Hello sunshine

Idag åker denna tjejen till jobb med migrän & galet mycket opepp! Dagar som dessa är mindre roliga... Men måste försöka ta mig igenom 7 timmar! 
Behöver ju inte ha ångest för att jag missar soltimmar, tror inte min röda kropp hade blivit så bra i solen idag ändå! 
 
Förlåt till dom som är lediga helgen, men jag hoppas med hela mitt liv att det blir tråkigt väder i helgen :( mitt huvud vill inte ha ont :) 
 
Nej, måste kila! 
Kisses 

Ni kan kalla mig kräftan

G o d k v ä l l 
Det har varit en härlig dag idag, blev 3,5 timme i Karins trädgård, vilket resultera en väldigt röd mig... Usch vad ont det gör nu, men jag har väl bara mig själv att skylla... Men det bra är att det blev även 3,5 timmars prat & jordgubbsätande :) mums! 
 
Sedan blev det sushi till middag idag, ännu mer mums :) 
Sedan avslutade jag & Mammi kvällen med sagan om de två tornen :) får bli den sista filmen på lördag eller något! Jag gillar dom riktigt mycket :) (har ju aldrig sett dom innan, skamligt jag vet) 
 
Snart blir det väl sängen för massa dötid utan att somna... Sa precis till pappa att jag inte kände för att gå & lägga mig, trots att jag hållit på att somna sen 7... Hur knäppt låter inte det, men när jag ska lägga mig så kommer alla tankar som ett brev på posten! Jävla människa som gör såhär mot andra människor, grrrrr :@ 
 

 
Nej, här avslutar jag! 
Puss & godnatt 

datorn

Hej på er!
Har legat vaken halva natten igen, så är lite seg idag... Men hoppar träningen idag, dels pga av benhinnorna och dels pga att mina knä värker som bara den!
Så istället åker jag och handlar jordgubbar, åker hem till K och spenderar lite tid där! Ska bli skoj att träffa henne igen :)
 
Sen får jag se, ska inte säga för mycket, blir kanske någon form av träning sen för att jag ej kan hålla mig ifrån det, men ska försöka vila idag :)
 
oooooch, eftersom jag behövde en sak på min dator så satte jag igång den idag, för första gången på ett år kanske ! haha.. Känns knäppt att sitta och skriva på den nu när jag levt med min ipad så pass länge :) Men man kommer inte ifrån det! Mycket skönare att blogga ifrån en dator, då blogg.se klyddar som tusan på min ipad och jag kan absolut inte mobilblogga längre, för appen stänger ner sig när jag ska skriva inlägg.. Knäppt, men..
 
nej , måste kila!
kisses

Just give me a reason

Godkväll! 
Idag blev det jobb, 11-17 kort dag men ack så lång den kändes ... 
Väl hemma så fick jag börja smörja in mina benhinnor med tigerbalsam som har börjat dumma sig igen :( mög! Men sen blev det gymmet med Linus! Körde en timme på bandet, sedan lite ryggmaskiner! Kändes skönt som attans efter :) 
Nu har jag precis kommit upp från ett bad, skönt som fan! Nu blir det mys innan det är tid för sängen! 
Sedan imorgon blir det zumba, sedan träffa den mest saknade kollegan Karin för en fika & så :) 
 
Det som gjorde min dag så mycket bättre idag var pratstunden med H, vill inte skriva så mycket här, men ååååh vad glad jag blev :) 
 
Kisses 

Milen är gjord, klapp på axeln

Heeeeello!
Vaknade till tidigt imorse! Trots att jag var seg! & ingen bil hemma idag, så det blev inget gym, ja jag kör till gymmet för att det är klumpigt att gå dit med väskan!!! Så jag drog på mina nya träningskläder, drack en celsius och tog mig en pw, på EN MIL!! Jag var mäkta glad och väldigt trött i benen när jag kom hem, men jag klara det & det var huvudsaken :) vilket då resulterar att jag kan vila resten av dagen med gott samvete :) 
Fast jag hoppas lite på att N ringer ikväll & säger att min bil är lagad, saknar nissepisse nu juuuu!!! 
 
Kan ju visa er en bild på mina nya fina kläder som jag köpte i söndags i stan:) blir så mycket roligare att träna i fina kläder! När jag berätta det för S igår så tyckte han väl att jag var dum i huvudet som lagt ut så mycket pengar på träningskläder, men jag gillar de :) hihi 
 

Gårdagen

Vilken kväll.. :) det blev såååå mycket skratt igår :) det blev sis, jag & grabbarna! Blev först käk, god dricka, fotboll & sjukt trevligt på en restaurang som jag inte minns namnet på! När matchen var slut bjöd ägaren på shot & sen drog vi vidare till lilla torg & Victors :) mycket trevligt! & sjuka människor, på ett bra sätt ;) haha! 
Kvällen för vår del tog väl slut vid 1, några stanna kvar men vi drog, då hoppa vi in 4 st i linas bil ( för er som inte vet så är hennes bil minimal ) , lämna då av M hemma, och vi & Micke körde till bk för käk :) haha, sen lämna vi av honom & körde sen hem :) 
 
Så efter en väldigt rolig & lyckad kväll somna jag lite över 2 tror jag :) 
 
Vakna för tidigt idag, men upp & tagga träning, dock regna det som tusan & jag kände inte för någon pw, så jag & sis skulle dansa zumba, vilket hon inte palla efter en halv låt.... Haha! Så jag körde lite, men stängde sedan av, tycker det är jobbigt när folk kollar.. Så det får bli ett gympass ikväll istället efter våra ärende & möte i stan (gud så viktigt det lät, haha) 
 
Måste kila, kisses ! 

Halsband

Väldigt dålig bild, men idag körde jag på mitt fantastiskt fina halsband till en oversize tröja , tummen upp :) 
 

Put your hearts in the air

God eftermiddag ! 
Måste börja med att säga att jag sov som en Gud inatt !!! Jag tror mina sömnproblem är borta så fort jag är ledig dagen efter! För igår somna jag inte många minuter efter jag lagt huvudet på kudden & sedan vakna jag utvilad & pigg 9 imorse! Skönt som attans :) 
Gjorde mig ordning direkt & vid 10.15 körde jag, sis & Mammi mot Malmö för en tripp till Ikea :) & även inom stadium för att köpa nya inlines till moi :D hitta dom finaste, rooooosa :) hihi! Här ska det rullas i sommar :) bra sätt att variera träningen! 
Väl hemma sen igen så hoppa jag i träningskläderna, drack en celsius, träningssnacka med Pappi & sen drog jag till gymmet & körde ett svettigt pass :) jag blir så glad när jag ser framsteg, speciellt i träningen :) så skönt! Jag känner verkligen att jag är riktigt taggad :) 
 
Kom nyss hem, har druckit ett glas mjölk & ätit en banan, sitter seg i soffan nu & pallar inte ens duscha, freeeesch! Haha men det måste ju göras, sååååklart! Sen ikväll blir det iväg till Malmö & någon pub för käk, några glas vin & Champions league finalen tydligen, med massa jyskare :) kan bli skoj alltså ;) 
 
 
Hoppas allas lördag blir kanon:) 
Kisses 

Efterlängtad helg

Äntligen hemma efter jobb!!! Gah vad seg dag! 
Men efter jobb så fick jag köra & lämna bilen på lagning :( bromsarna funkar inte som dom ska, & det är ganska bra om dom gör det, hehe! Flög rakt ut i maglarpsrundellen efter jobb, mindre kul!  Så hoppas det är fixat till nästa vecka :) 
 
Ikväll blir det soffmys & kycklingsallad, mumma :) 

9,5 h

Godmorgon! 
Jag är 9,5 timmar ifrån en väldigt efterlängtad helg! Ska bli skönt att vara lite ledig mitt i allt! Har lite inplanterat, men annars ska jag ta det lugnt! 
Imorgon blir det Ikea med sis, & kvällen är oplanerad, sedan på söndag eftermiddag ska jag & några andra ha "möte" på Istanbul om en väldigt hemlig sak :) hihi en rolig sak dock :) 
Sen ska jag självklart klämma in träning lite här & var :)
 
Nej, dax att göra sig ordning för en dag på jobb.. 
Kisses 

Jobb & träning

Godkväll!
Idag stod det jobb på schemat, 10-16! Efter det så blev det hem & hoppa i träningskläderna & sen en pw på en timme, blev 6,8 km! Riktigt skönt! 
Jag är så galet glad att jag är taggad! Men idag var det aggressioner inblandat, riktigt irriterad! Blev lite bättre efter rundan :) 
 
& eftersom absolut inget händer i festväg till helgen, alla är så tråkiga ju :( så får det bli träningshelg!! Ganska skönt ändå :) & sushi blir det förhoppningsvis på lördag :) 
 
 

Work hard

Godmorgon!
Har börjat få svårt för att somna på kvällarna, trots att jag är megatrött efter träning & så.. Tips för att somna lättare? 
Har dessutom drömt jobbigt inatt & legat vaken ett par gånger, så är småtrött nu ... Tur jag hade lite sovmorgon idag, jobb 12-20 idag! 
 
Nej , får väl göra mig ordning lite!
Kisses 

Tankar, känslor, lycka

Jag har alltid varit rädd för hur det ska kännas när vår kontakt bryts, om den ens kommer göra det, om jag kommer komma ifrån dig. Men ja, du bevisa en sak för ett tag sedan, idag har jag brutit, jag vill helt enkelt inte ha med denna personen att göra mer! Så många sårande ord, så dåligt du kan behandla en annan människa, men även också så bra du kan vara, du har dina stunder. 
Men idag känner jag bara mig starkare av att aldrig mer falla tillbaka & ens prata med dig. Jag hoppas så innerligt att det förblir så, jag är glad utan dig i mitt liv nu. Så bortkastat tid på en person som verkligen inte är värd det! Folk i min omgivning har frågat så många gånger "Jonna är det värt det?" Ja, tyckte jag då. Men aldrig igen, du är borta & jag mår bra av det :) 
& en stor del av detta är tack vare min fantastiska syster som har fått stå ut med mycket, gråt, tankar & förhoppningar! 
Jag hoppas du håller dig borta föralltid!!!!
Jag mår bra :) 
 

Shoppingen igår

Jag skulle verkligen inte säga att kläderna får sin rätta uppfattning på bilderna, det är mycket finare på :) 
Sedan fick jag även med mig lite basiclinnen & strumpor också :) 
& Förlåt för grymt dåliga mobilbilder 
förlåt 

 

Sminkborstar

Beställde för ett tag sen sminkborstar, fick hem dom idag, sååå kul :D 32 st olika i gethår :))) glad tjej!!! Nu ska det bara inhandlas nytt smink, ska byta ut mig helt med ett smink som andas & är bra för huden :) 
 

Gymmet

Heeellu
Vakna upp halv 10, en timme senare var jag påväg till gymmet, taggad som tusan! Körde en timme på bandet, & åter igen, den känslan i kroppen när man kliver av bandet & svetten bara rinner av en & benen är som gelé, helt underbar :) därefter körde jag styrka i ungefär 30 min, sen stretching! Jag har gjort mitt för idag ;) hehe..
 
Svettig tjej..
 
Nu sitter jag här & är lite smådöd, har precis käkat lunch, & betalat en räkning. :) om en stund ska jag ta tag i rummet med städning & byta lakan! Sen ska jag inte göra ett smack förens ikväll när mimsan kommer hit & ska få fixat naglarna :) 
 
Kisses 

Ledig dag.

Hej !
Jobb hela helgen, mycket att göra så var helt slut igårkväll! Sluta 8 så drog hem till M direkt efteråt för söndagsmys :) 
 
Idag skulle jag besöka gymmet när jag vakna, körde ner & där var galet mycket bilar i stan överallt, så efter att ha letat parkering i 25 minuter utan resultat blev jag arg & körde hem!! Hoppa in i duschen & gjorde mig ordning för en sväng till Mobilia med Mammi, fick med mig supermycket fint hem :) kan visa er imorgon, fotar allt då :) 
 
Efter Malmö drog jag på mig skorna & körde en sån jäkla skön pw! 1 timme & 15 minuter, resultera 8,5 km, det är jag riktigt nöjd med :) nästa gång kör jag fan milen !!! :) jag ska bannemaj nå mitt mål nu, när första målet är nått ska jag belöna mig med en fin tatuering på armen som jag velat göra i ett års tid :) 
 
Nu har jag precis kommit upp från ett galet skönt bad & snart blir det nog sömn :) upp tidigt imorgon för träning !! :) 
 
 
Kisses 

Eurovision, vad annars?

Sitter & gör vad dom flesta andra gör, kollar esc såklart :) älskar många av årets bidrag, känns som det kan gå hur som helst :) men har väl en liten aning om att Danmark vinner :) men snart vet vi :) 
Är galet trött nu efter en varm jobbdag, men tur jag har sovmorgon imorgon :) börjar 14 ;) hehe 
 
Nej, ska kolla vidare nu :) 
 
Såhär såg det ut innan :) vin & godis! 
 

Sommar - värme - phu

Godmorgon 
Jag är lite dålig här inne nu har jag känt, men har ju börjat jobba denna veckan & mina lediga dagar har varit fullt upp med planer...
Torsdag & fredag på jobb var olidliga, ventilationen funkar inte ett smack, så att gå 8 h i en butik i 25 grader utan luft tar på en, & svetten rinner av en, nästan! Väldigt ofräscht, men what to do? 
Ser ut att bli lika varmt idag, så antagligen på jobb med, slutar 5 idag, vilket är skönt! Sen är det ju esc ikväll, wiiie :D hihi 
 
Nej, ska kila nu :) 
Kisses 

Malmö

Godkväll!
Dagen idag börja i Malmö med Mammi, mormor & sis för att hitta långklänning till mormor, & vi hade turen att hitta den i andra butiken vi gick in i :) sedan blev det kycklingsallad till lunch på grafitti :) fick med mig lite hem jag med! en ascool tröja från pink and purple, sen lite armband, en ring & en ljusrosa regal klocka från ur & pen :) glad Jonna! 
 
Väl hemma så tagga jag pw med en celsius, det blev en runda på 6 km, 1 timme :) riktigt skönt var det, även om jag höll på att blåsa iväg ;) haha 
 
Precis hemkommen & har precis käkat äggmacka & druckit mjölk, perfekt :) ska snart hoppa in i en skön dusch, sen blir det väl sömn :) 
 
 
Kisses 

Back to work

Hejsan 
 
Första dagen på jobb igår efter 7 veckors sjukskrivning, & ingen sömn natten innan resultera en seg Jonna, men det gick bra :) var kul att träffa mina fina kollegor igen :) hade dessutom nya tröjor, ÄNTLIGEN!!! Hade röda innan som jag inte trivdes alls i, men nu är dom lila & fina :) 
Efter jobb var jag trött, men det blev te hemma hos N på kvällen ändå, det var trevligt :) 
 
Idag vakna jag vid 10, trots att jag kunnat sova mer, så otroligt trött, men det är ganska förståeligt! Men följde med Lina till frissan, för att sedan käka frukost i stan efteråt :) blev lite ärende där som inte kan skrivas här, sen hem för käk. Efter det la jag mig i ett bad & var så nära att somna flera gånger, så upp därifrån för att sen hoppa ner i sängen för 1,5 timmes sömn, skönt :) 
 
Nu sitter vi & kollar Eurovision, sen blir det sömn för att ladda upp inför en heldag i Malmö imorgon!
 
Kisses 

Underbara helg

Min fredagskväll såg ut som så att jag stack till s för chillfest med henne, elena & jesper! Det börja bra & sen gick det utför med drinkar ;) haha! Riktigt mycket skratt blev det :) 
 
Min lördag börja med långklänning & konfirmation i Malmö :) sedan hem för att fixa sig till kvällen, då kom mina fina vänner hem här för förfest, riktigt skoj hade vi!! Sen tog vi oss in till Malmö & etage runt 12, där det roliga fortsatte! 
 
Idag har jag gjort en massa, fika i stan med sis, s & hennes bebisar! Sedan lekplats :) sen hem för att åka iväg & tvätta bilen, riktig städning både utvändigt & invändigt! Kändes skönt :) sedan är min stereo äntligen insatt :) 
Efter det drog jag hem till s för balkongmys med henne & E :) massa skratt även där! Sedan blev det en promenad hem, riktigt skönt :) 
 
& nu sitter jag i soffan & bloggar från ipaden (såklart) !
 
Med det sagt så har jag lätt haft den bästa & roligaste helgen på länge :) fytusan vad vi har skrattat :D haha 
Finaste vännerna :) 
 
 
Kisses 

Frisören

Godmorgon!
hade en liten jobbig kväll igår när jag skulle sova, men tillslut somna jag!
innan det spenderades kvällen med The Hobbit & frukt :) bra film!
 
idag ringde klockan 9, låg kvar & bara njöt av min underbara säng :) haha, sen blev det en dusch följt av frukost. Nu sitter jag här med ipaden i knäet & ska snart köra till frissan & bli omhändertagen, det är så himla skönt att gå dit & bara få håret fixat :) tror faktiskt att vi skulle avfärga håret för att sen sätta i mer rött igen, kommer nog aldrig tröttna på min hårfärg :) men dock ska jag låta håret växa igen, har haft kort i lite mer än ett år & trivs jättebra i det! Men jag vill lite ha tillbaka det långa med! Men jag ska inte säga för mycket... Haha! 
 
Efter frissan blir det Malmö med Mammi, så måste kila nu!
 Kisses 

Rolling Stones

Såååå fin :D 

Synda

Synda igår med lite gottis & pasta, så idag blir det pw :) 
 uppladdning : 

Ny säng

Dagen igår börja med att jag & sis körde ut min gamla säng till tippen & kasta den, haj & goodbye till min underbara säng... & jag fick in båda sängarna i min lilla golf, bra bil det där ;) haha... Sen körde vi till Jysk & hämta min nya. :) så sov ju första natten på den inatt & HERREGUD så underbar den är :) verkligen värt att lägga några extra 1000 lappar på en säng :) 
 
sedan spenderades eftermiddagen igår med att försöka byta bilstrero i min bil, men neeeeej då passar inte den nya i bilen :(( buuh!
så det sluta med att jag, sis & andre satte oss på balkongen & snacka skit :)
 
senare på kvällen blev det hastigt bestämt att jag & L skulle åka till emporia, fick där med mig en body & lite mer lotions & scrubs från Sephora :) sedan avslutades det på Vapiano med den godaste pastan :) muuuuums!
 
 
 
påväg hem från Malmö ringde pappa & ville bli hämtad från firmafest, så det var bara till att sätta sig i bilen när vi kom till Trelleborg & köra till blentarp...
 
bra dag :) 

Låt dom komma nu

Hej på er. 
Idag gav jag mig en underbar belöning efter nästan 7 km promenad, jag är riktigt stolt över att foten palla de :) först en skål med jordgubbar, hallon & vaniljkesella, samt en macka med ägg & lite Loka strawberry, yummie :) sedan har jag legat & svettats i solen på balkongen sisådär 2 timmar :) skönt som fan :) & ännu bättre med Håkan Hellström i bakgrunden :)))) idag är livet på topp :) 
 

New nails


Magiskt men tragiskt

Jag tror det har hänt något som jag inte vill ska hända, fan .
Den där underbara känslan är inte underbar just nu!


Glada katter

Kissarna blev glada när jag kom :) Molly ville va med hela tiden, när jag öppna maten & jag fick även hjälp när jag vattna blommorna ;) haha medan Samba låg & lata sig på bordet :p
& när jag skulle gå så rymde Molly självklart ut i trappan & hann nästan ända ner i trappan innan jag fick tag på henne! & väl uppe så streta hon emot , men jag fick in henne, phu! Haha .. Dom små liven alltså :)


Yes

Heeejsan!
Bestämde mig för att gå hem till Lina & tillbaka! För att ge katterna mat, nytt vatten & sånt :) men precis innan jag kom fram blev foten katastrof & jag undra då hur jag skulle komma hem ... Haha! Men upp i lägenheten & fixa det, fick av mig skor & så! & vila i 5 min så gick det kanon & gå hem sen :) kändes riktigt skönt! Det tog dock lite längre tid, ca. 50 min gick jag & det blev nästan 5 km, så jag är ändå nöjd :) ska försöka med det nu hela veckan, iallafall komma ut, sen hur långt det blir & hur lång tid det tar spelar ingen roll :) en bra början :)

Sen när jag väl var hemma så blev det en god riktig frukost/lunch i form av en mörk macka med ett ägg på & en skål med jordgubbar med lite vaniljkesella! Mega gottet :)

Resten av dagen ska jag bara ta hand om mig, sånt dära, noppa ögonbrynen, fixa naglarna, ta ett långt bad & sådär :)

Kisses


Pw

Sitter här & käkar "frukost", efter att ha fått motivation från weheartit så jävlar ska jag träna , eller försöka idag! Så gott foten klarar! Jag är glad för det lilla just nu :) måste börja träna upp den, så att jag sedan kan komma igång som bara den sen!! :) så ska ge mig ut på en promenad, får se hur långt jag kommer :) har en vecka kvar tills jag börjar jobba & målet är ju att det inte ska göra ont när jag väl börjar! Lite därför jag måste öva upp också! För med den förra foten var det icke kul att gå en hel dag på jobb dom första veckorna ... Så håll tummarna :)

Kisses


Vilken härlig helg

Tummen upp för i fredags, & tummen upp för igår :) träffa E & S för en galet kul kväll :) haha! Vad vi gjorde behöver jag inte skriva här ;) haha!
& sen mysigaste natten på länge :) hihi!


Idag blev det stan en väldigt snabb runda med Mammi, men min fot gjorde så fruktansvärt ont efter ett tag så vi var tvungna till att köra hem! Men fick iallafall en bikini med mig hem :) hoppas bara den passar ^^

& nu ligger jag kanontrött i soffan på balkongen med solen!
Perfekt avslut :)
Kisses


Nice

Väldigt vad trevlig kvällen blev igår :) det blev även en tidig kväll för oss, men alla var kanontrötta så ... & kvällens höjdpunkt & absolut roligaste var inne på Max när S tappa hela sin läsk över sig !! Haha & snälla som jag & E är så hjälpte vi inte henne, då vi inte kunde röra oss så mycket vi skratta! Haha! & snubben som jobbar där börjar SOPA upp drickan från golvet? Hahaha hur tänkte han där ...?

Idag har det varit en väldigt trött dag :p drog in till Malmö med Pappi innan för att kolla på ny stereo till min bil :) så jag fick en sådan med mig hem, tack Pappi för den :) nu ska den bara installeras också ... Höhö!

Kvällen är väl halvplanerad trots att jag i detta nuet inte känner för att göra ett piss! Så sjukt trött ^^
Men får väl lägga mig i ett bad, orkar inte så mycket mer just nu :)

Kisses


Loka

Ja, jag fick ett ryck & köpte dom nya lokasmakerna, måste ju testa :))) hihi!
Än så länge är lemon pie uppdrucken & mums vad god den var :)


Just nu


Kung

Förutom att vi fick sådär platser igår, jag hamna bredvid en rälig man som snöt sig stup i kvarten, lukta kohage & skratta & klappa så att ingen annan hörde emellanåt OCH var allmänt läskigt närgången så var inspelningen bra igår! Jag bara totalt älskar Håkan Hellström, han är så grym! Trots att han inte fick fram så värst mycket igår utan mest mumla så är han underbar att lyssna på :D haha! Han är min Kung!
& som vanligt var Petra Mede jobbig & mindre bra!

Idag, vakna jag upp ur en dröm där jag var så kär så jag knappt visste annat, hur underbart är inte det? :) synd att det bara var en dröm dock ... ^^
Annars så är dagen idag inte planerad alls, det är ju superfint väder så antagligen spenderas den i solen :)

Kisses


Eftermiddag

Såhär har min eftermiddag sett ut, helt underbar :)
Nu ska jag slänga mig i ett bad så man kan bli lite fräsch innan kvällen :)


You are going to want to give up. Don't.

H e j s a n .

Idag står det en rolig sak på schemat som jag nog inte får skriva ut här, men skojsigt är det, sitter med ett fånigt leende på läpparna :)

Sen ikväll blir det ännu bättre, ska se Robins där HÅKAN HELLSTRÖM gästar! Så jäkla bra!
Med detta sagt kommer det bli en väldigt bra torsdag :)) hihi

Puss


Bra bra bra

Vilken bra Valborg jag hade :))) hur var er?

Grilla, kubb, bra umgänge & bara allmänt kul :) helt perfekt!

Fick dock inga bilder under kvällen merän en, den här då! Haha :) verkligen det godaste vinet, mums :)


RSS 2.0