Often in life we forget the things we should remember and remember the things we should forget.

H e j .
Har äntligen fått en natts bra sömn :) L O V E .
Har legat i soffan ett tag nu & kollat Oth & käkat frukost! & lyssnat på grannens skrikande! Sjukt Drygt!

Hur som helst så har jag en halvt oplanerad dag framför mig! Vid 1 beger jag mig till gymmet & tänkte börja igen! Har sagt det så många gånger, men jag måste verkligen komma igång, trivs inte alls i den jag är nu ... Så träning gör mig gott, det vet jag!
Sen får jag se hur eftermiddagen blir :)

Kisses


Spending today complaining about yesterday won't make tomorrow any better.

G o d k v ä l l .
Ledig dag idag, u n d e r b a r t.
Först hade jag tid hos frisören för färg & klipp, helt underbart :) blev lite kortare i nacken & längre fram, sedan en röd färg i håret , skimrar fint i solen :) blev kanon nöjd :)
Efter det begav jag & sis oss till Emporia, jag måste säga att det är stort!!! Haha! Vi börja med att käka, betala 75:- för en bakad potatis som smaka skit & våra magar kurra fortfarande efteråt .... Haha illa?
Gick några rundor i butikerna men hitta inget direkt! Fick med mig 3 nagellack hem iallafall! & sen en Sallad som vi åt på bussen hem eftersom vi inte blev mätta innan ^^
Väl i Trelleborg tog jag mig en kall promenad bort till entré & hämta mitt nellypaket, sen en väldigt rask promenad hem! Prova grejerna & jag är osäker, får se helt enkelt :)
Nu ligger jag i soffan & kollar Oth :) ensam hemma idag, skönt :)
Känner för lite höstmys!!!

PUSS


Måndagmorgon

Godmorgon på er !
Sitter på bussen påväg till jobb! Valde väldigt fel plats & sätta mig längst fram & längst in, får panik så lite plats här är, iiisch! & en creepy gubbe sidanom mig som sitter & råglor varje gång jag tar upp telefonen! Så antagligen har han redan läst detta ...

Hur som helst, dagen igår börja med bebismys med Leo & Elena, så mysigt med en liten bebis :) hihi!
Sen hem för mat & sen vidare till Sunshine för att göra en hemlis & självklart för mys :) iförsig så sluta allt med brottning? Hahahaha ... Undra vad grannarna tänkte , som tur är det så är jag släkt med dom under så :) haha
Kvällen avslutades sedan ensam med chips, dippa, coca & remember the titans :) mysigt!

& nu sitter jag då som sagt på bussen & ska till jobb! Är inte helt bra än men kan inte va hemma mer... Blir tokig då!
Är trots allt ledig tisdag - onsdag sen så då kan jag vila :)
Ska ta hand om mig lite imorgon, eller frissan ska få göra det! Färg & klippning står på schemat :)

PUSS


Imminence

Godmorgon :)
Oj vilken kväll det blev igår! Såg den bästa spelningen med Imminence ever & dom tog hem hela skiten & vann, otroligt mycket grattis pojkar!!!!!!! :D
Hemfärden blev något annorlunda & sjukt kall! Men så rolig :)
Mindre kul när jag kom hem & la mig! Kom i säng halv 3 ( efter att ha ställt om klockan, annars halv 4 )
Låg i min onepiece, tjocka strumpor & dubbla täcken & skaka i 2 timmar, jag hade så ont i min kropp & ville bara sova men icke :( & värmen fick jag heller inte upp ...
Sen vaknar jag nu halv 11 & kunde inte somna mer? Vad är det med min kropp ? :( dessutom är jag asvarm nu .... Inte mer feber väl ?

PUSS


inte helt okej!

Hej på er!
Tänkte lägga mig i tid igår, typ vid halv 12, det resulterade att jag somna vid 4 & vakna vid 9..... Inte okej :( mår heller inte helt okej idag, men tog mig till stan med bästa vän & försökte glömma det lite :) skulle hitta en outfit till ikväll vilket jag gjorde + lite till!
& en rolig sak som vi bara dog av skratt till! Min hörsel är lite sådär nu när jag är sjuk, så var vi på hemmakväll, T betala först sen jag! & samtidigt som jag vänder mig om & ska gå så hör jag "trevlig helg" då svarar jag lite högt & glatt "detsamma" & T börjar asgarva, då inser jag att det var hon som sa det till kassören! Hahahahahhaha.....
Men men, jag kom iallafall precis hem & är stentrött, så tänkte äta lite lunch sen decka framför Oth & sova en stund om jag kan de :)
Sen ikväll kommer T & C hit för lite förfest sen åker vi in till Debaser för spelning :) kvällen kan bli spännande eftersom jag mår dåligt ! Haha men jag får glömma det för ikväll :)

PUSS


Då var man där igen ..

Till sömnen, alla tankar, var kommer ni ifrån?
Låt mig få sova & vakna upp till en fantastisk morgondag!


respect yourself enough to walk away from anyone or anything that to longer serves you, grows you, or makes you happy.

Godmorgon fredag!
Börja dagen med lön och då betala räkningar, spara pengar och flytta till andra konton :) Nu är det klart och jag är nöjd :)
Hemma från jobb idag igen, sucks!!! Men tror att allt börjar brytas ut nu, för min hörsel blir sämre och jag pratar roligare... haha! Blir så när förkylningen kommer! Är svullen i hela munnen :( haha.. Men jag ska se till att vila idag, så jag är fitforfight imorgon (tror inte på det, men ändå). Ska iallafall försöka mig ut lite, köra till Willys med pappa, sen hem igen, small steps :)
Sedan blir det väl att göra sånt som inte tar så mycket energi, fixa naglarna & kolla oth :) haha..
 
Ha en fin fredag vänner!
PUSS
 
 
 

Jag går under .

Aaah sjuk är nog det tråkigaste som finns!!!!! Ligger i ett bad för att göra annat liksom, hur kul är det? :(
Får väl ta mig upp snart & fixa lunch .. Magen börjar kurra! Man orkar inte göra ett skit, men samtidigt vill man göra allt? Haha ... Blääää!
Överväger att gå till jobb imorgon trots att jag inte borde! Men vi får se hur febern tar sig! Vill ju bli frisk typ nu?


Försök aldrig vinna tillbaka en person som valt att förlora dig!

Godmorgon!
Har sovit dåligt med massa mardrömmar inatt :(
Har börjat få svårt att andas också, skulle ladda en maskin tvätt & blev helt slut, hur jobbigt är det? Haha ...
Aja, men här ligger jag i soffan igen & har precis sett klart s.6 av Oth ! Påbörjar väl 7an snart :) för vad annars kan man göra när man bara ligger hemma & inte kan göra något?
Sjukt sugen på pannkakor till lunch är jag, får se om jag orkar & om vi har mjöl :) hade varit gott :)

Eftersom glassen är slut & min hals dödar så får isvatten vara min bästa vän idag :)

PUSS


Godmorgon?

Ringde jobb imorse, kunde knappt resa mig från sängen & har legat med feber inatt & igårkväll! Just nu vet jag inte om den är där, men det kommer & går ... Trist! Hoppas verkligen jag blir bättre till helgen, jag har ju massa planer som inte får förstöras!

Min dag börja förresten inte så bra heller, krascha en spegel, igen ... Jag kommer ha otur hela livet så många speglar jag tagit isönder genom åren ..
Men sov iallafall länge, halv 12, det var sjukt längesen jag gjorde det ...
Upp då & typ decka i soffan, sen fixa frukost & kolla några avsnitt Oth!
Nu tyckte jag det passa bra med ett varmt bad & lite glass för halsen, så så fick det bli, mums :)

PUSS

Såhär såg min spegel ut :(


Få ut mer av det?

Godkväll mina vänner & ovänner!
Tog mig strongt igenom jobb idag, när jag kom hem hade jag värsta feberattacken & bara typ decka med lite mat framför TVn! Har bara halvkollat Oth & svenska hollywoodfruar! Jag skratta mest åt sh, hahaha älskar Maria :D

Nu har Mammi & Pappi kommit hem! Ska mysa till ett avsnitt Oth innan sängen ! Drar ut på att gå & lägga mig just för att jag inte gillar känslan sådär när man inte mår bra :(

PUSS på er <3


Sjuk !

Vakna upp imorse & var helt kass! Har tom drömt inatt om hur sjuk jag är! Haha ... Ville bara sova! Men tog mig till jobb & nu får jag skulla mig själv! Mår skit, men ska ta mig igenom 3,5 timme, hoppas på det iallafall :)

Sen ikväll är det FF som mamma sa ;)

PUSS


En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din!

Godkväll :)
Tog mig ett långt bad innan, riktigt skönt efter maten :) soppan blev svingod , mm :))
När jag låg där i badet blev jag så himla sugen på glass! Så upp & sen drog jag & Mammi till Willys! Fick kanske liiiite för mycket med oss hem, eller? ;)


promises mean everything but once they are broken sorry means nothing!

Hej på er!
Har varit iväg i Malmö med pappi och fixat lite, är äntligen hemma igen!
Min handled blir värre bara, och nu är den mest svullen och går knappt att röra utan extrem smärta... Har iallafall laddat upp med bandage inför jobb och hoppas det funkar, annars får jag ju kolla upp det... Men antagligen är den bara överanstängd efter jobb i helgen!
 
Hur som helst.. Idag är det jag som står för maten, ska göra Kräftsoppa! Har fått receptet av en kollega och tydligen tycker alla på jobb den är asgod! Så vi får väl se va :D Hoppas på det iallafall :)
 
Nej, ska kila ner till grannen en sväng, om dom svarar... annars blir det soffan och oth!
Det är en sån, sova bort dag idag tycker jag :)
PUSS

Godmorgon måndag!

Usch usch usch!
Sliten tjej som skriver idag!
Känner verkligen att något är galet fel i kroppen ! Vaknar upp med halsont, huvudvärk, galet ont i rygg & vi ska inte ens snacka om min handled! Fuck :(
Är iallafall ledig idag! Sen Ifs 4 dagars jobb framför mig! Men inget är som att jobba helg längre.....

Ska nog inte göra alltför mycket idag!

PUSS


Heartbeat

Jobbhelgen är över & jag är slut i hela kroppen ! Men skönt är det! Hade helst velat ha lite massage, någon som är sugen? ;) haha ...
Nej men jag får se hur kvällen blir, men känner för att göra något!!! Ska lägga mig i ett bad iallafall så jag blir lite ren från jord & så :) haha ...

Vill någon göra nått så hör av er :)
PUSS


Music is my escape from all the bullshit in life!

Godmorgon :)
Jag har sovit förvånansvärt bra inatt för att haft någon sidanom! & en snarkande hund dessutom :)
Känner mig hyffsat utvilad & det är skönt :)
Vi har precis käkat frukost & sitter nu & dricker te framför Oth :)
Samåker till jobb idag, ganska skönt :) så det blir jobb 11-18 idag! Sen hem & njuta av att jag är ledig imorgon :)

PUSS


Dålig uppdatering

Godkväll :)
Har inte hunnit skriva då jag haft fullt upp! Igår jobba jag 11-18, sedan var jag färdigduschad, sminkad & klädd för fest kl 7! Det är duktigt ;) firade e & h i en lokal nån minut härifrån, skönt att ha nära ;) det var riktigt trevligt ! Hade ett leende på läpparna hela kvällen av många anledningar :) två anledningar vill jag ej nämna, men den ena var att jag fick höra så fina ord av 3 killkompisar! Chockad blev jag , men så glad :D
Cykla hem vid halv 3, somna kanske 4! Sedan ringde klockan 9 imorse & det var dax för jobb, snacka om trött tjej ... Men det var de värt ;)

Tog mig igenom jobb med blandade känslor! Sedan kom sis & hämta mig, då blev det hem - mat - dusch - fix sen iväg till T, där vi sen drog vidare på fest :)
Men vi var lite bitchar & gick utan att säga Hejdå! Busigt!
Då hämta vi Nala & nu sitter vi i onepiece & kollar film! Mysigt :)
Sedan blir det sleepover också :D kommer bli knäppt att inte sova själv x) haha

PUSS


Fuck cancer

Godkväll finisar :)
Idag har det varit en händelserik dag, eller ja ... Jag har haft fullt upp samtidigt som jag hunnit ta det lugnt :)
Städat rummet, städat bland sminket, tvättat 2 maskiner, fixat disken, kollat Oth, varit på maxi, varit hos Sunshine, kollat Oth igen ! Känns bra :)
Nu slappar jag i soffan & hoppas på att vara trött sen, pallar inte en kväll till när jag inte kan somna !!!

Hämta mitt paket från ung cancer också, det innehöll en mysig tröja :) äntligen! Fuck cancer!!!!

PUSS


Så skönt :)

Hej på er :)
Ledig idag, har hunnit med en del :)
Städat rummet, fixat med sminket, kollat lite Oth & nu håller mina naglar på att torka, sen blir det lite design så är dom klara sen med :)
Ska då hoppa in i duschen för att sen åka iväg & fixa lite grejer :)

PUSS


Så skönt ..

.. Att sluta 4 idag :)
Fick in nya hortensior idag, ååååh vad fina :) var ju bara tvungen att ta hem en till mig & en till mamma :)
Hade en hemma redan, men den får torka , så den har jag hängt i fläkten, ser ganska kul ut! Men den får hänga där tills den är torr :)
Antar att min tröja har kommit från ung cancer, Happy me :D men jag orkar inte hämta den, nere på entré ... Får se sen :)
Ligger i ett bad nu! Men får inte blöta piercingen eftersom den bara kan duschas en gång om dagen nu dom första dagarna :)
Får se hur kvällen slutar, är ledig imorgon & känner för en myskväll! Men helt själv ? - NEEJ :( !

PUSS


Pieces of me

Godmorgon på er!
Någon mer än jag som inte såg matchen igår, men kunde följa den på fb? Alltid samma visa ;)

Uppe med tuppen idag var jag ... Men steg inte upp direkt, skönt att ligga kvar en stund :)
Har hunnit duscha, käka frukost, byta om & sminka mig! Behövs inte mer :) eller jo, har ju hunnit med 20 minuters Oth också ;)
Tog av plåstret till min dermal innan dusch & gudars vad svullen & blå den är, inte alls som den andra! Min första var superfin hela tiden, en aning svullen, men absolut inte blå! Haha .. Fast det var trots allt inte samma snubbe som gjorde denna! Det kändes mer den gången & hördes en massa knakande ljud ..
Men när allt är läkt & så så kommer det vara så fint så :D

Idag blir det jobb, men kort dag, till 16 bara :) sen ska jag antagligen fixa mammas väninnas naglar :) annars får jag se vad som händer :)

PUSS


Dermal anchor!

Jag & sis åkte in till Malmö, käka lunch på graffiti :) sedan till india för att märka mig lite ;) en ny fining, dermal anchor pryder nu på mig :) hihi :)
Sedan blev det tillbaka till Trelleborg för att möta upp S&C för att handla födelsedagspresenter :)
Sedan mötte jag upp sis igen & vi bestämde oss för att göra egna sushi ( jag har inte riktigt lärt mig äta det än), men det gick ändå bra :) det var inte äckligt iallafall, så det går på rätt håll :)

Nu sitter vi i soffan, mätta & belåtna & kollar Oth :) har egentligen min ensamtisdag idag när mamma & pappa är iväg! Men det är mysigt med sis här :)

PUSS


Nackspärr?

Att vakna upp & knappt kunna röra sig är inte okej! Var kom detta ifrån ? Får väl smörja in med voltaren & hoppas det blir bättre :)

Ska upp & käka frukost nu till Oth, sen fix inför Malmö! Så skoj :D hihi !

Puss


Lång dag

Det har verkligen varit en lång dag !
Har jobbat i snigeltakt idag för det inte har funnits något att göra! Dvs att vi har hållt på med projekt som annars tar kortare tid! Så därför har vi haft att göra! Men kvällen var segare än segast! Mellan 18-20, åååh!
& min konstiga känsla försvann lite på jobb, men dök upp då & då! Snacka med S om det också, och ja jag vet inte vad det kan vara :/ borde kanske kolla upp det ! Panikångest är inte kul!
Har haft ont i hjärtat också..

Väl hemma vid lite i 9 blev det på med myskläder & ner i soffan & käka middag!
La mig precis i ett bad i hopp om att få upp värmen i kroppen, fryser som bara den..

Imorgon ska jag in till Malmö med sis vid middagstid, vad vi ska göra där får ni veta imorgon, men längtar gör jag ;)
Sen vid 15 ska jag möta upp mina vänner i Trelleborg :)

Puss


...

Hur jävla kul är detta vädret?


Panik?

Oron i kroppen börjar komma tillbaka men jag vet inte varför ? Jag hatar denna känslan! Kan knappt andas, därför får jag panik istället!
Det har ju inte hänt något? Varför är det såhär?

Får försöka tänka på annat idag, jobb 12-20, sen ledig dag imorgon!


Alltid samma story

Blir arg på migsjälv för att alltid göra saker för stora !!!!


Cupcakes

Jag stod för maten idag & sedan muffins till efterrätt :)
Tobleronemuffins, så gudomligt goda :)


What a day

Hej på er :)
Kan ju börja såhär, förfesten var bra igår, trevligt folk & kul hade vi :) utgången blev inte så lyckad för min del! Sluta med att jag drog för jag inte palla med diskussionerna! Men att sitta i Malmö helt själv är inte att rekommendera! Usch!
Men väl hemma vid lite över 2 (skönt faktiskt) så slockna jag direkt !
Har mått galet illa hela natten & när jag vakna imorse vid 10 var jag fortfarande full & mådde skit? Haha
Har inte mått bra på hela dagen förens nu! Illamåendet har släppt & jag ligger nu i ett varmt bad :) så underbart!
Har myst med min bebis hela dagen i soffan framför Oth, det är ju sånt mysväder ute :)

Kan ju varmt rekommendera det jag drack igår, jordgubbsvodka, sprite & calippo (stavning?) shot , det var ju som godis :)

& juuuust det, jag blev moster igår till en liten kisse, tur att ägarna gick med på det ;)
& sen trampa jag på en kolbit som glödde, galet ont under foten & strumporna gick sönder :(

PUSS på er <3


Tänkt till

Ikväll blir det party med fina flickor & kanske pojkar :)

Det bästa är att sen komma hem till en renbäddad säng, how awesome? ;D


Friends forever

Hej <3
Hade en perfekt fredagskväll igår :)
Först x-factor, sedan promenad genom Trelleborg med bästa vän ! Haha :) det hände mycket kul måste jag säga, som alltid med oss ;) var ute & gick i 2 timmar & det var asskönt väder :) dock kände man hur kallt det varit när man kom hem, fick aldrig riktigt upp värmen ^^ haha ..

Idag har jag inte gjort så mycket, fixat naglarna & räknat mina mynt som jag sparat några månader, det blir mycket av det :) Happy me för nu ska jag fixa en piercing till ;)

Kisses


Feel sorry for them!

Godkväll!
Idag har jag verkligen tyckt synd om mina kollegor! Jag kan erkänna att jag varit en idiot idag, sjukt jobbig ! Haha.. Men jag har haft så mycket energi, trodde inte själv det var sant! Det var ett sånt 'moment' som är skitjobbigt! Haha men jag var så glad, sjöng, var överallt, prata stup i kvarten osv ! Förlåt kära kollegor, men sån är jag ibland ;) haha
Energin är fortfarande här, men försöker varva ner med ett varmt bad efter en äcklig middag ^^ blev Kinamat idag & jag tycker inte om det, bara när jag är sugen på det, vilket är typ nästan aldrig! Bara massa friterat & blääää!

Menmen, ikväll blir det mys framför x-factor :)

Puss


Details of the day


Varvar ner ...

... efter en dålig dag på jobb med ett skönt bad & ljus!
Jag vill inte ta med mig ilskan hem men jag gör det :( har bollat lite snack med mamma! Tur hon förstår <3


I don't know what's worst: people who lie or people who think I am stupid enough to believe the lies!

Hej på er :)
Idag stod det badhuset på schemat, men vi blev allt lite chockade när vi stod utanför klockan 11 & dom öppna 12 :( så det blev maxi en runda först, sen till badhuset igen! Simma först, sen bubbelpool & ångbastu om vartannat! Riktigt skönt måste jag säga :) ska börja med det en gång i veckan igen, gjorde alltid det förr :))
När jag kom hem blev det kycklingsallad, sååå gott! För jag var minsjäl aphungrig!
& nu ligger jag helt utslagen i soffan, det tar hårt på en ^^ haha! Men det är en skön trötthet :)
Ensamtisdag ikväll, ska bli skönt :) hoppas dock att vädret lugnar sig lite, det är så ruggigt!

PUSS på er


I always wonder why birds stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. Then I ask myself the same question.

Hej på er :)
Underbara lediga måndag :)
Vakna imorse med ett samtal från bästa vän <3 sedan blev det frukost för min del framför fredagens avsnitt av x-factor !
Efter det tog jag tag i rummet lite, plocka undan, dammsuga & vattna blommorna ;) byta plånbok har jag också gjort idag :)) hihi det var svårt för jag älskar min lila gamla plånbok som jag har haft i oändligt många år, men som fortfarande är lika fin :) men nu har jag min nya som jag fick av Pappi :) att så lite kan göra en så glad :)
Har hjälpt mamma & fixa lite här hemma också & nu ligger jag i ett varmt bad & har precis rakat benen, haha behövligt! Bara jag som blir lat på hösten när det gäller den saken?

Tror det blir en lugn dag idag, kan behöva vila upp mig efter 4 stressiga dagar på jobb :)

PUSS


Myskväll

Godkväll :)
Det blev mysmiddag här med ljus & paj :) sedan blev det snack & skratt :) dom drog sedan & jag & mamma kolla film :)
Pappi kom hem från England för en stund sen & jag är glaaaaadis :D fick en superfin plånbok med massa döskallar :D hihi
& nu kallar sängen efter en lång dag :)

Puss & godnatt <3


Sunday

Hej på er!
Här har ni en tjej på bra humör!!! :)
Hade en underbart mysig kväll igår ju :) mycket skratt & snack :)
Imorse vakna jag & var dödstrött .. Men det ordna upp sig när jag kom till jobb & drack en celsius :) muuums!
Lunchen är nere & äter nu efterrätt i form av godis ;) hihi! Ska snart ut & jobba igen!
Sen ikväll tar jag H & M med mig hem från Malmö så blir det mysmiddag med dom & Mammi hemma :)) hihi !

PUSS på er


Mys

Det blev allt en mysig kväll igår med mååååånga avsnitt Oth :)

Idag står det jobb på schemat, sen ikväll ska jag mysa med S :)) hihi !

Puss på er !


Happy?

Det har varit en väldigt lång dag på jobbet idag , phu vad tiden gått sakta!
Men nu är det fredagsmys som gäller :) massa godis med Mammi & Oth :)

Puss


You are my Sunshine

Hej :)
Dagen idag har jag spenderat i soffan framför Oth ;) dock har jag målat naglarna också, skulle testa en sak, alltså måla en drömfångare på en nagel, jag måste säga att jag är väldigt nöjd för att vara den första :) & bilden jag kommer lägga upp visar verkligen inte rättvisa :) så jag blev nöjd :)

Har precis duschat, skööönt! Ska snart iväg till ortopeden & få mina inlägg, sen iväg till Malmö för fika med Mammi & efter det ska vi hälsa på min barndomsvän <3

PUSS


För kärlekens skull

Godkväll :)
Det har varit en bra dag :) tog det lugnt hemma fram till 3, drog då in till Malmö med e för lite shopping, fick äntligen handlat ett par vinterskor :) & massa annat :)
Sedan var jag hemma vid halv 8 efter en runda hos T för att hämta mina saker från i lördags :)
La mig i soffan då med lite dippa & grönsaker & kolla tv :) först x-factor & sedan svenska Hollywoodfruar :) jag verkligen totalt älskar Maria :D haha ännu en gång har hon fått mig att asflabba med hennes humor x) haha

Har precis lagt mig i sängen, slappar lite till bra musik, ska snart sova tror jag :)

PUSS & godnatt :)


my life. my choices. my mistakes. my lessons. not your business.

Godmorgon på er!
Hann knappt lägga huvudet på kudden igår innan jag somna (: skönt!
Så efter 11 timmars sömn mår jag bra (: haha
 
Har en hel ledig dag framför mig, känner inte för att göra något dirket, inte just nu iallafall! Fast dock måste det iförsig städas, så det får väl bli det, och träning! Har inte tränat på evigheter! :(
Sen får jag se, känner lite för att åka till Ikea :)
 
PUSS

Trött

Haha ja det kanske märktes på inlägget imorse att jag var trött? Orden gick inte ihop ju! Haha men men! Märkte det nu när jag läste igenom det!
En dag på jobb är avklarad, en god middag är äten & ett skönt bad är taget :) nu ligger jag & myser i soffan framför TVn :)
Är ledig i två dagar nu & tänkte sova !!! Haha

Puss finisar


bara en liten stund till!

Jag var småseg hela dagen, men självklart när man ska sova på kvällen så går det inte! & sen får man sms när man väl är sådär sjukt nära på att somna! Då blev jag argis :( haha...
Så när klockan ringde 07.15 ville jag mest bara kasta iväg telefonen och somna om! Meeeeen, jobbet kallar...
Helgen har minst sagt bestått av helt för lite sömn... (:
Men en dags jobb, sen är jag ledig två, så det är okej ändå ;)
 
PUSS

RSS 2.0