I´m gonna miss you like a child misses their blanket

Godmorgon!
Trevlig kväll med kära kollegor, vin och otroligt god mat igår :) Och lite för mycket mat också...
Missa första bussen jag tänkte ta hem, så var hemma vid 11, då blåste det knappt i malmö, men väl i Trelleborg så både blåste och regna det som fan, så det var en blöt jag med smink i hela huvudet som kom hem igår:) Men tycker ändå att det här"värsta stormen på 25 år" var lite att ta i, jag har varit med om värre och jag är inte ens 25 ;) 

Hur som helst så blir det jobb idag, har öppning och jag liknar och känner mig som en Zombie efter en natt med inte så mycket sömn... Men det är bara till att försöka så gott det går :) Ser att det börja regna nu igen också, uuuusch! 

VET NI??? Jag har letat som en galning efter Star Wars filmerna på DVD, finns inte någonstans .. Tills i söndags, helt plötsligt dök dom upp där på cdon,  HAPPY ELLER VAD ? :D :D :D hihih Så nu är dom beställda, och jag hoppas dom kommer idag :)

KISSES 

I hope you know

Idag trotsar jag stormen med att ta BUSSEN till jobb! Usch hatar verkligen buss ... Men vad gör man inte .. Ska ut & käka med mina kära kollegor ikväll & P ville dricka ett glas vin innan dom andra kom (jag slutar tidigare) ! Klart jag är på ;) 
Dock mår jag lite illa idag, kroppen är inte helt 100, men det är väntat då jag alltid blir sjuk på hösten! 

Vi får väl se hur stormen blir ikväll, om jag kommer hem eller ej ^^ 

Kisses

händelserik helg

Heeeeello sunday.
Fredagen hos S blev bra, mycket folk, god dricka & bara förbaskat skoj:) 
Men fy vad dåligt jag mådde när jag vakna igårmorse... usch! Det var då mer än jag som mådde dåligt... hehe... Men det blev ändå en runda i stan med sis och bebis :) Sedan kvällen spenderades hos en annan S och Halloweenfest :) Men det blev en hyffsat tidig hemfärd! 

idag var jag seg, men sis fråga om jag ville med till ikea, självklart :) Sedan blev det promenad runt svågertorp :)

Nu är jag äntligen hemma, och snart ska vi fota lilleman här hemma :) 

KISsEs

it´s friday

Heeello..
Var galet utvilad imrse :) hade ställt klockan en timme tidigare än vanligt för jag skulle hinna med lite inför kvällen, då det vankas fest hos S :) Men jag vakna ännu tidigare, så tog en lång skön dusch med skrub och sånt här :) Så härligt .

Lönen trilla in iidag också, och ja nu var det ju värt att jobba 70 timmar en vecka ;) haha cash is king! Nej men fick betalat några räkningar, sen sparades det en hel del:) 

Nu blir det snart iväg till jobb, för att jobba 12-20, sen racerfart hem ikväll för att duscha osv osv sen iväg till S :) Jag är taggad till tusen :)

<3 <3 <3 



kisses 

am I wrong?

Tankarna snurrar runt varje morgon när jag ligger kvar i sängen efter att klockan ringt, även så på kvällen innan jag somna... Går från att undra varför, till att bli irriterad och säga till mig själv att skita i det. För att jag vet att om jag fortsätter så är det ingen annan än jag själv som mår dåligt i slutändan, så jag förstår inte varför jag fortfarande hoppas?
Pratar i gåtor för er, jag vet! Men måste skriva lite! 

Hur som helst så blir det jobb idag, har öppningen, sen får vi 4 pallar leksaker som ska läggas in och komma ut(: skooooj!
Måste kila!

KISSES 

Träningsvärk

Guuuud så ont det gör, döda benen och rumpan igår på gymmet och det resultera att jag fick rulla av sängen imorse! Kan knappt sitta ner, och när jag väl gör det  så kommer jag knappt upp.. hahaha! 

Hade en rolig dröm inatt, vet jag, men kommer inte ihåg den! Kommer ihåg att jag vakna upp och asgarva, och fortsatte skratta länge innan jag somna om igen! haha... 

Ja, nej nu ska jag göra mig ordning och sen sticka till jobb, L är äntligen tillbaka från semestern, HAPPY :D 

kisses 

Dröm

Hade en dröm imorse som gav mig otroligt mycket saknad & jag kunde inte somna om bara! Knäppt att en dröm kan bli så verklig ... 

Idag är jag ledig iallafall, väntar mest på ett viktigt samtal från .... Ja det säger jag inte än ;) hihi! Får hoppas det går vägen & jag är ganska säker på att det gör de :) 

Kisses 

:)

Nu händer det grejer här i livet :) 

hello - goodbye

Godmorgon lördag! 
Jag har sovit lite dåligt inatt, första gången på länge faktiskt! Men ändå vakna jag upp utvilad imorse! - skönt! 

Igår hade jag en liten sad-day... Vaknade vid 9, låg kvar länge innan jag fixa frukost, tände ljus och kolla pretty little liars i sängen, så mysigt :) Det blev 2 avsnitt, sen duschen för att sen åka iväg med mammi, kände mig som världens fulaste igår och ville helst intevistas  ute... Men vi var tvungna till att handla.. Hade dessutom världens jobbigaste migränhuvudvärk... 
Väl hemma så kom sis och bebis, myyyys :) Så  kvällen bestod av idol, chips och dippa och bebismys! ja det har blivit mycket så i veckan, men varför inte? Det ärvärldens mysigaste pojke och det gäller minsann att passa på, domväxer fort och idag fyller han en vecka, HUR SÖTT ? :D hih. Jag är en väldigt stolt moster, och det syns väl i bloggen :) 

Aja, idag blir det jobb, och ikväll blir det egenskalade räkor, räkmackor osv :) myslördag! 
Jag är  inne på mys just nu, känner inte alls för att festa!! 

KISSES

Baby

Hej på er! 
Det har blivit en dyr vistelse hos tandläkaren denna veckan & förra ... Han såg idag att min förra tandläkare antagligen har skadat nerven i min tand, därför jag haft ont som fan! Men han försökte fixa lite idag , men om det inte blir bättre efter detta så får jag tyvärr leva med det? ÄRLIGT??? Vilket hat jag känner just nu till folktandvården! Jag är glad att jag bytte till en privat ... Hoppas det han gjorde idag hjälper! 

Huuur som helst så drog jag hem till sis efteråt för att hjälpa henne lite :) vi har flängt runt lite överallt & äntligen är vi hemma :) var tvungen att hinna med att städa också! Så nu har jag ett fint rum igen :) 
Ligger just nu i ett snabbt bad, för att lugna kroppen lite :) är så galet trött ... 

Passa på att babymysa efter tandis :) 




Kisses   

little things

Heeello...
Idag bär det av till tandis, igen :( buuuh vill verkligen inte... 
Men det får väga upp att jag ska passa bebis lite sen så Lina kan städa :) hihi. 

nej men det var väl det, måste kila
KISSES

Kaffe är ett måste på morgonen..

Godmorgon! 
Jag svävar på rosa moln och det är underbart! Allt på grund av den vackraste pojken och den bästa familjen i världen! :) 
S sa till mig igår på jobb, hon fråga om jag gjort något, färgat håret, klippt lugg, sminkat mig annorlunda, men nej allt är som vanligt! Så säger hon, det är nog mosterglansen, det måste va det :) haha!

Huuuur som helst, idag blir det jobb, 11-17 kort dag! Sen har jag två härliga lediga dagar framför mig innnan helgen :) Imorgon blir det först tandläkaren igen... Sen förhoppningsvis Malmö med sis & bebis <3 Måste införskaffa mig ett nytt objektiv till kameran då det gick isönder när kameran åkte i golvet för nån vecka sen :( Så det ska fixas och sen en massa annat! 

Fast nu måste jag kila, 
KISSES 

världens lyckligaste tjej

Godmorgon!
Helgen har minst sagt varit bra, den bästa faktiskt:) I fredags blev det vinmys med två fina flickor, härligt :) 
& lördagen börja med att jag mötte upp S & hennes mamma, vi körde i varsin bil till ikea, och i bilen får jag det mest underbara beskedet någonsin, jag har blivit moster till den underbaraste och finaste pojken i världen! Tårarna bara spruta, vilken glädje alltså :) 

Det blev iallafall en tur till Ikea, med fika & så:) Sen åkte s mamma hem och jag & sara begav oss in mot stan :) Jag boka äntligen min tatueringstid, vilklen blev bokad en heldag på 6 timmar ... haha:D Men så happy att den äntligen ska bli gjord :) Sedan blev det en tur till Mobilia för att lämna saker på jobb, sen lite shopping :) 

Kvällen spenderades hos S med några tjejer för käk, spel, skratt och massa bus :) Bra kväll! 

Idag ska jag hämta hem min älskade syster, mamma och bebis!!!! HAPPY :D 

kisses

besked

Godmorgon! 
Ungefär 10,5timmars sömn inatt, så jag är utvilad :) 
Idag står det jobb på schemat, eller ja det gör det ända till freda :) Sen får jag se vad som händer i helgen? :)

Väntar på ett galet besked och jag hoppas hoppas hoooooppas :) hhih! 

Nej, inget skoj att skriva om! 
KISSES 

ledig dag

Idag var jag lite ledig,men skulle vara hos tandläkaren 9 imorse...Och aj vad ont det gjorde, munnen blödde som bara den och usch vad min gamla tandläkare har förstört mina tänder :( Fick tom boka en tid till i nästa vecka...hej fattig...

Men det positiva  kom väl efter det :) Men deet vill jag inte riktigt  nämna här än, men det är ännu ett stort kliv ut i vuxenlivet, ni kan säkert gissa :)

Hann med en film i eftermiddags,mysigt! & nu har vi precis varit iväg och tvättat våra bilar! Resten av kvällen blir det soffan!

kisses

FUCK CANCER!!!!

Varför ska den jävla skiten drabba som mest underbara människorna??? Finns inget jag hatar merän den jävla sjukdomen!!! FUCK YOU!!

Idag åker jag till jobb med 1000 tankar!

Impossible

Fyyyy vad tråkigt det var att stänga själv igår :( haha.. Två timmar helt ensam i butiken! haha.. Timmarna innan 6 gick i kanonfart, men dom sista två timmarna kändes som 2 dagar! haha.. Men som tur är så hade jag världens sötaste kille på typ 5-6 år som stod och pratade med mig, så underbar :) haha.. Det är mycket därför jag älskar mitt jobb, alla underbara barn som kommer med dom mest roliga sakerna att säga :) haha

Väl hemma så blev det käk, sen lite glass & så, det blev en tidig kväll till sängen då jag var megatrött.. Det kommer nog ta ett tag innan kroppen är återställd... 

& just nu saknar jag bara att INTE vara ensam!! Det är fan svårt med vad som händer, hur jag ska agera & bara vara? Aja, tiden får utvisa! 

Kisses 

pannkakskväll

Godmorgon lördag!
Kvällen igår blev megamysig :) Gjorde chokladpannkakor som vi käka med glass :) sååååå gott, men så mäktigt! 
Efter det blev det mys i soffan framför Idol med massa ljus, vindruvor och osthjäratan :) myspys! Hade det inte varit för att jag skulle jobba idag så hade vi lätt kunnat sitta där flera timmar till :) 

Vakna såklart för tidigt idag också, börjar inte förens 12 och 8 vakna jag? Men låg ändå kvar till 9, ganska skönt att kunna göra det på morgonen :) Så nu sitter jag här, nyduschad och ska snart käka frukost tänkte jag :)






hoppas ni får en bra lördag!
Kisses 

Mys

Godmorgon ! 
Det har inte blivit många timmars sömn inatt! Kom hem från hbg vid halv 4... Det var riktigt jobbigt att köra så trött! Men hem kom jag ! Sen vaknar jag halv 9!?!? Jag blir så trött! Haha kan inte kroppen bara få låta mig sova ut? 

Hur som helst så blev det en mysig kväll igår, vi kolla film & så :) 

Idag ska jag fixa lite med sis, sen ikväll blir det pannkaks/fonduekväll med S, hur vi nu ska orka ... Haha ;) men det löser sig nog ;) haha ... 

Kisses

gym

Såå skönt med första träningspasset pålänge :) 
Nu sitter jag här, redo att åka till stan med sis & mille ;) hihi (nästan) Blir lite käk och jag måååååste ha ett par nya jeans att jobba i osv osv :) 

Känner mig så ooootroligt ful just nu, när jag själv ser att jag ser helt sliten ut, då är det illa :( Mörka ringar underögonen & typ rynkor??? haha oooomg, hoppas det försvinner, men det är jag ganska säker på att det gör :) Hoppas bara det är jag som ser det... 

kisses 

Hej ledighet

Heeello! 
Efter jobb igår kom finaste S in och mötte upp mig för en gooooo middag ute, och sedan shoppade vi jacka & lite så till mig :) Mysigt lite sådär efter jobb, istället för att åka hem och inte göra något :)
Men väl hemma vid 7 så var sis här, det blev massa skratt, bonde söker fru och äppelpaj :) Tänkte sen att jag skulle försöka vara uppe lite längre så jag kunde få sova lite idag..Men aaaack nej, självklart har jag blivit som en vandrande väckarklocka och vaknade som vanligt 07.30.... Men här sitter jag nu och dricker celsius innan gymmet, har inte haft tid för träning sen jag börja nya jobbet, så nu jävlar ska det tränas igen när jag får in mer rutin på jobb och inte jobbar så mycket som innan öppning :) 

Vet inte riktigt hur dagen ser ut, vet bara att jag ska till hbg ikväll :) 

KISSES 

10 av 10

Då var jag inne på den 10 av 10 jobbdagen i rad! ni skulle sett hur jag ser ut,vad som händer i hjärnan, inte mycket faktiskt...  Den orkar inte mer.. haa! 
Hur som helst så är det kort dag, fick ändra från 11-17 till 10-16 då vi inte hade någon somöppna, inte mig emot! :) Förhoppningsvis kommer Sari in till mig när jag slutat för att agera smakråd till min kommande höstjacka...För ja, min skinnjacka funkar inte!! Men sen är jag också värdelös att hitta jacka till..Men håll tummarna :)

kisses 

9/10

Godmorgon...
Jag ville allt annatän vakna när klockan ringde 7.30.. Meeen det var bara till att pallra sig upp, jag ha öppning på jobb idag, & jag jobbar min 9onde dag av 10 på raken idag.. Då får man vara slut i hjärnan & kroppen? Jaaa detfår man !! 
Men det ska nog gå bra ändå :) 
Tänkte kanske ta nån runda ikväll efter jobb i byggnaden och kolla in dom andra butikerna :) Måste shoppa lite av lönen ju ;) Varför ska man annars jobba som ett svin om man inte kan unna sig? Nej,detta är min filosifi :)
Berätta jag föresten att det inte är många 100 lappar kvar tills jag kan köpa min Michel Kors klocka ? :D iiih! Mamma och pappa tycker det är för mycket pengar, men syrran säger som jag, har du jobbat så mycket och fått den lönen så VARFÖR INTE?? Just de :) Har ju velat ha den så länge :) Men sen att smälla ut 4000 på en klocka? ja jo, men det gör jag nog bara en gång :) 

Nej,nu måste jag kila! 
Kisses 

RSS 2.0