min kärlek försvann med en annan

EN VECKA KVAR!! Kan ni förstå att om en vecka står jag med min bästa vän, den vän jag verkligen vill dela detta med och ser underbara Håkan Hellström, jag längtar mer än någon annan!!!! Var i stan med mammi, sis och M igår och fick med mig Känn ingen sorg hem, stte igång den innan jag skulle sova :) Jag vet inte riktigt,Håkans låtar är underbara, men handlingen var jag inte med på! Men samtidigt så ser man att det är Håkans film! :)

Fick med mig massa annat hem också, så som världens skönaste tröja, nagellack, ljuslykta, sovskjorts, tröja, julklapp till pappi & ja massa mer som jag inte kommer ihåg :) hehe. Det behövdes en dag som igår :) Blev mysfika som jag bjöd på och på kvällen laga jag hemmagjorde hamburgare, och ännu senare hade vi lite julmys med glögg, pepparkakor & ädelost, lussebullar och clementiner :) 

Idag ska jag ta det lugnt, har sovit dåligt inatt eftersom jag hostar mig igenom nätterna! Har laddat upp med massa vitaminer nu som jag tar varje dag, dela pga av kroppen, solen och sedan förebygga förkylning:) Har precis käkat en god frukost i form av kaffe, nypressade apelsiner, en macka och ett ägg, tummen upp :)

Nu ska jag packa in julklappar och presenter :D 

KISSES 

jag skyller inte på någon annan än mig själv!

Så jäkla dumt och korkat av mig att ens låta dig komma in i mitt liv igen! Jag hade äntligen hittat balsen och mådde bra! Men det är något, jag vet inte vad det är men något gör hela tiden att jag inte vill släppa :( Trots att det är jag i slutet som sitter och är ledsen! 
Dessutom börjar halsen krångla igen.. blää! 

Gjorde det bästa av kvällen igår, spendera den i sis lägenhet med henne och M, då mådde jag bra! Fick pratat av mig och mysa med finaste bebis! 

Nu blir det jobb, trots att jag mest känner för att ligga i sängen, men hoppas dagen går fort! 
KISSES 

det kommer aldrig vara över

godmorgon.
Ännu en natt med konstiga drömmar, vaknar upp stressad på morgonen, inte bra! Tips på vad man kan göra?

Hur som helst så längtar jag galet mycket till denna helgen! Det står girlsnight med utgång på schemat, och med oss blir det aldrig dåligt! hehe :D Det värsta med att vara taggad redan är att det bara är tisdag :( haha men veckan kommer säkert gå lika fort som vanligt... 
Har 4 dagars jobb framför mig, och ännu en dag jobbar jag kväll! Men bara idag, sen är det morgon resten av veckan :) Det blir ju mer och mer folk varje dag, alla julklappar ska handlas :) 

KISSES 

New nails

Godkväll! 
Idag slipade jag ner min gellack på naglarna och kunde börja pyssla lite själv med dom, precis som jag gjorde förr :) jag älskar de :) det blev rosa med en drömfångare & lite så :) jag blev nöjd & glad att jag slipper använda samma nagellack hela tiden :) 




Det finaste någon kan få

Heeeello! 
Nu är det en trött Jonna som skriver ! Idag är jag ledig, jag sov till 9.30, upp & drack lite no-xplode, körde mamma till frissan och själv drog jag till gymmet & spendera 2 timmar där, såååå otroligt skönt! Jag har inget annat planerat idag, himla skönt alltså! 
Väl hemma så blev det käk, sen undanplockning & sätta i i diskmaskinen! Nu ligger jag i ett varmt bad med massa skum i ett släckt badrum med ljus tända! Just det behöver jag nu, avkoppling ! Jag känner mig smått stressad i kroppen, dag & natt! Har börjat drömma oroligt! 
Hur som helst, tänkte ha lite hårinpackning & skrubba mig kropp med en underbar skrubb som kostar helt för mycket! Men den doftar underbart :) 
Sen ska jag fixa mina naglar & resten av dagen spenderas i soffan med vd :) för det förtjänar jag !! 

Kisses 

nu möts vi igen

Godmorgon!
Fy vilka hemska drömmar jag hade inatt,blir nästan illamåenda av dom :S örk! 

Menmen, idag står det jobb på schemat,kväll! Hoppas inte gubben som var inne igår kommer in idag igen!! Jag fick veta stora delar av hans liv,ja han hade varit med om mycket ...Meeeeen det var drygt att lyssna på, sen skulle ha visa bilder osvosv...Men priset tog nog när han börja sjunga !?!?!? hahahaha alltså fy, därstår man och vet inte vad man ska göra! Försökte göra saker under tiden men han bara kom efter...blä! Fick ut han från butiken 20 i 8 ,då hade han säkert varit där sen halv 7 ...



Härliga dagar

Hello!
Jag har haft två härliga lediga dagar:) I torsdags blev det malmö med mammi och jag fick med mig julklappar till sis och lille M :) Hoppas dom blir glada :) hihi! 
Kvällen spenderades med Vampire diaries och massa ljus :) 
Igår stod det bebismys på schemat, dock inte med M :) Utan jag träffa upp Elena, sen gick vi och hämtade hennes systerssöner :) Såååååå urgulliga dom är :) Vi var och fikade, sen spendera vi resten av dagen utomhus! Så mysigt :) Vi var även och hämtade hennes kusin! Så det var jag, Elena och 3 ungar en fredageftermiddag på lekplats och kul hade vi :) Barn är fan underbara! 

Kvällen spenderades med hela familjen, först käka vi min faktiskt goda (blev galet nöjd) fläskfilé gryta :) Sen blev det idolmys innan första halvan av fotbollen! 
Såklart avslutades kvällen i sängen, med ljus tända till 2 avsnitt Vampire Diaries! :)

Idag blir det jobb, har kväll hela helgen vilket faktiskt suger när det är helg, men sånt är livet :) Värre om det inkluderar massa fester som man inte kan gå på, men så är inte fallet denna helgen :)
Nej, nu måste jag göra mig ordning!

KISSES 

fast igen?

Hej på er! 
Det har börjat bli galet kallt på jobb... Kunder kommer in och säger att vi har så himla varmt i vår byggnad, men vi som jobbar går med tjocktröja och fryser? haha .. 
Idag kommer vi iallafallfå massa lego, sååå kul:) Behöövs verkligen! Jag jobbar kort dag idag bara, 11-17, sen ikväll ska jag, sis och M hem till Mia och Philip för lite häng & jag tror sushi är iblandat också :) yum! Sen har jag 2 lediga dagar framför mig, thumbs up! 

Jag ärlite kluven till en sak, jag vet inte om jag gör rätt i att ta upp kontakten igen, det kändes så skönt att vara ifrån det, men ändå saknar jag det? Men nej, jag måste våga chansa lite och vi får se vad som händer! 

Nu måste jag kila, fönen kallar! :)

KISSES

 
bjussar på en detaljbild från en klänning jag köpte i somras :)



Börjat bli ännu mer morgontrött

heeello ! 
Kan ju bara berätta att lördagen blev det inte bara vin med E, det slutade med slagt och etage och hemfärd vid 4, vi som skulle ha en tidig kväll ;) hehe... Men fy vad vi hade kul :D haha...

Hur som helst, både igår och idag har jag snoozat så mycket, det är inte liktmig, och det är verkligen inte likt mig att sitta och blogga såhär sent när jag egenligen borde stå och sminka mig just nu ... Har börjat bli så trött och seg och tänker " jaja men jag hinner " , haha ... äääh, får kila nu! jobbar öppning idag!

KISSES 

Nu kan jag dricka vin ikväll!

1 timme på bandet blev 7.4 km! Jag är nöjd & svettig :) 


varje gång jag ser dig är det som om allting stannar

Heeeeello lördag !
ledig helg,så skönt :) Har precis tagit tag i mitt rum och nu är det nystädat och nya lakan i sängen,så ikväll går jagoch lägger mig som en prinsessa :) Tog ett varv med dammsugaren i resten av lägenheten också! & en maskin tvätt är igång. Skönt att börja dagen med det faktiskt :)
Tänkte försöka ta mig till gymmet snart :) Fast vet ni? Jag har syndat som fan, men har gått ner 1 kg utan att göra något :) Men jag antar att det är jobbet,vi springer fram och tillbaka & så :) Men positivt iallafall! 

Kvällen ska spenderas med E & kanske lite vin va ;) 

KISSES 

flying to the moon and back

Heello! 
Det ärfreeeeedag :) Härliga fredag med sol och allt :) Dock ska jag jobba till 20 ikväll...Men sen väntar en ledig helg, sååå skönt :) 
Inga konstigheter, ska träffa saknade E imorgonkväll och på söndag blir det gås ute hos mormor och morfar :) 


Tänkte mest berätta att jag är på  bra humör, ensam morgon hemma dvs hög musik när man gör sig ordning, det blir ju bara bra då :) 

Naj, nu ska jag klä på mig och sen bege mig :) 

KISSES

18

Jag vaknade upp imorse & kom ihåg att det idag är 18 år sen min fina farmor blev den vackraste ängeln av dom alla! Jag saknar henne! För vissa är det kanske svårt att förstå för att man kanske inte kommer ihåg när man var ett barn! Men jag kommer ihåg dig, starkt! Min älskade farmor, jag hade gjort allt för att få träffa dig idag, att du skulle få se vilken människa jag blivit! Du är & kommer föralltid vara finast <3 

Mer sjuk...

Kroppen verkar inte vilja bli bra alltså...sååå jobbigt :( 
Nyser mer och mer, det gör ondrare, huvudvärken kommer oftare och som grädde på moset så har jag fått världens mensvärk :( Just nu hatar jag mitt liv :( haha...

Men nej, åker till jobb.. har kvällen idag, men först mellan 12-13 är det utbildningsdax hos securitas.. :)

kisses 

Outfit

Såhär såg jag ut i lördags dådå :) Röda linser, röda pärlor och svartklänning :) Hade då en djävulsgaffel också som mest låg på bordet ;) 






Frissan

En ledig dag idag, jag somna 22.00 igår & vakna 9 imorse, såååå skönt:) 
Sitter hos frissan nu med lite ny färg i håret, & sen ska vi fräscha till topparna lite :) 
Sen blir det Vellinge blomman med mamma, sis & bebis :) mys! Sen blir det förhoppningsvis chill ikväll med Linus & Star Wars :) 




Trodde förkylningen skulle börja bli bättre snart, men den blir bara värre för varje dag som går ... Blääää 

Kisses 

Då var halloween över!

Heeeello.
Det var inte lätt att ta sig upp imorse, kom hem senare än väntt eftersom tävlingen vi gjorde under kvällen avslutades 12, och ni vet, när det är fest dras aaaaallt ut, och jag ville ju veta vem som vann  :) Så låg hemma i sängen vid 01.15 efter att ha skrattat mig igenom turen hem i bilen,  fy vad kul det är med fulla människor när man själv är nykter (ibland), igår var det! hahahahaha... fy alltså! 
nej, men det var en sån galet kul kväll alla bjöd på och inte minst Anders och Vanessa som hade fixat och donat så fint :) Och ALLA hade verkligen gått in för attklä ut sig, då är det skoj :)

Menmen, här sitter jag med en stor kopp kaffe för att försöka få upp värmen, det är ju depp att koll ut, man vill ju helst ha en sängdag idag, men icke!  Nyser gör jag som en galning och nu börjar det göra ont! Är riktigt trött på detta! 

Jag har bara massa dåliga iphonebilder från festen, men lägger upp dom,  sen ikväll förhoppningsvis kommer bättre outfitbilder :) 









Sist men inte minst, Grattis till fina Cissi som van bästa utklädnad. Den förtjäna du :D 

Nu måste jag kila,
KISSES 

Sjuk & ny tatuering

Hello! 
Jag har gått & blivit sjukis... Förkyld som bara den & jag tror jag får feber i omgångar ... Eller så har jag fått för tidig kärringakörningar, men jag tippar på feber ... Hehe ! 
& i torsdags var det dax för många timmar på zoi tattoo, närmare bestämt 5 timmar, varav 4 satt jag med nålen i huden :) tatueringen blev inte som jag föreställt mig, men jag älskar den :D wiiie ! 




Idag blir det jobb... Sen ikväll halloweenfest, blir inte så länge för mig eftersom jag inte mår bra, plus att jag ska jobba imorgon .. Men ändå :) outfit får ni efter :) 

Nej, nu måste jag kila. 
Kisses 

RSS 2.0