så länge fötterna bär

Hej på er!
Dagen igår blev inte som den skulle..
Åker in till Malmö idag istället och fixar de, väntar bara på att köra nu för jag är färdig :)
Sen får jag se hur resten av dagen kommer se ut ! :)

PUSS

biomys

Hade en mysig stund i stan med Elenis efter arbetsförmedlingen !
Blev en fika, fick ett hål i örat, ett par nya hörlurar, lite smink och nästan en massa glas över mig...
Nu har jag iallafall precis ätit middag, ska byta om lite smått och sen bege mig ner till stan för att möta upp det finaste jag har för att kolla på bio, Apornas Planet ! :)

PUSS

Crash

Dagen igår bestod av stan med Sunshine, fika osv ! Handla lite spel och minneskort till mitt ps2, haha, så nu ska vi (jag & Sunshine) bli nördar ! ;) maha !
Tog en runda till Ikea med hjärtat också, men hitta inget !
Sen hem, käka middag och bada ! :)
Kvällen blev lite ps2 och tillsist avslutades den med violte och Red Riding Hood (som jag köpte igår) älskar den filmen :)

Idag ringde klockan 9.30, ska snart äta frukost och sen in till malmö för att fixa en sak ! Sen i eftermiddag blir det arbetsförmedlingen ....
& sen får jag se hur dagen slutar !

PUSS

försvinn

Denna dagen har fan inte varit till någon nytta !!
Vill helst bara ta bort denna dagen , har inte varit något bra med den överhuvudtaget !
& sur är jag !!!

hejdå !

Bakisdag

Fytusan vad jag hade kul igår :D iiih , Förfesten, Öltältet, A9 (hamna där en stund), Biffens, allt var roligt :D haha ! Idag mår jag dock som jag förtjänar, efter inte så många timmars sömn ringde klockan halv 8 imorse, vakna då av att jag låg och slog och sa till Nicolas att han skulle sluta spela, hahaha .. Upptäckte sen att det var mitt alarm.. Jag var nog inte helt nykter när jag vakna heller ! ^^ Jag gick upp typ 20 över 8 , & kvart i 9 åkte jag & Sunshine ner till parken för att rigga ner ! & eftersom INGEN (jävligt irriterande) dök upp (vi var 5 st) och ingen kunde hjälpa oss med sofforna så fick vi släpa på allt själv, KUL ... Snacka om ont i kroppen nu .. Och jag avsluta allt med att trilla in i Kulturbussen när jag skulle ner från en kant, haha attans vad jag slog mig ! Helgen har bestått av blod, svett och tårar, bokstavligt talat !
Men jag har iallafall precis kommit hem, och äntligen fått i mig frukost, så nu mår jag liiite bättre ! :) Ska hoppa in och duscha nu också, känner mig riktigt rälig ! haha ..
Sen ska jag bara lägga mig i sängen och vänta på att pojkvän ska komma och ta hand om mig ! (:

PUSSS

All in !

Hemma efter en dag på Kollektivet, mina ben värker så jag vet inte var jag ska ta vägen och jag är svintrött, så jag tror jag skiter i Öltältet ikväll ..
ELLER ? Klart jag inte skiter i de, aldrig i hela mitt liv, det är de roligaste som händer i Trelleborg, EN gång om året, det går inte att missa :D Har aldrig haft tråkigt där ! ;) Såååå, jag har precis kommit ut från duschen, ska snart fixa mig, sen drar jag mig hem till Lina för förfest, sen blir det öltältet på torget ikväll :D iiih !
& ikväll går jag hem själv :( min cykel är sjuk .. så känner någon för att köra så hör av er dåva ;D

PUSS på er.

rörda av en ton.

Det blev en lång dag igår, åkte hemifrån 10.00 och kom hem 00.30 ungefär !
Upp 10 idag, låg och kolla på Skönheten och Odjuret med en fin pojke, och nu har vi precis ätit frukost ! Ska hoppa in i duschen nu, sen bege mig ner till stan och göra samma sak som igår ! Min kropp är helt slut av allt bärande igår ! Återstår att se hur det går imorgon när allt ska tillbaka ....
Menmen, jag bedövar med lite god dricka ikväll & öltältet med sis och nån andra :D

Ska va utan pojkvän hela dagen till imorgon ... blääää !

PUSS

varje gång du möter min blick

Idag står det jobb på schemat !
Ska jobba nere i Parken med Kollektivet, där kommer vi sitta hela dagen så det är bara att komma dit ;) Jag befinner mig bland sofforna i vardagsrummet ;) maha ...
Blir nog inget öltält för mig ikväll ... men imorgon kör jag all in och ska fan ha så kul som jag alltid har under Mikaeli :D

Nej, nu ska jag ta fram mina muskler och bära soffor till parken , ciao !
PUSS

du är fin

Upp tidigt imorse efter lite sömn inatt, men det funka ! Sen nästan sprang jag ner till stan för att träffa Sara & Sunshine, så fixa vi lite grejer osv :) Har precis kommit hem och är ASTRÖTT ! Har satt i diskmaskinen och satt igång en maskin tvätt, känns bra !

Lite bilder sen igår får ni nu ! :)

Mums med smörgåstårta ! (finns 3 andra också)


& Tårta ! :) (som jag gjort och den blev god god god ;)



Sötnosar !


Blommor som jag fick ! (fick några buketter till)


mina älskade disneyfilmer ! :)


Ännu mer ! :)


pengar pengar pengar ! :) & presentkort ! :)



jag fick äntligen min Mortel !! ;) mahaha


jag blev käääär i denna ! (: Tack mammi & pappi :)


klocka !! Fick en jättefin ROSA också ! :D


fula kort på mig fick jag ..... ;)


får avsluta med en snygg pojkvän ! :)

Fick en massa andra fina saker också, orka inte fota allt och orka inte lägga upp alla bilder, men verkligen tack allihop som gjorde min 20årsdag till den bästa dagen ! :)

Nu tänkte jag slänga mig i sängen en stund och kolla oth, tråkigt väder ute ju ... Sen ikväll åker jag hem till Nicolas , så lagar vi mat osv tills hans mamma kommer hem ! :) MYSIGT !!

PUSS på er.

1,5 timme kvar..

.. av min födelsedag .
Har verkligen haft den bästa födelsedagen idag ,
hade en mysigt eftermiddag med pojkvännen som bjöd på lunch osv ! Sen hade jag ett kanonbra kalas med goooooood mat :D och jättefina presenter fick jag, är verkligen nöjd med exakt allt ! :D Bilder på de mesta och från dagen kommer imorgon, för nu orkar jag inte :) Har precis diskat undan och lagt undan allt. Myskläderna är på och nu ska jag krypa ner i sängen med pojkvän och mysa till Skönheten och Odjuret ! Samlar på Disney DVD, och idag fick jag 10 stycken :D

tack till alla som gjort min dag så fin !

PUSS på er.

20 år, ÄNTLIGEN !

Hej på er !
Idag är det MIIIIN dag :D hihi äntligen 20 !
Vakna upp helt mysigt bredvid pojkvän imorse, fick paketer vid sängen av mammi ! :D
Har fixat med tårtorna idag..
Sen skulle N & jag käka frukost i stan, dock blev det vid halv 2, då bjöd han på frukost/lunch på Casablanca, supermysigt & tack för de världens bästa ! <3
Tog en runda in på systemet också, bara för att jag kan ;) Men fick inte Grattis av den bittra tanten i kassan :( , menmen !
Har iallafall precis kommit hem, tänkte lägga mig i ett bad nu så jag är hel och ren när gästerna kommer ikväll :D , för då vankas det smörgåstårta :D

PUSS på er.

Tårta

Hej på er !
4 smörgåstårtor är gjorda. Har en botten på efterrättstårtan kvar att göra, sen ska den sättas ihop , det är de roliga i allt :D Eller att dekorera den ! Men jag är också äckligt trött redan nu !
& när tårtan är klar är det dax för mig att skrubba golven, phu ..
Snacka om att jag kommer somna som ett litet barn ikväll, förväntasfull kommer jag va iallafall ;) Tror aldrig känslan försvinner dagen innan man fyller år ! :)
Jag hoppas på sällskap inatt också, men får inget svar så vet inte :(

PUSS

1 dag kvar..

.. sen får jag besöka systemet ! ;)
Skönt att jag städa och fixa mitt rum igår, en mindre sak att göra idag :)
Ska snart hjälpa mamma att städa lite, sen ska jag på två möte, mitt sista möte på Adecco, skönt ! :) Sen ett möte efter de, och när det är slut så hjälper jag mamma med smörgåstårtorna, och sen fixar jag efterrättstårtan som ska bli jättefin :D bild får ni senare ! ;)
Tror nog jag får ihop dagen på ett bra sätt utan stress ! :)

PUSS

trött, fyför !

Maxi-handling, storstädning av rummet, nya lakan i sängen,
lagat middag, tvättat och hängt upp tvätt - NU ÄR JAG SLUT !!!
Har nyss kommit ut från duschen också, så en ren jag, nyrakade ben och en nybäddad säng, jag hoppas jag får en bra sömn inatt ! ;)
Ska försöka få ner några album av Kent nu, får se hur det slutar ...
Det brukar sluta med att jag blir sur och gör nått annat istället ! ;)

Menmen, annars blir de väl lite oth eller Super Nintendo innan sängen sen !
Håller tummarna för sällskap inatt, kan behövas !

PUSS

jag blir så dum av dig !

Maten och allt är precis klarhandlat till onsdag (min dag då;) hihi , och nu ska det packas upp.. Sen ska jag gå en sväng med Nala, efter de så hoppas jag på att orka städa mitt rum !

Sen imorgon är det full rulle med att fixa smörgåstårtorna, tårta, städning osvosvosvosv ! :)
+ att jag ska hinna med två möten, hej stressad Jonna imorgon !!!

PUSS

din luft i mina lungor

hej på er !
Kvällen igår spendera jag i malmö med pojkvän, hille & christoffer, jättemysigt :)
Såg Daniel Adams-Ray, åååh va bra han är :) fick rysningar till gubben i lådan !
Vi åkte hem när han spelat klart för det spöregna och vi kände inte för att va kvar ...
Väl hemma blev det MAAAT, jag var ashungrig ! Sen lite Super Nintendo, och tillsist lite sömn !
Vakna vid 10 imorse och mådde inte jättebra, var trött, har inte sovit så bra dom senaste nätterna, drömmer konstiga drömmar ... :S Så huvudvärken är med mig jättejobbigt idag :( Migrän är nog påväg också, håller dock tummarna att den håller sig borta !
Ska in till Malmö en sväng och fixa en sak, vad får ni kanske reda på senare ! Men innan de ska vi fixa lite på banken osv ! :)

PUSS

dead by april

Hej på er !
Igår fira vi Eleonora , trevligt var de ! :)
När vi kom hem skulle vi käka chips & så och spela Super Nintendo, men jag tröttna eftersom Nicolas var (förlåt) urkass ;) Så det sluta med att vi gick & la oss :)

Imorse vakna vi vid 10 , då blev det frukost sen en vända i stan. Har precis kommit hem till N och jag har avnjutit en god ischai :) Ska snart ta en vända till stan igen, sen hem till mig och göra oss ordning för att se åka till Malmö med Hille & Sunshine och först käka på La Empanada och sen se Dead By April ! :D

PUSS

träning

Jag drog en runda till gymmet med sis istället, sjukt skönt !!! Jag älskar denna känslan, när man kommer hem svettig och vet att man gjort någon nytta, även om jag inte körde så mycket kondition idag , så känns det ändå sjukt bra ! Jag är igång igen och jag har bestämt mig för detta nu igen, och motivationen ... den är väl inte riktigt här än, men jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka som den var förr, för det var riktigt bra ! Skräpmat ska jag sluta äta och godis osv ska bara ätas på helgen.. Nu jäklar kör jag igen !!

Nu ska jag hoppa in och ta en skön dusch, sen mysa med pojkvän !

PUSS

where are you ?

Hej på er !
Malmö blev jättemysigt, skulle ta en fika efter mitt ärende, vilket sluta på Graffiti med en god bakad potatis :) Sen väl hemma i Trelleborg, så cykla vi till stan, sen hem till N och påvägen hem till mig cykla vi inom parken där Alley Girl repa, fick höra en ny låt, tummen upp för den :) Sen vidare hem här för att se vidare på Svärdet i stenen som vi börja se imorse ! Kommer inte ihåg den över huvud taget ^^
Pojkvän har iallafall precis kört, så nu ska jag hoppa in i duschen, och kvällen spenderar jag med mjukiskläder och Super Nintendo, awesome :D

& helgen är planerad, underbart ! :)

PUSS

smile to me baby

Fin dag idag , helt underbart ! :D
Åker in till Malmö med hjärtat för att fixa en sak , håll tummarna för mig ! :)
Skönt att slippa ha så mycket kläder på sig, shortsen är framme igen och mina favorit linne!

Efter Malmö vet jag inte riktigt vad som händer, så det återstår att se ! :)
PUSS

mycket på en dag

Har hunnit att få in mycket och många människor på en och samma dag , underbart !
Fika med fina flickor, ensamtid här hemma, en underbar pojkvän, och idag var jag på gymmet för första gången på många månader med syster, riktigt skönt var det !! Så nu sitter jag här, svettig igen.. haha, ska dammsuga rummet och göra lite fint här innan pojkvän kommer och myser med mig ikväll !
Helt fantastisk dag ! :) (med många inlägg)

PUSS

världens finaste pojkvän !

Plötsligt ringde de på dörren & jag öppnar, framför mig står min fina pojkvän med sitt största leende som får en att smälta, och ger mig en blomma och massor med pussar ! Sen var han tvungen att gå igen .. Men ååh va jag är lycklig, han får mig alltid på så bra humör.
Jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna en så fin människa, jag är lyckligt lottad !
Jag tycker om dig så otroligt mycket Nicolas <3



den får platsen ovanför sängen, så jag ser den alltid <3



PUSS

Skön dag !

Nyss hemkommen från en tur på cykel runt Trelleborg ! Har letat sponsorer till en sak ..
Nu är jag svettig & äcklig, men känner för att göra nått kuligt , någon som är på ? :D

Fikan i stan var iallafall hur mysig som helst, och jag fick en mumsig ischai ! :)

ja ... jag har väl inget att skriva egentligen, gör detta för jag har tråkigt ! ^^
haha ..

PUSS & sånt mina vänner !

pants

Hej på er!
Kvällen hos N igår var härlig ! Åt god mat och hade kul :)
Cykla hem här vid halv 10, då blev det en skön dusch, sen la pojkvän sig och läste och jag spela super nintendo, älskar de ;D N kalla mig nörd för jag kunde allt? jahaja ? haha !
Imorse vakna jag iallafall och la mig och fortsatte spela, sen blev det frukost framför Lejonkungen ! :)
Nu har jag precis kommit ut från duschen, tagit på mig mina underbara byxor som jag köpte igår, struntar i om folk kollar konstigt på mig, jag ska ha dom idag ;) hihi ! Ska ta en fika i stan med Sunshine och Camilla ! Sen får jag se hur dagen slutar ! :)

PUSS

Malmö

Hej på er !
Har äntligen träffat Hille idag , för många veckor har gått emellan, så det var verkligen dax ! Blev en runda i Malmö, megamysigt och fint väder ju :D Fick med mig ett par "clown"-byxor och en vanlig, men fin tunika hem :) Har faktiskt precis kommit innanför dörren, så tänkte byta om nu, sen cyklar jag iväg hem till N, ska skriva ut mitt CV, sen får vi se hur kvällen slutar ! Jag mår mycket bättre nu, skönt faktiskt ! Tror det bara är förkylning nu , ska dock inte säga för mycket :)

& imorgon har jag en mysig dejt med bästa vän ! :)
Kommer va en bra vecka dehär ! :)

PUSS

baby, don´t pretend

Hej på er !
Blev inget inlägg igår, men ni får min helg nu istället ! :)
Firade som sagt Bella i fredags , kvällen avslutades jättemysigt på Dalabadet mitt i natten när vi släppte iväg en lykta ! :)
Igår gjorde jag inte så mycket, låg och mådde skitdåligt hela dagen, sen på kvällen drog vi iväg till Helena för att överraska henne, eftersom hon fyller år idag , så det blev lite fest där, sen drog jag och N vidare till Juul för trevligheter, och sist avslutade vi på Biffens med en bea-burgare ;) Dock spritfri kväll igår med tanke på att jag tagit massa tabletter så jag kunde må nått så när bra ! :) Trevlig kväll ..
Idag vakna jag upp sidanom pojkvän, mysigt ! :) Vid 12-1 drog vi ut till hans pappa för middag med han och N´s syskon :)
Väl hemma därifrån så käka vi lite, och nu blir det mys resten av kvällen på balkongen med choklad & te, mums ! :) Sånt uppskattas alltid, men liiite extra när man mår dåligt och har en mysig pojke som håller om en !

PUSS

more rain

Tråkigt väder, ingen sommar, blööh !
I stan fick jag en hel del med mig hem faktiskt, ett coolt nagellack, en bikini, underkläder, linne, en del av en present & sen ytterligare en annan present & lite så, härligt att ha lite pengar igen :)
Nu har jag precis fixat klart mitt halsband som väntat på att bli klart länge, och hunnit med att äta lite :) Så nu är det bara jag som ska bli klar (dusch & fix) , sen drar jag hem till pojkvän och firar hans syster ! :)

PUSS

I want to break free from the world

Godmorgon på er !
Den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge ? Igårkväll när jag stod och borsta tänderna fick jag sms av N att han var på parkeringen, snacka om total lycka ! När jag låg i hans armar var allt så himla mycket bättre, tänkte inte på hur dåligt jag mådde ! Dock åkte han hem 2 timmar senare, men dom 2 timmarna var dom bästa igår :)
Somna själv inatt och det gick bra, förutom att jag drömde den sjukaste drömmen, vakna i tårar och kunde knappt andas av panik, det var så verkligt ... Det var riktigt hemskt, USCH ! Det vill jag aldrig uppleva igen ..
Men ingen klocka ringde imorse och jag vakna 10.30, skönt ! :) Har precis ätit frukost och nu ska jag snart hoppa in och ta en snabbdusch för att sen gå ner till arbetsförmedlingen och lämna två papper . Sen får jag se hur dagen ser ut, men ska antagligen fixa lite till ikväll, komma på vad jag ska ha på mig osv.
För idag fyller Bella 20 , så ska hem på kalas där. Grattis till henne :D

Blir väl ett inlägg senare också ! :)
PUSS

sjuk?

Har legat i sängen flera timmar nu och kollat oth & druckit te, men jag mår fortfarande inte bättre ! :( Jag vill inte bli sjuk !!! Vill ha N här, nu nu nu !
Men.. blir väl antagligen till att försöka sova snart... om inget händer !

PUSS

seg dag

Hej på er !
Malmörundan med Sunshine gick kanon , hann med många skratt ! hahahah !
Sen blev det stan med sis när vi var tillbaka i Trelleborg, fick med mig ett par skor från rean hem, nice ! Sen väl hemma så käka jag lite, sen la jag mig i soffan på balkongen och somna meddetbums , var askalastrött ! Riktigt skönt var de ! Sen väckte Lina mig vid 5, för då var maten klar..
frös som en idiot gjorde jag, så jag la mig sedan i ett varmt och skönt bad, underbart ! :)
Nu sitter jag här, har precis hoppat i världens skönaste myskläder, tänkte då mysa ner mig i sängen med en kopp te och kolla oth :) Sen får jag se hur kvällen slutar ! Förhoppningsvis i armarna på pojkvän ! :)

PUSS

finaste

Godmorgon på er !
Kvällen igår spendera jag först med Sunshine och Sara, mysigt ! :) Sen vid 21.00 drog jag hem till Nicolas och umgicks med honom och hans familj, mysigt även de ! :)
Åkte hem till mig lite efter 00, då blev det sängen och sömn meddetsamma ! :) En underbar kväll med andra ord !

Idag vakna jag upp av att pojkvän pussa på mig när han skulle iväg, helt underbart ! Gick upp en stund efter de och nu sitter jag här, har precis läst en supergullig lapp som låg sidanom sängen, PUSS mitt hjärta ! <3

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu några timmar fram,
men vid 2 ska jag med Sunshine in till Malmö ! :)

PUSS

just like a pill

Hej på er !
Hann inte med ett inlägg igårkväll , då det börja åska ganska mycket och jag snabbt som tusan drog ut sladden till datan ;) haha !

Iallafall .. fick boka in ett möte med Adecco till ..... och hos frissan.. jag klippte av mitt hår .. :O aah ! Eller ja 5-6 cm ! haha .. Har länge snackat om att klippa av de till axlarna men har aldrig vågat och jag trivs i mitt långa hår, men det är bra för håret att ta lite extra nån gång, så det fick bli igår ! Får se hur jag trivs i det om ett par dagar ! :)
Efter frissan tog jag en fika med världens finste på systrar och bönor, sen drog vi med familjen till Ikea :)
Somna i bilen på vägen hem, kände mig som 5 år, men det var attans skönt ! ;)
Väl hemma så hände inte så mycket, la oss i vår nya soffa på balkongen, mysigt ! :) Lite senare blev det käk och tillsist kolla vi på film :)

Har faktiskt inga direkt planer för dagen idag ... Känner mest för att ta de lugnt eftersom jag inte är helt på topp... Ensamtid ikväll iallafall :)

PUSS

feel free to join

Godmorgon på er !
Dagen igår var bra .. Börja med frukost och mys på balkongen, sen vidare ut i solen som blev massa moln... hahaa ! Sunshine var också med :) . Sen halv 5 blev det möte på systrar & bönor, men världens godaste te :) , sedan en tur ut till Önnarp för att hämta lite filmer och hälsa på Nicolas pappa !
Väl hemma i Trelleborg igen så blev det mat, sen vidare hem till Sunshine för att mysa :) Calle & Alex kom också dit ! & Sunshine hade bakat kärleksmums, och ja, det var verkligen mums ;D hihi !
En härlig kväll med fina vänner och en fin pojke ! :)

Idag ringde klockan för tidigt med tanke påatt vi låg uppe och prata långt in på natten inatt, men det var mysigt! :)
Ska snart hoppa in i duschen, sen cykla ner till Adecco för att ha mitt sista möte, SKÖNT !! :) Sen ska jag till frissan och fixa håret lite, fast ska nog bara ta topparna ! :)

PUSS

clean

Rummet är nystädat, sängen är renbäddad, jag är nyduschad & mjukiskläderna på !
Slänger mig i soffan och kollar The tourist och väntar på världensbästa pojkvän ! :)

M, se till att bli bättre nu, tänker på dig varje dag ! <3

clean

Rummet är nystädat, sängen är renbäddad, jag är nyduschad & mjukiskläderna på !
Slänger mig i soffan och kollar The tourist och väntar på världensbästa pojkvän ! :)

M, se till att bli bättre nu, tänker på dig varje dag ! <3

this could be the last time

Hej på er !
Kvällen igår var härlig, dock blev jag svintrött ...

Idag smällde jag upp ögonen 10.30 av en mardröm... Så gick upp då, och lite efter där kom även mitt hjärta ! Då blev det frukost och sen la vi oss i sängen och kolla film, Charlie St. Cloud, vilken var bra faktiskt :)
Sedan begav vi oss hem till Nicolas, var där en stund, sen tog vi en promenad! :)
Har iallafall varit hemma en stund nu, och hunnit käka middag, efterrätt och spelat några rundor vänd 8 ;)
Nu kallar rummet för städning, det behövs verkligen ! Sen blir det till att basta ikväll :)



PUSS

I´m coming home

Hej på er !
Kvällen igår ... förfesten var hur trevlig som helst, dock var det inte så kul på Kräm, som vanligt ! Stack 15 minuter innan ABH skulle spela, mest för att vi var trötta på att vänta och var nyktra för det var tråkigt ... Så vi handla lite käk sen gick vi hem, mysigt ! :)

Idag vakna jag upp av att telefonen ringde och Lina ville till Hyby, skulle sticka dit vid 12, men molnen kom , så vi stack ut till Gislövs marknad och sen hem till mormor&morfar för fika :)

Nu har jag precis kommit ut från duschen, väntar på Nicolas, så ska vi laga mat, spagetti & köttfärssås ;) haha. Sen blir det singstar kväll här ikväll, KUL ! :D hihi

PUSS

smile to me baby

Hej på er !
Dagen idag har varit megamysig, har precis kommit ut från duschen och snart kommer Lina så åker vi ut till Agdas, sen till Gislövsmarknad en sväng, mysigt :)

Sen ikväll blir det förfest hos E&C sedan vidare till Kräm (Rockkväll) , där ABH spelar ! :)


PUSS

besviken vän här ...

Tosselilla

Idag drog jag, Lina, Elin, Patrik & Tim till Tosselilla, galet kul var de ! Dock är jag mörbultad som tusan nu, men det var de värt ! ;P hihi . Blev en heldag !

Nu har jag precis kommit ut från duschen, ska klä på mig och vänta på Nikolas och sen blir det mys resten av kvällen ! :)

PUSS

en månad

Tänk vad en månad går fort, har varit tillsammans med världens bästa pojke så länge idag. :)
Jag är så himla glad att jag har honom , han får mig att må bra och finns där alltid alltid.. Precis vad jag vill göra för honom också !
Jag tycker om honom så mycket, mer och mer för varje dag som går !
Kan inte skriva ut i ord vad han gett mig under denna tid, han är bäst, det bara är så !!
Med dig mår jag bra .

Du & Jag
(ignoera fula mig)



PUSS på dig mitt fina hjärta ! <3

Sunshine

Hej på er !
Dagen igår var kanon, var hos D&T hela dagen och på kvällen hitta även pojkvän dit, hade en härlig dag i solen. Kvällen avslutades kanske lite fel, men det är strunt samma nu ! Är glad att N finns vid min sida och allt känns bättre med honom <3

Idag är det lika fint väder, ska väl ligga i solen idag också :) Fick ganska mycket färg igår, så får ta & smörja in mig och försöka bli av med ränderna sen igår :)

PUSS

sometimes it hurts

Godmorgon på er !
Jag var nog tröttare än jag trodde igår, tog inte allt för lång tid innan jag somna, skönt ! :) Har haft hela sängen för mig själv inatt och det var väl både skönt och inte ! :)
Har iallafall precis ätit frukost och snart drar jag hem till D&T för sol & bad :D

PUSS

cry baby, cry

Godkväll !
Kvällen blev trevlig på balkongen, lite halvdryg i slutet bara ! Trött som tusan har jag varit, men nu när jag borde sova är jag pigg..
Ensamtiden jag skulle ha ikväll fick jag inte, men får den hela natten , lär icke kunna sova många timmar.. Men jag får försöka, mycket som snurrar runt i huvudet, mest irritation kanske ! + att jag ska sova själv, vilket jag inte är van vid ...
Så en genomfrusen jag, en iskall säng, och lite oth ... oth är väl de enda bra !

nä, negativt inlägg.. förlåt !
godnatt !

so beautiful

Heeej på er !
Har inte gjort så mycket idag , merän börjat mitt nya sätt att tänka, ingen skräpmat och trams mitt i veckan längre, nix ! Träningen ska jag försöka komma igång med också, hoppas att jag hittar motivationen bara ....
& N gick precis, så nu ska jag sätta mig och skriva lite papper som jag fått och sen skicka in ... Tänkte slänga mig i sängen och se lite oth faktiskt, solen försvann ju ... Sen ikväll blir det grillning på gården, och ja sen får vi se vad som händer !
Lite ensamtid ikväll hade kanske varit skönt faktiskt ? - ja jag kör nog på de ! ;P

PUSS

RSS 2.0