hosta hosta hosta

Den där förbaskade förkylningen vill inte ge sig iväg! Nu har jag mest sån där jobbig & ond hosta kvar ... aaah ! Vilket gör att jag sover jättedåligt & att jag varit en zombie på jobb idag! 
Men kom nyss hem iallafall & tillåter mig ett snabbt bad innan jag ska iväg till Sandra för taco & mellomys :) 
Sista jobbdagen på Lekia imorgon iallafall :) 

P & K 

mysdag

Dagen börja med en trött Jonna, men blev snabbt pigg efter mötet på AF & dom sista papperna är klara :D iiiiiih !!!! 
Efter mötet fixa jag visitkort & presentkort , sen körde jag direkt till Elena & träffa henne & hennes fiiiiina bebis :D himla skoj :) & samtidigt ta igen missad tid :) 
Sen blev de en eftermiddag i malmö med Sari :) bra dag ! 
Förutom att jag nu ligger i soffan med världens huvudvärk & fryser som tusan .. men imorgon ska jag minsann sova ut utan en klocka som ringer :) 

P & K 

what a night

Hello ☆
Åååh vilken bra kväll vi hade igår! Börja med middag & efterrätt hos mig med bästa vän, sen vin & mello! In till Malmö & etage där vi mötte upp Malin, Jocke & David! Askul kväll, verkligen! Längesen vi hade en sån lyckad utgång med sååå mycket skratt :D haha! 
Tog sista bussen hem & jag älskade bussresan ! Hahahaha ... & Sara ville hoppa av i Vellinge för hon inte ville va på bussen mer ? Haha ... 



Mådde inte alls bra när jag vakna imorse, men det var de värt :) det börjar ordna upp sig nu ;) 
Väntar på att bli upphämtad nu för att åka till Höllviken för middag & sen bio, 50 shades of grey :D iiih ! Längtar så galet mycket :) 

P & K 

Jonnadesign

Godmorgon ☆ 
Äntligen kan jag berätta :) det jag sysslat med den senaste tiden är att skriva affärsplan (som blev riktigt bra), ringa runt till alla möjliga, tecknat försäkringar, varit på massa möte & kämpat som tusan! Men äntligen kan jag säga att nailsbyjonna har ändrat namn till Jonnadesign & nu blivit ett företag :D så himla lycklig jag är! Igår skrevs kontraktet & jag kommer Fr.o.m Mars sitta & göra naglar på Salong Trend! Kan knappt tro att det är sant :D detta har länge varit en dröm som äntligen går i uppfyllelse! Jag är nu min egen :) iiih ! 

Jag ser det som ett tecken, blev uppsagd pga arbetsbrist i höstas, & platsen på salongen blev ledig, vad mer behövs för bevis? :D jag har kämpat otroligt mycket & Tack vare hjälp från mammi så händer det verkligen :) 
Ser verkligen fram emot nya utmaningar & en vår full med inspiration & nytt att lära :) 
I Mars ska jag också gå 2 kurser inom design , åh vad jag är glad !! :) 

P & K 

Hard work work

Godkväll ☆ 
Idag blev de jobb, himla skönt att sluta 5 idag :) har inte gjort så mycket sen dess än att legat i soffan! Dålig sömn inatt så är galet trött! Men ledig till måndag nu :) 
Ska dock på möte i malmö imorgon vid 10, sen en sväng ner till salong trend i trelleborg :) kanske blir där ett möte till bokat imorgoneftermiddag , kan alltid hoppas :) 

& just de, 50 shades of grey är bokat på söndagskväll :D iiih vad jag längtar !!!! 

Nej ett avsnitt hart of dixie nu & sen sömn :) 
P & K 

på gång

Godmorgon , eller godmiddag! 
Dagen börja förvirrat med ett samtal jag trodde var alarm! Haha ..  
Dagen idag ska spenderas med lillkillen , vi ska ta en promenad till en butik, sen leka lite på nån lekplats är det tänkt :) är fortfarande förkyld så hoppas jag orkar gå ^^ haha.. nyser & hostar som en galning så det gör ont i hela mig! Hoppas skiten snart är över :)

Nej, nu måste jag skynda mig in i duschen så jag hinner :) 

P & K 

alla hjärtans dag?

Går det att missa att det är på lördag? Aaah va jag är trött på alla miljoner mejl & nu tom sms från företag som erbjuder de & de & de!!!! & undrar "vad jag vill ha av min käraste", alla har kanske inte de!!! Jag brukar inte bry mig om dagen men detta gör mig irriterad.. ge mig mer ångest, GÖR DE...  haha alltså... 
Det var väl de jag ville säga! 

sol sol sol

Godmorgon ! 
Dagen börja bra med sol & ett bra svar! Sämre att jag inte är frisk än! Så blir en dag på soffan idag med! Ska försöka komma ut & få lite frisk luft :) måste ju njuta av solen även när man är sjuk, det hjälper kanske :) 
Hur som helst så åt jag God frukost precis, vanilj yoghurt med banan & granatäpple i! Perfekt när halsen är lite tjock & det är svårt att äta mackor eller så :) 

P & K 

man kan intala sig mycket

När man bara ligger.här hemma så spinner tankarna! Men intalar sig att det inte är något med en grej, men man kommer på sig själv att hoppet finns där, därför finns det något.. blir tokig av detta! 

Men men, hur som helst så har jag legat med feber idag! Blir så galet uttråkad bara! Jag är ingen som är bra på att vara sjuk :( 
Men har vilat väldigt mycket idag & snart kallar sängen för sömn för natten, hoppas jag sover bättre idag :)

P & K 

Blev inte bättre ..

Nej jobb gick sådär idag , massor av varor i butiken så fick upp de uppackade iallafall!  Men tillslut kunde jag knappt stå upp.. ögonen ville inte hålla sig öppna & kroppen gjorde så fruktansvärt ont! Så jag fick ringa chefen så han fick komma vid 5 så jag kunde åka hem ... la mig i ett varmt bad så kroppen gör inte lika ont längre men huvudet gör! Febern är också framme.. blä ! 
Men nu ligger jag nerbäddad i soffan med godis & väntar på mello :) 

P & K 

sjuk ? var kom det ifrån?

Mådde hur bra som helst igår, vakna upp inatt & kunde knappt andas ! Halsen värker något fruktansvärt, huvudet dunkar & är feberöm i hela kroppen! Efter en veckas ledighet så måste det komma när jag ska jobba löedag-måndag? Aaah 
Ska försöka ta mig till jobb ändå, ibland blir de bättre när man kommer dit, får hoppas på det! 

Jag va slut när du hitta mig

Godkväll !
Lillkillen blev sjuk idag så ingen passning behövdes.. :( Men det blev istället ett långt varmt bad imorse & sen upp till mamma & fixa lite! Sen iväg & köpa lite lådor till mina nagelsaker & fixa fika för att sen åka ut till mormor & morfar! Fick hjälp med lite papper, så nu är allt inne som ska va :) nu väntar jag bara svar :) 
Fixa mammas naglar, sen spenderades kvällen hos dom :) 
Är hemma nu & försöker få igång mitt supernintendo! Haha japp så är de ;p men det går sådär. . Måste snart sova dessutom!  

P & K 

happy

Idag har jag en sån glädje i kroppen, en lättnad :D 
Vakna först imorse & kände inte riktigt för att gå upp! Steg upp & satte igång tvättmaskinen & laga kaffe, sen bums tillbaka i min varma säng! 
Väl där fick jag ett mejl som gav mig så mycket energi så jag studsa upp från sängen & ringde mamma i extas :D iiih detta händer verkligen :D 
Snart ska jag berätta om det, väldigt snart :) 

Eftermiddagen går till fina Milton, lite mostermys & bus med honom :) 

P & K , hoppas ni får en fin & solig dag precis som jag :) 

Här kommer pippi långstrump

Hej fina ☆ 
Dagen börja med ett ryck imorse & jag kommer ihåg att jag sa i hjärnan "nej nu får jag gå upp" men insåg snabbt att de va mörkt ute.. kolla på klockan som visa 06.10? Haha hell no jag ska sova mer ;p haha 
20 över 8 gick jag istället upp för en god frukost med kaffe, en skön dusch & vid 10 gick jag upp till mamma för att passa finaste killen :) 
& som ni märker på rubriken har vi kollat pippi x antal gånger & även Tjorven & Mysak 2 gånger (favorit) :) 

E hade en söndrig nagel så fixa den också en snabbis :) 
Resten av kvällen blir lugn , hade dock hoppats på annat :( men så får de va :) 



möte städning bad

Hello ♡ 

Idag ringde klockan tidigt, det var dax för möte imorse, som jag tog som ett viktigt möte men när jag gick där ifrån var jag nog ett stort frågetecken ? Men iallafall är det bara till att vänta nu & sen se! 
Efter där så blev det Ica för att handla lite mat , även en vända inom rumeriet för att titta på deras Maja lyktor, totalt älskar dom! 
Blev en present till en vän iallafall :) 
Gick inom smarteyes också för att se om dom hade några billiga bågar som jag kan ha när jag bygger , så det blev ett par såna med :) & lite tulpaner handla jag med hem också :) 
För när jag va hemma stod de lunch & sen städning på schemat ! Känns så skönt efteråt, rent & fräscht här hemma igen :) & även så är jag efter ett långt & varmt bad med massa skum :)


Måndag

Godkväll ! 
Idag har det varit en bra dag! 
Börja med frukost & mina squats, sen dusch & fix för lite ärende med mammi ! Blev mobilia & fick med mig lite hem :) rea är ju de bästa som finns ;) haha lite myslampor som jag ska ha vid sängen tänkte jag, nya ljus, matta till badrummet, en ny Victoria secret bodymist & lite annat skoj :) 
Blev även en gud lunch på Subway & en liten yoghurt när vi åkte hem :)


ruta ett

Hello ☆ 
Dagen idag börja med challenge , pappa har utmanat mig i plankan & jag har utmanat honom i squats ! Var även nere i gymmet , dock inte så länge men det blev cykling & lite crosstrainer! Man måste börja nånstans.. jag ser fram emot förändringar på både kropp & själ :) 


RSS 2.0