Älskade vänner & nya naglar

Kvällen igår spenderades hemma hos C & H med dom & K! Det blev sushi, vin, balkong & vattenpipa, & självklart massa skratt! Haha älskade vänner, bättre får man leta efter :) 
Natten tänker jag inte ens skriva om, värsta på 2 år! 

Idag har jag inte kunnat göra något, 3 timmars sömn inatt typ! Har mest chillat, sen tog jag tag i ett försök att bygga naglar på migsjälv, det gick hyfsat :) haha 
Snart blir det sängen & uppladdning till skolan imorgon :) 




Bigsis fick vara modell :)

Idag fick Lina vara lite modell :) 


Dagen idag börja med gymmet, eller egentligen börja det med telefonkö till Skatteverket och till facket :p haha men gymmet iallafall, skönt att vara tillbaka fast jag var inte alls pepp idag :( men ändå ligger jag här med värk i axlarna! Haha :) 
Körde sedan snabbt hem, käka, städa & duscha.. Sen ner till stan & kolla lite affärer & njuta av ensamheten, skönt faktiskt :) skulle till frissan sen så, men hon var försenad & jag kände att tiden var knapp, så jag fick hoppa klipp & tog bara färg idag då :) det var det viktigaste! 
Sen hem i 190, bygga naglar på Lina, en timme kortare än i måndags, bradär:)  & sen kvällen har spenderats med lets dance & familjen :) 

Nagar

För  att vara första gången jag jobbar med gelé så är jag nöjd faktiskt, Trots att jag inte fick till formen på varken nageln ordentligt eller kanten. Men man måste börja någonstans, ellerhur? :) Dessutom blev det stressigt på slutet eftersom vi sluta 4 osv :) Ska ta  mer tid på mig på modellerna jag ska göra hemma iallafall, det får ta sin lilla tid i början! 




Lägenhet

Har varit lite hemlighetsfull, inte så många har vetat om det! Men eftersom papperna blev skrivna igår så är det okej nu! JAG HAR BLIVIT MED LÄGENHET :D äntligen :))) kändes så bra igår :) ja idag också såklart :) haha 
Det ska bli så skönt med mitt eget sen :) & att jag ska köpa, inte hyra!!! Bestämde mig ganska snabbt att jag skulle göra så :) 

Nej. Kroppen är helt slut efter en jobbdag... Har inte varit helt ledig sen förra helgen ... Phu, det är minsann ingen lek att både jobba & plugga samtidigt!!! Men jag ska klara det :) med lite hjälp av extra personal så blir det bra :) 




Nej, sömn nu :) 
P&K 

2/8

Godmorgon ! 
Sitter på bussen påväg till skolan nu. Varmt som tusan på bussen... Men är taggad, men samtidigt nervös haha! Vi börjar med gelé idag, & finaste helen får agera min modell idag, taaaack <3 

Sen ikväll händer det, det där jag väntat på i evigheter! Skriver då :)) 
Nu ska jag snart hoppa av bussen! 

P&K 





Enkel manikyr

Syster var modell till läxan idag :) 




Första dagen i skolan

Första dagen gjorde vi manikyr på varandra! Jag är hyfsat nöjd eftersom jag nu ska lära mig ett helt nytt sätt att jobba på :) före/efterbilder! 




Enda lediga dag

Igårkväll hände det jag länge väntat på, men vad det är vill jag inte skriva förens allt är klart till 100 :) Men jag kan ju säga att efter en sjukt deppig dag så gjorde det allt mycket bättre :) Förövrigt var dagen igår, skit ...
 
Idag är jag äntligen ledig, min enda lediga dag denna veckan. Trots att den inte blir så ledig :) haha, ska plugga som en galning nu på förmiddagen/eftermiddagen, syster ska få manikyr (läxa) och jag ska gå igenom en massa med nagelsjukdomar osv :) När jag jobbar så tar jag alla möjligheter till att läsa, sitter på lunchen och rasten och läser i papperna :) haha igång non stop! & förhoppningsvis har jag fixat en modell till måndag då vi ska börja bygga med gele :) så skoj!!!
 
Hur som helst så ska jag möta finaste Anna på Emporia vid 5, då blir det fikamys och massa snack! Har inte träffat den tjejen på läääänge!! Saknad tjaj!!
 
Nej, åter till pluggandet :)
 
P&K

Nu börjar de

Imorse ringde klockan 6, tidigare än någon annan dag ! Men idag är det utbildningsstart för denna tjejen :) sitter sjukt nervös på bussen just nu påväg in till Malmö :) det mesta har gått fel ! Resväskan bara rulla iväg på bussen så någonannan fick fånga den ! Haha ... Just my luck... 

Nej hörs sen :) 
P&K 

Kaos

Godmorgon! 
Efter en lång rad med kvällarså jobba jag äntligen morgon igår, och idag :)
Vi tog tag i kaoset på hyllorna i tisdags, eller halva butiken iallafall,hann inte med allt.. & Hann inte fortsätta igår då vi fick 4 pallar varor! Det är förtllfälligt kaos i butiken...  men man ska inte klaga, vi har massor att göra iallafall! 
fast idag är jag lite hängig, vakna med ont i nacken och kramp i magen:( buuuh! Ska ta en ipren och hoppas sen att det försvinner, iallafall krampen.. Magen är den värsta att ha ont i, hellre huvudet liksom! haha..

Nej , nu måste jag göra mig ordning :)
P&K

otroligt glad

Det slog mig igår, det är EN vecka kvar tills jag börjar utbildningen :) Den har kännts så långt ifrån alltid, men nu är den såååå nära :) Och extra glad blir man när det bara väller in kommentarer om hur fina mina naglar är och att dom vill fixa dom hos mig sen! :) Happy girl för tillfället :) 
Det enda jag måste öva på att mitt självförtroende när jag gör det, tänker hela tiden att det måste bli bättre för naglarna är inte fina nog... Men folk verkar gilla dom ju :) Måste inse de! 

Nej, nu ska jag göra mig ordning inför jobb :)

KISSES 

around the world

Fy så skönt det är att vara igång med träningen igen :) Även om konditionen inte är vad den var innan influensan så är jag iallafall igång igen :) Och imorse vakna jag upp med träningsvärk i ryggen och benen :) happy girl! 

Det står hur som helst jobb helg på schemat, kväll både idag och imorgon! Suger att jobba helg, speciellt på helgen, men det är bara att bita i det sura äpplet! Tänkte vara lite lördagsfin, har lockat håret & lite så :) OCH det är ju värsta våren idag, ännu mer happy när solen är framme, synd att vi inte får ta del av den i butiken! Längtar till sommaren när man kan gå ut på lunchen & så:) 

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen sminka mig:) 

KISSES 

gym ljuva gym!

Godmorgon! 
Det är en trött Jonna som skriver idag... Trots att jag sova frn 23.30 till 9.30 imorse... Konstigt men sant! Skulle upp tidigt idag egentligen för att dra till gymmet, men när klockan ringde var jag inte människa, så sitter här nu istället och dricker protein och en celsius för att dra iväg! Är galet taggad, men måste ta det försiktigt då jag inte är helt 100 efter influensan än, jag hatar sjukdomar när man tränar, aaaah:( Men nu jävlar :) 

Sen ska jag städa rum och lägenhet, för att jag känner för de? Haha, vem gör de! Jag längtar bara tills jag flyttar! :) 

KISSES 

kära

Godmorgon!
Idag är det en trött Jonna som skriver.  Igår vakna jag upp med svullna ögon, idag vakna jag upp medd svullna ögon - kan jag inte sluta drömma mardrömmar??? ååh.! Men jag hade turen att ha lite sovmorgon idag iallafall :) Börjar 12, så sitter här och har precis käkat frukost, ska ta mig en kopp kaffe till innan ja börjar fixa mig! 

Locka håret igår för jag inte hade något bättre för mig, med en ny locktång som jag fått av min frisör, men haha klumpen i mig brände ett långt märke på ryggen :( AAAAJ gjorde de!! & idag när jag kommer ut från duschen såhängde typ huden ifrån det (jag vet äckligt), men det har liksom börjat flagna och gör så jädrans ont! haha typikt mig...

Menmen, what to do! Jag kan också meddela att jag h a t a r att vänta! 

KISSES 

Bästa

Hade så otroligt kul i lördags, bästa utgången på länge! 







RSS 2.0