IT IS A FLOWER

gårdagen var sjukt jäkla kul ! , börja då hos malou med mat & massa skratt. Senare drog ett par stycken till magasinet vilket också var sjukt kul, lite segt va de väl i början, men de sluta sjukt bra :D . Hade nog inte tråkigt en enda sekund ! (Y) . Blev trampad på ankeln, så idag är den inte så mycket att hurra för, gör svin ont när jag går & sen är dubbelt så stor som den ska vara .. mindre bra, men va ska man göra (: hehe.
Har varit en runda i stan med elena idag , sen gick jag hem till bigsis & kolla på samba, UTGULLIG kissekatt :D auwi, jag har blivit moster igen :D haha. Sen gick jag hem vid halv 4 tiden & sen la jag mig på balkongen, snacka lite med mamma & sen läste jag lite ((: .
Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska börja fixa mitt hår osv, för vid 7 ska vi ner till A9 , familjen + familjen larsson, vilket ska bli skojsigt & mysigt ((: .
Hör gärna av er lite senare ikväll, har ingen aning om vad som händer då (: . 

Naj, nu måste jag kila innan plattången brinner upp ;) .


PUSSIS

some say love.

börja dagen med att elena kom och hämta upp mig, så skulle vi ha idrott, och åka INLINES :D sjukt kul var de :D hahaha. Förutom att de kanske inte gick så jättefort för att vi skulle hålla ihop klassen :( , men vafan, sånt man får leva med (: . Sen kom vi tillbaks till skolan, snacka lite & så, sen fick vi frukt & jag krängde två kiwi.. & michelle gjorde världens roligaste sak ( som egentligen inte varit så rolig om jag inte varit så trött ) xD hahahha, och visste ni att de finns c-vitamin i kiwi, för de höll jag koll på ;) hahahah. Sen vid lite över 11 rulla jag hem, med mina rullor, känner mig flitig faktiskt :D . & nu sitter jag här, duscha för en stund sen & nu är jag så megapega hungrig.. Hann ju inte med frukost imorse ^^ . Sjukt sugen på bullar är jag, så jag får hoppas pappa kommer hem snart & vill så köra och handla bullar till mig (A) haha . Men de kan jag nog glömma faktiskt :P hehe .
Skulle egentligen gått ner på körskolan idag och gjort lite prov, men jag är så jäkla trött nu så de finns inte , så jag skiter i de & sover lite istället :D . för jag måste ju orka med kvällen, ska på 18-årsfest hos malooooooou då , funfunfun :D .
& naj, nu ska jag kila & göra något vettigare än att sitta här :D


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

WHEN IT`S GOOD.

idag har jag haft fullt upp hela dagen, börja med skola, näthandel & svenska.
Sluta vid 12, då begav jag, lottch och dajana oss ner till stan för att leta present till malou,
men jag tog bussen hem 20 i ett, så var jag hemma 30 min, sen gick jag ner till körskolan,
körde landsväg idag, de gick väl bra (: .
Sen kila jag in till stan & mötte upp elena & susanne, så åkte vi till ö&b, sen hem & lämna susanne,
sen åkte jag och elenis ner till stan igen, och fika på espresso, GOTT & kul ((: .
Sen vandra vi bara runt en massa, vilket var ganska kul faktiskt.
Hann få med en hel del skratt åt roligare felsägningar bl a, ^^ .
Sen kom jag hem vid 6 & sen dess har jag inte gjort ett skit, eller ja jo, duschat ioförsig ^^ .
Men sen nu sitter jag här & väntar på att elena ska svara på mitt sms, så ska vi hitta på något sen förhoppningsvis :D

& imorgon på idrotten ska vi åka inlines, vilket är typ världskul :D haha. Får de hur de går ;) .
Sen ska jag ner på körskolan & skriva lita prov är de tänkt & sen på kvällen 18 årsfest hos Maaaaaalou :D :D


PUSSIS


<3

MINA VÄNNER ÄR DOM BÄSTA PÅ DENNA JORD,
& JAG ÄLSKAR VARTENDA EN AV DOM, FÖRSTÅR NI ? :D

<3 <3 <3

<3

MINA VÄNNER ÄR DOM BÄSTA PÅ DENNA JORD,
& JAG ÄLSKAR VARTENDA EN AV DOM, FÖRSTÅR NI ? :D

<3 <3 <3

SHAKE IT.

denna ledigheten har varit behövd.. riktigt häligt har de varit ((:
& eftersom dom flesta av mina vänner inte varit hemma så har jag bara tagit de lugnt exakt hela tiden , vilket jag behövt. Fredagen spendera jag hemma med bara familjen (bigsis va också här), med film & mys. Det var riktigt länge sen sist (:
Sen i lördags stod de barnpassning på schemat, skulle hjälpa elena att passa ebba & nok, vilket var kul. HAHA ,
 shit alltså, jag säger bara klackaskor xD & som jag flabba & folket kolla ^^ , men kul var de :D .
Fredrik, Poy & Susanne kom hem vid halv 3 tden tror jag, så käka vi kebab som dom hade med sig (mums) 
och satt & snacka , även mycket skratt blev de där :D .
Sen körde elena mig hem, kom hem vid 3 tiden , men somna dock inte förens vid halv 5, för att jag va så jäkla pigg,
men de är tur jag har personer som kan sysselsätta mig då x)
Sen idag upp vid kvart över 11, så kolla jag på robinsson,
sedan var jag tvungen att städa rummet, så nu är de också gjort (Y) .
Efter de tog jag ett långt bad, fast dock var skolbäckerna tvugna att vara inblandade där
eftersom jag har prov på tisdag :( .
Sen nu gör jag inte så mycket, men vid 4 ska vi till en på mammas jobb, för hon ska ha sminkparty, de kan nog bli skoj ((: & ikväll ska jag ut & käka med elenis :D .
Fast jag måste springa & platta håret nu. ciao.


PUSS

STAY THE NIGHT

veckan har varit härlig .. Hade bara skola två dagar eftersom vi inte hade lektioner i tisdags ((: .
& igår spela trelleborg mot djurgården & vann med 3-0 , DVS ATT DOM GICK OM MALMÖ :D :D :D .
På kvällen igår låg jag och elena i hennes säng & va rädda för åskan xD och kolla på mr and mrs smith..
Pappi kom och hämta mig vid lite i ett tror jag, men de blidde inte sängen förens lite efter två ;P .
Sen idag vakna jag vid kvart i 11, och nu sitterjag här ((: .
Får väl käka frukost snart eller ngt, fast har ingen aning om vad som händer resten av dagen & kvällen, suck :( .
Så har ni förslag så är de bara till att komma med de :D thih .


PUSS & vi hörs.

TODAY I FEEL BETTER!

ledig från skolan idag, härligt ((:
vakna imorse efter en väldigt jobbig natt, hade sjukt svårt för att sova av vissa anledningar..
Men så hoppa jag in i duschen, sedan vandra jag och mammi ner till jysk och sen till mio för att leta efter en sak till rummet, men vi hitta de inte ^^ . Sen gick vi hem, träffa på min snygging & lite så ;D . Sen gjorde jag inte ett skit, men jag va sjukt sugen på smygeglass och jag hade nästan gett upp hoppet tills jag kom på att saris alltid vill ha glass :D haha . Så hon och jag åkte ut där och åt den största glassen ever , MUMS :D . Sen kom jag hem vid ungefär halv 4 , så käka vi middag vid halv 5 & sen körde vi till MAAXI :D , vilken är såååå kul, faktikst ;D . Så kom vi hem för en stund sen & nu sitter jag då här ((: . Har ingen aning om vad som händer resten av kvällen, får väl se ((: . & till skillnad från igår så mår jag mycket bättre nu och jag har faktiskt haft en bra dag , fick snackat av mig lite hos sara innan så ((: .
& nu finns de nog inte så mycket mer att skriva, så jag låter bli med de ((: ha de.

PUSS

SKITDAG !

börja med skolan & jag visa min hemsida och hade prov, sedan på marks lektion hände de inte så mycket. Men efter skolan så bestämde jag och elena oss för att åka till ikea, och mycket riktigt så gjorde vi de :D sprang igenom snabbt och hitta inte de jag skulle ha och åt sedan korv och drack ikeascoca , MUMS :D . Sen skulle vi åka hem, och tror ni inte elena tvärbromsar precis när jag ska dricka så jag får all jäkla coca ÖVER mig , vips så va min vita tröja inte bara vit ^^ haha.
Men sen kom jag hem, hjälpte pappa och hänga upp min spegel , nu börjar mitt rum blir bättre, skabara ha in lite på väggar och så.
Sen gjorde jag inget & min dag börja bli sämre och sämre.. jäkla idiot, du var bara tvungen att berätta de & UTAN mening !! you idiot.. Det kändes som någon högg en kniv i magen på mig när jag läste namnet & böla gjorde jag !! & på allt de så kommer en kille och anklagar mig för att ha lånat pengar av honom för ett år sen till saker jag inte ens håller på med och en massa annat.. Men vi kom fram till att jag va fel person tillslut, men sånt gör mig sjukt irreterad, jag menar ta reda på ALLT innan ni börjar anklaga ! :@.
En liten bra sak hände & jag blev glad, för stunden .. Sen har de bara gått nerför, jäkla skitdag rent ut sagt !! Men för att tänka positivt så är jag ledig imorgon eftersom vi inte har nåra lektioner, härligt som fan ((: . ska sova länge länge (: . & nu ska jag väl sitta vid datan en liten stund till, sen ska jag mysa ner mig i sängen & kolla oc.. Så ha de bra gott folk .. 
 
puss

RIGHT ROUND.

jaaa, då får jag väl börja med att berätta om min helg, som har varit den bästa på länge :D
i fredags blev de först fotboll med elena och sen åkte vi hem till michelle och kolla film med henne & lottch, mycket kul. Men de blev en tidigt kväll för vi alla var trötta ^^ .
& sedan till de verkligen bästa, var kvällen igår.
Mammi & pappa skulle ha lite fest här hemma & så, och självklart kom elenis också hit, svinkul var de :D
Efter all stress och skit jag haft på sista tiden så behövdejag detta, eftersom jag inte tänkte på nååååågot alls igår.
Så sjukt härligt :D & en massa skratt blev de och allt möjligt ((: en kväll vard att minnas, så tack för de allesamman :D
En rad sjuka bilder blev de också :D haha
Hela familjen konstig ^^
 <3

Idag vakna jag och mådde förvånansvärt bra, najs :D Så vid 3 blev de grillning på gården med helen och krister & sen kom vi upp vid kanske 5, börja se australia, men vid 6 skulle jag se oth och sen gossip girl, så jag får de den sista timmen imorgon ^^ . men den verka helt okej iallafall ((: Pluggat har jag också fått göra idag eftersom vi har näthandelsprov imorgon & de bara inte går in i huvudet på mig ^^ Så ja får väl fortsätta lite med de nu ((: .

PUSS

I MISS YOU, BEST FRIEND !

Jag kan inte sluta tänka på de, det går inte en dag utan att jag tänker på hur otroligt dum du är mot dig själv. Du har gjort detta innan, visserligen vet jag inte vad alla andra tycker, men som bästa vän känner jag mig sviken och det gör fruktansvärt ont... Jag hoppas ganska mycket att du läser detta och inser vad du gör för fel, för just nu gör du samma fel som du gjorde för 2 år sen. Du tog något annat framför dina vänner.. Visst jag är din bästa vän & du för bra för att bara lämna, men de är inte alla som tycker så. Och om detta ska upprepas helahela tiden så vet jag seriöst inte vad jag ska göra, för om jag skulle lämna dig så vet jag inte var jag skulle tagit vägen eftersom du betyder så otroligt mycket för mig. Så visst finns jag kvar och jag kommer alltid finnas kvar, men jag vet inget om dig längre, jag vet inte vad du gör.. Jag får reda på saker du gjort via andra kompisar, som inte ens är till hälften så bra vän med dig som jag är. Är det inte något som är fel då ? ska inte bästa vänner veta allt om varandra ? För det är vad du är till mig, min bästa vän. För det är dig jag känt längst av dom flesta jag umgås med, och det är just därför detta känns allt annat än rätt ! Jag hoppas att du en dag inser hur mycket jag saknar dig och det vi hade innan, och att det nästintill inte gick en dag utan att vi prata. De räckte vi prata på msn, eller ringde och bara snacka om roliga saker, jag mådde bra av de. 
Jag hade kunnat skriva så mycket mer men varför göra de när jag inte ens kan säga till dig vad jag känner, för jag är rädd att det ännu en gång ska bli som sist, att det slutar med att vi blir ovänner.. Men jag hoppas så himla mycket att du snart inser de så jag kan sluta sakna dig och istället prata med dig. Du vet ju själv hur de känns att bli sviken såhär, och du vet själv att de inte är kul. Jag skriver inte detta för att på något vis säga att "du är dum eller korkad" jag skriver detta för att jag saknar dig, så oerhört mycket, det vill jag att du ska veta.  Evig vänskap har vi sagt, och jag står kvar vid det. Jag kommer finnas för dig, och jag älskar dig så fruktansvärt mycket, det är nog det som gör att jag fortfarande kommer finnas där, alltid alltid. Glöm mig inte / din bästa vän.

älskling.

jag fick tillbaks min älsklingsmobil idag , som jag lämna in förra onsdagen :D wiiiiie .

får väl börja berätta om skolan, hade bara idrott där vi hade softboll & innan har jag inte fattat ett skit , men de börjar klarna upp nu :P Ganska tur på ett sätt att vi inte har så mycket idrott kvar, eftersom förra veckan smällde jag upp en boll i fejan & vricka två fingrar, och idag börja de med att jag fick en baseboll på min kind så de kändes som kinden var typ megastor. Sen smällde jag ner racket på smalbenet (begåvat), sen höll jag på att snubbla över de. & tillsist så blev jag attackeras av pv (lärare) han brotta mer eller mindre ner mig på marken ! xD
Efter idrotten blev de hem snabbt och duscha, sen kom saris och hämta mig & vi åkte hem till henne och färga hennes hår, ( & vi ska inte gå in på mer xD ) haha.
Sen blev de maxi & sen hem & laga mat. Åt snabbt och åkte sen ner till telenor och hämta min telefon, och fick något annat grejs till mobilen, snälla dom är där nere ibland ;) .
Sen nu sitter jag här & ikväll ska jag och elena se fotboll ( ifk trbg - oxie ), sen åker vi till svedala till michelle och ser film med henne och lottch :D . & nu har jag väl inte så mycket mer att säga, men ha en trevlig kväll folks & sms tackar jag aldrig nej till, så SKRIV :D


PUSS

VÄNTAVÄNTAVÄNTA.

jag måste verkligen bli bättre på de här alltså, haha. Fast de får vänta lite till sommarlovet, för just nu har jag fan inte tid över. Skolan tar sjukt mycket tid & jag mår särdåligt av de, jävla skit :( . Men nu har jag lite tid eftersom jag sitter och väntar på elena nilsson som är långsammare än en snigel ((:

tog årets första dopp i havet i tisdags, haha, sjukt :P Svinkallt va de, men de va kul ändå :) . För övrigt har de väl inet hänt så mycket, inte vad jag kommer på. Som sagt tar skolan sjukt mycket tid nu, har avklarat några prov & inlämningar. Hade prov senast idag i företagsekonomi & bokföring´, & de fick förvånasvärt mycket bra faktiskt. Med tanke på att jag inte gjort något dom seansta veckorna i bokföring, så klara jag mig bra :D

& nu mitt i allt så kom elena, så nu ska jag rusa, BYYYE :D


PUSS

LOVE ME

som jag skrev i förra inlägget så hade jag psykprov i onsdags och de gick väl helt okej egentligen .. Satt svinlänge :O . Sen igår hade vi nationella i engelska, reading & listening, det gick väl också helt okej.
Får hoppas på att jag klarar de iallafall ((:
Körde öven min första körlektion med körskolan i onsdags & de va kul faktiskt,
men eftersom jag kört som pappa lärt mig nu i 1,5 år så är de svårt att ändra och köra i eco-körning,
men de ska gå ;D haha.

Gårdagen måste jag bara berätta lite om också, först blev de då skola och efter de skulle jag & lottch till willy´s och snäll som joppe är så körde han oss, sen lämna vi lotta och jag & elena (som också var med) skulle fixa med dh boxarna osv, så vi körde fram & tillbaks :P haha. Sen fick dom för sig att åka till malmö och visst va jag på där ;D. Förutom att jag satt bak när de va NERCABBAT & frös som en jäkla idiot så var de svinkul :D. Fast när vi åkte hem kom jag på en bra sak, jag typ la mig ner i baksätet med jackan över huvudet, det var härligt som fan (Y).
Sen kom jag hem vid 4 och vid halv 5 körde jag och pappi till jysk så jag fick min spegel, och även till onoff så jag fick köpt säsong 4 av OC, wie :D . Sedan spendera jag hela kvällen i min sköööööna och varma säng :D

Anledningen till detta tidiga inlägg är att jag gick upp för tidigt, eller så blev jag klar för snabbt, va vet jag ^^. Men vi slapp ha engelska idag eftersom vår lärare gör något annat, så jag börjar om typ 50 min & ska då ha idrott & sen ska jag hem, duscha och slänga mig i sängen !! (fast som vanligt kommer väl planerna förändras, hah).

Nej nu ska jag gå & lägga mig i soffan och kolla lite mtv, så jag återkommer väl när jag har tid & lust :D

PUSS



mina vänner är dom bästa och jag älskar vartenda en av dom <3

KILL ME, KISS ME.

vakna kvart i 9 imorse, gick upp och hoppa in i duschen meddetsamma.
När jag kom ut hade jag fått sms av emma där de stod att vi inte hade lektioner med mark idag,
så jag gick in på fc och mycket riktigt hade han skrivit på fc.
Det gjorde mig så sjukt arg att han hade skrivit de halv 9 IMORSE, för detta måste han fan va vetat innan,
och eftersom vi bara hade mentorsmöte så sket jag i skolan för jag va så sjukt arg.
Så jag la mig i sängen, kolla 5 avsnitt dh.

Jag har fått för mig att ändra om på mitt rum, men om inte jag börjar så kommer de aldrig bli av,
så idag börja jag röja undan och städa som en galning och mycket är borta från rummet nu.
Pappa ska snart ta bort soffan, men jag hinner inte fixa allt idag, men det är på god väg :D wie.
När jag städaat och lite så hoppa jag in i duschen igen (de är jobbigt att städa osv xD)
Sen åkte jag och pappa ner till körskolan och skrev in mig och jag fick böcker osv,
fick även bokat in min första körlektion också, vilket är redan imorgon.
Känns skönt att få börjat med körkortet nu, för om 3 månader ska jag ha de ;) haha.
Sedan körde vi och handla på maxi, & kom precis hem där ifrån typ och
nu ska jag börja plugga till psykprovet som jag har imorgon (suck).
Ska även försöka fixa min mobil imorgon, tur de finns snälla människor som kan hjälpa mig med de ((: ,
 och funkar inte uppdateringarna på hemsidan så får jag lämna in mobilen, vilket kommer ta typ 4 veckor :(
menmen, så är de ibland.
& nej, nu får jag inte slösa bort mer tid här, jag får springa iväg & plugga nu :D see ya.

PUSSIS

SUCK ON THAT.

det var ett par dagar sen jag skrev nu, men jag har verkligen inte haft ork att skriva.. Men de får bli ändring på de nu ((:
Min helg har varit underbart härlig, i fredags blev de först kalas &
sen va jag och mammi hos anne hela kvällen och kom hem vid 12 tiden.
Lördagen nörda jag mig med elena nilsson & de va så sjukt kul även om vi inte gjorde något speciellt.
Sen söndagen börja med att mammi, pappi och jag åkte in till malmö, sen låg jag i soffan hela dagen,
jag orka verkligen inget. Sen vid 10-11 på kvällen ringde sara och fråga om jag ville med ut en sväng,
så vi åkte en runda till vellinge & höllviken och så, trevligt :) .
Sen idag, vakna jag, och mamma sa att dom ringt in henne så hon skulle jobba, suck,
eftersom de är tråkigt att vara hemma själv ibland.
Men så åkte hon & jag satte mig på balkongen & titta på mina snyggingar ;) haha.
För typ en timme sen bestämde jag och therese säkert att vi skulle till vannhög idag,
så vi ska dit så snart som möjligt.. när hon blir klar ;) haha.
Sedan får jag se hur resten av dagen spenderas, för jag har ju trots allt studiedag :D .
Måste i&försig ner till telenor och lämna in min satans telefon eftersom jag inte får rätt på den :@,
ingen som möjligtvis vill hjälpa mig ?
Nej, nu ska jag gå & sminka mig & vänta på therese (:

PUSS

kan inte tänka på annat än bara dig.

valborg igår då för er som missat de ^^. Och den dagen spenderades först i skolan, där det börja brinna så vi slapp lite av lektionen :D . Sedan blev de stan & fika på systrar och bönor med elenis, gooott. Kom hem vid 2 tiden, la mig på balkongen & sola lite & sen blev de till att fixa inför kvällen med vem som kunde köra mig osv. Vid halv 8 kom elena och hämta mig & körde mig till dalabadet (tack för de :D), så gick jag ner där och hitta mina kära vänner som grilla & så.
Lite senare vandra vi upp till Tp, och där va kul som fasen, shit va mina vänner är underbara alltså :D haha. Men när klockan börja närma sig ett var jag stentrött och min huvudvärk börja förstöra min kväll. Men eftersom jag skulle åka med michelle hem så kunde jag inte komma hem på något vis. Jag försökte så gott jag kunde men när klockan blev 3 så palla jag inte mer, så jag ringde taxi & jag va hemma lite över 3, och jag begav mig direkt till sängen & somna meddebums ;D .
Verkligen sjukt kul valborg , så tack för de :D

Idag vakna jag vid halv 11 och gick direkt ut och la mig i solen, låg där en stund & sen nu sitter jag här ((: . Ska på kalas sen idag till kusinvitamin som fyller 11, så grattis till henne :D , men även philip fyller 17 idag, så grattis till honom :)).

förutom allt detta så börjar jag dampa av på min mobil riktigt nu, igår börja den sära, jag tog upp den och skulle kolla va klockan var och ser att bilden försvunnit men att den fortfarande va igång, jag klydda som fan och tillslut va den "normal" igen, förutom att den gjorde så helahelahela kvällen igår, så arg jag blir :@, de har ju inte varit klydd med den innan !! Så jag får gå ner och lämna in den snart !!

PUSS

RSS 2.0