Trevlig Valborg

Hej :)
Klockan ringde tidigt imorse & nu sitter jag & sis & väntar på mamma hos läkaren i Malmö ! Senare blir det en sväng till Mobilia, kanske hälsa på på jobb!
Sitter här & planerar lite som jag inte kan skriva ut här, men roliga grejer är det :D

Sen är det ju Valborg idag, hur ska det firas? :)
Jo, det var längesen jag fira utan flickorna, men så blir det iår, dom ska på annat håll & jag ska till en annan & grilla, spela kubb, dricka lite & bara ha massa kul :)

Kisses


true story


survive

G o d m o r g o n .

Har hunnit med en hel del nu på morgonen, frukost framför serie, städning av rum och byte av lakan, känns bra :) Snart blir det dusch för att sen åka med mamma till läkaren i malmö, sen ett besök hos sis på jobb :)
Sedan är resten av dagen oplanerad, känns skönt :) är fortfarande lite seg efter helgen! Men det är väl bara till att försöka ladda upp inför valborg imorgon? :)
 
kisses.

Fiskbensfläta & färgat hår

När jag gick på lågstadiet så gjort vi mycket fiskbenaflätor på varandra! Men jag har heller inte gjort det sen dess! & när jag stod & färga syrrans hår idag så blev jag sugen på att testa :) (efteråt såklart)
Resultatet blev ojämnt & kanske lite för stora tussar hår! Men jag tycker ändå att det blev hyffsat :) jag kan än iallafall ;) tycker det är superfint om man har långt hår :)


Daddy

Ibland är min kära Pappi för gullig! Han ringde innan idag när vi var iväg, vi snackade på osv sen helt plötsligt säger han - "Jonna, din syster & dina kompisar ska vara glada att dom har dig, för du är bra! Du ställer upp när det är något & hjälper till." Nått i den stilen.. Jag blev gladis när han sa det :) inte ofta såna saker kommer, men när dom väl gör det så vet jag att han menar det.
Om man egentligen tänker efter, så genom åren har det hänt många gånger att folk sagt att jag inte fått berätta saker för någon, & trots hur dåligt jag än har mått över det så har jag ändå hyfs & hjärta till att hålla det för mig själv! Att en person säger det till mig är ju bara ett bevis på tillit, & det är viktigt :)

Nej med detta sagt så ska jag nanna!
Godnatt finisar :)
Kisses .


Vilken kväll

Underbara kväll igår :) övernice inflyttningsfest :) tummen upp för det :)
Så fina vänner jag har :) <3

Idag har jag verkligen mått som jag förtjäna, fy tusan att man aldrig lär sig att man inte ska blanda en massa ... Haha!
Men, tog oss ner till Jysk innan, så jag har fått köpt ny säng, wiiiie :D hihi! Den är betald & klar, men den kommer inte förens nästa vecka!
Sååååå jag ska sälja min gamla! Det är två 80 sängar, alltså en 160 säng! Men det är utan sänggavel & allt! Så alltså endast sängar! Tänkte 1500:- om någon är intresserad, eller känner någon som är så slå en pling eller något ;)

Resten av dagen har spenderats i solen på balkongen, överskönt :) & nu blir det mästarnas mästare på tv, sen film & mys :)

Kisses

Sista timmen igår fick jag en ny, söt, fluffig & väldigt mysig kompis :) hihi!


Alla ska med

Tjosan!
Idag har det mest stått soffan & serie på schemat! Galet trött då jag vakna för tidigt imorse ...
Meeen, nu ligger jag iallafall i ett bad, sen blir det dusch (såklart)! Måste ju va ren & fin tills ikväll ;) haha ...
Det står inflyttningsfest på schemat ikväll, vilket ska bli skoj som tusan :) har blivit en hel del födelsedagsfester & inflyttningsfester på sista tiden, men jag klagar inte! Tycker det är superkul :) speciellt också eftersom vi får till presenterna så jäkla bra (tycker jag & T) :)!

Hoppas alla får en bra/trevlig/mysigt (ja vad ni nu ska göra) lördag :)

Kisses


Newspapernails

Fixa nya naglar imorse! Kände för något nytt & ja för att vara första gången jag gör denna design så är jag nöjd :)
 

New shoes - summerfeeling


Mysig dag

Godkväll!
Dagen börja med lite fix & så med sis, sen blev det stan för lunch med E, mycket trevligt :) efter vi käkat på systrar & bönors uteservering, så tog vi oss upp till vatten tornets uteservering för ett glas vin :) haha ja ni läste rätt! Klockan 1 i eftermiddags när alla drack kaffe, drack vi vin! Vardagslyx till tusen! Svinmysigt var det :) som min syster sa, hade det varit Malmö så hade ingen brytt sig, men nu var det Trelleborg & alla glodde! Men det strunta vi i :))) så har haft en härlig dag med henne som avslutades i affärer :) blev några nagellack rikare som vanligt ;)

Sen blev det hem för käk, & sen en snabbis ner till stan för ett par nya skor :) kan visa dom imorgon :) nu är jag galet trött, så sängen kallar :))

Kisses


Gårdagen

Kvällen igår blev väldigt trevlig! Åkte in till Malmö för att möta upp några kollegor :) jag, Pernilla & vivvan drog oss mot lilla torg & fridays! Börja med snack & ett glas vin :) senare kom Cissi & Linda, då blev det lite mer god dricka & asgod mat :) & ännu lite senare kom Sebastian! Kvällen blev kanon, bra sällskap, god mat, god dricka & massa skratt :) sånt här görs helt för sällan tycker jag, tycker det är kul att vi kan umgås utanför jobbet också :)

Idag blir det lite fix på eftermiddagen! Sen ska vi på kosläpp, ja ni läste rätt, jag ska på kosläpp... Hahaha ! Kan bli kul :p


Vilken dag :)

Dagen igår blev riktigt rolig :) haha mycket skratt & galenskap! Haha ... & speciellt mycket mat :) haha ... 
 
idag blir det en lugn dag, med grillning ikväll :)
 
 

Tidig lördag ...

Godmorgon, uppe innan tuppen själv, phu! Klockan ringde 05.30, upp & ta en kopp kaffe, sen in i duschen för att vakna till liv! & ja här sitter jag nu, tidigt på det & därför tid med att blogga! :)
Det är nämligen så att vi ska hälsa på landet nedanför, Tyskland idag ... Ser inte fram emot det så jättemycket iförsig! Resan är så dryg... Men vi är ett litet kul gång som åker, så det ska nog gå bra :)

Ni får njuta lite av min man som även pryder min mobil! Avvis eller? ;) mums!

Kisses


Träningsvärk till tusen!!

Gudars alltså! Börja med squat challenge igår, dvs att man håller på i en månad, går efter ett schema där man börjar på 50 & går uppåt!
Dvs att jag gjorde 50 igår & 55 idag! & ja, effektivt är det, kan knappt sitta eller gå sån träningsvärk jag har! Haha ...
Låren, både baksida, framsida och innerlår + rumpan gör så galet ont! Haha ...
Men man ska inte klaga, träningsvärk är en "skön" smärta! Man vet att det tar iallafall :)

Hur som helst, väntar på att S ska höra av sig, sen ska jag spendera kvällen där, ska laga mat, kanske se film & bara mysa :) älskar fredagsmys :)

Kisses


Garderob

Bli inte chockade nu för hur min garderob såg ut innan!! Haha ...
jag vet, den var katastrof... därför den gjordes om ;)
för mycket kläder/gammal inredning gjorde att allt braka..
jag tror ni förstår vilka som är före/efterbilder :) 
 

Sephora

Häromdagen var jag på Sephora & var då tvungen till att fylla på mitt lager av dom underbara lotions :) köpte en större burk av blueberry, sedan testa jag en ny med doft av vanilj, HELT UNDERBAR är den!!! :) lite dyrare är dom väl, men så värt det :)

Sedan innan har jag Green Tea (som är riktigt fräsch) & blueberry :)

 


You were born to be real, not to be perfect!

Dagen har bestått av god frukost, vakna hyffsat tidigt imorse, skönt :) , träning, fixa naglar & en liten visit av grannen! Alltid trevligt :)

Jag har börjat med squat idag, & shit vad bra det kändes! Tar verkligen på musklerna :) hoppas det ger resultat nu också bara :)

Blir hemmamys idag bara, foten värker som bara den, så måste vilas!

& förresten, headern fixas förhoppningsvis väldigt snart! :)

Kisses


Learn to love again

Hej :)
 Klockan ringde förtidigt imorse om ni frågar mig, 06.45... Men det var bara för att sis kom & hämta mig 8, för att åka till Malmö där jag äntligen skulle ta mina stygn :) under denna period har deT gått mycket bättre än sist, trots att jag haft 10 gånger mer ont... Likaså när jag tog stygnen idag, aj vad ont jag hade efteråt :( men sånt man får ta, right? 
sen  körde vi till pappis jobb efteråt & snacka lite med honom innan gågatan öppnade. Så väl där blev det en god sallad på graffiti, yuuuuummie :) älskar maten där!!!!
 
väl hemma så la vi oss på balkongen i solen, skönt som tusan :) 
sedan laga jag mat, italienska köttbullar ala Jonna ;) & senare ikväll blir det fruktsallad (glömde det igår) 
 
det var väl de!
kisses 

Cykla

Jobbiga drömmar inatt, vilket resultera till en trött Jonna som vakna imorse ... Så det blev en lugn morgon med frukost framför serie!
Sen ombyte för att CYKLA & handla något som jag kan äta till lunch, och grejer till soppan jag ska göra ikväll & tillsist till fruktsalladen ikväll :) kändes skönt att foten klarar av att cykla! Synd bara att det är så förbaskat tråkigt att göra ... Plus att jag knappt har luft i däcken, perfekt! Haha ...
Men ska faktiskt börja göra squat challenge nu :) dvs att man kör olika många varje dag i en månad tror jag det är :) får se hur det går med de :)

Ooooch idag fyller min fina vän C år, massa grattis till dig :) <3

Kisses


You're the one that I want!

Har sett Grease ikväll, bra film ! :) man ser den på ett annat sätt nu än när man var liten :) haha... 
 
Hur som helst, design på bloggen håller på att göras om, så morgon blir det fint igen :) Min fina vän C som gör det, så duktig :))) 
 
 
 
 har spenderat dagen med Mammi & sis! Sen nu på kvällen blev det en sväng in till grannen som var med i en bilolycka igår... Sjukt hemskt... det var inte mycket kvar av bilen efteråt, hon hade verkligen änglavakt med sig, vilket var en himla tur! Man vill ju inte ens tänka vad som kunnat hända annars!! Usch ... 
 
Nej, ha en bra kväll !
kisses 

Some days I can't stop thinking about you, and other days I wonder why I'm wasting my time.

Hej på er!
Jag har varit lat & inte orkat fixa med bilderna på garderoben än, sorry dudes!
 
idag har det varit en härlig dag! Men först, drömde att jag vann ett bloggpris över egoina & hon blev en riktig bitch mot mig & allmänt otrevlig! Haha.... Inte för att denna bloggen långt ifrån skulle vinna ett pris, om ens vinna ett pris över henne! Haha... Men ibland får man till de :) 
 
Dagen har spenderats med gofrukost i form av bananpannkakor & serie :) sedan har jag hunnit med lite av Mr. Grey också, yummie :))) 
 
ska väl inte göra allt för mycket nu på dagen innan jag ska göra mig ordning för kvällen, då 3 fina vänner ska firas :) 69 årsfest blir de ;) hehe! Ska bli skoj :) 
har ju köpt en superfin klänning speciellt till idag, en långklänning för att då kunna dölja min otroligt fula sko på min opererade fot! Men jag börjar bli osäker på om långklänning kanske är "för mycket" ... jag helt enkelt se ikväll hur jag känner innan jag åker dit :) 
 
hoppas ni får en fin lördag, för det kommer jag ha! Är gaaaaaalet pepp på att träffa fina vänner & nytt folk :) 
 
kisses 

Trött tjej

Det är en väldigt trött tjej som skriver efter en effektiv eftermiddag :)
Jag kunde inte förmå mig att vila tydligen! Satte igång lite på rummet igen & la in lite nya grejer osv :) sen laga jag mat & efter det så satte Pappi upp hyllor till mig (som dock var träfärgade & dom jag har i garderoben är vita, men det kvittar:) ! Sen börja jag sätta upp skor efter skor efter skor :) det blev kanonbra :) förutom att jag inte fick plats med alla! Haha :) räkna efter & ja jag har ca. 55 par skor... :) & igår kastades väl 15-20, så.. :) haha !
Men jag löste det med att ha några i hallen, några kvar i sko"byrån" & några i nyinköpta lådor längst ner :) jag är jätte nöjd med hur det blivit :) bäst & skönast av allt är att jag gjort mig av med så mycket :)

Det hade ju blivit kaos på rummet efter detta, så fick städa där också :) flytta ut sängen ordentligt (vilket jag inte gjort på ja ... Aldrig skulle jag vilja påstå! Äckligt, jag vet :p men nu är där fint & fräscht på hela rummet :)
Har lite småfix kvar, men det får bannemaj vänta!

Tyckte jag förtjäna ett varmt & skönt ojlebad efter allt slit, så här är jag nu :) skönt som attans!

Tur att jag haft mammas & pappas hjälp, annars hade det inte funkat! :) vi har varit duktiga :)

För & efterbilder orkar jag inte klydda med nu, så det får ni vänta med :)

Kisses


Lägenhet

Hej på er :) 
 
vet ni hur trött jag är på att få nej på lägenheter nu? Så jag har börjat kolla hemnet nu! Vilket var positivt! Lägenheter är inte så dyra nu! Så detta ska diskuteras och kollas runt på :) det finns ju såklart både för- och nackdelar med köpeslägenhet, men det gör det med hyres också! 
 
I min garderobvärld så går det bra! Hyllor & kläder är på plats igen! Det gick undan igår! Tömde, städa, var på tippen med allt, in med hyllor & in med kläder, kändes riktigt bra :) dock är det bara skorna kvar, men det gör jag ikväll, eller ja dvs om pappa kommer hem med hyllorna till de :) hoppashoppas! :) 
 
under dagen idag ska jag ta det väldigt lugnt! Det blev lite för mycket för foten igår kände jag på kvällen! jag var så pepp på det så jag nästan glömde att jag hade en opererad fot! Så för första gången på ett tag så fick jag ta smärtstillande för den! 
 
Nej, nu ska jag börja läsa femtio nyanser av mörker , jag läste ju ut den första boken på 550 sidor på en vecka!!! det är sjukt bra för att vara mig! :) 
 

Garderoben tom!

Hej på er :) 
det blev en snabb frukost imorse, sen börja jag tömma! I klädväg hade jag kvar det som hängde, dvs ganska mycket! Mycket kastades, mycket skänktes & ja mycket sparades också :) men det känns riktigt skönt att ha blivit av med så mycket :) hela köket är fullt med påsar & sånt med saker som ska slängas :) där var ju en hel del gamla grejer (inte kläder) som också försvunnit! Gamla skolgrejer & sånt :) har dock några lådor som jag måste gå igenom, men var tvungen till att vila foten emellan! Så det får bli sen :) nu ska jag bara planera lite hur det ska se ut :) även fast det nästan redan är gjort! Längtar tills jag får upp mina skor, ska ju ha en hel vägg där inne med de :) happy girl! & ja såhär mycket skor som jag kastat idag har jag ALDRIG kastat! Mina första Converse åkte idag, så många år mamma har velat kasta dom, men nej :) tror jag hade dom när jag gick I 6 an, men dom var ju så fina då :D perfekt slitna dock var där stora hål i dom vilket var skitfult, & folk som skrivit på dom :p men nu är dom väck!
 
blir lite serie för mig nu för att vila fossilen 

På g

Hej på er :)
IKEA blev kanon! Åkte inom bauhaus också för att köpa konsoler & så :) kommer nog bli kanon :) väl hemma så ville jag bara ta tag i garderoben! Så drog ut alla lådorna! & vet ni? Jag tror jag slängde/ska skänkas mer än vad jag behöll! Det är bra för att vara mig :) en hel sop-påse är redan full, & då har jag inte ens gått igenom hälften... ja tydligen har jag mycket mycket mycket mer kläder än vad jag trodde... :) haha & mycket kul, hahha vi fick oss många skratt!

Fick ju med mig massa lådor & förvaring från IKEA som ska in sen! & kan ni tänka er, på en hel vägg ska jag bara ha massa hyllor med skor!!!! Mm :)) hihi! Äntligen ska dom få stå ordentligt & inte ligga i massa lådor ... Haha

Nej, jag har tänkt på det nu när jag rensat & haft mig! För mycket av det är inte ens använt! Så nästa gång jag köper något ska jag verkligen tänka om jag verkligen kommer använda det osv!!
Ni ska få före/efter bilder sen! Men bli inte chockade över förebilderna!! Väldigt stökigt & oordning har det varit! Ni kan nog inte ens tänka er så stökigt det varit!!

Nu kallar sängen! Ciaaao :)
Godnatt!


Isadora

Hej på er :) 
tänkte visa mina favoritögonskuggor just nu! Dom sitter superbra hela dagen & skimrar superfint :) 
 
 
Annars idag så jag inte gjort så mycket, fixat med ett telefonsamtal som jag försökt göra sen förra veckan men inte kommit fram :) men nu är jag iallafall ett steg närmare :) 
 
vid 15 tiden hämtar Mammi & Pappi upp mig & sis för en tur till Ikea där det ska köpas lådor & sånt till garderoben (väldigt mycket snack om den nu... Haha) 

Skön dag

E hämta mig, vi hämta därefter T & hitta presenter så fort !! Haha tog ingen tid alls & vi var riktigt nöjda med valet av presenter :) nu hoppas vi bara det uppskattas av födelsedagsgrisarna ;) men jag är ganska säker på att det gör de :)

Kvällen har innehållit ganska mycket diskussioner om min garderob med mamma & pappa :) tror jag börjar redan imorgon & jag hoppas pappa kan få hem grejer :) skitbra!

& här ligger jag nu & kan inte sova, därav detta inlägg ! Hehe :)

Kisses


Rensa rensa rensa

Hej på er :) 
jag har verkligen kommit in ett rensningsflow!! Vill bara slita ut hela min garderob & rensa ut all skit som jag inte använder! Plus massa grejer som jag har där inne som inte ens är mina & från skolan osv! har samlat på mig så mycket under åren & när jag har "städat & fixat" där innan så har jag aldrig velat slänga något då man tänker "nej men jag kommer använda det någongång" men någongång har inte kommit än, inte ens efter många år så! & nu eftersom jag letar lägenhet & så så vill jag ha där färdigrensat :) 
Men kan inte bara göra det då vi ska ha in lite nya hyllor & så där! Eftersom trådlådorna som är där nu är så gamla så dom tar sönder mina kläder :( haha ... Men förhoppningsvis till helgen :D 
jag börja så smått hade andra halvan av mina underkläder & strumpor idag! Kasta en hel del :) 
 
nej, nu ska jag & Mammi mäta & ha oss :) 
sen blir det dusch!
 
ladda upp med kaffe & bra musik innan ;) 
 
Kisses. 

Snö - soooool

Godmorgon :)
Vaknar upp till dunkadunka musik av grannen! Idag är det inte okej! Hade varit okej om det var bra musik!!
Men det är sol! Jag är glad :)
Ska upp & träna nu tänkte jag, sen käka frukost & fixa mig & så! För att sen dra iväg för att hitta födelsedagspresenter :))) 3 vänner som fyller/fyllt år ska firas :)

Kisses


Rensa rensa

I min byrå på rummet har jag leggings, linne, underkläder, strumpbyxor & badkläder! Den var kaos & jag hitta ingenting så tog tag i den också & rensa & la i ordning! Det resulterade nu en byrå men bra plats & organiserat OCH en STOR Elgigantenpåse med grejer som ska slängas! Kändes bra :) tänk då hur mycket där är i min garderob ...


Skön lördag

Hej på er :) 
vilken skön lördag jag hade efter en otroligt bra fredag :) jag gjorde inte allt för mycket igår! Käka sushi, gjorde vit kladdkaka till efterrätt & umgicks med familjen :) kolla fångarna på fortet & sedan avsluta jag kvällen med serie :) 
 
idag var jag trött när jag vakna! Så det blev frukost & serie :) sedan tog jag tag i rummet, städa & byta lakan i sedan mån jag kunde :) 
 
nu blir det lördagens avsnitt av Robins & sen får jag se :) 
 
kisses 

Bästa vän

<3


Gone and away

Gud så kul kväll igår :D hahaha Robins var riktigt bra igår med Agneta Sjödin & Kodjo Akoler! Haha :) & ser man ut som Agneta när man är 46 så kan man bannemaj dö lycklig!!
Efteråt skulle vi catcha up lite, så drog till Max för en milkshake & snack :)

Idag .. Ja jag har precis vaknat typ, ska fixa mig lite för att sen fika lite med mina saknade töser, Hille & Emma :)

Kisses


Mår illa av bara tanken

Godmorgon på er!

Börjar dagen på ett bra sätt med en god frukost :) sedan förstörs det ... Varför ska allt misstolkas...? Knäppa människor :/ aja, har väl inte i mitt liv att göra när man beter sig som 12 år!! Struntar i det bara!

Jag ska vila som tusan idag iallafall, foten fick ta en hel del igår, men det var så värt de :)
Sen ikväll blir det Robins med J & L :)

Kisses


Bra dag!!!!

Gud så glad jag blev när posten kom! Eller väldigt nervös också när jag fick blev från Skatteverket! Eftersom jag var såååå säker på att jag skulle få betala! Men icke :D hihihi! Så bra!!!!!
Fick även ett paket med ett av mina 3D skal som jag beställt :D hihi så sött det var :D

Dessutom har jag tränat idag, kändes så skönt :)

Bra dag bra dag bra dag!!!


Frukt & bär

Hej på er :)
Åh så bra jag har sovit inatt, äntligen! :)
Börja dagen på ett bra sätt, dvs god frukost :) yoghurt med färska jordgubbar i! Så himla gott :)
Träningsvärk har jag också sen igår, i magen :) så övningarna funkar utmärkt :D när frukosten lagt sig ska jag köra lite idag också :) pappa hade ett sånt band till som jag råka smälla igår, så får hoppas detta håller bättre :)

Fint väder är det också, :)))

Kisses


Träning

Hej på er :)
Dagen börja tidigt, då blev det lite serie till frukost :) gjorde gröt, men när den var klar så insåg jag att den var för salt (råka kanske öppna fel sida på saltburken;) haha, så ut med det & fixa två knäckebröd & lite yoghurt med färsk ananas i, mycket godare :) magen fick vila en stund, sen börja träningen :) första dagen sen op & jag tog isönder snöret jag ska träna armarna med ... Haha bra jobbat! Men har kört lite sit-ups, plankan & sånt annat som jag inte kan namn på ! Man får ju göra det bästa av situationen nu när jag inte kan träna ordentligt! Men lite sånt här varje dag så ska det nog kännas bättre :) + inte äta massa onyttigt!

Resten av dagen... Ja den spenderar jag med nagelfix, serie & Mr. Grey tror jag :)

Kisses


Svart som natten

Har legat & försökt sova i ungefär 2 timmar! Är rädd att det är såhär mina kvällar dom här 6 veckorna av sjukskrivning kommer se ut... För så gjorde det sist :/ fast... Eftersom inget annat med foten eller symtom på piller har varit som sist så hoppas jag inte det blir såhär sen med:(
Jag ligger ju & gäspar som bara den & är trött, men somna går helt enkelt inte ... Några tips någon?

Sen hjälper det ju inte att jag har en melodi & "låt" i huvudet från filmen kvarteret skatan, & bara skrattar varje gång jag tänker på de! Haha! Verkligen se filmen om ni inte sett den & om ni gillar David Batra & Johan Glans! Hahah själv älskar jag dom :) haha


Fina dag

Solen skiner, jag känner för att komma ut & göra något !
Vad händer? :)


RSS 2.0