Känslan

Idag saknar jag 2 personer så himla mycket! Det blir bara värre & värre & jag kan inte göra ett skit känns det som ... Det är tomt i mig! Något i mitt liv saknas varje dag! 

Underbar helg

Vilken bra helg jag haft! Ledighet & massa sol & värme :) & såklart fina vänner :) 
Gårdagen blev det ju som sagt kalas för kusinen, var hemma vid halv 9! & vid halv 10-10 var jag hos bästa vän & drack vin & lät kvällen avgöra vad som hände ! Det blev att vi satt hos henne & drack vin & snacka om allt, som bara vi kan :) älskar såna kvällar :) 

Idag mår jag toppen & har legat på balkongen typ 2 timmar med Christian Grey ;) muuums! 
Väntar på att S ska höra av sig så får vi se vad som händer :D 

P&K 

It's all about the nails

25 årsfest igår - awesome!! Hade sååå kul :D 
Idag var det dock mindre kul att vakna upp ..... Haha you know why! Men har legat på balkongen hela dagen, fixade mammas naglar, hon tyckte dom blivit för långa! 







Nu sitter jag redo i soffan med sminket på, klänning & håret fixat för att åka på 18 årskalas :) 

P&K 

good morning

Hello . 
Idag ringde klockan tidigt eftersom jag har öppning på jobb, vilket jag gillar mest! Skönare att komma hem i tid på kvällen! 
& dessutom efter jobb idag så kommer mamma och pappa och möter mig där för att sedan gå & beställa soffa till min lägenhet :D IIIH bara en månad kvar sen är den min min min :) Längtar som en galning! 

Ska fixa med E´s present på lunchen på jobb också, ska ha 25 årsfest imorgon ju:) & sen ska min kusin firas på lördag som blir18 :) 
Usch jag kommer ihåg när jag fyllde 18... Hade sån sju ångest över att komma ut i vuxenlivet, ville inte riktigt lämna tonåren utan ansvar! Tror jag :) men nu är det ingen ångest alls att fylla år :)

Nej, nu måste jag göra mig ordning förtusan! 
P&K

Stop treating me like this

Godkväll! 
Kom hem från jobb för 20 minuter sen, inte på humör alls ... Ska slänga mig i ett snabbt bad nu, sen blir det sängen, bok & digestive :) så får det bli! 
En dag kvar sen håller jag helg!! 

P&K 

Helgen är över

Påskhelgen & också min jobbhelg är äntligen över! Ser fram emot nästa lediga helg såååå :) 
Hade en supermysig & Välbehövd kväll igår med bästa vän, S <3 det blev mat, 2 flaskor vin & massa snack, om AALLT mellan himmel & jord :) älskar såna kvällar :) 
Idag sov jag verkligen ut, vakna pigg av mig själv vid halv 10 :) då blev det frukost & sen fixa jag mina naglar! Var tvungen att prova min nya gele & wooooow jag älskar den, behöver knappt jobba med den & man behöver knappt fila efteråt, My new love! Efter det städa jag (väldigt välbehövt) rummet & till sist slängde jag mig i solen på balkongen :) 
Nu har jag & Pappi precis käkat middag som jag laga, chilli con carne, såååå gott! Var flera år sen vi åt det sist :) 
& ny chillar jag på balkongen med ansiktsmask! Jag bara älskar dagar som dessa :) 





P&K 

Upp & ner

Just nu går allt emot mig, oturen är på topp & jag hatar de! 

Godnatt. 

För mycket

Denna veckan jag har på jobb nu hade jag för 4 veckor sen också & jag hade samma känsla då! Att jag inte hinner med mitt liv! Jag är bara ledig idag, skulle egentligen tränat, men nej inte som jag känner just nu! Huvudvärken ligger & iser i huvudet & bara Bläää! Jag vill vara hemma lite, men samtidigt får jag ångest av att inte träna ... Panik ju! 
Har dessutom 2 nagelkunder i eftermiddag, vilket är superkul såklart :) 
Nej, ska chilla lite i sängen innan jag går upp & äter frukost! :) 

P&K 

Bilder från 90 talsfest









Välbehövt sömn

Godmorgon :) 
Igår efter jobb (sluta 8), så körde jag hem snabbt, mådde inte jättebra ... Käka, kolla läxan sen förra veckan & så, sen satte jag mig med mammas naglar! Hennes tur att bygga om :) knäppt vad elfil går fortare, lite mer än en timme kortare jämnfört med i måndags när jag gjorde om Hilles för hand :) haha ...
Kom i säng vid 11 iallafall, då var huvudet & kroppen helt slut! 
Skönt att vakna nu & känna mig utvilad, en halvtimme innan klockan skulle ringa så :) idag blir det jobb, 12-20 igen ... & imorgon väntar min enda lediga dag denna veckan, & den är fullbokad ... :p haha 

P&K 

what a wonderfull world?

Godmorgon!
Thank god för sovmorgon idag, trots att jag ändå inte ville upp när klockan ringde 9... Men här sitter jag nu, hinkat i mig kaffe hela morgonen :)
Gårdagen var en sån dag man bara ville spola förbi, förutom skolan som alltid är lika kul :D . Som tur var så hämta pappa mig efter han slutat, men väl hemma så var jag helt slut... Käka en macka, sen la jag mig i ett bad för att sedan hoppa i onepiecen och lägga mig i soffan och kolla oth! Riktigt skönt var det, har ingen motivation till något just nu... Men det var så skönt, var ensam hemma och bara chilla. Det ska bli skönt när jag flyttar, att få va mer ensam :) För några år sen skulle jag aldrig ens säga det, då var jag rädd för min egen skugga typ, haha... Sjukt läskigt att va ensam då, men nu är det bara sååå skönt!
 Har ju trots allt inte så långt till mammi & pappi om det skulle bli tråkigt en dag ;) hehe..
Aja, idag står det iallafall jobb på schemat, jobbar kväll.... Det bästa med dagen är att jag jobbar med L :)
 
P&K

Vilken helg !

Fredagen blev bra, lördagen & 90 talsfesten blev bäst :D haha sååå kul :D 
Söndagen spenderades mestadels med älskade Sari <3 först promenad & mat, sen åkte jag med pappa & golfa (kolla & gick med) sen hem, göra läxa sen filmdax! Fick reda på massa saker & då blev det en promenad med Sari till för att ventilera lite & skingra tankarna! 

Har inte fått merän kanske 2-3 timmars sömn inatt, jobbigt ... Men sitter på bussen mot skolan nu! Idag ska jag bygga om Hilles naglar ! 

Tackar mina vänner för att dom är dom bästa, no matter what!! Jag älskar varenda en av er <3 

P&K 

Fridays & kb

Hello! 



Kvällen igår började med fridays med tjejerna :) supermysigt & mycket skratt! :) vi drog (vid halv 12) till kb, för vi tänkte att vi tar lite dricka där innan alla kommer! Men väl där så .... Alltså ja musiken sög & folket var typ 18! Hahaha ... Alla åkte hem utom jag & A, vi röjde dansgolvet & ja vi kände oss sååååå gamla! Stod & diskutera med nån småtjejer på toaletten om hur vidare killar skulle ha skägg eller inte ... Sedan hamna vi i baren, hitta två vi skulle shota med, helt plötsligt känner jag en hand på ryggen & jag vänder mig om, ser 2 killar som frågar hur gamla vi är (precis som att vi inte kände oss gamla redan!!!) haha, utan mitt svar sa dom att dom var 23 & jag skratta ... Han ena viskar i mitt öra "du ser ut som en Viktoria, du är så himla vacker, så fin du är" sen ger han mig ocharmigt en puss på kinden, jag bara skratta & sa att jag inte var någon Viktoria! Då frågar han hur gamla vi tror dom är, jag & Anna säger i kör, 18, precis som alla andra utan skägg här", då säger dom lite skämmigt, nej vi är faktiskt 19, sen går dom? HAHAHAHAHA 

Nej, men vi kände oss otroligt gamla som sagt, men vi gjorde det bästa av situationen, hade kul ändå, drack god dricka & gamla som vi var tog vi bussen hem vid halv 3 :p jag var nog ett huvud längre än majoriteten på kb igår ... Hahaha 

Nej men det sagt så taggar jag till 90 tals fest ikväll med utklädnad :D outfit kommer senare :) 

P&K 

Som ett plåster på såren...

... skämde bort mig lite idag med underbara lotions & shower oil från rituals! Underbara krämer, ska aldrig lämna er :) haha 




Förtvivlad

Jag förstår inte hur en annan människa kan påverka en så mycket! Märker hur arg & irriterad jag blir mot alla andra så fort du kommer på tal igen! Vill aldrig mer att det ska vara såhär! För mycket tankar surrar runt i huvudet, men störst är nog varför? & jag lyckas aldrig få svaret.... För "vet inte" duger inte för mig just nu! Jag önskar att jag aldrig kommit i kontakt med dig, aldrig !!!! Jag hatar att jag är för snäll! Men just nu tänker jag fan va självisk, en människa som gör så förtjänar inte min uppmärksamhet! Förtjänar inte ens svar på sms eller samtal! 

Bläää, var tvungen att skriva av mig ... 

Dekoration

Igår stod det dekoration på schemat på skolan :) megakul dag & jag är mer än taggad på att bli duktig på detta :) övning ger färdighet! 
Här kommer mina naglar jag målade igår på fri hand :) 






tired

Gud såååå trött jag är !
Somnade sent igår, eller haha 11..:P Men klockan ringde 6.... och hade dessutom en mardröm precis innan :( Har ialllafall precis fått frukost i magen, ska bara dricka upp mitt kaffe sen göra mig ordning för skolan !

För övrigt så var det nog den roligaste dagen på jobb igår, hahaha :D Allt händer när jag & Livia jobbar, allt ifrån att fastna i hissen till att Livia ska slå ihjäl folk, till pruttlera, till radiostyrda bilar som plötsligt börjar köra... Ja jag kan fortsätta!! haha :D

P&K




Nagelbitare

Idag fick jag ta mig an en saknad väns nagelbitarnaglar, haha.. Men det gick hyfsat tycker jag, hon gick härifrån nöjd, då är ingen gladare än jag :) Det är svårt med nagelbitare alltså, att få det jämnt... Blev lite ankfötter och ojämnheter, men jag ska ju börja någonstans :) 


Hur som helst så var planerna gymmet efter, men jag har ingen lust:(  Ska dessutom möta Anna i malmö sen, men vet inte vilken tid! Så får se om det blir sen träning idag :) skönt det också!
Så efter lite lunch så slänger jag mig i ett bad :) 

Fööööööresten, var iväg i malmö hela dagen igår och shoppa till lägenheten, fick med mig tallrikar, en lampa till vardagsrummet och lite annat smått & gott :) 

P&K

Skoldag

Det blir väldigt mycket naglar just nu, men så får det vara :) Igår var det skola och franska i gelé , tackar Mia som ställde upp som modell :) Jag är faktiskt  väldigt nöjd för att vara första gången, vilket även läraren sa att jag skulle va. Här kommer dom : 


Idag blir det jobb, sen väntas 3 dagars ledighet :)

P&K

RSS 2.0