valborg

Det blev en kort jobb vecka för mig, skönt med långhelg! 
Fira det med god mat & mysigt sällskap igår :) sen blev det gofrukost imorse :) 
mycket mer har hänt idag, var & köpte bil till pappa, wiihoooo ! Mindre kul var att jag sålde min pärla :( buuuh ! Men likabra så.. tar över pappas gamla :) 
Har precis fikat med mamma & pappa, ska snart hem & hoppas på att bli taggad till ikväll! Ska jag va ärlig känner jag inte alls för att festa! Men det ordnar nog upp sig :) 

Trevlig valborg på er ♡ 


Behöver helg

Hello ☆ 
jag mår bättre idag :) men känner ändå att jag borde stannat i sängen, är sådär lagom klumpig idag ! Sprang in i väggen när jag kom till jobb imorse, samtidigt som kunden satt där haha, sekunden efter välter jag ut mitt ställ med alla filar över golvet.. suck haha ... men naglarna blev bra iallafall :) 
var bombsäker att nästa kund skulle komma 2, men nej hon kom 1 så jag fick full fart iväg & handla lunch & kasta den i mig :) 
nu äntligen sitter jag med min kopp kaffe (som jag brukar ta vid 10 på jobb) haha crazy dag! Men så är det ibland ;) 
Ibland undrar jag vad folk tänker, men det är kanske likabra att jag inte vet ;) haha 

Kvällen ska spenderas med mina fina tjejer :) tacomys & massa tid att ta igen ! ♡ 

en sämre dag

Denna dagen vill jag helst styra ett streck över ! 
Hade sjukt svårt att vakna imorse, var inte alls på topp, redan då kände jag att det var en sån dag! Men tog mig upp & till jobb.. men när klockan var 3 va jag helt gråtfärdig , så jag cykla hem! Satte igång en maskin tvätt, byta om & sen satte mig i soffan! Satt bara & stirra rakt ut genom fönstret med miljoner tankar i huvudet & tårarna bara rann? Vadtusan ! ! Hemsk känsla! Vips så va maskinen klar, jag hade alltså suttit & kollat på ingenting i 1,5 timme? 
Ringde runt men alla var sjukt upptagna,  så sluta med att jag gick upp till mamma, bara hon & jag där, vi laga lite mat, prata & så om allt & inget! Himla skönt att inte va själv när man känner som jag gjorde idag! Men hade ingen ork att göra nått! Mina planer jag har kommande veckor känner jag inte ett dugg för att göra! Men vet såklart att det blir bättre när jag mår bättre, antagligen imorgon :) 
har inte haft en sån här dag på hur länge som helst! Men man kan ju inte alltid va på topp! 

nails

Godmorgon ♡ 
gårdagen på jobb gick fort , gjorde roliga naglar :) båda 2 hade mycket utväxt, den ena gått 3 veckor & den andra FEM veckor UTAN släpp! Det är det som krävs för en glad nt ;) haha verkligen älskar mitt jobb & lä gtar bara tills jag får massor att göra, tar ju sin lilla tid i början :) 


godnatt ☆

Dax att sova, med ett leende på läpparna! 
Börjar bli en vana, & jag älskar de :) 
♡ 

monday

Godmorgon ! 
Trött tjej som vakna här imorse! Men jag kom upp & in i duschen , frukosten är i magen & nu ska bara kaffet ner :)

Min helg var väldigt bra :) mysigt på Fridays i fredags, fast det var högljutt, sen fortsatte kvällen med lite vin hos M :) 
lördagen bestod av mysfrukost/lunch ;) innan vi begav oss till Trelleborg ! 
Blev solen på gården en stund & pappa & Milton kom ut :) 
kvällen för oss spenderades hos Sara med henne & Jonathan :) grilla & sen spela spel! Sjukt mycket skratt ! Underbara människor ♡ 

Älskar min omgivning just nu , jag mår så himla bra i kroppen!  Jag är lycklig ♡ 

sol & helg..

... mycket bättre kan det inte bli :D 
idag är jag på tipp topp humör, vakna efter 9 timmars sömn till sol & studsa upp från sängen :) en skönt dusch & lite frukost & klockan var inte så mycket .. så fixa lite på morgonen & nu är jag på jobb & även här är stämningen bra som vanligt :) 
jobb till 3-4 idag , sen ikväll ska jag & M till Fridays & äta god mat & framförallt dricka goda drinkar ;) 
det är en väldigt bra helg på ingång & vi får hoppas solen skiner lika fint imorgon för då är det grillpremiär hos min fina Sara :)  

Hoppas alla får en likabra helg som mig ! 
Pusspusspusspuuuusssss 

den där känslan

Lycka... precis vad jag känner i hela kroppen & det är underbart ♡ 

mysdag

Igår var en bra dag som avslutades i beslutsångest ! 
Middag hos mormor & morfar, bus ute med lillkillen, bra eftermiddag :) trots att vi nog lekte mer än Milton på lekplatsen ;) 


Väl hemma blev det en solig promenad med Sari, hon tjata på att jag ska följa med till Göteborg i helgen där jag redan bestämt att jag inte skulle, men nu har jag fet beslutsångest.. men kändes bättre igår när jag ringt runt lite! Haha 
Men mest troligt blir det Göteborg till helgen, mitt älskade Göteborg med fina vänner ♡ men är inte helt 100 än! Men jag tror , aaaah haha ja ni ser, detta är jobbigt ;p haha 

Är förutom galet omotiverad på jobb idag, är inte helt kry i kroppen.. men har 3 timmar till nästa kund.. aja! 
Sen ikväll blir det tvätt & fix med papper till revisorn :) 

P&k 

12 timmar

Jag var en levande zombie igår vilket resultera att jag somna halv 10 igår kväll & vakna 9 idag , låg kvar & halvsov till halv 10! Känner fortfarande mig seg i huvudet men dom timmarna behövdes verkligen! 
Idag blir det en lugn dag, börjar den med kaffe i solen på balkongen :) är inte alls hungrig , så skippar frukost :/ tror det är för jag börjar bli sjuk! Börja känna av det igår när jag vakna, rasslig i halsen, blä ! Antagligen M som smittat mig ! Blir ju mycket basiller på förskolan! 

I eftermiddag vankas det middag hos mormor & morfar :) hoppas solen håller i sig hela dagen! 

P&k 

Vilken helg

Attans va bra kvällen blev igår :) 
Börja med förfest här med Anna, sen in till etage där vi träffa några andra ! Så mycket skratt, så himla mycket kul & riktigt mycket dans :D iiih behövde verkligen den kvällen :) 
Slutade med att jag sov i malmö, mys! Kom hem vid 5 då blev de käk hos mamma & pappa! 
Nu ligger jag helt Slut i ett varmt bad, sjukt trött, men det var de värt :) 
Blir lugn kväll i soffan med chips & mina påskägg , så välbehövt :) 

P&k 

bra kväll på g

Heeello 
Vakna upp hos syster & Milton idag , mys morgon :) drog hem vid halv 10, satte mig i solen på balkongen men hade för mycket energi , så börja plocka undan, sluta med att jag putsa fönsterna på balkongen & dammsuga :) haha skönt när de är klart ! Sen en skön dusch på de :) 
Ikväll får jag äntligen träffa min saknade Anna, en kväll med utgång är det som gäller :D sååå taggad :) iiih 

P&k 

sol sol älskade sol

Vakna upp till sol imorse, drog mig upp från sängen, öppna balkongen & mös ner mig i sängen igen, så skönt :) 
Sen blev de gofrukost & kaffe i solen på balkongen, thank god för morgonsol i lägenheten :) 
Har pillat lite där hemma & tagit en långdusch med inpackning, längesen jag inte bara stressa & skulle iväg på morgonen :) 
Nu är jag hos mamma & pappa & väntar på att lillkillen ska vakna, sen vankas det malmö för honom & mig :) återstår & se hur det går ^^ hehe 

P&k 

långledig

Hello ☆ 
Idag har jag gjort riktigt roliga naglar på Ellen :) bilderna visar inte sitt rätta jag, men gud va snyggt de blev :) lite av allt möjligt ! 

Kom nyss hem till mamma & pappa & snart ska vi hämta lillkillen  på förskolan :) 

Långledig nu under påsken, har inte hänt på ett tag , förmånen att inte jobba i butik ;) hehe dock har jag inga alls planer i helgen merän eventuellt på söndag , & måndagen ! Dom planerna ser jag mest fram emot ☆ lyckorus i kroppen! 

Glad påsk på er ♡ 

RSS 2.0