Mycket hanns med

Igår hann jag & pappa med en hel del!
Hämta båda sofforna, och hann hem om och vila 40 min, sen ner och hämta nycklarna och fixamed pengarna och så :) Sen börja vi! Upp i lägeheten som redan hade mitt namn på dörren :D :D :D , sen skicka vi in sofforna som knappt gick in... haha! Fick kört på tippen med badkar, dörrar och dörrkarmar också :) 
Jag börja skruva ner badrummet medans pappa skydda golvet. Sen fortsattes det med att jag skrapa tapeter i vardagsrummet och pappa banka kakel :) Fick ner en hel del tapet på den tiden vi var där :) vi gav upp vid halv 8 efter att ha varit igång sen 9.30... Haha, hem då för käk, bad och one tree hill :) 
Har sovit som en gud inatt och imorse vakna jag med träningsvärk i hela ryggen och axlarna. Plus ett fett blåmärke på armen, ni vet klumpiga jag...Undra hur min kropp kommer se ut efter denna renoverigen ;) haha...

Det suger att det är min jobbhelg till 8 dessutom,med tanke på att jag bara vill vara i lägenheten och jobba nu!! Men what to do, jag får vänta tills måndag:) Pappi är där i helgen ju! 




Händelserik dag

Idag ska det hända mycket! Dagen är här :D 
Har precis varit & valt ut golv till badrummet, nu ska vi hämta morfars buss för att köra till chilli & hämta min soffa, sen till Jysk & hämta soffan till balkongen! I eftermiddag får jag nycklarna till lägenheten :D då ska det rivas & ha sig! Fy vad skönt att äntligen va igång :D iiiiih 


Trött på människor

Fy vad jag är trött på människor som inte förstår!!!! Ja jag har 2 jobb, ett fast jobb & ETT VID SIDAN AV!!! Förstår folk vad vid sidan av betyder???? Aaaarh! 

Ledig

Idag har jag tagit mig ledig från allt! Jag ska bara va & bara göra det jag känner för :) har precis fått i mig en god frukost & senare blir det Jysk för att kolla möbler till balkongen , för på fredag får jag min lägenhet :D :D happy girl! 
Det har blivit för mycket för mig på sista tiden, därför har jag tagit helgen & dagen idag till att fokusera på mig själv :) behövs!! 

Ha en fin dag i solen allihop :) 

P&K 

Stanna för en stund

Har haft den bästa helgen ever i Göteborg! Allra bästa, finast & underbaraste vännerna gjorde den så bra :) det var längesen jag skratta så mycket! All min kärlek till er <3 

Men nu ikväll kom verkligheten ifatt mig igen! Det var så skönt att glömma för några dagar, så skönt ! Men nu är jag här igen, i samma gamla bubbla av funderingar & den stora frågan varför? Är det fel på mig? Vad ska jag göra? 

Äsch, en kväll med musik & min ensamhet & mycket funderingar! 

Mamma <3




Helg - Ullared - Göteborg - UNDERBART







go ahead and tell everybody

Godmorgon! 

Här sitter jag efter många timmars sömn inatt och ska snart köra till jobb, min ENDA kväll denna veckan, halleluja ! 
Denna tjejen har fett ont i kroppen men är sjukligt taggad på en hemlis :D iiiiih ! 

Fick en superfin examenspresent av Mia och Philip igår, tack tack tack <3 Blir perfekt i lägenheten :) 


Nej, men det har inte har så mycket mer :) 
P&K

Konstant trött

Måste nog kolla upp vad som är fel! Jag är konstant trött! Kvittar hur mycket eller hur lite jag sover, jag hittar ingen balans! L tror att det kan bero på D-vitamin eftersom vi jobbar instängt & aldrig ser sol eller får frisk luft! Antingen det eller järnbrist! 

Menmen, idag är jag ledig & det är sooool :) ska till frissan vid 11 & efter det kommer Johanna & får fina naglar hos mig & sedan även Mia :) ska bli skoj :) 
Får hoppas där är lite sol kvar till mig sen :) 

P&K 

Alla trodde jag skulle förlora dig

Massa tankar har flugit förbi i dagarna! 
Jag trivs inte alls just nu, klumpen i bröstet & i magen! Det saknas människor i mitt liv! 



Satt & kolla igenom bilder & video från Håkan konserten, det låter knäppt men alla tankar bara försvinner för stunden! Den mannen stal mitt musikhjärta i tonåren och han kommer förevigt ha det! Därför är det så underbart att jag snart har en liten mening som betyder så mycket inristat i min kropp! 

Härlig ledig dag

Äntligen är solen tillbaka :) och värmen! 
Dagen börja med att M kom & fick ta bort hennes naglar :) sen körde jag mamma - efter det raka vägen hem till balkongen, bullfrukost och sooool :) så skönt! Låg där ett långt tag innan jag tog tag i städning & sen hämta mamma igen :) blev lite sol på gården med grannarna också :) 
Sen stod jag för middagen idag, och jag får erkänna att det blev himla gott , fläskfilégryta :) i love!! 

Nu chillar jag på balkongen & har absolut ingenting planerat ikväll! Skönt :) ska nog krypa ner i sängen om nån timme & kolla film eller nått :) 

Mina naglar fixades igår 



P&K 

fullt upp...

Denna tjejen har haft fullt upp i 2 dagar...
Måndags jobb till 5, gymmet till sådådär 7 i malmö, hem duscha och iväg till Svedala. Igår, jobb till 20 - hem - duscha - svedala. 
Och idag blir det inte luftigare i schemat, gymmet 9 - svedala för att mamma ska tatuera sig, vet inte hur lång tid det tar - sen nagelkund :) haha
& ja imorgon är lika fullspäckad... det var dom lediga dagarna där man kunde sova ut ^^tur jag har sovmorgon på fredag ...

Nej, gymmet och BFF kallar snart på mig och min träningsvärk, wish me luck...

P&K

Baby i'm in trubble

Godmorgon! 
Fredagen spenderades hos Sari för tacomys med massa fina vänner:) jag & S hade myshörna på golvet (för att lämna plats i soffan) med massa kuddar & täcke till lets dance :) 

Dagen igår spenderades på gymmet med BFF, dödens benpass som alltid ! Haha så jävla skönt :) älskar att träna med henne :) och idag har jag den sjukaste träningsvärken i rumpan!! Haha 
Kvällen spenderades hos Linus med Kajsa & Rasmus, vin & Eurovision! Bra kväll & jag är mer än nöjd över vinnaren :) 

& idag fick jag sova ut , skönt som tusan! & snart kommer Sari hit så blir det bullfrukost & sen nagelfix på henne :) 
Hoppas på att träffa Anna banana idag också! :) 

PUSS 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Nu blire jobb, kväll igen ... Men bit ihop .. Typ :) det går bra! 

Det kommer bli mycket naglar här, på insta & fb! & dom som tycker det blir jobbigt, not my problem! Jag tvingar ingen att följa eller vara med! Men detta är mitt nya liv & jag är den gladaste att jag tog mig igenom det! Detta har varit min dröm sedan tonåren! - take it or leave it :) vet att det finns en del där ute som stör sig för att mina drömmar gått i uppfyllelse! Alltid finns det de!! 

Nej, nu ska jag köra till jobb! 
P&K mina söta vänner. 

Diplom

Godmorgon! 
Idag vakna jag upp, kolla posten och mina betyg & diplom har kommit :D iiiiih. Jag är så galet taggad :) Gjorde om mina naglar igår efter jobb, tog bort all gele men har tipparna kvar, sen blev det gellack på 8 naglar, som är neonrosa - loooove, och på ringfingrarna har jag glittergele som är to die for :D Det är nästan det bästa med att kunna detta,  man har alltid snygga naglar ;) hehe





Examinerad nagelteknolog

Lyckan är total :) jag fick alla rätt på provet & mina naglar blev godkända! När C säger " välkommen till ditt nya liv" så skriker jag bara ut "ÄR DET SANT!?" Så kul :D haha det var verkligen omtumlade känslor igår !! Vill tacka för alla fina lycka till på morgonen & sen alla grattis :) jag blir så glad :) fast dock tyvärr så saknar jag från några som jag verkligen hade behövt stödet från, men what to do :) jag är superglad ändå iallafall :D 

P&K 

Nervös

Godmorgon!
Har bestämt mig för att ta bilen till skolan idag! Det får vara dyrt med parkering, men jag kommer nog inte klara sitta på en buss! Haha speciellt om den fastnar i trafiken som den brukar! Så kör det säkra kortet & tar bilen!! Är lite smånervös! Kommer säkert må illa av nervositet sen innan jag börjar! Men jag känner nu att jag kan inte göra mer! Kommer inte gå in mer om jag läser fler gånger.. 
Det är först ett teoretiskt prov, sedan praktiskt! Håll tummarna!! 

P&K 

Jobbhelg över

Godkväll. 
Då var äntligen min kväll-jobbhelg över! Tiden gick iförsig snabbt idag! Först var min fina Anna inne & hälsa på oss :) , & kvällen spenderades till att städa kassan, golven & början till ett ställ :) sen var det nästan dax att gå hem :) & ja kunder däremellan såklart. 
Väl hemma så förhörde mamma mig tills imorgon, examensdag :) jag hoppas med hela mitt liv att jag klarar de!!!! 
Efter skolan ska jag iväg med morfar & pappa en sväng :) 

Nu ska jag bada klart , sen kastar jag mig i sängen för sömn :) 
Wish me luck! 

P&K 

heart

Godmorgon! 
Kvällen igår spenderades hos Kicki med typ 40 andra! Det blev en bra fest :) Jag var dock nykter men hade trevligt ändå, vilket inte är ofta när man inte dricker på fest! haha...
Var hemma vid 1 , frusen som tusan somna jag, välbehövt! 
Vakna upp imorse och trodde jag försovit mig... Kolla på klockan, 9.15, så det var ju lugnt :) 
Nu sitter jag här, har precis käkat frukost och ska snart göra  mig ordning. Känner mig bakis? hahaha Men sen är det dax för jobb, har stäningen som vanligt! 




P&K

Punkt

Nej, idag är det jag, soffan & jävla migrän :( Buh! 

Ledig

När man äntligen har en ledig dag! Från jobb & från naglarna! Jag ska bara njuta av stunden att inte ha någonting planerat :) så himla skönt!! Snart blir det morgonpw! 

P&K 

I see fire

Godmorgon ! 
Imorse vakna jag & mådde bra utan huvudvärk! Vilket är tur för snart kommer Sandra & ska få fina naglar & i eftermiddag kommer josse :) 
Sen ska kvällen spenderas med bästa Sara :D 

P&K 

Nails of the day

Godmorgon ! 
Usch vilken dag jag hade igår... Otaggad på allt! Skolan gick skitdåligt, känns sådär veckan innan examen.. Menmen! 
Väl hemma blev det stan med mammi & pappi, fick med mig lite hem :) & på kvällen gjorde jag nya naglar, blev såklart inte nöjd men jag älskar mina nya färger och glitter :D 




Idag blir det jobb, mindre kul i detta vädret :( haha.... Jobbar dessutom till 8! Men får träffa L iallafall :D 

P&K

RSS 2.0