redo för de nya året

Hej på er ☆
Idag har jag minsann varit flitig , storstädning av lägenheten, torkat golv & sånt tråkigt, bytat lakan & gjort mig av med lite av julen :) skönt som tusan är det nu efteråt :) ligger i soffan med en kopp kaffe & det doftar gott här hemma :) 
Det enda tråkiga idag är väl att jag vakna av ännu ett bråk mellan mamma & barn i lägenheten under mig! Snart får jag panik på dom alltså! Har blivit en sån tråkis som bankar i golvet för att få tyst på dom men det hjälper inte ... får väl ta mod till mig & gå ner & säga till en dag.. haha ! Tycker iallafall inte det är okej! 

Men men , hur som helst är jag redo för ett nytt.år & lämna ett både bra & dåligt bakom mig! :) jag är redo för nya utmaningar (för det kommer det bli) & massa nytt att lära :) 

Gott nytt år på er alla söta , så ses vi nästa ♡

Mina nyårsnaglar ☆


God Jul ♡

Vilken mysdag :) 

Vaknade upp tidigt, satte iförsig igång tvättmaskinen då eftersom jag inte haft tid med de när jag jobbat! Sen tände jag granen & la mig i sängen igen :) somnade en stund till & vakna 1 timme senare , upp då & käka frukost framför grinchen ! Sen plocka jag undan lite & dammsuga (ja även på julafton) 
Nu ligger jag i soffan med tända ljus & kollar nått julprogram på tv med en kopp kaffe!
Firar jul med familjen i eftermiddag ! Blir en mysdag med massa massa mat :) 
& extra kul är att i år fattar Milton lite mer på julafton :) 
& GULLE, måste berätta ! Igår när jag va påväg hem från jobb ringde telefonen , det var såklart Milton, sen sa jag att vi ses snart , Hejdå!  Så fick jag Hejdå till svar från honom :D  haha så sött att han börjar snappa upp ord (har han iförsig gjort länge) men varje nytt ord blir så sött :D haha 

God jul alla finingar ♡ 

Dan före dopparedan

Godmorgon lillejul !
idag vakna jag upp tröttare än tröttast; mörkret hjälper ju inte Heller .. men under filten i soffan med julgranen tänd framför tvn med en kopp kaffe ska nog få ordning på mig :) haha .. kaffet iallafall :) 

På schemat idag står jobb, sista dagen med julstressen, tråkigt men sant .. sen ikväll ska jag hem till mamma & pappa & hjälpa till att förbereda julafton :) Mys som tusan ! 
Har 1,5 vecka ledigt sen :) 

P & K 

Måndag

Men en rolig måndag ! 
Hoppas på att den där julstressen är högre på jobb idag :) haha! Jag älskar de :) ska ge järnet idag & imorgon sen är jag ledig till den 2a :) skönt! 



tid att njuta

Godmorgon ! 
Det är verkligen välbehövligt med frissan idag, inte bara för håret utan för mig ! Dax att njuta & ta det lite lugnt ! Har 3 ännu stressiga dagar på jobb framför mig sen :) hur kul jag än tycker det är med mycket på jobb så måste man ta hand om sig själv också :) gårdagen gick sådär, var så arg på eftermiddagen , men det blev bättre på kvällen! Tack vare mina fina kollegor,  Sofie & Brita ♡ 
Jag är så glad att jag funnit en vän i dig ♡ 

Men nej, nu väntar mamma på mig, dax att köra :) 

P & K 

fredagkväll & rosé

Godkväll ! 
Då var jobbveckan Slut (nästan, jobbar söndag) , nyss klämt en halv pizza & nu ligger jag i ett varmt bad med ett glas iskall rosé :) så välbehövligt ! 
Imorgon ska jag ta hand om mig själv lite , ska till frissan för klipp & färg, sen på kvällen blir det glöggmys i malmö hos bästa Hille, sen spelning på kvällen :) ska bli skoj:) 

Nej nu ska jag njuta vidare ;) 


P & K 

Nu är jag på gång

Mötet avklarat & nu vet jag vilket nästa steg är! Jag SKA klara detta, jag måste bara gå! Har aldrig velat något annat så mycket som jag vill detta ! Pratar i gåtor ; men vill inte berätta än innan det är klart :) 

Snart ska jag upp till mamma & mysa på hennes födelsedag , Lina & Milton med såklart :) 



Grattis Mammi ♡

Idag är det bästa mammi's födelsedag :) Grattis grattis grattis ! 


Men först på schemat idag står ett möte , sen kommer E & får fixat sina naglar :) 
Sedan upp till mamma & pappa :) 
Har dock galet ont i huvudet , tror det är lite trötthet, så lite kaffe nu sen iväg :) 

Och och och !! Jag har äntligen fått mina färger till ombre , ska hämta dom sen :) iiih ! 

P & K 

Dagens julnaglar



full rulle

Godkväll fina ♡

Jag har minst sagt varit sysselsatt hela dagen ! 
Börja med ett sms imorse & mamma undra om jag kunde ta hennes naglar - självklart! Får passa på dom få tider jag har kvar ! 
Sen blev de städning efter de, & sen en snabbdusch för att sen åka till maxi med mamma & pappa, handling på g & inköp av gran ! Äntligen , som jag längtat :D 
Klädde den lite snabbt , sen upp till mamma & pappa som bjöd på köttbullar & potatis , mumma :) sen hem & baka lussekatter! 

Nu ligger jag äntligen i soffan & ska se utsläppet på musikhjälpen, sen 2a filmen av Harry Potter , mitt maraton igår blev bara 1 film ;) haha .. så trött var jag ! :) 

Nu laddar jag upp för en fullspäckad vecka med massa jobb :) 


Vilken kväll

Godkväll 
Kvällen igår var kanon :) träffa upp några på Pickwick innan, sen in till elyssé för käk, sen blev de ... swing in.... haha ! Men kul hade vi :D sorgligt att det är mina sista dagar jag spenderar med dom nu :( fina vänner !!! 

Fina Sofie ♡ 

Bästa Pillan & Brita ♡ 

Min dessert , tobleronemousse 

Pernilla fyllde ju även år, grattis igen :) 


Idag har jag dock inte mått så bra haha! Lite sömn inatt & förmycket blandning i drickaväg igår.. men vatusan ! Kul hade jag ju :) 
Blev frukost i stan med systrarna Mårtensson i stan idag , sen hem till mamma & pappa! Just nu landa jag precis i soffan efter att ha bytat lakan & fått undan tvätt :) tänkte ha Harry Potter maraton idag :) längesen nu! 


P & K 


Åh

Godmorgon 
Igår fick jag ge upp & gå hem från jobb! Idag även så! Så till frukost blev de D - vitamin , dunderkur med c - vitamin, pressade apelsiner, te & knäckebröd med julskinka ! Hoppas med hela mitt liv att jag mår bättre imorgon ! :) 
Så ska bara vara i soffan idag & hoppas ! 

P & K 

sjukstuga

Godmorgon ! 
Ingen bra  natt, sover så dåligt när jag har en infektion i kroppen... vaknar till & från med inte lång tids mellanrum ! Men jag tog mig igenom natten & nu sitter jag & dricker kaffe framför musikhjälpen :) beger mig mot jobb om en stund! Måste bita ihop :) bara 2 dagar kvar sen är jag ledig fredag-söndag :) 

P & K 

Härligt förkylning

... not 
Nu har den brutit ut .. näsan rinner, halsen gör ont & nyser gör jag ! Men men! 3 dagars jobb denna veckan ska jag klara :) sen julfest med jobb på fredag, ska bli skoj som tusan :) 

Annars idag fixa jag & sis julklappen till mamma & pappa ; nu är allt verkligen klart :) skönt ! 

& nu ska jag på starta eget möte :) 

P & K 

your the voice

Hello ☆

Gårdagen var trevlig även om  i inte stanna så länge då Milton va tröttis! Så gick upp en sväng till mamma & pappa efter & kolla så mycket bättre med dom :) 
Blev en tidig kväll helt enkelt :) 

Idag står de inte så mycket på schemat, skönt ! Ska fixa syrrans naglar , sen ska vi fixa mamma & pappas julklapp :) skönt att allt är fixat sen :) 

Nej , nu blir det ett bad sen vänta på sis :) 

P & K ♡

städat & klart

Hello ☆
Just idag hade jag inga planer på dagen,  så skönt ! Har pysslat lite här hemma, städning & så, sen har jag packat in julklappar! Ih vad jag tycker det är kul :) haha 
Nu ligger jag i ett bad, sen blir de fix & ikväll ska vi fira min fasters 40 årsdag , har inte träffat henne på evigheter så det ska bli skoj :) 

P & K ♡ 

Fredag

Godkväll 
Ja då va jobbveckan över & gudars va trött jag är! Men himla kul har jag :) finaste kollegorna gör dagarna så mycket bättre! Har saknat dom & kommer sakna dom efter det här! Men så får de va, i januari väntar nya äventyr för mig :) 

Blev iallafall idol hos mamma & pappa, sen gick jag hem & nu ligger jag i ett varmt bad & ska se vem vinnaren blir sen :) 

P & K ♡ 

Då va de dax

Har lite väntat på att bli sjuk ! Haha ... Åh! Blir alltid så när jag kommer till en ny miljö ! Helt svullen igår så förkylning på g! Feberkänslor , nyser som en galning & allmänt seg i huvudet! Men får bita ihop dom här 2 dagarna på jobb, sen vila lite i helgen! :) som tur är är vi 3 idag så :) 

P & K 

Börjar dagen med kaffe

Godmorgon ! 
Oj, första dagen på Lekia var sjuk, haha man märker på kroppen att man inte jobbat på 2 månader! När klockan var 4 var jag så trött så jag knappt kunde stå upp & mina ben gjorde så ont! Men kul var det såklart :) gårdagen gick bättre även om  i va 1 man kort! Men jag får sånt adrenalin när man är ensam i butiken, fylld med folk & ALLA vill ha hjälp :) är jag konstig då? Haha bara folk inte börjar bli otrevliga... men det var lugnt :) 
Igår hade jag även nagelkund, har det ikväll också direkt när jag kommer hem :) full rulle just nu :) kuuuuul ! 

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen göra mig ordning :) 

P & K 

goodmorning

Just nu sitter jag & dricker mitt kaffe så jag kan bli människa! Ska snart göra.mig ordning för att åka & jobba, ska bli skönt efter 2 månader utan :) har jobb ända fram till julafton med både naglar & butiken :) 
Sen i januari händer det roliga grejer ;) 

Ha en fin 1a december :)

P & K 

RSS 2.0