Glad tjej!

Åååh förstå hur glad jag är :) var i stan med Mammi innan idag, och hitta två par jeans!! Wihoooo! Har inte handlat jeans på år & dar! :) hihi! Ett par var dessutom världens skönaste baggy-jeans! Verkligen glad att jag hitta ett par som satt som en smäck :))))
Fick med mig en härlig grön tröja också :) & ett skärp!

Sen orka jag inte mer, foten gjorde ont i det andra benet blev överansträngt ^^
Så hem, Pappi handla sushi muuuuuums :)

Skulle egentligen träffat elena ikväll, men jg kan ju inte köra eller gå för långt med fotjäveln, så det får bli inställt :( får mysa ner mig i soffan istället :)

PUSS


Set the world on fire

Godmorgon!
Vakna upp för en halvtimme sen typ, skönt att jag kan sova lite äntligen :)
Får bara inte bli fel sen när jag börjar jobba igen :) haha!
Ska fixa frukost till mig & mamma snart, amerikanska pannkakor, MUMS!
Sen i eftermiddag ska vi en sväng ner till stan antagligen :) måste ha något nytt till om några helger, då jag ska på inflyttningsfest/födelsedagsfest :)


PUSS


Take care of myself

Förmiddagen har bestått av frukost & det sista avsnittet pretty little liars av säsong 1! Buhuuuu! & otur att den inte finns på hemmakväll i stan :( slut överallt...
Så jag fick beställt det på cdon istället & hoppas den kommer imorgon eller på fredag :)

Nu har jag precis lagt mig i ett bad, tänkte ta hand om kroppen lite med scrub & så :) riktigt skönt är det! Sen med lite blueberry lotion, underbart :) alla borde prova dom :)

Det är en sån typisk "vill inte göra något" -dag idag! Så det får nog bli så! Skönt tycker jag!

PUSS


Sephora

Godmorgon!
Så skönt att sova längre än till 9 idag! Vakna 20 över 10, blev chockad men känner mig hyffsat utvilad, skönt som tusan :)

Igår fick jag med mig lite nya saker från Sephora, älskar dessa bodylotion, dock är dom lite dyrare med mindre innehåll! Men man måste få unna sig :) jag köpte samma som jag haft innan, Green Tea, doftar så himla fräscht, har dessutom den i skrubb också :) sen fick det bli en blueberry också :) & en ögonskugga som glittrar mycket, som jag letat efter de :)))

Det blev en härlig dag med sis igår, som på kvällen blev te & Oth :)

& hela dagen avslutades med pretty little liars med Mammi efter att sis åkt hem :) jag ÄLSKAR den serien :)

idag ska jag nog ta det lugnt , har haft två dagar med mycket ansträngning för foten!

PUSS


För kärlekens skull

Godmorgon på er!
Halleluja moment! Jag har sovit hela natten :))) stängde av alla alarm & bestämde mig för att ville foten värka när jag vakna så får den det! Men vet ni, den gör inte så värst ont :)) & då har alla piller gått ut från kroppen! Happy me!

Idag blir det först lite mysmorgon, sen vid 1-2 kommer sis & hämtar mig, äntligen ska vi få lite syskontid :)

PUSS på er!


Always want it more!

Hej på er!
Ännu en gång en trött tjej som skriver! Nätterna är inte okej :( fast dock ska jag idag dra ner på att ta tabletter mitt i natten, det kan nog hjälpa min sömn lite :)

Ska iväg med mamma & mormor till Malmö svart för att mamma ska ta sina stygn! Orättvist att jag måste vänta två veckor till ... :)
Kommer inte ut så mycket , så när man väl gör det så är det skönt :)

PUSS


Ge mig sömn

Hej på er!
Har inte sovit så bra inatt trots att jag inte sov igårnatt & var jättetrött hela dagen igår!
Men, sånt är väl livet!

Får se hur dagen idag blir, men antar att den blir lugn, då jag nog måste vila foten lite! & kroppen med för den delen :)

Fick med mig en hel del från hemmakväll igår, så har lite att göra ;) haha! Började kolla en ny serie med mamma igår, pretty little liars! Den kan nog va något för mig :)

Nej, hoppas ni får en fin söndag :)

PUSS


Mys

Nu blir det myskväll med M, film & butterbeer :)


F-n

Mitt ansikte svider som aldrig förr, dom attans utslagen som jag inte vet vart dom kommer ifrån gör så ont :( ansiktet är en aning svullet (inte så det syns direkt, men det känns) & är bubblig ... Hemskt är det & jag är rädd att jag ska klia hål på det så det blir sår :( öronen är där också på & bakom :/ någon som har varit med om det innan?
& foten dunkar som bara den idag ! Aj .... Allmänt skit !

& personer som säger "jaha, har du nu ont helt plötsligt?" NEJ jag har bara skurit i foten för 5 dagar sen, så nej jag har inte ont ? Idiot! Jag blir så trött :(

Äh, h-lvete!!!!!


T r ö t t. T j e j

Godmorgon på er!
Tacokväll igår hos sari med några fina vänner :) supermysigt var det & mätta blev vi :) kändes skönt att äntligen umgås med lite folk efter en vecka i soffan & sängen :) det blev lite spel & skratt senare också :)
Jag kom väl hem vid 1 någongång! Bums i säng, var astrött, men ändå kolla jag sista gången på klockan strax efter 4 tiden .... Det kändes sjukt tungt när klockan ringde 5 för dax för piller :/ men jag somna om & var sen tvungen att gå upp nu! Så sitter här som en zombie! Ska fråga pappa lite snällt om han vill köra mig till hemmakväll vid 10 tiden! Då jävlar ska det köpas reafilm ;) haha! Så jag & mamma har något att göra till nästa vecka :)

Sen blir kvällen lugn tillsammans med Mimmi :)

PUSS

I brist på spelpjäser igår ;)


Glasögon

Hej på er!
Idag vakna jag upp & hade utslag i nästan hela huvudet, inte kul! Hela kinden +örat är helt illrött & typ bubbligt .... Antar väl kanske att det är morfintabletterna.. & eftersom jag bara har en kvar så struntar jag i att ta den!

Jag har klarat mig fint idag utan den ändå :) skulle ner till stan för lite ärende! Första gången jag var ute sen i måndags! Riktigt skönt må jag säga :) skulle ner & hämta mina glasögon, som blev bra :) nu ska jag bara vänja mig vid dom :))
Sedan handla jag lite till ikväll :) ska nämligen hem till s för tacokväll då, skojsigt :))) hihi!
Men först ska jag vila, det tar som tusan på krafterna att hoppa runt! :)

PUSS på er !


My bath

Hej på er!
Det blir väldigt enformiga inlägg... Men det jag gör nu är att försöka ta mig igenom dagen!
Har inte sovit så bra inatt, det är fortfarande jobbigt när klockan ringer för pillerdax... Men förhoppningsvis behöver jag inte ta så många sen :) just nu har jag 10 alarm om dygnet!

Idag kände jag att jag var tvungen att duscha, ni som känner mig vet att jag kan duscha flera gånger om dagen! & eftersom jag inte duschade igår (freeeesh) så var jag tvungen idag! Passar på att ta ett bad nu också, smärtan är inte lika hög nu eftersom jag precis tagit en morfintablett & två panodil! Så det gäller att passa på :)

& så himla glad jag blir för alla sms & samtal! En kollega ringde igår & några smsa & sen mina vänner :) jag blir så glad! :)

Nej, nu ska jag njuta av mitt bad! & fundera ut hur jag ska komma upp härifrån :) haha

PUSS


One tree hill

Hej på er!
Min natt gick bra, jobbigt när klockan ringde hela tiden bara för att jag skulle ta tablett ... Men förhoppningsvis är det inte så länge till jag ska göra det!
Men att sen stiga upp & vara ensam hemma första dagen efter, det var svårt! Men det gick :) & efter morfintabletten åkte ner imorse så blev jag dödstrött igen, så jag försöker hålla ögonen öppna, för sis är här & håller mig sällskap :)
Ligger i varsin soffa & kollar Oth s. 9 :) men får se hur länge till jag orkar hålla ögonen öppna! :)

Jag har nog inte så mycket mer att säga om dagen! För den ska spenderas i soffan med benet högt, vare sig jag vill det eller ej! :)

PUSS

Söta vänner <3


Det är du som väljer, så var noga med ditt val!

Ja då var man hemma igen!
Operationen gick fint! Har fått gjort ett schema på när jag ska ta mina piller! Mitt i natten några rundor osv! Men det ska nog gå bra :)
Kom hem för en stund sen & nu har smärtan börjat komma :( det värsta är att detta är bara början! Men jag tänker positivt & att det blir bra sen :))

Var även på synundersökning imorse & nu är glasögon beställda :) det behövdes! Shit vad chockad man blir när man inser att man inte ser ordentligt på det ena ögat ... Dock var det ett brytningsfel, så behöver inte ha dom på mig alltid :)

Så nu ska jag ta det lugnt, väldigt lugnt!

Ha det bra!
PUSS


Idag gäller det!

Kunde inte somna igårkväll pga alla tankar som far runt i huvudet, & idag vakna jag tidigt pga av jobbiga drömmar! Tror det hänger ihop med oro!
Det som gör operationen ännu läskigare är att jag ska vara vaken :/ aaah!
Det värsta nu är att nervositeten kommer bara bli värre & värre! Hade varit bättre & gjort det nu på förmiddagen så hade jag sluppit oroa mig ^^

Men ska först till optikern & kolla ögonen & sen åker vi in till Malmö!

& tack till alla fina sms & meddelande som ger en massa lycka till & fina ord! Det betyder mycket även om det bara är en liten operation :)

Hörs ikväll kanske!
PUSS


People are like music, some speak the truth and others are just noice.

Godmorgon på er! 
Har sovit underbart bra inatt :) drömde att jag var i den underbara staden Göteborg :))) 
 
dagen börja med amerikanska pannkakor, muuuums! Sen har jag legat i soffan & kollat serie :) 
ännu blir det duschen, sen blir det Lekland!! Så skojsigt :) hihi! Man blir som ett barn igen alltså :))) 
Ett bra sätt att spendera sista dagen med en hel fot :) haha! 
 
Börjar bli en aning nervös inför imorgon faktiskt, aaaah! Haha... men det ska nog gå bra :) 
 
PUSS 

Pappis födelsedag

Idag har varit en härlig dag!
Skulle egentligen blivit utgång ikväll, men ja även för mig är januari månad fattig :( måste lägga mina sista pengar på operationen & synundersökningen på måndag istället ... Tråkigt men samt, det måste göras! Inget man vill ta sparpengar till..
Men det blev en bra kväll ändå :)
Massa mat, skratt, spel, kurragömma, fångarna på fortet i köket (som vi alltid gjorde när vi var små) & massa annat bus :)

& nu avslutar jag på perfekta sättet, i en renbäddad säng i ett sjukt nystädat rum!!! Bästa känslan :)

Imorgon kommer jag vakna upp & älska att inte vara bakis :) förhoppningsvis står det lekland på schemat imorgon ;) haha

& eftersom jag längtar till sommaren så fick det bli en grön härlig färg på naglarna idag :)

PUSS

Grattis Pappi <3


Weekend

Efterlängtad helg, verkligen :)
Imorgon ska jag få sova utan att ställa klocka, underbart!

Sen på måndag är det dax för operation ! Dvs 6 veckor utan jobb! Kommer antagligen bli galet rastlös, så folk som känner för besök är hjärtligt välkomna :)

Idag fick jag mitt fina nya skal till iphonen, världens finaste :)

Nu blir det sängen med serier :)

PUSS


Time to wake up!

Godmorgon, fina sovmorgon :)
Klockan ringde 9, ska snart hoppa in i duschen!
Vakna upp med förbaskad huvudvärk! Men det gör inte så mycket, det är en efterlängtad helg snart, ska bara jobba 6 timmar först :)

Huvudvärken kan bero på hur arg jag var igår! Mäkta förbannad rent ut sagt! Jag hatar folk som slickar röv för att det ska gå bättre för dom! Och ööööööh, vilka dåliga kommentarer vissa ligger inne med !
Förlåt för att jag pratar i gåtor, men mer kan jag inte skriva här!

Men hoppas ni får en fin helg, det tänker jag ha iallafall :)

PUSS


Step up

Godmorgon!
Jag vet inte om jag gilla eller ogilla min dröm inatt .... Haha weird!

Har iallafall haft en lugn morgon! Kollat ett avsnitt av en serie, tömt & satt in i diskmaskinen, duschat, frukost, lugn osv :)

Ska snart ta mig ut i det kalla för att köra till jobb! Packa upp nya krukor igår & idag får vi ännu fler, kul :D hihi !

Sen blir det en lugn kväll som vanligt, skönt som fan när man jobbat :)
PUSS


Jag trodde aldrig ...

.. att jag skulle hamna i denna situationen ... Fan !


Sista ordet

Godmorgon, lediga dag :)
Upp 9, in i duschen, ringa & ändra tid hos optikern, ringa & klydda lite med Oriflamé, & äntligen är sista ordet till dom sagt! Shit vilket klydd .... Aldrig mer beställa därifrån, aldrig!!!!

Ska snart köra mamma till sjukgymnasten, sen ska vi ta en runda i stan i hopp om att hitta en present till Pappi :)

PUSS


And I will try to fix you !!!!

En låt som verkligen berör & faktiskt är en av dom bästa som finns , fix you !!
Men samtidigt ger den en styrka! Vi ska fixa allt ont tillsammans! Vi måste!

Fuck den jävla skiten!


Long time no see!

Hej på er!
Jag känner att jag har inte så värst mycket att blogga om nu förtiden ...
Jobbar, jobbar & jobbar!
Igår var jag en runda uppe hos m&h för en eller två drinkar ;) sedan gick jag med dom andra till vår granne en stund innan dom skulle ut! Trevligt, men jag var ju galet trött!
Gick in vid 10 tiden , slängde mig i sängen & käka då middag ... (Kycklingsallad) ! Men mitt netflix dumma sig, så ett avsnitt av en serie, sen slockna jag istället! Tycker det är sådär lagom läskigt att somna ensam i lägenheten, men igår gick det galant :)

Nu sitter jag på jobb & ska snart ta mig ut i butiken!
Sen ikväll får jag se vad som händer!

PUSS


Be my man

Hej på er!
Idag var det en lugn dag på jobb, 10-16, riktigt skönt att sluta tidigt :)
Och när jag körde hem fick jag det bästa samtalet på länge, Den glädjen som kom & oron som släppte, så skönt :)

Har precis kommit upp från ett skönt bad! Tänkte inte göra så mycket mer idag än att ta det lugnt :) var så galet trött imorse ... Så ska sova i tid ikväll, sen blir det gymmet imorgoneftermiddag :)

PUSS


Dream

Hej på er!
Fy tusan vad jag är trött idag!
Vakna vid 4 inatt av en hemsk mardröm, somna därefter inte om förens vid halv 7.... Så därför känner jag mig trött idag!
Men är ledig, så ska inte göra allt för mycket! Ska åka upp en sväng till a-m för att hämta hennes kryckor! Ska ju snart opereras så det är hög tid att hämta dom ! :)

Det är filmväder ute, så det blir väl så jag spenderar resten av dagen!
Jag älskar att inte ha något planerat & att inte behöva göra något! Bara ta det lugnt för sig själv, ibland behövs det :)

PUSS


Time for work

Hej på er!
Jag har haft en bra helg! Mådde hur bra som helst när jag vakna på lördagen! Så åkte in till Malmö för att kolla balklänning .. i 5 timmar! Haha :p
Sen blev det mat, vin & spel med mina flickor på kvällen! Allt avslutades på kräm där jag träffa vänner som jag inte träffat på år & dar! Kul som fan :)

Igår låg jag i sängen hela dagen! Tänkte att det hade varit skönt att lägga sig i nya lakan på kvällen, så dom blev bytta, men annars var det där jag höll till igår! Skönt som fan & sjukt välbehövt :)

Idag står det jobb på schemat, kväll!

PUSS


Godmorgon

Efter all vila igår så mår jag bra idag :) lite huvudvärk kvar, men det är ju lugnt! Det är jag van vid :)

Idag blir det först en mysdag i Malmö med m&h, sedan får jag se hur kvällen blir ...
Vad ska ni göra? :)

PUSS


Det bara kom

Hej på er!
Fick åka hem en halvtimme tidigare från jobb idag, men det var inget positivt ..
Nu ska jag berätta lite varför ...
Har mått så bra hela veckan, mådde bra när jag börja jobba imorse också!
Hade lunch halv 1- gick till kassan 1, då frös jag så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen! Mådde lite upp & ner hela tiden! När klockan var lite över 3 bad jag Pernilla byta mig ( då stod jag & svettades, snurrig & lutade mig på kassadisken) då hon fråga mig hur jag mådde (såg tydligen inte bra ut) , jag tog mig in i fikarummet, in på toa för att kolla mig i spegeln, och SHIT! Jag var illröd i huvudet & ner på hela halsen & armarna! Ögonen var rödsprängda, det blev suddigt för ögonen osv osv! Jag tog en Ipren & försökte igen! Tog mig ut i kassan & svettades asmycket, Pernilla kände på mig & jag var kokande! Shit vad hände liksom? Sara tog mig in till fikarummet där tårarna kom, så hon tyckte jag skulle åka hem! Hade ju då bara en halvtimme kvar jobba, så det fick bli så! Men var lite orolig för att köra själv, men det gick bra! Fina kollegor som tar hand om en :) tack <3

Väl hemma så har jag inte gjort så mycket, kollat film i mörkret & nu är det familjemys framför gladiatorerna!
Mår 1000 gånger bättre nu, bara lite huvudvärk kvar!
Men jag undrar minsann vad som hände med min kropp innan? :S


We were young

Godmorgon!
Lite ändringar i schemat på jobb, jobbar till 4 istället för 6 idag, asskönt, speciellt en fredag :)))

Bilderna från nyår tar lite tid innan dom kommer upp ^^ haha... Har precis köpt en adapter till min iPad, eller beställt... Så den kommer nog nästa vecka :)

Annars har det inte hänt så mycket kul, mest tråkiga saker denna vecka faktiskt :/ känns sådär med allt nu :(

Men jag försöker se det positivt hela tiden :)

Nu ska jag iväg till jobb!

PUSS


Första dagen på det nya året!

Vilken kväll igår !!!! Helt underbar! Jag fira in det nya året med dom som betyder absolut mest & det var så underbart kul!!! Tack för det fina ni <3

Idag vakna vi upp, jag var fortfarande inte nykter, mådde illa som tusan! Men vad gör det, det är bara nyår en gång om året!
Folket från igår ( inte alla) kom hit vid middagstid idag för att käka lite rester sen igår ( smörgåstårta & chokladpaj, mums) många skratt blev det & jag blev utsedd till fullast på festen? Jahaja... ;) kul hade jag iallafall :D

Det har blivit en slappedag idag! Lämnade T vid bussen vid 3, sen la jag mig i soffan med ipaden & kolla film :) hann med 2 st, & det blir nog en till nu innan det är dax att sova :)

Massa bilder togs igår, men har inte hunnit lägga in dom ... Men ni får två från tolvslaget :)

PUSS på er


RSS 2.0