LYCKA!!!!!

Hej på er!
Jag har massor att berätta :) 
Jag börjar med att jag iförrigår hitta en underbar ring från Blondinbellas kollektion, tänkte då igår gå in på smycka innan jobb för att testa & så, men det sluta då istället med att jag blev 1100:- fattigare på hennes underbara powerring i rosa och armband till de :) Jag var så inlove och det var typ det enda jag tänkte på under hela jobbdagen! Sen väl hemma så var jag överlycklig och visa för mammi & pappi, OCH jag kände ingen ångest att jag lagt ut så pass mycket, har ju spanat in hennes smycke en längre tid :)  Men samtidigt kunde jag inte släppa ringen jag kollat in och ja jag blev kär i örhängena till setet jag köpte. Så efter ett snack med mamma och hennes svar "vill du ha det så köp det nu medans du kan!! & ja du vill ju ha det" så jag tog mig in till jobb, var där 10 min för tidigt så drog in på smycka och köpte ringen och örhängena! Och än känner jag inte den minsta ångest att jjag lagt ut flera tusen på det, för att jag älskar dom:D :D :D

OOOCH det slutar inte där :) Kom hem förbannad från jobb, men möttes av ett brev jag väntat  på OCH jag är antagen till utbildningen :D :D så jävla mycket lycka!!!! 





Ledig dag

Hello! 
Ledig dag idag & jag ställde klockan på 8 imorse för att komma iväg till gymmet ! Steg upp 8, var uppe 5 min & kände att krampen i mina ben fortfarande var kvar! Tänkte ta en vilodag idag istället då, så la mig igen & somna välbehövt om till klockan 10 :) får se hur det blir ikväll om jag tar mig ner, men känner att jag måste vila lite, är ingång konstant nu! 
Men det blev Mysmorgon med god frukost framför Jersey shore, sedan drog jag igång musiken (är ensam hemma) & satte igång & byta lakan, damma & dammsuga rummet! Även så resten av lägenheten! Har även laddat en maskin tvätt, tömt diskmaskinen & satt in det som var! & noppat ögonbrynen! Hahaa har ingen lust med det, men det måste ju göras, så otroligt tråkigt bara :p 
Nu ligger jag i ett välbehövt bad innan jag ska ta mig ut i kylan & ner till entré för att hämta hem mitt fitnessguru paket som kommit :D iiih! Sen blir det soffan hela dagen, mest för att jag förtjänar de :) 

KISSES 

Säg inte att jag börjar bli sjuk

Godmorgon! 
Att vakna 07.30 imorse var inte så farligt då jag somnade runt 22 igårkväll :) 
Men kroppen mår ändå inte så bra idag :( kramp i magen & allmänt hängig, vad är påväg att hända? - hoppas det inte är något! 
Ska iallafall iväg & jobba, hoppas dagen går lika snabbt idag som igår :) såååå skoj igår, vi hade massa kunder & försäljningen blev bra! Jippiiii :) Januari är ju lite av en dömånad för butiker, så äntligen är det igång igen :) glad cheey! 

& jag bara väntar & väntar & väntar på svar från skolan, hoppas hoppas :) tror dock inte att det skulle vara några problem, men man vet aldrig ! 

Nej, nu kallar fönen!
KISSES 




protein

Godmorgon!
Jag har minsann sovit som en gud inatt :) Vaknade med sjuk träningsvärk! Hille körde död på mina ben igår på gymmet, men tack för det, så skönt :) Äntligen har jag lite nya övningar jag kan göra :) 
Taggar ännu en dag på gymmet nu med celsius :) Jag ska fan klara detta nu, jag ska komma i mål, vad folk än säger :) 

Dessutom är jag så frutansvärt trött på folk som behandlar en som skit? Jag tänker inte vara den som är tillgänglig när det passar den, nej så funkar inte jag! &denna gången är det istället jag som låter det rinna ut i sanden, jag pallar inte lägga energi på en människa som inte gör detsamma tillbaka! Har aldrig träffat en människa som är svårare att läsa av...... Tar ut lite frustation i form av träning istället!

Nej, nu gymmet! 
KISSeS 

hello lediga dag

Gudars så skönt det var att sova ut imorse :) Började morgonen med att diskutera gårdagens ph avsnitt med Anna, haha! Tur jag hittat en till som är lika insatt som jag i sånt ;) hehe.

Nu har jag precis ätit en grym frukost i form av knäckebröd, avokado, ägg, ananas, kaffe & vatten! hehe MUUUUMS :) 
Oj, såg att klockan var mycket, måste hoppa in i duschen för att sen gå hem till sis & hämta hennes bebbe som jag ska passa några timmar i eftermiddag, MYYYYS :) 
Sen vid 4 blir det äntligen gym med Hille <3 som jag längtat!!! 

KISSEEES 

Om morgon utan kaffe hade ett ansikte...

...  var det jag igår isåfall...
tänkte att jag inte var sugen på kaffe på morgonen,  så körde till jobb tröttare än tröttast... Väl därså tog dom 2 timmarna innan Anna kom en hel evighet, men när hon väl var där var jag så tvungen att springa iväg & köpa en latte! Sen blev jag normal igen :) haha men fy den känslan! Huvudet hänger ju inte med för fem öre! ^^

Hur som helst så blir det jobb idag, och ännnu en gång önskar jag innerligt att vi får massor med varor... önsketänkande va? - mm ... 
Ikväll ska jag träffa C för en film eller nått, får se! Sen väntas två lediga dagar :) 

Vet ni, igår skickade jag iväg papperna på det där  jag inte ville berätta. Men here it comes! Har alltid velat gå en nagelkurs, och ÄNTLIGEN ska jag bli utbildad nagelteknolog :) Så sjukt happy och så sjukt taggad :) Enda anledningen till att jag ej skulle komma in är för att kursen isåfall är full,men då får jag förtur till nästa tillfälle :) hoppas så att jag är tillbaka i "skolbänken" i mars igen :D & den stora tacken är att äntligen så går det att lösa sig med ledighet från jobb för att gå den, det handlade om 4 dagar, så inga problem :) På mitt förra jobb blev det massa tjohej om att jag inte kunde, därför har det inte blivit av innan... 

KISSES 

Long time no se

Godmorgon! 
en ledig helg har gått och jag har inte gjort ett dugg! Eller ja jo jag körde grymma pass på gymmet både lördag och söndag, vilket känns bra :) 
Ska jobba lite extra idag, 2 timmar längre! Så kvällspasset är mitt idag, som jag älskar så mycket? haha :( Hoppas vi får varor eller nått så jag har fullt upp... Otroligt tråkigt att inte ha något att göra! 

meeeeen, denna helgen har jag kommit på att en av mina drömmar nu är närmare :) Ska bara checka av lite, men tror inte det ska bli några som helst problem, hoppas inte iallafall! Kan berätta mer när jag vet mer, men håll tummar och tår för mig, denna tjejen är taggad på detta nu  :) 

Nej, nu får jag göra mig ordning för jobb!
KISSES 

ångest

Godmorgon! 
idag var jag inte pigg när klockan ringde, kunde nämnligen inte somna igårkväll...
Men här sitter jag nu, frukosten (bars & kaffe) är nu i magen och jag ska nu göra mig klar för en jobbdag, hoppas sååå mycket att vi får varor idag!!! 
Efter jobb blir det träning, har en ångestfylld dag idag känner jag så jag måste. Och ja det känns skönt att känna så, har kommit igång riktigt bra och jag älskar att man märker resultat:) 

Nej,kila nu !
KISSES 

Nu j*vlar

Hello! 
Har tagit mig igenom en helg med jobb, KVÄLL! Det suger :( men någon måste göra det :) 
Ställde klockan till imorse, just för att komma iväg & träna! Om jag kommer iväg för sent så känner jag inte för att va där så länge! Bättre att komma hem på eftermiddagen igen :) så det gjorde jag imorse, var till en början död men väl på gymmet var jag taggad, en timme på crosstrainern & sedan kötta jag armar i en timme! Så otroligt skön känsla att gå därifrån helt slut i kroppen :) nu jävlar kör jag!!! Ska inte ha ångest i sommar över hur jag ser ut, nu jäklar :D 




träna träna träna

hello! 
Börja dagen med ett mördarpass på gymmet, fytusan vad trött jag var, men ack så skönt :) käka en god & fräsch sallad efteråt framför New Girl, haha älskar den serien ! 
Nu har jag precis kommit upp från ett skönt bad och en välbehövlig dusch, skrubba kroppen, raka benen och nu ismörjd, skönt :) 
Ska iväg till ikea senare för att köpa en ram! Har beställt nytt ifrån ungcancer varav jag beställde en tavla... utan ram .. hehe :) Sen får jag se hur kvällen blir, lugn antar och hoppas jag :)




KISSES 

Ledigt

Fick ledigt idag också av chefen, tackat vi för :) så ännu en sån där 3 dagars ledighet nu i helgen, skönt :) gjorde inte så mycket i helgen! I lördags var barndomsvännerna samlade hos Mia & Philip för mat, vin & filmer sen vi var små :) det var en bra kväll må jag säga :) 
Igår ... Var jag hemma typ hela dagen förutom när sis & jag tog en kvällspromenad! Skönt :) 

Idag vakna jag tidigt, drack en celsius & sen ner till gymmet! Körde crosstrainern 30 min, sen bokstavligttalat döda jag mina armar :) skön känsla & va mör i hela kroppen sen :) 
Väl hemma käka jag en god & nyttig frukost :) , sen tog jag tag i att städa bort den lilla julen jag hade på rummet, bytte lakan & städa :) perfekt! 

Nu ska jag slänga mig i ett bad, sen blir det ansiktsmask !




KISSES 




Mjukstart

Godmorgon
Ska vara helt ärlig, sådär efter nyår så krävs nästan 2 dagars vila... Jobb igår och jag var så gaaaalet trött.. Men vi fick ändå gjort en del, numera har vi en mjukishörna, så underbart :) hehe! 




Somna vid 10 igår, så skönt, och klockan skulle ringa 9.15 idag, men vakna 8.16 av en mardröm, så låg kvar i sängen! Det är typ sååå skönt:) Sitter här i morgonrock nu, nyduschad och har precis käkat frukost! Ska dricka upp mitt kaffe i lugn och ro, sen göra mig ordning för kvällspass på jobb! Faktiskt inget jag avskyr idag, eftersom denna sovmorgonen var sååå välbehövd! & dessutom är inget planerat ikväll, skönt som attsingen :) 

& förresten, har lämnat en sak bakom mig nu som jag vet att jag hade mått så dåligt av i längden. En person kan förstöra så mycket, aldrig ska du få mig att må dåligt igen :) 

KISSES 

2014

Hello! 
Kvällen igår blev kanon :) hade dock kunnat va utan torget & cigarren på natten! Fy.... Men annars var allt bra :) supergod mat & trevligt sällskap :) 

& jag insåg ännu mer hur fina vänner min BFF & C är! Jag svara inte när dom ringde så dom cyklar hemifrån för att leta efter mig , ni är guld värda :) finare vänner får man leta efter :) 

Idag har jag mått hyfsat bra faktiskt, med tanke på hur mycket det blev igår ^^ haha ... Har ändå legat i soffan hela dagen & såklart ätit pizza till middag ;) 
Nej, ska fortsätta kolla film nu! 




KISSES 

RSS 2.0