fyra veckor

Hej på er !
Var inte alls pepp för nån fest igår, men väl hos Kalle så blev jag de, min trötthet försvann och jag var på g ! Fytusan vad kul jag hade med alla mina fina vänner :D hihi .. En kväll värd att minnas !!
Fick gå hem , eftersom där inte var någon taxi, men det var ganska skönt faktiskt ! Sen efter många om och men så blev det äntligen sängen för lite sömn, vid 4-halv 5 ..

Idag vakna jag vid halv 12 och var svinhungrig (hade inte ätit sen 13 igår..) , så nu har vi precis ätit frukost, och jag har fixat mina kläder ! Jag mår faktiskt bra idag, med tanke på igår :D , men det blir ändå en segisdag med pojkvän i sängen med massa filmer !
Dock har jag svinont i kroppen efter båtturen och allt bärande igår, men jag överlever väl ! :)

4 veckor med min finaste idag , känns bara bättre & bättre för varje dag som går :)

PUSS

äntligen !

Har äntligen kommit hem från Tyskland ! Ingen rolig resa må jag säga... blää vad långtråkigt det var, värre än vanligt ! ^^ Men vi fick mycket gottit med oss hem , hihi :)
Nu har jag precis kommit ut från duschen, och fönat håret.. Har panik med kläder , då min uttänkta outfit likna en gammal tant ..... & nu ska jag fixa håret !
Sen drar jag hem till E&C för lite trevligt umgänge, sen vidare till Kalle för party ! :)

PUSS

Uppe helt för tidigt...

... om ni frågar mig ;)
Klockan ringde för 20 minuter sen, jag har hunnit pussa lite på pojkvän, och nu ska jag hoppa in i duschen, sen pussa lite till på honom .. Sen åker jag, Lina & pappi en sväng till Tyskland och kommer hem i eftermiddag/ikväll, härligt :) Bara det är bra väder.. :/ hehe ..

Sen ikväll blir det Party hos pappakalle ;P

PUSS

failed

hej på er !
Besöket på sjukhuset gick bra OCH snabbt :) Han kolla snabbt i munnen, tog några foto och sedan visa han för och efterbilder på röntgen, och SHIT vilken skillnad... Man har sett skillnaden innan, men nu när man fick det framför sig sådär så såg man VERKLIGEN de ! Känns super bra :)
Efter där tog vi en fika i kaféet , sen åkte vi till Bara för att köpa lite pärlor, och JAAA jag blev pepp på att göra smycken igen :D hihi ...
Köpte 25 döskallar för att göra ett halsband av (till mig själv) , blev awesome :D
hihi, precis vad jag ville ha :D
Och nu håller jag på med ett annat :)
Så äntligen lite nya smycken på mig, och inte dom gamla vanliga , hihi..

Här får ni ett litet smakprov på halsbandet, dock får ni resultatet en annan dag , eller kanske ikväll :)



Nu väntar jag mest på min sega pojkvän som ska hit, sen ikväll drar vi och bowlar, skojskoj :)

PUSS

Lunds sjukhus

Klockan ringde tidigt imorse.. blää !
Har precis hoppat i kläderna och ska snart sticka till Lund och sjukhuset för ett återbesök sen operationen jag gjorde för 2 år sen ! Skulle varit på besök ett halvår efter egentligen, men fick inte kallelse förens nu ... så ja ^^
Gillar inte de där med sjukhus alltså , så får hoppas på att det går fort ! :)

Ikväll blir det iallafall bowling med Nicolas, Jocke & Lisette , trevligt ! :)

PUSS

Time for dinner

Håret är plattat, kläderna är på, nu ska jag sminka mig,
sen åker jag hem till pojkvän för middag med hans familj :)

PUSS

you look so good in blue

Kvällen igår blev kanon , alla band gjorde så grymt bra ifrån sig och det var riktigt kul i Parken igår, bra jobbat grabbar :D
När det var slut drog vi hem här, för dusch & så, sen skulle vi gjort något med några andra, men det blev inte så .. Så vi hamna på balkongen med mamma, pappa, Trine, Dennis, Lina & Patrik för kortspel och lite god dricka :) Härlig kväll ! Dock blev jag så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna.. Så när vi gick och la oss slockna vi typ meddetsamma :)

Har sovit som en ängel inatt, skönt ! Vakna för en halvtimme sen, och sitter då här nu och väntar på att N också ska vakna, så jag kan få lite frukost ( tråkigt att äta själv ) . Sen vet jag faktiskt inte hur dagen ser ut ... Men ikväll ska jag hem till N & äta middag med han, hans mamma, syskon + pojkvänner, mysigt :)

PUSS

SOOOL

Hade en mysig morgon med pojkvän, mums på honom :)
Sen lite i 2 kila vi ner till stan , han gick hem och jag mötte min ääälskade & saknade Hille !! Så blev det fika på S&B , mysigt :) En pytteliten runda i stan hann vi med också :) ..
Jag kom precis hem, varm som tusan är jag... Så snart blir det middag, syster + pojkvän kommer hem, och Dennis & Trine ! Sen ikväll drar vi ner till Parken för Y.E.S där mina vänner spelar, underbart :D Dagen har varit bra, och kommer vara fortsatt bra :)

PUSS

Fullspäckad dag med underbara människor !

Hej på er, idag är det en bra dag :)
Klockan ringde tidigt imorse, och vid 10 blev det ett möte på Adecco för min del, sen direkt hem till Elena för frukost/lunch på hennes uteplats ! Mysigt :) Sen fick vi för oss att möblera om lite hemma hos henne, så det fick de bli, haha ! (:
När hon åkte & handla så gick jag upp en sväng till pojkvän (som bor i huset sidanom) för jag inte hade något annat för mig ! Fast vi gjorde inte så mycket... tills vi gick ut och gick, sen träffa vi på Camilla och snacka lite med henne, sen iväg till dalabadet med Lina och Patrik för en sväng där ute med Nala :)
Kom nästan precis hem, & har precis ätit middag , och nu ska jag slänga in mig i duschen , känner mig lagom ofräsch ^^ mysigt...
Ska iallafall träffa min saknade Sari ikväll, så blir det myskväll hemma hos henne, med antagligen jäkla massa skitsnack :)

PUSS

maybe I´m a dreamer

Maybe it's time to change
And leave it all behind
I've never been one to walk alone
I've always been scared to try
So why does it feel so wrong
To reach for something more
To wanna live a better life
What am I waiting for?
'Cause nothing stays the same
Maybe it's time to change


Kanelbullarna ser heeeeelt underbara ut, muuums :D hihi !
Mellan en jäsning hann jag med att storstäda rummet, och bädda rent, SKÖNT !
Längtar tills ikväll, då ska jag va nyduschad och sova i nya lakan, det kan vara något av det bästa som finns ;) sen ett plus är att ha en fin pojke sidanom att pussa på också :)

PUSS

dum av dig

Filmen igår var vi väl lite små besvikna på, den var iallafall inte vad jag trodde den skulle va.. Den var helt okej :) . Men vi hade iallafall en mysig stund,det behövs ibland :)
Såg lite av den värsta filmen som finns igårkväll också, jag vill knappt skriva ut namnet för den är hemsk :( När lammen tystnar, uuusch ! Jag klarar verkligen inte av den eller Anthony Hopkins, han är hemsk :( vill gråta när jag ser honom och den filmen, men jag gjorde de för pojkväns skull... Dock hade jag nytta av det inatt när jag låg vaken och tänkte på att han stod i rummet :o kalla mig tönt, men så är sanningen ... isch !

Har iallafall varit en mysig dag, vakna inte med världensbästa humör idag, men efter frukosten blev det oth, Nicolas fick ge tillbaka för igår (: , Då blev jag genast på bättre humör !
& nu har jag precis kört han till repan och jag skulle egentligen ha träffat Elena, men hon var tvungen att jobba, så istället ställer jag mig och gör kanelbullar och ger mig lite ensamtid! (jag sa igår att denna veckan skulle jag börja va nyttig och börja träna igen, börjar bra eller !?) . Jag vill ha motivationen till att träna igen och få min kropp i den formen jag vill ha, men motivationen är på minus nu alltså :( behöver någon som pushar mig, HJÄLP !!!

PUSS

you raise me up.

supertrevlig kväll igår hos Helena, dock avslutades den på sämsta sätt, med slagsmål & tårar... Så sjukt onödigt, men man vill väl bara glömma de nu ! så ! :)

Har varit en härlig dag , har inte gjort så mycket, kollat oth och tagit de lugnt !
Har precis ätit middag, och nu tänkte jag slänga mig i ett varmt bad, sen kommer Sunshine och ikväll drar vi på bio och bara myser, hon & jag :) Ska se bad teacher , äntligen ;)
& veckan ska bli fylld med underbara saker, ska träffa mina älskade och saknade vänner ! Elena & Sari iallafall :) Känns som vi har en hel del att prata om :)



ett fåtal finns kvar, och det är bara ett fåtal personer jag vill lägga min energi och min tid på.. Resten struntar jag i, för jag pallar inte ! Ingen vet något om mig längre, ingen frågar hur det är eller om det hänt något.. eller jag ska inte säga att alla är så, men många av mina vänner har blivit de och det gör mig ledsen, för vi hade de bra innan !

Jag vill finnas där för alla mina vänner och lyssna på deras problem, det gör mig glad att kunna hjälpa folk , eller att bara lyssna, för ibland är det de enda som behövs ! Men om man inte får något tillbaka, när där inte är någon som lyssnar , verkligen lyssnar på vad jag har att säga, så vill inte jag lyssna heller , så är det bara !! Jag har tröttnat på de .. För på sista tiden har det varit så.. Därför blir jag en person som hellre håller det inne, för vad ska jag göra ?
Folk säger "du kan prata med mig, jag lyssnar" , men gör ni verkligen det? eller är det bara en sak man säger för att man måste det som vän ?
Jag kommer bara fortsätta gräva gropen inom mig med bekymmer, så är det bara ...

För vet folk egentligen vad som händer?

Behövde bara skriva av mig lite.. är så trött på allt!

PUSS på er.

dance dance

Eftersom alla var tråkiga igårkväll, som antingen inte svara eller skulle göra annat så avslutades kvällen hemma hos Eleonora med pojkvän , med försök att se filmer, men vi såg aldrig en hel ... haha ! Men det blev mysigt !
& eftersom vi passa hennes lägenhet så sov vi där, vilket resulterade ännu mindre plats i sängen än vanligt.. dvs ont i ryggen och trött nu ;) haha .
Har iallafall precis kommit hem här och förberett lite inför kvällen ..
Nu ska vi ta oss en liten powernap, sen blir det fix och laga mat osv, sen äta bara vi tillsammans, sen ikväll drar vi på fest hos Helena med massa sköna människor ! :)

PUSS

fin

Begravningen var jättefin, vila i frid.

Kom nyss hem , vet inte riktigt vad som händer idag .. Får se faktiskt, känner inte för allt för mycket !
Tog på en ganska mycket idag, jobbigt ! Men det var jättefint alltihop & han har det bra nu.

ta vara på varann.

Begravning.

Godmorgon mina vänner..
Det tog mig 3 timmar att somna igår, inte kul :(
Men nu sitter jag här, nyvaken och har precis ätit frukost i min ensamhet ! Ska snart hoppa in i duschen, sen göra mig ordning för att sen åka ut till Smyge för begravning, mindre kul :( Men jag får hoppas det går bra iallafall !

Får bli ett sånt kort inlägg idag, vet inte riktigt vad jag ska skriva !

vila i frid.


PUSS

sleep alone

Godkväll !
Nu är nog allt fixat inför imorgon , så nu återstår det bara att åka dit typ !

Kvällen spenderar jag med mig själv, sängen och oth ! Skönt med såna här kvällar när det är dåligt och regnigt väder ! Dock hade det varit bättre att ha pojkvännen här, men jag klarar mig väl ! :) Spenderar första natten på väldigt länge ensam också, kommer jag kunna somna ? ^^

Ful och luffig (jag), men jag tycker om dig sååå mycket !

PUSS på er.

regn, regn & åter regn !

Hej på er !
Har precis kommit hem från en mysig men såå regnig runda i stan med fina Josefin ! :)
Byxor hitta jag, dock som var en aning för stora .... menmen, vad ska man göra ? Får försöka sy in dom, annars får jag fixa nått annat... Får panik på sånt här :(

Ska iallafall hoppa in i duschen nu, känner mig blöt & äcklig ..
Sen blir det middag och antagligen hem & mysa hos Camilla efter de! <3
Jag bara älskar tiden med mina fina vänner ! :)

PUSS

drop the key behind you

Gårdagen var världens tråkigaste dag , jag var på humör för att göra nått men jag visste inte vad, så iiiinget hände ! Sjukt tråkigt ! :(
Fick iallafall för mig att sminka N och han gick med på de ;P mahaha ..
Så här får ni en söt bild, har bättre bilder sen, men har inte orkat lägga in dom på datan ;)



Dagen avslutades iallafall på en bra sätt med Luftslottet som sprängdes och fruktsallad med Nico & pappa ! :)

Dagen idag... ska träffa Josse vid 3 för en sväng i stan då jag MÅSTE inhandla ett par svarta byxor till begravningen imorgon ... Sen får vi se vad som händer ! :)
Ska iallafall sova tidigt ikväll så jag orkar gå upp i tid imorgon !

PUSS

vi är två

Hej på er !
Har egentligen inte så mycket att skriva, hade en mysig kväll med pojkvän igår, åkte ut till hans gamla klasskompis Linnea och hade det super trevligt, men blev en tidig kväll för vi båda var trötta ! Så vi åkte hem här, sen tog vi oss en promenad och hamnade i hans systers kök med henne + hennes pojkvän , trevligt var de ! :)
Kom hem vi 1 och då blev det mysigt med mat i köket ! :)
Sen en jäkla massa sömn ! :)

Vaknade halv 12 idag, väntar på att bullarna i ugnen ska bli klara, sen blir det frukost , så får vi ser vart dagen blir av (:

PUSS

Det får inte hända !!

Orden kom som en chock. förvirrad, ledsen och ja va ska jag säga ...
Detta får inte hända !!

våra brister gör oss till människor

Godmorgon på er !
Biokvällen igår var ganska bra, filmen var bra och sällskapet var kanon ! :)
Var ett gäng på 10 personer som var och såg sista filmen av Harry Potter !

haha två söta pojkar sidanom mig, 3D glasögon och happy ;)
Fredric & Nicolas !



Väl hemma från malmö blev det mat och sen en massa skratt, sen bums i säng för lite sömn ! Har börjat sova helt underbart bra om nätterna nu , äntligen :D

Just nu sitter jag här, med en sovandes pojke bredvid mig.. han vill inte vakna :( haha! Snart äter jag frukost själv, innan jag hungrar ihjäl !! ;)
I eftermiddag blir det möte på af för min del .. bull läge, men måste göras ..
Sen vet jag inte riktigt hur kvällen kommer se ut, men det återstår att se ! :)

PUSS

......

jag är så trött på allt som har med dig att göra, allt jag hör är tjat, tjat & tjat !
Stänger in mig på rummet hela dagen & sen drar jag !

tvåveckor

hej på er !
Träffa aldrig J&M igår, utan det blev fortsättningen av HP marathonet hos E&C ! Dock palla jag inte hela 6an , tror min rygg tagit stryk av att ligga på golvet hela helgen faktiskt.. :/
Därför hoppar jag den nästsista filmen idag , och istället fixar jag lite här hemma och med mig själv ! :)
Sen ikväll blir det sista Harry Potter filmen på bio i malmö med alla som varit med under marathonet ! :)

"Firar" två veckor med min fina pojke idag , och det gjorde vi med dunderfrukost imorse, rostade mackor med hjärtfortmade ägg, bacon, bea-sås osv (: Mumsigt, men dock så jäkla mäktigt ^^



jag tycker om honom så himla mycket ! <3


PUSS

Dag 2

Hann med dom två första filmerna igår, och idag kommer fortsättningen ! :)
Dock ska jag inte va med ikväll, för imorse fick jag ett sms som gjorde mig OTROLIGT glad, eftersom jag inte kommer kunna åka upp till mina älsklingar i Göteborg nästa månad, så kommer dom ner här :D Så dom kom till Trelleborg imorse, så ikväll ska jag va världens lyckligaste och ge dom maaaassa kramar & pussar ! :)

PUSSS

HP - maraton

Mår lite bättre nu , kanske för tabletterna värkar, va vet jag ! :) & för att jag sovit !
Men snart ska jag hoppa in i duschen, sen vidare hem till Eddie & Camilla med massa fina vänner för att ha Harry Potter maraton hela helgen ! :)
Sen på söndag blir det andra delen av sista filmen på Bio ! :)



PUSS

jag faller

Hej på er !
Har sovit som en gud inatt, riktigt skönt ! Förutom att jag drömde att jag dog ?
Men det var ingen läskig dröm ändå.. :S aja !
Har iallafall hunnit med en del idag, körde N till af, sen en runda ner till skatteverket och ja, jag får ju inte mina pengar förens i augusti nu, så ingen Göteborgsresa till mina älsklingar för mig !! Jag vill typ lägga mig ner och gråta sönder , för jag vill verkligen upp där ! :( menmen....
Tog en runda i stan med pappa också, eller ja, till dressman .. Sen handla vi frukost med oss hem, och nu sitter jag här, mätt som tusan !
Mår inte så jättebra idag , värk som tusan i magen och ryggen, mindre kul när vi ska ha HP maraton hela helgen och jag ska sitta på en golv i flera timmar !! :(

Menmen, nu tänkte jag trycka i mig lite värktabletter och hoppas de blir bättre, & kolla oth en stund ! Får passa på när jag är ensam och kolla på de ! ;P

PUSS

ditt leende får mig på fall

Godkväll mina vänner !
Har då kommit hem från Landskrona och jag är megatrött !
Imminence var duktiga idag tyckte jag, även om Nico inte var nöjd ? Men jag hör aldrig fel eller så, så ja ! (: Duktiga pojkar !
Blev några rundor på karnevalen också, men inget kul alls... fy va tråkig karneval ! Jag hade förväntat mig mycket, men det var piss !
Åkte hem vid 8 tiden, och ja är som sagt hemma nu ! Ska hoppa in i en skön dusch nu tänkte jag, sen ta på mig mega mysiga och stora kläder och vänta på att min fiiiina pojke ska komma hem här ! :) Så blir det mys hela kvällen, dock kallar sängen och sömnen tidigt ikväll känner ju jag då..

Nicolas, Alex, Robin, Harald & Eddie !


PUSS

Landskrona

Hej på er !
Vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Var ute i Önnarp igår hälsa på N´s pappa, & åt körsbär ;)
Sen hem och laga mat, och försöka se klart filmen vi börja se, men båda höll på att somna, så vi strunta i de ! :)

Nu har vi precis ätit frukost och sett klart filmen , ska snart hoppa in i duschen och N ska gå hem .. Sen vid halv 3 drar jag & Josse till Landskrona och Karnevalen för att se Imminence ikväll :D kom dit ;)

ha de underbart, för det ska jag ha i regnet !
PUSS

friends ?

Det slog mig idag igen... vilken vän är man om man behandlar folk som du gör ? dvs att man bara vill ha & ha & ha & ha, men aldrig ge något tillbaka ... Jag är iallafall trött på det och kommer ta avstånd ett tag nu , för jag blir bara mer irriterad för varje gång du öppnar din mun ! & vågar inte stå för ett piss !
Jag vet var jag har dig nu , äntligen !! Har bara sett igenom de innan !

Nog om dåliga vänner, för ikväll ska jag träffa två av mina favorit flickor för en lite promanad (Josefin & Helen) ! Saknar dom sååååå !

PUSSS

you´re with me

Hej på er !
Dagen har bestått av stranden, sitta i telefonkö till skatteverket (bull), laga mat & äta glass ! :)
Nu sitter jag här, vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden till 8..
Då slutar Josse och antagligen blir det gymmet med henne då ! :)

PUSS

fin dag

drar till stranden med hjärtat ! :)

PUSS

underbar dag

Gokväll :)
Dagen har varit megamysig :)
Vakna upp imorse och gjorde amerikanska pannkakor, sen blev det bara mys på balkongen med mammi, elin & nico.. :)
Senare körde vi iväg för att handla, sen hem och sätta igång grillen, så blev muuuums med egenmarinerat kött ;) . Sen blev det fortsatt mys ute på gården ! :)
& nu ikväll blev det ett kvälldopp i havet, galet kallt, men ändå härligt ! Dock ännu härligare att komma hem och slänga sig i duschen ! :)
Sen nu blir det mys med mammi, Nico & filmen Trassel ! :)

PUSS

stand by me

Hej på er !
Glad tjej idag :D
Kvällen igår börja som sagt hos TP , jätte trevligt med mina pojkar & Michelle :)
Sen vid 10 fick jag skjuss ut till Slågarp för att fortsätta kvällen med min fina pojke och alla underbara vänner hos Moa som hade 18 årsfest ! :) Kvällen blev verkligen kanon , och jag hade kul nästintill hela tiden ! :)

Har sovit som en gud inatt och när jag vakna imorse kände jag mig för första gången på länge utvilad ! :)
Blev iallafall frulle på balkongen med N, sen lite fix..
Han körde & repa, och la jag mig på balkongen och sola ! Har legat där en liten stund, men det bränner som tusan och det är inget kul :( Vill egentligen till stranden, men det är lite sent nu kanske ! ^^

PUSS på er.

you take away the biggest part of me

Det har varit en härlig dag, har inte innehållt så mycket än ! ^^
Massa mys, frukost och bakning, sitter just nu och väntar på att kakan ska bli klar i ugnen ! :)
Sen blir det middag och tillsist dusch, fix osv ! För ikväll blir det party hos TP som sen åker ifrån Sverige, så en "sista" fest, kommer bli awesome ! :D

PUSS på er.


you´re everywhere

Hej på er !
kvällen igår blev mysig, träffa Eddie & Camilla en stund och sen blev det hem på balkongen för lite mys med te ! :) Och efter de var det dags för film i soffan med jordgubbar & ljus ! :) Börja se Love and other drugs, men vi orka (jag orka) inte se klart hela, så vi gick & la oss ! :)

Imorse blev det första frukost och se klart filmen , och efter de så agera jag frisör på Nicolas & pappa ^^ haha ..
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen ikväll blir det pildammsparken med några fina vänner för att se The Jukeboxers tävla om svensktoppen ! :)

PUSS

I've been blessed by the power of love

Imorse blev det mys på balkongen med nybakade scones, sen blev det lite Håkan som var inspelad, härligt :D Har varit en väldigt seg dag, men bra ändå :)
Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar, sen ska jag hoppa in & ta en snabbdusch och sen träffa Camilla :) <3 
Sen får jag helt enkelt se hur kvällen slutar , men just nu känner jag för att hyra en sjukt bra film (eller kanske mer än en) och slänga mig i sängen och ta det lugnt !
Men det blir väl aldrig som planerat ^^

PUSS


galen i dig

Godmorgon på er !
sorry för dålig uppdatering igår.. Men jag hade fullt upp hela dagen ! :)
Först vakna jag upp på ett bra sätt, sen vid 2 kom Michelle, så blev det stan en runda, sen hem här och slänga sig i solen med en subway-macka , och maaassa skitsnack :) Vid 7 tiden blev det till att laga mat, fläskfilé, potatis i ugnen och bea-sås.. mums ;) . Sen kom även Elena, och sist kom Nicolas ! Blev en härlig kväll på balkongen med lite cider, kortspel osv ! :)

Har inte gjort så mycket idag , käkat frukost och så :)
Ska väl fixa lite på rummet nu , sen hoppa in i en skön dusch !
& sen kommer N, så ska vi slänga oss i solen.. eller nått ! :)

du är MIIIN, bara min !

PUSS

1+1=1 ?

Hej på er!
Hade en helt underbar dag igår, verkligen ! :)
Idag vakna jag upp (första gången av ett armbågesmäll rakt på ögonbrynet) men andra gången bättre! :) Har legat i sängen hela morgonen, eller ja, sen 20 över 11 ;P
Nu blir det frukost sen hoppa in i duschen, så blir det antagligen antingen Bio eller äta ute ikväll ! :)

PUSS

"nu är det Jonnas tur, nu är det Jonnas tur, att sjunge en sång för gänget"

Alltså det finns inte ord för hur rolig kvällen igår var :D
Förfesten blev awesome, och bussresan in... Den kommer jag nog aldrig glömma, det var nog fan den bästa jag varit med om :D fyför !
Dock var det inte jättejättekul på slagt, ganska dålig musik osv, men personerna som var med gjorde kvällen så jäkla bra ändå ! :)
Sen bussresan hem.. jag & sunshine skulle sova, men icke, blev en massa skratt istället ! ahahahahah .. Och när vi vandra från bussen var det ljust ute och det tog ungefär dubbelt så lång tid som det borde ta, med tanke på att vi stanna och skratta efter varje steg vi tog . haha :D
guuud va jag älskar mina vänner, för att dom är dom och dom är så himla bäst ! :D

kvällens outfit, ganska tråkig, men jag palla inget annat ! ;)


Jag älskar er och jag älskar oss !


Idag vakna jag vid 11, trött som få !
Har legat i sängen sen dess faktiskt.. haha ! Kollat oth, så har ett halvt avsnitt till sen börjar jag på säsong 5 :)
Men jag får väl snart hoppa in i duschen och fixa mig och så,
för sen ikväll ska jag ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN få träffa N ! :)

PUSS

let´s go.... drunk ?

Iphonen har badat i sprit, jag har bestämt hur jag ska se ut ikväll (tror jag) ,
ska snart fixa de och sen inväntar jag folket så börjar vi en awesome kväll :D


tar en gammal bild på oooooss ;D


PUSS

sweet thing

att få höra din röst igen ... (:


The end

Blev balkongmys med UNO igår ;) haha , tog lite för lång tid bara ^^ & kvällen avslutades ganska tidigt, för alla var trötta ! Så jag la mig och kolla oth istället, men släckte de vid 12, dock somna jag inte förens halv 2 ? Har väl kommit in i en jobbig period nu igen, hur trött jag än är så kan jag inte somna :(
Menmen, drömde sjuka drömmar inatt, haha... Att jag skulle rymma hemifrån ?

Menmen, vakna upp av att sis ringde, snacka en stund med henne, sen hämta jag frukost och la mig i sängen igen med två avsnitt oth !
& nu har jag precis målat grunden på naglarna, får se vad jag gör med dom idag :)
Sen vet jag inte hur dagen kommer se ut, men ikväll kommer mina flickor hem här (och Patrik) för lite förfest, sen beger vi oss vidare in till Malmö & Slagt för en förhoppningsvis perfekt och rolig kväll :D För det var alldeles för längesen jag var ute och dansa sådär :)

PUSS på er.


thousand miles

Heeej på er !
Idag har jag varit flitig, tvättat en massa kläder, fixat disken, kört lite träningsövningar, tagit mig en pyyyytteliten pw , och tvättat bilen ! Två bilar på en vecka, det är ju asbra ;P Bra träning för armarna också ! ^^ Sen har jag såklart sett en massa oth också, får ju passa på nu ;P

Sen ikväll (snart antagligen) ska jag träffa Sunshine, Calle & Kalle, får se vad som händer, kanske balkongmys ! :) & ladda upp inför morgondagen dåja , då jäklar blir det party med brudarna :D

PUSS

you have everything to lose.

Godmorgon mina fina vänner !
Känns som en bra dag idag , jag var glad när jag vakna iallafall ! :)
Har precis ätit frukost , snart ska jag ta tag i rummet och storstäda de, det var väldigt längesen sist ^^ Får panik på de ju ! Efter de blir det antingen en PW eller en sväng med Zumba ! :)

& ikväll ska jag träffa Sunshine och kanske nån andra, får se hur det slutar ! :) 

2,5 dagar kvar !
PUSS

RSS 2.0