Taggad till tusen

Ååååh vad jag är taggad på livet igen :D
Helgen blir arbetslös för min del, men vad gör det när jag ska ha världens bästa palmfestivalshelg & sen börjar nytt jobb på måndag :D sjukligt taggad, iiiiih :)

Ha en fin helg mina vänner :)
Kisses

Ikväll kör jag vita fräscha naglar med lite piff ;)


Skenet bedrar

"Nej nej nej det är inte sant, vad händer? Du har ju alltid leendet på läpparna & är alltid trevlig"
-"ja för att jag måste"

Läkarens första reaktion när jag kom dit idag! Men ibland kan skenet bedra, vilket det nu gjort! Men jag är glad att det inte synts utåt :)


Eviga lycka - Håkan Hellström

Äntligen ses vi igen, :D
Lyckan är TOTAL!


Födelsedag

Min födelsedag igår var inte alls som den brukar! Kändes inte alls kul & jag var inte alls pepp på att fylla år! Men det blev en bra hemmadag som avslutades med kalas på kvällen! Tackar alla fina för grattishälsningar! & ska jag vara ärligt så är det många jag är besviken på... Men strunt i det :) jag vet vilka som är vad till mig :)

Jag måste ju berätta, fick "sång" & paket på sängen, sen gjorde sis pannkaksfrukost (efter lite tjat;) haha

Kisses


Ingen känsla

För första gången känner jag ingen känsla dagen innan min födelsedag! Iår vet jag nog vad det beror på & jag hatar de!
Menmen, det blir snart sängen för huvudet spränger ihjäl snart ... Känns som ögonen ska ploppa ut så ont jag har just nu :(

Kisses


11

Beställde för någon dag sen grejer från eleven.se & dom kom perfekt idag! En för tidigt födelsedagspresent till mig själv, japp japp :) happy! Paketet innehöll pennor till naglarna, ett wet n' wild lypsyl med spf 15, snabbtorkande till naglarna & en nagelbandsgrej :) + lite prover på andra produkter :)


Dom andra

Vilken bra start på dagen :)
Ensam hemma, dvs hög musik & peppmusik! Haha så galet taggad på det mesta nu :) ska snart bege mig till jobb .. Men inget får förstöra mitt glada humör nu!!!!!

Kisses


Burn baby burn

Heeeello!
Har sovit dåligt inatt pga av panikattacker (?) & jobbiga drömmar! Är trött på att ha konstant oro i kroppen... Någon som vet vad det kan bero på? Igårkväll var jag sååå nära på att somna, helt plötsligt fylls kroppen av panik & jag studsar upp ifrån sängen & tänker att där kan jag inte ligga! Så får jag gå ett varv i lägenheten, eller sätta mig i soffan en stund... Igår hände det 3 gånger ...

Menmen, hur som helst så tänkte jag vila från gymmet idag, men sen tänkte jag efter att jag ska jobba 4 dagar nu, plus att jag fyller år till helgen & måste förbereda det efter jobb... Så jag hoppa i träningskläderna, drack en celsius sen begav jag mig till gymmet! Körde inte så mycket kondition, bara 15 min, sen körde jag ben/rumpträning! & känslan där av att knappt kunna gå är underbar :)

Jag har förberett maten till ikväll, det blir taaaaco, på en onsdag, happy :D haha!
Sen ska jag förhoppningsvis träffa min saknade A ikväll :))) wiiie!

(Pssst, jag har namnsdag idag;)

Kisses


Inte min dag

Träningen gick bra förutom benhinnorna .. Blev ett mördar arm/ryggpass efter konditionen :)
& sedan blev det en gilli-sallad framför PLL :) sedan fick jag ett sånt städryck! Tog tag i rummet & städa där! Dock trilla min systemkamera i golvet & självklart gick den sönder :((( jag hoppas verkligen det går på försäkringen, om inget annat kanske jag kan köpa ut en ny på hemförsäkringen, annars gråter jag floder !!! :( men det var inte det enda som trilla i golvet, en blomma så både den & krukan gick åt helvete, sen massa nagellack osv osv! Bläääh! Det var kanske inte meningen jag skulle städat idag ... Men nu är det gjort iallafall & det känns bra :) men ångest för kameran!
Tog en tur med dammsugaren i hela lägenheten & undanplockat överallt också! Känns bra :)

Ska snart hoppa in i en dusch , sen blir det nog mer PLL eftersom jag tänkte hjälpa Mammi med tvätten lite :)

Kisses


Ledig dag

Haha ja men jag passar på att vila upp mig efter semestern ;) haha! Två lediga dagar framför mig som är helt oplanerade :) eller ja, jag ska till gymmet snart, har precis hällt i mig lite ... Ja vad det nu är för att piggna till & tagga :) sen får jag se hur resten av dagen ser ut! Vill in till mf & äta älgkebab!!!! :p haha

Kisses


Crime

Heeeello!
Sitter just nu & är hyper efter att druckit en celsius! Var så fruktansvärt trött när jag vakna imorse! Förstår inte varför man ska va så trött bara för man ska jobba? Har gått upp samma tid under typ hela semestern & varit utvilad .
Menmen, med en celsius till frukosten blev det bättre & jag är taggad till första jobbdagen! & det ska faktiskt bli skönt att komma in i rutin igen :)

Ha en bra dag!
Kisses


Riktig söndagsmys

Hello!
Har spenderat största delen av dagen i soffan framför PLL :) var även en sväng i stan med M innan :)
Kvällen blev annat än planerat men blev ändå bra! Hämta E på jobb sen mös vi hos henne :)

Nu kallar sängen för imorgon börjar verkligheten!!! ... Börjar bra iallafall, 12-18 imorgon sen två dagars ledighet, tummen upp :) 9 dagar kvar på jobb, sen är det byte, så himla spännande :)

Kisses


Home

Har haft en mega mysig & trevlig kväll med tjejerna :) & mina två glas vin blev lätt 2 flaskor .. Haha men kul har vi haft :) tack för det! :)


Är sååååå trött på folk som ljuger & pratar för mycket utan att något händer! Stopp med det nu!!! Alltså...

Puss & godnatt!


Vinkväll

Heeeello!
Det där med att må dåligt blev mycket bättre på kvällen igår, när jag kom in till Malmö med finaste E! Då blev det mf för att kolla Alley Girl, sen käk & några rundor på den extremt lilla festivalen! Mf har blivit mycket mindre med åren :/

Idag börja jag dagen med att göra frukost, sen välte jag ner massa glasskålar från skåpet vilket resultera glas ÖVERALLT!! En glasskiva på magen så det rann lite blod :( haha! Fick kasta min frukost & sedan göra ny! Hade gjort en bulle med rostbiff & den SISTA remoladen såklart .... Var så sugen på det, så gjorde nya fast utan remolade, då jag tänkte "men äh gurkmajonäs har samma konsistens" men nej, prova aldrig de!!! Örk! Haha!
Sedan körde jag ner med lunch till E som jobba, & höll henne sällskap i TVÅ TIMMAR? Haha :p

Nu ligger jag i ett bad & har precis rakat benen, ska duscha nu sen göra mig ordning för vinkväll hos Min saknade vän L med en annan vän :) haha

Kisses


Gäsp

Kvällen igår spenderades med E för kvällsfika i Malmö! Mysigt :)

Men väl hemma hade jag en konstigt känsla i kroppen, skaka i hela kroppen & frös, men efter ett avsnitt PLL så somna jag i ungefär 1,5 timme, sen vakna jag upp i panik & har ingen aning om vad jag drömt! Jag vet att varje gång jag blunda sen drömde jag om konstiga människor som misshandla! Det var verkligen en obehaglig känsla, var vaken i ca. 2 timmar, kände hur trött jag var & skaka i kroppen! Till slut kom jag på varför jag skaka, det måste ha varit latten & sen redbullen innan vi lämna Malmö! Ska aldrig igen dricka det så sent ... Blöh! Det har minst sagt varit en jobbig natt & det var med mörka ringar under ögonen jag vakna för en halvtimme sen ...
Men måste tagga till lite, sitter här med frukost & celsius & taggar gym! Är fortfarande slut i kroppen, men det måste gå!

Kisses


...

Jag är så jävla trött på att bara va hemma nu! Sjukt uttråkad & sen blir det till irritation! Aaaarh!


Alone-time

Heeeello!
Dagen börja som vanligt med celsius & vatten, sen ett gympass. Men jag fick sota för den inte så ordentliga stretchingen igår ... Mina ljumskar & mitt högerben ... AJ! Skulle kört ett mördarbenpass idag, men det fick räcka med 35 min på bandet & sedan fick jag döda magen & ryggen istället :) kändes ändå bra trots att det inte blev så mycket kondition! Men mina 1,2 mil igår får väl vara för idag med :) haha!

Ligger just nu i ett bad, såååå skönt för musklerna! Blir sen upphämtad av L för lite ärende & så :)

Kisses


Lite promenad på de

Det hände allt för lite innan & jag fick ett samtal där jag blev förbannad! Så drog på mig träningsbyxorna, fuck cancer tröjan & i med hörlurarna & gick en timme! Sjukt skönt även om det inte blev träningsfort, men det blev ändå lite mer än 5 km, så allt som allt idag har jag gått 1,2 mil, känns bra som tusan :)

Har börjat träna med metalmusik & så, riktigt bra musik att träna till!! :) så det fick bli lite Imminence i öronen, bra musik av gamla vänner :)

Kisses


Nagellack

Jag har varit ganska slarvig när det gäller nagellacken, man ska ju rengöra lite då & då, så efter gymmet var jag så uttråkad så jag tog alla mina lack & börja! Det behövdes kan jag säga! Kastade även 9 st som blivit dåliga pga av de antagligen... Fick för mig & räkna dom också & kom upp i 121 st! Haha det är ju galet?


Kickass

Börja dagen med en celsius innan gymmet & ja jävlar vad den gav energi idag! Det blev en bra runda på 6 km (50 min) så mycket som jag sprang idag har jag aldrig sprungit! & hade det inte varit för en sak så hade det blivit milen idag!! Men kroppen är lite dum! Så det blev lite armar efteråt & nu är jag precis hemkommen & eftersvettas som en gris, very fresh men såååå skönt :) jag har gjort mitt idag. Har trots allt gått upp 2 kg på semestern :( haha! Dock inte så mycket med tanke på vad man ätit & druckit .. Men på måndag börjar allvaret med jobb & även så träning & kost :) taggad till 1000!

Kan ju då passa på att berätta det där jag snacka om i tidigare inlägg som aldrig kom fram! När jag börjar på måndag har jag 2 veckor (9arbetsdagar) kvar i den butiken innan jag bytar jobb :D :D skrev (för ungefär 2,5 vecka sen) på papper på det nya jobbet samtidigt som jag sa upp mig från mitt nuvarande! Det känns så galet bra & har gjort hela tiden! :) & dessutom att jag fortfarande ska jobba med två av mina nuvarande kollegor! Känns riktigt bra :) så nu vet ni det!

Ska snart hoppa in i duschen för att sen se vad dagen har att bjuda på :)

Kisses


~


Parkhäng & bebismys!

Fick ett sms av E imorse som fråga om jag ville träffa henne & L , vilket jag såklart ville :) så det blev kaffe i parken, övermysigt :) men sen kom åskan & vi bestämde oss för att bege oss på vars ett håll! Jag gick upp till bilen på valentaket & väl där uppe så vräkte det ner! Jävla regn :(

Är iallafall nyss hemkommen & ligger i ett skönt bad :) sen blir det film, bara för att det är mysväder! Nu saknas bara någon att kramas med :)

Kisses


Nya skor

Japp, jag har köpt nya skor till sen när det börjar bli lite svalare :) gympaskor med kilklack! Måste erkänna att innan sommaren tyckte jag det var så fruktansvärt fult! Men jag har på något vis vänt & tycker nu att det är skitsnyggt :) kan inte påstå att bilden visar sitt rätta jag, det är mycket snyggare med en hel outfit :)


Ingen sömn

Har knappt sovit inatt för jag har legat & varit orolig... :(
Men nu ligger jag här i soffan & har precis fönat håret! Nyser som bara den, 13 gånger efter varann är jobbigt ... Så jag hoppas den här oron & känslan i kroppen bara är en stor förkylning! :) jag hade kunnat bli sjuk på nästan vad som helst, bara för att jag inte vill att det ska va det jag tror! Hoppas hoppas!

Nej, ska göra mig ordning & sen möta upp Mammi & Bigsis i stan :)

Kisses


Finaste bebisen i världen <3


:)

Det känns lite bättre i kroppen , men är nu mest matt & trött ... Bläää! Hoppas inte det är det jag tror bra! Eller tror & tror, men ... Äh!

Går iallafall & lägger mig med ett sånt där fånigt leende på läpparna, det är tillbaka ;) hihi

Puss & godnatt


Jeans

Har velat ha jeans på mig hela sommaren, men det går fan inte i den värmen :) haha! Men idag kunde jag äntligen ha mina nya jeans på mig :) kände mig lite höstig, men det är mysigt :) hihi !


Orolig

Vad händer ? Har mått dåligt från & till hela veckan, igår hade jag kanske mina anledningar, men inte idag! Höll på att svimma när jag stod i duschen... Kallavettas, har ont, gråter, får panik osv osv osv!


Helg

Vilken kväll det blev i fredags! På tok för mycket mat & på tok för mycket dricka men kul hade vi :D haha! Tack mina fina vänner för det :)

Mådde inte allt för bra igår, men efter lite sömn & så så blev det hem till grannen för vin & ostbricka på kvällen, mysigt :) var hemma vid halv 1 & då blev det sömn meddetsamma :)

Dagen idag börja jag med en pw på 7 km, så skönt :) nu har jag precis käkat & ska snart hoppa in i duschen sen får jag se :)

Kisses


We got the power

Kvällen igår blev hur trevlig som helst :) blev en restaurang på möllan! God mat, god dricka & fantastisk sällskap :) puss på er!

Imorse vakna jag innan 8!?!?!? Vilket resultera att jag var på maxi innan 9!?!?! Haha med alla gamlingarna ;) men då blev det gjort iallafall! Skulle handla inför kvällen då det står "kräftskiva" på schemat hos bästa vän :))) sen utgång på de, underbart :)
Just nu sitter jag & taggar i soffan med en red bull :)

Kisses


bra träning

Skulle testa energi grejen imorse innan gymmet, vilket blev min frukost och ja jävlar vad jag orka med på gymmet :) 8 km på 72 min :) kändes riktigt skönt! & sen körde jag styrka på armarna idag :) känns skönt att va igång med styrkan ordentligt också :)
 
Huuuur som helst, är hemma nu & har precis fixat med bröllopsbilderna till S&J :) & snart blir det dusch & ikväll blir det malmö för att ut & käka & ha trevligt med vänner :) Säga hejdå till S som försvinner i ett år sen, jäkla han!! Men det ska bli trevligt :)
 
kisses

Pulver

Fick hem ett pulver som ska tas tillsammans med träningen för att få mer fokus på träningen ! Ska testa det imorgon & sen får jag se hur det går :)


Mysdag

Vilodag från träningen idag & därför börja dagen istället med Ikea med P :) handlade för hela 38 :- haha! Skulle ha glashållare till ljus, för att göra fint till mina penslar till sminket {bild nedan}, & jag blev faktiskt nöjd, trots att alla penslar ej fick plats, men det gör inte så mycket :)
Väl i Trelleborg så fixa jag lite frukt & så, sen åkte jag hem till S för skitsnack & mys i solen på hennes balkong :) {bild nedan;)}
& sedan avsluta jag kvällen med grillning på gården med grannar :)
Snart kallar sängen :)

Kisses


*

jag s a k n a r dig .


Benpass

Hello!
Är nyss hemkommen från ett underbart träningspass, & maten är nere :)
Körde som jag gjorde förr, ett riktigt mördarbenpass :) kändes sjukt skönt att gå ifrån gymmet :)

Nu blir det stranden med P en sväng :)
Kisses


This day

Gymmet gick bra, svetten rann av oss, jag h a t a r luften på gymmet, man kan knappt andas ju :( men det blev lite löpning/gång & sedan körde jag armar/rygg :)
Vi bestämde även utgång till helgen, vilket jag hoppas på :) hihi!

Sedan har jag inte gjort så mycket idag, fixat middag, asgod kycklingsallad, badat, fixat naglarna & kollat vampire diaries! :) är dock galet uttråkad, hjääääälp?


Smink

Rensat & städat bland sminket & kom på att jag har galet mycket borstar! Happy :) haha! Det blev även tvättning av använda penslar :) nu väntar jag mest på att klockan ska bli mer, så jag kan dra till gymmet :)


Säng

Har sovit som en gud inatt i min egna säng :) så himla skönt :) vaknade tidigt, men vet inte varför! Ska käka frukost framför VD nu tänkte jag, sen ta tag i & städa bland mitt smink så det nya kan komma in & det gamla ut :) kommer nog blir skitbra i slutändan :)
& i eftermiddag blir det gymmet med H, som även fyller år idag juuuu :) så grattis min älskade & bästaste vän <3 <3 all min kärlek till dig!!

Kisses


Mer bilder :)


Såhär mysigt har det varit


Varberg!

Så skönt det är att komma hem efter en helg i stuga :) det blev massa skoj, bad, god mat, Ullared, mer skratt, dansbana, spel & ja mycket mer :) handlade en hel del i Ullared , visar lite av det en annan dag, för nu är jag såååå slut :) ska kasta mig i ett bad efter all uppackning! :)

Kisses


Slapp

Så himla skön dag ! Har verkligen inte varit på topp idag, så det har varit skönt att inte gjort allt för mycket! Har spenderat dagen i sängen med min man (vampire diaries) ! Skulle egentligen fixat en massa, men har inte haft ork eller lust!

Imorgon åker vi till Varberg & väskan är halvt packad, men det löser sig imorgon :) hoppas jag är på topp då:)

Kisses


Frustration

Jag mår nästan illa så arg jag är på denna människa just nu! & vääääldigt nära på att strunta i exakt allt! Min känsla sa att detta skulle bli bra, så säger den inte nu! Det bubblar i hela mig av frustration! Att man ens håller på såhär, gaaaaaah! Att inte folk kan visa vad dom vill istället? Nej, snart är det haj & goodbye! Jag tänker vara egoistisk & tänka på mig själv!


Träning

Hello!
Efter all den maten igår kände jag att jag var tvungen till att träna idag! Haha... Blev gymmet med J i förmiddags ! Körde band & sen armar, kändes riktigt skönt :)

Har inte hänt så mycket mer än det, ligger i ett skönt bad nu & dricker vitamin well , mums :)
Resten av dagen består att fix till morgondagen & packning, då vi åker till Varberg under helgen, sååå skoj :) hihi!

Kisses


RSS 2.0