Valborg

Mina nätter har återgått till det som var innan, lite sömn, ångest och klumpen i magen. Det är inte värt att ha det såhär, jag vill inte! Jag vet vad jag vill, men det kommer aldrig hända... känner sjukt mycket saknad bara..

Idag ska jag fira valborg på jobb, KUL ....... eller ? Får faktiskt lite ångest när alla skriver på fb att dom ska överallt osv. Supermysigt ju!
Hade gjort allt för att backa bandet ett år tillbaka för att fira valborg på det sättet igen!

PUSS

du förstör mig.

Vaknar med ångest och smärta...
Kvällen innan malmö igår var huuuuuur trevlig som helst, hade hellre stannat där hela kvällen! (: För mig var det ingen lyckad utgång kan jag säga.
Ingen bakfylla idag, riktigt skönt iallafall!

Ska ligga i min säng idag och må dåligt, ha ångest... och kolla BB sen 2006!

PUSS

Hey

Vissa människor alltså ... Sluta ljuga istället!!

Ikväll ska jag ha kul med josse & Anna :D


vem trodde jag skulle hamna här?

Hej på er!
Satt och kolla au pair sidor igår & jag var sååååååå nära på att anmäla mig! Allt för att komma ifrån all skit! Det enda som hindrar mig är familjen, vill inte vara ifrån dom! Jag behöver väl bara lite pepp!

Till en annan sak, har ni lyssnat på Kents nya skiva???? , åååååh <3
Lyssna på den (:

Nä, nu ska jag göra mig klar för jobb...
PUSS

I don´t know what I´m doing...

Har haft en tid nu under en vecka ungefär då jag inte haft klumpen i magen, men nu är den tillbaka! Jag vet inte varför, men jag känner ångest inför exakt allting, det är inte kul..
Jag vill bara ha något positivt nu, ge mig det, snälla!
Ingenting är värt någonting längre känns det som!

snfvpsöknvölnsdboprbopenmes

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARHG, shit vad mitt huvud har gått på högvarv idag, är mäktigt förbannad måste jag säga! Äckliga idiot, sitta och ljuga så? DU ÄR INGET OFFER! Det är DU som ställer till det för människor, hur kommer det blir nästa gång? Du borde låsas in för ditt och allas bästa! GRAAAAAAAAH ! Jag har aldrig hatat en människa förr, aldrig. Men till dig & din familj, ja alla er!!!!! kan jag utan att ljuga säga att jag HATAR, jag verkligen gör det!!!! Patetiska människor!

Shit vad mycket man går & har inom sig, detta är sjukt!

Ni gör så jag inte sover ordentligt om nätterna, ni får mig att må illa!

things happen for a reason

Hejhej!
Har varit en härlig dag, riktigt skönt väder ute :)
Därför gick jag bort till ripa när jag skulle bygga naglarna, efter där blev det en snabbfika med Milla <3 i stan, sen vandra jag hem, tog dock en omväg tom ;) jag är duktig jag.. :)

Lite ny design på öronhänge kom jag på sådär i förmiddags :)



& lite bling bling på naglarna :)



kisses

falling in love


don´t stop movin´

Underbart att ingen klocka ringde imorse, även om jag vakna 8.30! Ändå skönt (: Superfint väder ute idag ju :D
Har precis ätit frukost och kollat BB sen igår, nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen bara ta det lugnt, fixa lite smycken kanske. Sen vid 1 ska jag bygga mina naglar, äntligen :D
Ska ha öppet hus idag också, sen får vi se vad dagen har att bjuda på (:

PUSS

bring it all back

Godkväll!
Har varit en upp&ner dag.. från & till har jag haft gråten i halsen... Förutom ikväll, har spenderat kvällen med mamma, pappa & sis, och massa skratt! hahahahahha... Folk hade undrat om dom hade sett oss x)

Men nu är jag dödstrött, så det blir nog sängen för mig om en stund, jag & min rethosta, aaarhg :)

imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt så :)

PUSS

I never had a dream come true

Godmorgon!
Har sovit som en guuuuud inatt, riktigt skönt (:
Var i Parken med mina flickor igår och kolla Alley Girl och ABH, ljudet sög, men dom var duktiga :) Hade riiiiiktigt kul med mina flickor ( Sara, Sunshine, Elle ), kramp i magen så mycket vi skratta :D haha. Just love u!

Idag blir det jobb, 12-18.15, sen hem där vi ska ha öppet hus med våra smycken :)

PUSSS

- M.M

"I´m selfish, impatient and insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can´t handle me at my worst, then you sure as hell don´t deserve me at my best."

så sant så!

underbara dag!

Godmorgon på er!
Har precis vaknat, UTAN ATT KLOCKAN RINGDE.. skönt som fan! :D
& jag äääälskar när jag inte drömmer om en viss person, för då vaknar jag med ett leende på läpparna istället :) Det är nog en bra dag helt enkelt ;P
Avboka min massage idag, bara för att jag inte palla ställa någon klocka, ville ha en ledig dag utan massa tider osv.. Riktigt skönt måste jag säga :) Ska sätta igång BB sen igår nu tänkte jag, sen käka frukost, kanske städa rummet, får se vad jag känner för helt enkelt (: Tänkte iallafall ta mig ut senare och inviga mina nya Converse, såklart ;D hihi..

PUSS

....

Detta är dock en väldigt trött bild imorse innan jobb!
Men det är en hyffsad bild på min nya frilla, TÄNK 18 CM!!!!!
Det är mycket! haha...

Nu blir det DH mys & te med migsjälv (:

 

PUSS


where am I safe? where can I hide? where are YOU?

God kväll!
Jobb har gått bra, tiden sprang iväg, vilket är skönt (:
Vet egentligen inte vad jag ska skriva... Har precis sett BB sen igår, nu väntar jag på att DH ska börja.. Men vet inte vad jag ska göra tills dess.. Vill egentligen ta ett bad, men orkar inte faktiskt ! haha + att det inte är jättebra blöta ner plåstret på armen så mycket..
För övrigt är hela min högerhand uppriven av rostaggar, skönt? - nej!

Äh, nej nu ska jag inte babbla på mer!

PUSS

ååååh

Jag älskar älskar älskar denna filmen!
Är helt kär och ska sova nu :)



PUSS

and I never felt this way before!

Har haft en bra dag :)
Klippte av håret, 6 cm... Så allt dom allt har jag nog klippt av typ 17 cm, DET ÄR MYCKET! Så nu är det precis över axeln (: skönt!
I all väntan blev jag fattig också, gick rundor i stan... Leggings, linne, jeans, men det behövdes (: Sen umgicks jag lite med Elena, boka tid för att bygga naglar, äntligen :) Sen en runda till Mobilia där jag fick mina älsklingar med hem, nya Converse, WIIIIIIIE :D Nu är jag redo för våååår (:

Nu ska jag slänga mig i ett bad, min onda arm behöver det... Sen blir det kycklingsallad och Dirty Dancing med Elenis & Mammi ! :)

PUSS

I´m not kissing you goodbye.

Jag mår illa av nervositet.. fy!
Har hunnit duscha, och plåstret på armen är på, ska iväg om 1,5 timme... :(
Men efteråt så händer väl något bra iallafall, ska till frissan, tänkte ta en bit på håret till (: vad har hänt med mig ? För ett år sen fick frissan inte klippa mitt hår merän bara det absolut nödvändigaste!
Men jag antar att jag letar efter förändring, en rejäl sådan...
Vad då frågan är, vad tycker folk? Kort eller långt hår? :)
Men äh, nej, bara jag trivs så :)

& sen i eftermiddag ska jag träffa Elenis <3

åååh, titta vad jag hitta!!
Heeeeeela denna sommaren spendera vi ihop, helt underbar sommar :D
2007! :)
Love u my friend <3



PUSS

myssöndag

Godkväll!
Har haft en bra bakissöndag ! (:
Te, scones & cupcakes hos Camilla imorse för att fira henne, + träffa några fina vänner, dagen börja på bästa sätt (: Sen hem, och bara slappa, det har jag, eller hela familjen gjort hela dagen, Lina och Nala har varit hemma också (: Såg en film innan, minns inte namnet men det var bra, dock lite invecklad, men bra (jag förstod den Sunshine!!!!!;) Vid 7 drog jag & Lina till henne, så blev det nötter, läsk och Wii, haha.. & sen BB Live, och lycka att Joe åkte! wiiie!
Kom precis hem, tänkte plocka undan kläderna som ligger i hela rummet nu, sen får jag väl sova.. För klockan ringer 8 imorgon...Någon som vill hålla mig i handen imorgonförmiddag? bläääää, jag är nervös...

PUSS

Bra kväll!!!

Guuuuuuud vad jag hade kul igår, verkligen supertrevligt :D
Börja på bussen in med lite Rosé och tilltugg, sen mötte vi upp några, sen när resten sluta kom dom till Big Bowl (: Så åt vi, ASGOTT!!! & spela, riktigt kul var det (: Efteråt hamna vi på lilla torg, supertrevligt där med (: Mycket skratt igår, verkligen!! :D

& jag vet inte riktigt vad som hänt med min iphone.... Vakna idag och hade ringt upp massa folk? Hade inte ens telefonen på mig igår ju :( Den låg i väskan hela kvällen..... aja! Men till er som blivit uppringda och inte fått svar, sorry.... haha!

Idag ska vi fira Milla med lite te & scones osv, supermysigt :)

PUSS

Hur många gånger ska jag behöva ställa mig själv frågan, varför?

En enda person kan ta all lycka ifrån en på en sekund... Jag var glad och pepp på allt idag, verkligen!... Nu sitter jag som vanligt, & vanligt i min vardag är inget bra! Varför kan inte du, du av alla låta mig vara glad EN enda dag?

I´m beautiful in my way

Goddag!
Fick mina kläder från Nelly igår :D dock hade dom skickat helt fel storlekar jämfört med vad jag beställt... Hade tur med tröjan som passa trots TVÅ storlekar för SMÅ!!!, NICE eller vad ? :D Dock har jag för stor gump så fallet med shortsen blev inte så :( haha... & Linnet jag beställde var perfekt det också :)

Idag är det fint väder, jag är ledig och har inget planerat förens vid 1, då jag ska börja göra mig ordning inför kvällen! ((: Så jag mår bra idag!
Tar bussen in till Malmö vid kvart i 4 med några från jobb, lite vin, lite tilltugg osv på bussen ;) haha. Sen blir det Big Bowl ikväll, buffe & bowling med alla från jobb! Ska bli skojskojskoj ((:

Jag saknar Göteborg <3

PUSS

but you didn´t understand.

Igår när jag kom hem fråga mamma mig om jag haft en bra dag, vilket inte var fallet, men bussresan hem från jobb blev det mycket skratt... Men att hon sa att jag såg glad ut för engångsskull gjorde henne glad och det kändes skönt! Vet inte vad jag ska säga om det egentligen.. Men det var väl bra :)

Inatt har jag sovit bra, halsen gör inte ont direkt längre, men jag är fortfarande asförkyld, och jag har börjat bli rödflammig i huvudet när jag är stressad, uppe i varv eller så... undra varför ? Det har jag aldrig varit innan... Menmen!
Känns hyffsat skönt idag faktiskt, känner mig lite glad idag :) Har fixat och donat med massa tider osv till måndag, mycket att göra ? .. haha! Tror jag känner mig bra idag också för jag är ledig 3 dagar över helgen denna helg, vilket jag veeeeerkligen behöver! Såhär nersjunken har jag nog aldrig varit! Har mycket att tänka på...
Sen imorgon är det personalfest som gäller, KUUUUUL :D taggad!

Nej, nu blir det lite fix innan jag kör och jobbar 12-18 :)

PUSS

nflkasnfpsdjnfs

BLÖÖÖÖÖH, vad jag blir arg på mig själv!!!!!!!
Vill helst att någon slår mig riktigt hårt så jag kan fatta någongång!!!

:((((

bites

Godmorgon!
Blev liiiiite bus med E igårkväll efter jobb, men jag var svintrött!
Somna vid halv 1 inatt och skulle sova länge idag, men vaknar upp och hostar ihjäl, kunde inte somna om och då var klockan 08.45.... Har iallafall precis sett BB sen igår, nu tänkte jag duscha, käka frukost och göra mig klar! Ska ta mig ner till banken, sen blir det fika med N och efter det ska jag träffa E för..... ;) hihihi... JAG SKA VÅGA!! (haha ingen vet vad det handlar om, och ingen ska veta)

------------------------------------------------------------------------------

Förlåt om det är en del negativt i bloggen, men jag känner mig inte speciell positiv just nu, ingen bra tid, inget bra år.... 2012 är förändringarnas år, och hitentills har det bara varit sjukt dåligt! Dagligen kommer det dåligheter känns det som, när ska det vända.. ?

nä, nu frukost!
PUSS

I´m not lost, I just haven´t found everything I need!

Hej på er!
Efter x antal timmar innan jag somna igårkväll så sov jag som en gud, har knappt vaknat, SKÖNT! Dock blir halsen bara värre :( och hostan är hemsk nu, brukar aldrig direkt hosta när jag är förkyld annars... menmen!
Vakna vid halv 9 och la mig då och kolla Bb sen igår, sen tog en låååång dusch och nu har jag precis ätit en väldigt god frukost, färska jordgubbar med päronyoghurt :) mumma !
Idag blir det jobb, 12-20 :( lagom seg nu sista dagen av 5 och över påskhelgen ...
Sen ikväll blir det myyyys till DH, med E förhoppningsvis :)

& imorgon är jag LEEEEEDIG & då ska det göras en massa nödvändiga saker..

KISSES.

..

Don't waste your time giving someone a second chance,
when there's someone better out there waiting for their first.

the world keep spinning around.

Godkväll!
Har egentligen inte så mycket att skriva...
Kvällen har bestått av film, mys med familjen, bär med vaniljvisp och ja.... typ det! :)
Kände dock att jag inte kunde gå och lägga mig när filmen var slut 9, då jag hade vaknat mitt i natten då... Så satte mig vid datorn, men sa till mig själv att INTE beställa något.... aja.. nu väntar jag på två tröjor, ett par shorts, nagelsaker och ögonskugga ^^ haha ...

Dock som ni vet går mina tankar på högvarv, och jag kolla in fel persons tidlinje på fb och saknar sååååå himla mycket! Jag får kramp på det!

Klockan är lite mer, och nu kan jag kanske gå och lägga mig ? :)

PUSS

walk out

Godmorgon på er!
Förkylnings tycks bara bli sämre och sämre, kan knappt svälja längre... Jag blir snart galen på detta! Tiden går extra långsamt också när man inte mår bra... Perfekt inför denna helgen liksom ! Har 3 dagar kvar att jobba och jag är redan slut! Men det ska gå... Idag är det trots allt bara en 6 timmars dag!

Får se vad som händer ikväll, men antagligen stannar jag hemma :(
Jag behöver någon som kan ta hand om mig juuuu! Give me some love!

PUSS

million

Älskar att vakna en timme innan klockan ringer?
Menmen, då hann jag ju se BB sen igår, och nu väntar jag mest på att klockan ska bli mer... Tar bilen till jobb idag, skönt! Slipper vänta på bussen som går sämre nu när det är röd dag!
.. istället för att vara långledig som dom flesta är nu så tar jag & jobba fredag - tisdag, cash is king, eller ? ;)

Iallafall, kvällen igår var helt okej, Imminence var duktiga, och det var kul att höra nya låtar :D
Efter blev det käk med N innan jag körde tillbaka till Trelleborg!
& med just nu miljoner tankar i huvudet, jag kan inte somna på kvällen, ligger långt in på natten innan jag somnar, INTE okej....

Menmen! Efter jobb idag blir det myyyys med några fina vänner :)

PUSS

dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort!

Hej på er!
Hade en mysig kväll med E igår, vi hamna i Svedala och träffa M :)

När jag vakna imorse blev det BB sen påskbak, myyyys :) och gottigt blev det ;) Två olika muffins och cookies med toblerone, mm!
Nu har jag precis fixat naglarna och tänkte faktiskt slänga mig i ett skönt bad!
Sen ikväll blir det Arena 305 för lite spelning av Imminence :)



PUSS

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt.

Vakna upp på min lediga dag och var asförkyld, kuuuul!
Menmen... Dagen har inte varit jättebra... massa tråkigheter, men nu har äntligen en lite kula från mig släppts, känn skönt iallafall <3. Men det är mycket kvar än. Och jag har aldrig varit såhär förvirrad i hela mitt liv...

Menmen, jag får försöka göra dagen lite bättre iallafall!
Ska ta mig ett skönt bad nu, sen kolla DH sen igår. Och ikväll ska jag träffa E när dom stängt!

PUSS

hej sömnlös natt?

Detta finns inte i min värld!!!!

-------------------------------------------

Har inte mått jättebra ikväll, fortfarande  hjärnskaning, nu migrän osv...

---------------------------

Idag kommer allting ifatt en, hur ska jag kunna somna nu med alla känslor, tankar, besvikelser, funderingar, all oro, rädsla....
Hjälp!
tack för mig!

young, wild and free!

Godmorgon!
Älskade förkylning, välkommen tillbaka ? - ELLER ? jag är trött på den nu! haha...
& huvudet är fortfarande inte bra, nej .....
Hoppas på nya blommor på jobb idag, så jag kan ta hem & bli lite glad ^^ haha...
Nä, men det är ju som fredag för mig nu igen! Är ledig två dagar ;) Sen ska jag dock på 5 dagar, men det tänker jag inte på nu (:
& när jag är ledig blir det till att umgås, antagligen bio, förhoppningsvis spelning (huvudet avgör) & lite sånt smått & gott :)
Nu ska jag fixa det sista sen ta bussen till jobb!

KISSES

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar!

Hej på er!
Min helg har gjort ont... Mitt huvud värker hela tiden, jag mår illa, yrningar, flimmer i ögonen och sus i öronen... Jag älskar ju detta....
Jag skulle tagit det lugnt, men jag orka inte ligga inne igår bara, så drog iväg till Burlöv med elena, dock inte så länge, vi hann typ äta värsta lyxlunchen :) och jag fick med mig en superfin koft-liknande sak hem! Sen åkte vi hem och jag la mig i sängen och åt sjukt mycket  onyttigt, ångest! Men jag har varit hyffsat nyttig resten av helgen så...
Har "byggt" mina naglar med sån snabbsak... Det blev inte jättefint, men det duger.. (om man inte kollar på nära håll) Så ska se hur länge det sitter nu, för jag är galet sugen på att bygga på riktigt igen, nu är det ju över ett år sen jag tog av mina byggda sist :) Men får se hur det funkar med dessa på jobb, jag är liiiite skeptisk faktiskt.. Men vi får se :)
Ska pallra mig till jobb idag trots hjärnskakning, får ta det lite lugnare helt enkelt.. Lite fel vecka att få detta kan jag tycka, vi kommer ha galet mycket att göra inför påskhelgen!

Nä, nog för idag!
PUSS

RSS 2.0