag sovit ... Så när klockan ringde 8 imorse så stängde jag av de, och skicka iväg ett sms till Hille att jag strunta i gymmet klockan 9..
Nä, usch denna natten har varit den hemskaste på väldigt länge , så idag är jag segare än segast ..

När jag vakna halv 11 , så hämta jag frukost och sen la jag mig i sängen och kolla BB sen igår, eftersom det inte ville funka då.. Skönt att Vanessa är ute nu faktiskt, gilla henne i början, men dom sista veckorna har hon bara varit tråkig och bråkat med alla ..

Nu är jag iallafall precis utkommen från duschen, måste ner till stan och inhandla leggings .. Det är typ de enda jag använder, och Ginas har blivit så sjukt dåliga, blir hål i dom efter ett par gånger bara, så var dom verkligen inte innan .. Så någon som vet någon som har BRA leggings ? Det ska va dom lite tjockare och inte strumpbyxor !! ^^
Så ja, väntar på att Lina ska bli klar tror jag, sen går jag ner till stan och möter upp henne ! Egentligen känner jag för en tur till Malmö, så mysigt och skönt i detta vädret :) Känner för Bo01 , vet inte varför ^^ haha.

PUSS


In your dreams

katastrof ... kan nog konstatera att jag icke var så glad när matchen var slut ..
Menmen, Haynes gjorde fan det snyggaste målet (Y)
Undrar lite hur vissa i MFF ens kan platsa i allsvenskan ? hahah seriöst .. Har ingen som helst aning om vad han heter, man jag låg ner mer än vad han stod på benen ...

Iallafall, nu ikväll skulle jag egentligen åkt till Carl, men jag hade ingen ork så jag stanna hemma och skulle se BB , men det ville fan inte funka alltså :( ,
så det sluta med att jag såg Taken med mamma & pappa , bra film , men sjukt förutsägbar !

& nu är jag sjukt less på att nysa och även sjukt trött i kroppen, så sängen kallar, shoppshopp :)

PUSS

TFF - MFF

Nu gäller de, håll alla tummarna för att äckelmalmö förlorar ! :D
Beger mig till Malmö om en kvart, och jag börjar bli nervös ...



PUUUUUUSSS !

laugh in a half

Jag är sååååå kär i en låt, kan inte sluta lyssna på den !
Mohombi - match made in heaven , LYSSNA PÅ DEN !!! Ni kommer bli kära ! :)

menmen, HEJ ! :)
Kvällen igår blev trevlig hemma hos Christoffer, blev lite dricka, spel, fotboll och trevligt sällskap ! Kunde skippat ett av spelen iallafall , jag tror jag är för trög för sånt, eller så orka jag inte tänka igår bara .. För min hjärna var ganska seg från kvällen innan ! ^^ Jag blev aldrig riktigt pepp på fest igår egentligen, så det var tur vi inte drog ut :) Åkte hem till Trelleborg igen vid 1 tiden, sen blev det sängen vid halv 3 efter lite snack med min kvinna ! :)

Idag vakna jag vid halv 11..
Vet inte vad jag ska göra nu några timmar fram, men vid 3 kör jag, kusin och morbror in till Malmö för TFF-MFF ! HEJAHEJA nu , slå dom jävlarna !!!! :)

PUSS

you can write it in a letter, babe !

Nysduschad, mätt som fan, och sjuk opepp på att gå på de ikväll igen ! haha ..
Orkar inte göra mig ordning, jag vet inte ens va jag ska ha på mig juuu , panik !
Men, det är väl dags att börja tagga till kanske ! (((:

Har hunnit med att göra några smycken idag , lite ringar, öronhänge och ear-cuff & så :) Sjukt kul är det :)
menmen, nu ska jag rota igenom garderoben och försöka hitta nått kul (:

PUSS


if you cry, I´ll try to put a smile on your face

hej på er :D
Kvällen igår börja med en chill men rolig förfest hos Carl, sen åkte vi vidare till Malmö & KB , kan inte merän säga att det blev en lyckad kväll ! Hade faktiskt skitkul kvällen igenom :) så tack för de :)

Idag vakna jag efter 5 timmars sömn av att grannen flyttar, då dom smällde och hade sig ! Så jag gick upp, snacka lite med mammi, sen la jag mig och kolla Big Brother :) & käka nybakade bullar, mums :)
Hur som helst så beger jag mig till Vellinge ikväll för lite party, sen får vi se om vi tar oss till Malmö för utgång eller hur vi gör :)

PUSS

match made in heaven

godmorgon på er !
Natten har inte varit så bra, kunde icke somna igårkväll heller, och jag har vaknat 1000 gånger inatt ..
Ont i kroppen som fan har jag, ryggen, magen, armarna och ljumskarna .. och jag ska dansa ikväll xD haha
Menmen, jag ligger i sängen och är sur för jag inte får upp BB´s klipp och avsnitt så jag kan inte se gårdagens avsnitt :( Kan ju hoppas att det fixas snart !

Idag ska jag hinna med att kanske träna (vet inte med tanke på min hals) , handla till maten ikväll, hämta ett paket på entré och lite så.. Kanske träffa Elena på en fika om jag hinner, hade varit supermysigt :)
Sen ikväll står det party party på schemat, utgång med carl, sunshine och några andra, ska bli askul faktiskt, även om vi ska till KB ;D haha..

ska nog ha likakul som här, om inte roligare ;)


Nä, nu ska jag göra nått annat (:
PUSS


RSS 2.0