HÄRLIG KVÄLL

börja med en timmes träning , sen snabbt hem & byta om till bikini,
så blev de ett härligt kvällsdopp i havet, äckligt vatten bara ^^, men de gick ändå :D


jag vill härifrån.

JAG VILL BARA BACKA BANDET !

det har hänt mycket sen igår, enligt mig helt för mycket.. visst folk snackar en jävla massa skit, alla gör de eller alla har gjort de någon gång i sitt liv. & fine om ens vänner också gör de, men om jag skulle välja så hade jag velat få reda på allt eller INGET . Vilket jag i detta fallet inte fick, utan jag fick reda på hälften. Och de sjuka är att när jag fick reda på saker som hade sagts, t ex om hur jag BEHANDLAR MIN FAMILJ ? vafan är de till att snacka om , INGEN vet hur de är INGEN . Jag älskar hela min familj mer än någon annan på denna jord , men ibland bråkar man, så är de, de gör alla. Jag vet inte varför man ens lägger energi på att prata om de, kanske för man är avundsjuk, va vet jag ? Men för att göra de hela kort nu i slutändan så kan jag säga, fine om ni snackar om mig, men blanda för fan inte in känsliga saker från min familj, saker jag trodde stanna säkert. För idag nådde jag botten, verkligen. & den enda jag kan lita på och verkligen kan prata med nu är min syster, hon är verkligen den enda & så ska de inte va. Men de är så & kommer vara så lääänge. Jag är iallafall glad att hon finns, & jag ÄLSKAR henne !

& med detta sagt så vill jag inte bli ovän med någon & mina vänner ska inte känna sig som sämre vänner bara för att jag inte längre kan prata med er om allt, men allt som hänt, vilket inte bara är detta så har jag lärt mig att man aldrig ska lita på någon.

& ja jag vet att ännu en gång för er som läser de & blir förbannade och sitter och tänker, "du din idiot har också snackat skit" , & till de har jag att säga, JA jag har snackat skit, men ALDRIG & jag menar verkligen aldrig på ett sätt om andras familjer & en jävla massa som inte stämmer !

I DON`T WANNA MISS A THING.

dagen idag börja med att jag vakna vid 9 tiden, gick upp, gjorde mig ordning osv, sen tog jag & elenis bussen till malmö kvart i 11, möte upp michelle, så satt vi på Bo01 ett tag & tog de sjukt lugnt & prata om allt mellan himmel & jord :D Sen tog vi bussen tillbaks till centralen & sen satte vi oss på gustav med varsin glass , mums :D Typ 20 min senare va alla sjukt hungriga så vi drog till la empanada & käka & satt där typ 1,5 timme. Sen blev de bussen hem & fotboll för mig & michelles del. & här kommer vi till de konstigaste idag , börja sugit med att england gör 3 mål, sen efter halvlek blev allt så mycket bättre och mål efter mål kom & jag skrek högre & högre, så glad jag blev & sjukt nervös. Sen i straffarna blev de sjukt, SÅ ARG JAG BLIR !! & jag vet .. jag har dampat av mig på både facebook & bdb, men varför inte här då också ? VARFÖR ÄR DE EN ÄCKLIG JÄVLA MFFARE SOM MISSAR ? JO FÖR DOM SUUUUUUGER SÅ ÄCKLIGT MYCKET & ÄR DE SÄMSTA LAGET SOM EXISTERAR !! och mer skajag inte ens säga, punkt slut. Efter fotbollen blev de (pinsamt nog) en sväng på vånga med elena och michelle, men vi hann knappt dit innan vi gick x) , så begav vi oss till mcd för liiiiite mat & sen blev de en biltur till svedala, ganska kul att sitta och lyssna på dom alltså x) haha . Vid två tiden tror jag så körde jag och elena hem , så hamna jag här & nu är jag lite pigg igen & sjukt uttråkad.. & ganska glad också faktiskt :D (elena knows why :D) . & nu har jag faktiskt inte mer att berätta, eller jajo kanske att jag kommer vara ännu sjukare imorgon , it sucks, jag har inte varit frisk en enda dag sen vi börja sommarlovet, jäkla förkylning & huvudvärk :( ..


PUSSS

I DON`T WANNA BE ALONE ANYMORE !

shit, ibland undrar jag i helvete jag ska göra för att alla inte ska bli sura på mig !!
Kvittar vad jag gör så blir de fel ... men sånt är livet, right ?

menmen, min dag idag börja med att jag vakna & sen tog jag min söndriga anders (cykeln) och begav mig till körskolan för en körlektion, & de där med backa runt hörn går verkligen inte... Menmen, de blev även lite teori idag också vilket jag blev irreterad på, tänkte att jag skulle göra samma siffra (nästan samma prov) två gånger i rad så jag blev godkänd, men NEJ , då får jag 55 på båda proven, vafan är felet !!! jag får kramp på de jäkla körkortet snart ! :( . men jag ska fan ha de när jag fyller 18 ;) .
Menmen, dagen blev genst bättre när jag sedan cykla för att möta saris & käka jordgubbar, mums på de & pusss på saris ((: . Sedan begav vi oss hem till mumsibumsan & jag färga hennes ögonfransar ((: . Sen blev de en cykeltur hem i blåsten och väl hemma kolla jag på greys (avsnittet som var för två veckor sen) har faktiskt inte haft tid och kolla på de innan, men de va sjukt bra ! ) ((: . Pappa kom hem vid 5 tiden då jag låg och halvsov till oth i sängen.. Men sen blev de käk vid halv 7 och vid 8 kom moster & kusin, så färga sissi mina ögonfransar, så nu är dom fiiina (: synd att de inte syns så jättemycket på mig bara eftersom min vanliga färg, men lite syns de såklart ;D . Dom drog för en liten stund sen & nu sitter jag här & gör inte så mycket, blir väl snart sängen & oth och sen sömn eftersom jag ska upp tidigt imorgon ( 9 ), sedan ta bussen till malmö med elenis och möta upp michelle, så ska vi bara ha de mysigt hela dagen :D sweet, för jag har inte träffat michelle sen vi sluta skolan och i miss her ..

har även fått bilderna från bigsis idag sen i måndags & shit alltså, jag är GRYM på att tvätta bilen xD haha



nej, nu ska jag inte slösa mer tid här inte, ;)

ha de bra gott folk så ses vi väl :D

PUSSSSS

BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE <3

måste bara berätta, eller skriva om i måndags som var den bästa dagen på länge, de börja med att Lina kom upp och hämta mig, så blev de stranden & de va sjukt varmt men dock kallt i vattnet. Men stranden, värme och musik kan inte bli bättre, right ? :D . När vi skull köra hem, körde vi inom Lina & hämta upp mina små älsklingar & Samba satte spår på mitt smalben :O :P haha, men kul va de x) . Så vid 5 tiden käka vi hemma & sen skulle jag backa runt hörn, så följde lina med & efter de tvätta vi pappas bil (jag ville, men fick bara göra de jobbiga :O:P) heh , Linahade iallafall kul :P . Sen bestämde vi att vi skulle ta en tur till malmö, men först körde jag hem Lina & sen körde pappi & jag hem, så tog jag en efterlängtad dusch och nästan direkt kom Lina upp och hämta mig igen , så cabba vi in till malmö & körde runt lite, sen käka vi lite (igen xD), & sen blev de en tur till Bo01, sjukt härligt var där. Jag älskar verkligen de stället !!! . När klockan blev 9 typ, så körde vi hem, tog dock gamla hållet hem, så de inte skulle bli för kallt, för vi skulle trots allt cabba hem också :) . Så kom jag hem vid 20 i 10 eller ngt. Dagen blev så perfekt, med maaassa skratt och cpbilder på mig , BRA LINA !! :P haha . & jag har min kära syster att tacka för de, thanks bigsis, ily <3 .



igår umgicks jag med elenis hela dagen & på kvällen grilla vi & lina kom & käka, & även joppe kom, sen åkte vi ut till smyge för e & j skulle käka glass. Sen parkera vi oss på min balkong & hade trevligt där osv (: . Vid 12 åkte joppis hem, så blev de oth för mig & elena, men inte så länge eftersom båda va trötta, tror hon gick vid1. Så kolla jag klart avsnittet oh sen blev de massa sömn för mig.

vakna 8 imorse, skulle ta bussen till frissan halv 10 , blev klippt och sen tog vi bussen hem. Sen blev de hem till d&t för solning & badning i deras trädgård, HÄRLIGT :D & de bästa av allt är att jag äntligen börjat få lite färg (Y) .

Men annars har jag väl inte så mycket mer att skriva faktiskt, det blev mycket idag, men så är de ibland ((:

puss

I FUCKING MISS YOU.

midsommar började med öl/cider/vin frukost med bigsis, tim, janne & även mia kom ner en stund. De va kul :D folk trodde nog inte vi va riktigt kloka, men vafan, skitsamma ;). Satt nere på gården till halv 2 tiden, så blev de upp & hoppa in i duschen, sen börja jag göra mig ordning, sen kom Lina hem vid 3 tiden. Sen fixa jag pappis hår & sminka lina (efter jag själv va klar) :P . Vid 5 börja vi gå till dennis och trine , där vi skulle fira midsommar & de va så sjukt kul hela kvällen ((: . Kul att fira hela midsommar med familjen & barndomsvännerna, det var länge sen sist alla var med hela kvällen ((: . Så det var jätteskoj (: . Vet inte riktigt när vi va hemma på natten bara :P

men imorse vakna jag och mådde hur bra som helst, hade bara ont i halsen som fan efter allt skrikande igår x) . Så tog jag de lugnt, låg i sängen & kolla oth fram till ungefär halv 4, då jag gick in och duscha, så vid 5 tiden ringde pappa & sa att jag skulle göra ordning de sista för han kom hem om och hämta mig, sen cykla vi bort till dennis & trine för maassa mat & mycket folk , vilket var kul ;D & ääälska ungarna som var där , shit :D Sen kom vi hem vid lite över 10 skulle jag tro, så satte jag mig här lite & sen nu emellan har jaghunnit med att se 2 avsnitt oth. & nu funderar jag på att stänga datan & kolla ytterligare fler avsnitt tills jag somnar :P , men sms uppskattas som vanligt , speciellt nu eftersom jag inte är trött ett dugg ! :P

har nog glömt nämna att jag har fått ett spöke eller ngt på mitt rum, ÄCKLIGT :O


PUSSSS

GONE , AWAY OR JUST ALONE ?

va några dagar sen jag skrev nu, & egentligen har de inte hänt så mycket.. har skullat vara nere på körskolan & gjort prov sen i måndags, men jag har inte mått alltför bra, så de har skitit sig. Men idag tog jag mig i kragen och gick ner och satte mig där & gjort tre hela prov (stolt över mig själv) :D . Sen kom jag hem , satte mig på balkongen & skåda min snygging som sprang runt utanför oss med sin mobil & spade xD SNYGG HAN ÄR ALLTSÅ !!! hah :D .
Sen kom therese hit vid 3 tiden, så gjorde vi inte så mycket först, men sen vid 5 åkte vi & pappa ner till stan & lämna in mina ääälsklingsskor som måste klackas om tills fredag & lite så. Sen blev de maaaaxi & de va kul som vanligt, :D förutom att pappa körde över min fot :O:O ONT ! , menmen ;) . Sen när vi va hemma igen käka vi & sen satt vi mest, & vid 8 vandra vi ner till stan & mötte upp e & j så gick vi runt lite & sen skulle dom käka lite olika saker så vi vandra ner på mcd & sen kom jag hem vid halv 10 tiden.  nu sitter jag här & gör inte alltför mycket, funderar på att ta något gottigt och mysa ner mig i sängen med maaassa oth ((:

men imorgon måste jag upp tidigt, (10), för jag har en körlektion & sen ska jag även göra prov efter de, iallafall ett ((: , när jag är klar där ska jag möta upp saris så ska vi gå & ta en liten fiiika ;) hihi.

& nu va de inget mer jag skulle skriva ( egentligen inte meningen att skriva såhär mycket, men när jag väl börjar så kan jag inte sluta, hehe )

PUSS

----------------------------------------

snart har alla försvunnit med sina killar, VAFAN !

OVER AND OUT.

studentfirandet blev bra igår, hade underbart kul helahela kvällen fram tills den sista studenten där allt sluta i katastrof och tårar.. men innan dess så var de som sagt kul & de har jag folket att tacka :D

idag vakna jag och hade spränghuvudvärk , fortfarande inte nykter och en jäkla förkylning .. men jag överlever , right :D
Hunnit vara på donken med elena en runda också , & nu ska jag väl mest inte göra någonting alls , lägga sig i sängen med oth eller något hade varit sjukt härligt.. så de är nog så de får bli faktiskt :D , så jag mår bättre än vad jag gör nu tills ikväll ;P

hoooppas alla hade lika kul som jag igår ((:
puss

 lite bilder sen gårdagen :

       
     




SKOLAVSLUTNING, SOMMARLOV, STUDENT & DE ÄR FULT VÄDER.

"skolavslutningen" bestod av snack och kakätande, fick även ett intyg, men inga betyg för dom blir hemskickade :( . Sen blev de stan och de jobbigaste hände. Jag & Elena skulle precis gå förbi sibyllas uteservering när de blåser till mycket & ALLT vatten som låg över där forsa ner över våra huvud :O , va är oddsen liksom !!! haha, måste ha sett roligt ut om man tänker efter xD

menmen, nu sitter jag här med halvklart hår, naglarna är fixade och jag har precis kommit upp från badet, sweet ((: . Ska börja fixa håret färdigt om en stund & sen får jag väl börja klä på mig & sminka mig också, sen kör pappi mig ner till skolan & eftersom att de är sånt här väder kommer mitt hår fucka sig TOTALT :( . Får försöka fixa till de hos saris eller ngt. För när de är klart nere på skolan så ska jag och elena vandra hem till saris för att påbörja festandet & sen dra vi vidare på varsett håll ((: . & hur kvällen kommer sluta är de ingen som vet, man jag kan bara hoppas på ett sätt :D
sms uppskattas som vanligt, så skriv förbövelen ;) hehe

& många fett stora grattis till aaaalla mina älsklingar som tar studenten.. & även ni andra ;) GRAAAATTIS .

PUSS

1 år, 12 månader, 365 dagar kvar.

de är va de är kvar tills de är miiiin tur med studenten & de känns så sjukt egentligen , tiden har bara svischat förbi :O , men jag har dock haft sjukt många roliga år :D och de sista ska bli de bästa någonsin :D

spexet idag var kul, hade dock inte samma känsla som förra året vilket va skönt faktiskt :P hehe . När jag kom hem hade jag nån torra fläckar, men de sluta fan inte droppa vatten från örat xD . Men jag & elena körde ner och käka frukost på donken & sen åkte jag hem & baka sockerkaka tills imorgon ( blev tvingad , ska med till klassen ). Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt .. ((:

fullspäckat schema imorgon , först 10 blir de skolan & avslutning, sen snabbt hem & tvätta håret sen ner till mammas jobb så hon hinner fläta de, sen till syster och dumpa av paket och min cykel så jag inte behöver asa på de ner till skolan sen. Sen hem & börja göra mig ordning inför kvällen & klockan 5 blir de skolan & kolla på studenterna. & som jag sa i förra inlägget så när kvällen / natten är slut så ska jag vandra hem på lördag morgon & inte veta varken bu eller bääää :D
& nu ska jag göra något vettigare än att sitta här ;) ciao.


PUSS

it was so good, once apon a time .

skolan idag var dryg faktiskt, hade grupper och skulle göra massa kluringar typ, & inget sånt är kul när man får lösa de själv :O . menmen , vid 11 kolla vi på paraden & jag verkligen längtar tills jag tar studenten, & vilka planer jag och elena har gjort upp inför de :D haha .
Sluta vid halv 1, då blev de en runda i stan med elena & bmw ;), sen åkte vi hem till mig & sen hämta joppe & sen hem till elena. Eter en stund där åkte vi till svågertorp och tvätta joppes bil :D hehe . jag kan ju säga att hans bil inte är vattentät ;) . Men iallafall, sen kom jag hem vid 5 & käka middag & JORDGUBBBBAR :D . Sen kom bigsis hit med ääälskling, samba (sammie). Så körde vi ner till stan en sväng & sen körde och sola medens mamma passa älskling ((: . Sen kom jag hem vid 8 , kolla UB , men palla inte se dh, så jag har spelat in de (Y) .

imorgon blir de dalabadet med alla hp elever, & de återstår & de hur de blir ^^
sen på torsdag är de spex och det är alltid kul :D
sen fredag har vii avslutning som inte kommer vara länge, så ska jag hem och mamma måste börja fixa mitt hår. För sen ska vi ner till skolan, kolla studenterna & så, sen drar jag på massa studentfester och jag ska varken veta bu eller bä när jag travar hem på lördag morgon , bara så ni vet ;)

& nu ska jag kila & duscha och sen sova eller ngt, kanske kolla film :D thihi
(& jag är sjukt pepp tills fredag :D :D)

PUSS


when I first saw you ..

kvällen igår blev inte som planerad, jag stanna hemma istället och elena kom hit så kolla vi på wild child & bröllopsduellen vilka både filmer faktiskt var bra ((: . Hon åkte hem vid 12-1 , kommer inte ihåg, så satte jag mig vid datan. För hur trött jag än var under hela dagen igår blev jag sjukt pigg på kvällen/natten.
Så vid halv 2 gick jag in och fortsatte kolla på en film jag börjat på i veckan, men när den va slut fanns där inte fler filmer som jag va sugen på att se & INGEN ville prata med mig för alla sov :( :P hehe . Men efter en stund somna jag, så vakna jag 12 idag & satte igång twilight & shit, jag har fått en ny favoritfilm. GUUUD va jag bara ääälska den & jag längtar riktigt mycket till tvåan nununu ! :D Den filmen ska stå i min hylla snarast !!! :P

Nu sitter jag här & gör ingenting, och har heller inga planer merän fotbollen idag ((: . Som jag kanske ska se med michelle & lotta, beror på var vi ska va osv (: . Annars har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt, så ciao .


PUSS


INGA FLER LEKTIONER :D

hade sista lektionen för terminen idag, vilket va idrott och vi spela bara golf , inte jättekul men ..
skönt att skolan snart är över :D
fick reda på igår i skolan att vi ännu en gång ska byta svensklärare,
vilket vi gjort nu varje termin sen vi börja ettan & jag blir lika arg varje gång .. vfan alltså !!

menmen, när jag kom hem vid 11 tiden innan fixa jag frukost och
eftersom jag frös som en idiot kröp jag ner under täcket i soffan och kolla på hata göteborg haha, den är sjuk ^^
& nu sitter jag mest här och ska väl snart gå & städa lite på rummet om jag orkar,
jag har nämnligen spränghuvudvärk :( .
Sen ikväll blir de till att umgås med uuuunderbart folk (:

PUSS

SWEET

inte mycket kvar i skolan nu, härligt :D
har ett näthandelsprov imorgon och en inlämning som jag är klar med ((:
fredag har jag bara idrott ( sista idrottslektionen i livet :( ) så ska vi spela golf, & JAG SUGER PÅ DE xD

men iallafall, var hos doktorn idag för att kolla så allt stod rätt till med lungor , hjärta osv, fick göra ett EKG test, lite läskigt faktiskt ^^ . Anledningen till dettaär att för ungefär två veckor sen börja jag känna av att jag hade svårt att andas, men så tänkte jag inte på de så, men förra veckan på en lektion blev jag riktigt yr och kunde verkligen inte andas mycket, det var sjukt äckligt :S . Och sen i måndags kväll börja jag få ont i högra sidan och lite i ryggen och när jag vakna igår (tisdag) var det ännu värre, och det hade även spridit sig till vänstra sidan och som en tryck över bröstet, och hela ryggen gjorde ont. Så när jag kom hem från skolan igår vid elva tiden hade jag så ont att jag knappt kunde röra mig. Men så va vi hos anne så jag satt mest. Så bestämde vi att mamma skulle ringa doktorn idag för jag ville inte åka till akuten. Så fick jag tid idag osv, och det visa sig att alla värde, syresaken, hjärtat, lungorna och allt var som de skulle. & de va riktigt skönt att få höra de, för igår va jag sjukt rädd alltså :s .
Men nu är jag glad :D hehe. Allt berodde antagligen på en "överbelastning" av stress och lite så..

Annars så avr skolan idag chill, lämna bara in lite böcker och lyssna på lite redovisningar, kom hem vid lite över 1 , käka lite osv. och nu sitter jag här, ska snart gå & läsa näthandel.. Eller snart & snart, ska göra de nu faktiskt ((: heh


PUSS


RSS 2.0