Loooove this

Hej på er!
Idag har jag gått runt med ett stort leende på läpparna :) Att en sån "liten" sak kan göra en så glad :) hihi..
+ en annan sak som också gör mig glad, jag är så glad för mina vänners skull :D hihihihi...
 
& till en annan sak, satt på festen igår och bara kolla omkring mig, jag har verkligen underbara vänner, lyckligt lottad som har dom :) Verkligen sjukt tacksam för allt :D
I love you <3
 
Med detta inlägget kan vi nog säga att just nu mår jag som bäst och jag är glad hela tiiiden :D :D (nästan;)
 
PUSS på er.

I hate fighting with the one person I want to be closest to

Godmorgon på er!
Perfa och komma hem till Sari igår och maten stod på bordet ;) haha
Nej, men det var svinkul igår :D :D Var svinpepp på fest, men kunde inte dricka så mycket eftersom jag skulle köra idag.. :( Men attans vad kul jag hade :D & jag fick reda på en sak som jag inte riktigt vet om jag får skriva ut här, men jag kan ju säga att jag längtar gaaaalet mycket tills nästa år :) hihih..
 
Idag är jag sådär lagom trött (mycket trött), blev en sen kväll igår, likaså dom närmsta nätterna ^^ Men det får man ta, man lever bara en gång :)
 
PUSS på er.

don´t forget to smile

Igår efter jobb blev det ett kvällsdopp i havet, snacka om skönt :)
Det blev det balkongmys en stund efter det :) avsluta kvällen med DH och några fina sms :)
Jag somna med ett stort leende på läpparna och vakna även upp så :)
 
Nu blir det fix, sen jobb!
Ikväll blir det party med några fina, och besök från Göteborg <3
 
PUSS

my heart is refusing me

Godmorgon på er!
Vilken härligt dag jag hade igår :D
Kvällen kunde inte slutat bättre, Loreen på scenen och jag var lycklig :D iiiih vad bra hon var :D :D Dessutom många andra bra artister innan det också :) hihi!
& det var kanske någon annan som var på Hbg-festivalen igår och såg rix fm? För vad i .... hade Amanda Fondell på sig? Skämdes lite på hennes bekostnad.... menmen, jag hade kul ändå ;D
 
 
PUSSS

every breath I take I´m breathing you!

Godmorgon på er!
Jag har bokstavligttalat tagit mig igenom natten med gråt, pustar, stönar och massavis med smärta! Jäkla nacke/rygg :( Kan ju inte röra mig! Och fasan igår inför morgonen idag, att inte komma upp ifrån sängen... När sånt här händer brukar mamma eller pappa få hjälpa mig, men här skulle inte vara någon hemma ju :( haha.. Men efter många om och men kom jag upp ;) haha...
 
Står stranden på schemat först :D mer färg :D , kommer dock bara kunna sola framsidan då jag inte kan ligga på mage, great? haha... Kommer vara en tomat i huvudet sen ;)
Sen ikväll blir det Helsingborg :D kuligt!
 
PUSS

When I ask you to listen to a song, it´s because the lyrics mean everything I´m trying ti say to you!

Hej på er!
Idag har det stått jobb på schemat, men sluta 4 idag, riktigt skönt må jag säga! Svetten har bokstavligt talet runnit av alla på jobb ^^ haha.. Så det var skönt att komma hem nu (:
& jag är så happy för att jag är bruuuun :) hihi!
 
Ska fixa mig nu sen åka in till Malmö och träffa fina vänner, hihi! Bra dag idag!
 
FÖRUTOM att jag fått nackspärr :( Har smort in med både voltaren och tigerbalsam, inget hjälper :( är galet stel i hela nacken och ryggen, tom ner i armen.... menmen, får bjuda på min fina stil jag ligger inne med ^^
 
Jag är så glaaaaad :D
 
PUSS på er.

SOOOOOOL!!!!!!

Självklart ska det fina vädret komma när jag börjat jobba.. :(
Men idag är jag ledig och det är soligt och fint :D Det blir bannemaj stranden :D iiiiiih, äntligen eller förhoppningsvis lite färg :) Fick grunden uppe i Göteborg i helgen ;) haha..
 
Men annars... första jobbdagen igår till stängning gick galant, dagen bara drog förbi jättesnabbt :) haha! Ganska skönt faktiskt att vara tillbaka i gamla vanor igen :)
Har ju semester igen snart så :)
 
Nej, nu ska jag slänga på mig bikinin och sen ge mig iväg när L kommer :)
 
PUSSSSS

Home

Godkväll!
Jag har haft en superbra helg i Götet, massa sol, fin vänner, nyfunna vänner och ja, en jäkligt bra helg :) Dock blev hemresan sjukt konstig och jobbig idag då allt klydda! Men tillsist tog vi bussen med superlyxiga stolar :) hihi, så det var nice hela vägen hem ((:
Väl hemma så kände jag för första gången på länge att jag verkligen saknat mitt rum, och såklart min familj :) Hade kunnat sitta uppe hela natten och bara babbla på med dom, men sängen kallar för oss alla ^^.
Ganska skönt att sova i min egen säng inatt och imorgon är det tillbaka till gamla rutiner :)
 
Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla oth, sen blir det sömn :) För det har jag bannemaj inte fått i helgen ;)
 
Bilder kommer upp i veckan nångång :)
 
PUSS

on our way

Godmorgon på er!
Fina morgon :)
Klockan ringde 06.30, då jag slog upp ögonen och frågan "vad ska jag göra idag, varför ringer klockan nu?" gick runt i huvudet, tills jag kom på att vi lämna denna hålan idag över helgen (snacka om förvirrad), wiiiiiiiie :D :D :D Längtar ihjäl mig tills vi är framme :)
 
Har precis slängt i mig frukost, nu ska jag panikpacka det sista innan pappa kör oss till Malmö för avfärd :D
 
Ses på söndag, om jag inte bloggar från mobilen :)
PUSS på er.

det fanns så mycket kvar att ge!

Hej på er!
Precis hemkommen från röntgen, och med den sjukaste träningsvärken skulle jag upp och stå på saker med benen konstigt, han fråga om det gick bra, då fick han ett sammanbitet svar ja-aaa-a .... haha! Det var inte det lättaste men det gick (: & det värsta var att han var ju snygg så det var ju pinsamt! haha...
 
Nu blir det iallafall till att käka lunch ute, får se vart det blir (: Kanske beger oss till malmö :)
 
PUSS

some say love..

Hej på er!
Gårdagen spendrades utomhus med lekdag, hela gänget :D så jäkla kul vi hade :D
Och självklart var det "barnen" som vann ;D Blev allt möjligt, grevinan & betjänten, brännboll, kasta vattenballonger, blindbocksbana och massa massa mer :D Såklart grilla vi och drack gott under hela dagen också :) mumma! Verkligen stormtrivdes med livet igår, älskar att vara nära mina fina barndomsvänner :)
Avsluta kvällen på balkongen hos oss med massa skratt :)
Och imorse när jag vaknade kunde jag knappt röra mig så mycket träningsvärk jag hade, eller fortfarande har i kroppen! Känns som det blir värre och värre för varje minut ^^ haha... Men det var sååå värt det :)
 
Idag åkte jag med m&h in till malmö för att trampa trampbåt och käka på La empanada :) hur mysigt som helst!
 
Det vinnande laget såklart ;)
 
fler bilder kommer :)
 
PUSS på er.

Tyskland

Hemma från Tyskland, mysig resa, men dock dryg! Men ändå mycket bättre än vad den brukar vara :) Var nog för vi var fler som åkte idag :) Fick med min en hel del hem, för en gångsskull har jag ingen jag måste dela den med, för nu är mitt mitt och pappas, hans & mammas ;)
& ätit har vi nog gjort för en hel vecka :) frukostbuffé dit och lunchbuffé hem... haha!
 
 
Nu ser jag fram emot morgondagen ganska mycket, hoppas bara att det är uppehåll, då vi ska befinna oss ute hela dagen :D :D hihihihiih!
Jag bara älskar mina barndomsvänner m. familj, har som roligast med dom :D
 
PUSS på er.

dåligt uppdatering..

Förlåt!
Får blogga ikväll eller imorgon, är uppe innan tuppen själv ju... (klockan ringde 05.20..) Bara för att idag drar vi utrikes, jag & vänner :)
 
PUUUSS

like a baby

jahaja... jag var hemma sent inatt och sen upp tidigt idag för att åka till Österlen... Men nej, då blir det inställt! Jag sitter mer eller mindre som en zombie nu så trött jag är! Och sova vill jag inte nu, kommer sova bort hela dagen då! Vill göra något idag juuuu! Men vad finns det att göra merän shoppa dagar som dessa? blääääh!
Kom med förslag! :)
 
Äh, får se vart dagen tar oss!
PUSS

från och med nu

Hej på er!
Jag drog på mig mina nya träningsbyxor, och tjocktröjan och begav mig ut för en PW! Men det var ju asvarmt ute... haha! Så jag fick trotsa mig själv och gå i linne ... vad skulle jag göra liksom? Menmen, nu är det asskönt :D svetten rinner av en ;) Tänkte ta och köra lite med rockringen också (sån med tyngder), sen är dagens träning gjord, skönt :) Får väl ta tag i rummet sen också, det jobbigaste är ju faktiskt gjort (undanplockning och nya sängkläder) Kommer kännas skönt sen ju :)
 
Känner att livet är bra nu :)
Jag är tillbaka till den jag var för lite mer än ett år sen, fast en bättre version :)
Nu är jag redo för nya saker! :)
 
PUSS på er finisar.

sometimes it´s hard to handle

Hej på er!
Hur irriterande är det inte att vakna vid 8 av att någon borrar?? gaah, men tryckte in öronproppar och fortsatte sova!
Är galet trött nu, trots mina 9 timmars sömn... vet inte vad som är med kroppen riktigt, är konstant trött... menmen! Har funderat i över en timme om jag ska ta mig en pw, vädret ser ju hyffsat ut! Men jag måste också städa! Har iallafall nya lakan i sängen och undanplockat, men rummet måste ju dammsugas och dammtorkas också... Får se hur jag gör ;) hihi
 
Ikväll blir det iallafall till att åka hem till en fiiiin vän och ha lite myskväll med några andra fina vänner :) mysigt!
 
PUSS på er.

you can´t be "just friends" with someone you´re madly in love with.

Godkväll!
Hade en ganska tråkig kväll när vi kom hem innan, så bestämde mig för att ta mig i kragen och kränga på mig träningskläderna och mina easytone och ta en kvällspw, vilket jag tyckte var en underbar idé nu. Riktigt skönt var det, hade det inte varit för att det börja bli mörkt hade jag lätt kunnat gå ännu mer! Men jag får nöja mig med mina 55 minuter idag :) Förstår inte varför det ska vara så svårt innan man kommer ut, för när jag väl är ute kan jag gå hur mycket som helst, bara det är pumpmusik i öronen så äääälskar jag det! ((:
 

Nu ska jag bara svettas klart (haha, freeeeesh), sen ska jag faktiskt ta ett skönt bad! & tänkte avsluta kvällen med film :)
 
PUSS

Meteorolog

Förresten! Vaaaarje gång jag träffar en granne som vi har här (grekiska, har egentligen inte med saken att göra, men ... Haha) så går hon igång om att jag liknar en meterolog på tv! Hahaha! Några andra på området som också trott att det varit jag .... Haha ! Borde kanske byta yrke? Eller ...? Haha


mysig dag med familjen

Blev en runda in till Malmö innan, fick med mig lite hem, glitter, bokstäver och sånt kul till naglarna, och lite till smycke :D kuligt! Sedan avsluta vi med att käka ute på Harmony, ingen höjdare faktiskt! Alla blev smått irriterad att vi fick vänta på maten i nästan en timme, trots att restaurangen nästan var tom :( menmen, mätt blev man iallafall :)
Just nu sitter jag & L & väntar på att T ska höra av sig!! Sen får vi se hur kvällen slutar :)
Jag älskar semester :D
 
PUSS

kär - lek

Godmorgon på er!
Dagen igår var mysig, var ute och åt med L :) På kvällen blev det spelkväll ju, T kom också hit, det var skoj :)
Sis skulle sova över, haha... Låg och skratta lite innan vi somna :)
& nu sitter jag här, har precis vaknat, väntar på att sis ska vakna, sen får jag se, då blir det väl frukost :)
 
PUSS på er.

hello hello

Gårdagens inköp :)
 
Chips är ett måste ;)
Mycket viktigt ;)
En stor kandelaber tills jag flyttar, SÅÅÅ FIN!!!
Loooove words :)
sjal :)
ääääääääälskar mina nya shorts :D
kläder / underkläder / träningskläder
<3
Mycketmycket finare på måste jag säga (((:
Skitfin till shortsen :)
Gummitstövlar (dock från Scorett som låg utanför) SÅ FINA :D
(behövs i detta sommarväder)
skinnhandskar till vinter :)
lotion, dusch, NAGELLACK, smink & så :)
Spritser (stavning?) och doftskor till bilen :)
En förstor jumpsuit (men dock så mysig), så går det när man inte provar :) haha
jag älskar mina nya kläder :) sa jag det?
 
PUSS

välbehövd sömn!

Godmorgon på er!
Guuudars så kul vi hade igår :D Sjukt mycket folk där uppe dock och några av oss hade panikkänslor till en början, men för min del gick det över ganska fort :) Hitta massor med fint, verkligen :D Ganska mycket kläder för att vara Ullared faktiskt :) Ett par svinfina shorts och en supersöt väst, eller linne liknande är nog favvo bland kläderna :)
Äh, ni ska få se bilder sen, ska fota det idag :)
Åkte 8 igårmorse och var hemma lite efter 22 igårkväll, lång dag, men kuuul (: hihi! Och jag fick mig en utmaning, har aldrig kört så långt sen jag fick körkort, men jag klara både hem och dit :)
Och en liten rolig sak, alla (eller jag, mamma och Helene) handla för exakt samma summa, hur knäppt är inte det? haha.
Nej, nu blir det frukost, sen får jag se hur dagen blir :)
 
PUSS

där jag hänger min hatt

Godmorgon på er!
Kunde inte somna igårkväll för jag var så sjukt taggad inför idag :) & när jag väl somna vakna jag senare upp i panik pga av en dröm :( Oooooch jag fick sota för att jag åt vitlök igår :( Låg i fosterställning i sängen när magen krampa :( ajajaj !!
Dvs att jag är väldans trött nu, men så får det vara, jag ska köra 24 mil upp till Ullared och 24 hem sen! Det ska jag klara! Samtidigt är jag SJUKT TAGGAD :D :D :D För vi ska ha så galet kul juuu :D hihihiih.
Har väntat på denna dagen länge ;D
 
PUSS på er.

tonight yeah baby

Hej på er!
Blev inget bloggande igår, för det första så orka jag faktiskt inte, alla här hemma mådde lite dåligt från festen ;) haha.. Som var hur trevlig som helst :) hihi. Och sen igår var vi på kalas också, hos morfar :)
 
Men ja... festen :) trevlig och mycket dans :D ääääääälskade min klänning, även fast den var svår att dansa i, speciellt när klackarna åkte av, då var den lite för lång ;) hah. Men det är nog en vanesak :)
Lite bilder från innan får ni här :) Dock har jag inte så mycket från under festen, så detta går duga! Får kanske några senare, vem vet :)
haha söt pappa som inte kan vara "normal" på bild ;)
 

vart jag än går!

Mycket är klart, och jag bara längtar tills jag får klänningen på mig :D iiiiiiiih! haha
 
Till en annan sak...
Musik... Finns några (inte många) röster som jag bara smälter av att höra, och en är Robert Petterssons, jag totalt bara älskar den! (Det är sångaren i Takida för er som inte vet:)
Dom flesta har kanske hört Stiftelsen - Vart jag än går, hans band "vid sidan om". Jag bara älskar den låten bara för att han sjunger. Hade inte varit samma sak med någon annan röst. :) åååh! hihi.
 
Nej, nu kallar trippeltången :)
 
PUSSSSS

You fool

Godmorgon :) Äntligen kan jag blogga från mobilen igen :) Har haft en mysmorgon som bestått av nagel - och smyckefix :) Blir lite att fixa under dagen, sen 50 års (25+25 års) ikväll :D ska bli så kul :D & min fining klänning ska på :) hihi ! PUSS mammis naglar överst & mina underst :)


If your heart is the strongest muscele in your body, why does it break so easily?

Godkväll!
Min naglar är klara inför morgondagen, blev halvnöjd denna gången, helt okej alltså :)
 
& till en annan sak....
Ligger i sängen med datorn, låg och läste igenom årets inlägg på bloggen (inte alla, men feb-mars typ)... Jag kan nu säga att jag är superglad att jag styrt upp mina känslor. Har förträngt lite hur jag kände då, jätte skönt idag faktiskt :) Klumpen i magen är ju borta, jag tänker inte på något av det alls lika mycket heller! Självklart kommer allt som hänt fortfarande hänga med, allt det dåliga som hänt i år, det är inget jag kan förtränga helt även om jag vill! Men känslorna jag hade i kroppen, oron, tankarna, mycket av det är borta! Bara på några få månader har jag av mig själv lagt det bakom mig och accepterat :) Jag är glad att jag klara det!
Vet att ni som läser tänker att allt handlar om att jag blev singel osvosvosv, men såär det inte, det har en hand i leken, men det är bara en liten del! Har hänt så fruktansvärt mycket som jag inte delat med mig av! Men det känns bra nu, jag är glad :)
I´m back! :) Mitt gamla jag!
 
PUSS

wihooooo !

En bra dag på jobb!
& nu kan jag äääääntligen säga att jag har SEMESTER :D :D :D wiiiiiie! Skönt med ledighet :D
Kommer dock sakna några, men ååååh vad skönt det ska bli :D hihi
Nu ska jag hoppa in i en skön KALL dusch, har varit svinvarmt på jobb, sen hoppa ner i onepiecen och fixa naglarna, dom måste piffas upp inför morgondagen juuuu :D hihi.
 
JAG ÄR GLAD!
PUSS

summer?

Godmorgon på er!
Knäppa drömmar inatt, vilket resulterade att jag vakna lite tidigare än klockan skulle ringa! Kommer nog inte besöka City Gross på ett tag.... (mardröm)
Iaaaaallafall, idag är jag glad :D :D jag är sådär 8,5 timme ifrån min allra första semester från jobb!! Ska bli så skönt :D hihi..
& om FYRA dagar åker jag till Uuuuullared :D
 
PUSS

When I text you it means I miss you. When I don´t text you, it means I´m waiting for you to miss me!

Godkväll på er!
Har haft gott om arbete på jobb idag, inte en stunds vila.. Men bra att där är att göra :)
Väl hemma blev det käk, muuuums med färsfyllda fransbröd :) mm!
ooooooch förresten, nya skor blev inhandlade imorse innan jobb, superfina höga, som jag verkligen kan ha trots mina fötter :) hihi...
& på tal om fötter så har jag äntligen fått tid till röntgen till dom, dock ska jag ändra den, och hoppas där en till dagen efter! Men det är framsteg iallafall :)
Nä, nu blir det väl film innan sängen kallar på riktigt :)
 
PUSS på er.

sometimes you just have to erase the messages, delete the numbers and move on. You don´t have to forget who that person was to you; only accept that they aren´t that person anymore.

Godmorgon!
Jag kan inte påstå att jag drömt härliga drömmar inatt, har vaknat i panik ett par gånger... Men nu mår jag bra ;) haha..
Har så himla mycket att se fram emot under semestern, det som glädjer mig nu är att jag har två dagar kvar att jobba, sen på lördag är det tid för min finafina långklänning att användas, då jag ska på en stor fest (25+25 årsfest), sedan är det baaaaara 5 dagar kvar tills jag åker till Ullared :D iiiiiiiih! & massa massa massa mer :D happy me!
 
Nej, nu kallar fönen! Tänkte åka in till jobb lite tidigare idag för att kolla lite affärer osv :)
PUSS

finally!

Godkväll!
Efter jobb idag kom Sari, så boka vi biljetter till vår tripp upp till Götet till våra fiiiinaste finaste vänner! Åååååh vad jag längtar!!! Kommer blir det bästa helgen på länge! :D Äntligen ska jag få krama och pussa på dom igen :D iiiiih ! Ni anar inte min lycka :D
 
PUSS

somebody´s out there

Godmorgon fina ni!
Filmmyset igår bestod av Walk the line, som jag aldrig sett innan! Handlar om Johnny Cash för dom som inte vet! & jag kan meddela att den filmen hamnar vid dom bra filmerna :) Fattar inte varför jag aldrig sett den innan.... menmen (:
 
Känner mig uppstressad idag, tror jag har drömt konstigt, har nog sprungit hela natten.... haha!
Men idag kallar jobb, men bara en 6 timmarsdag :) 4 dagar kvar ;D
 
 
PUSS

Dagen i bilder

Kakbuffe i Mossby (: mumma!
Jag har aldrig sagt att allt står rätt till i pappas huvud ;) haha
& jag har införskaffat mig en ny onepiece ((((: myyys!
 
Nu blir det filmmys !
PUSS
 
 
 

fin dag!

Gud så mysigt vi haft det idag (:
Först blev det Mossby för kakbuffé, shiiiit, himmelriket ;) snacka om sockerkoma sen!
Sedan till smyge för lite småbutiker och sedan en räkmacka, MUUUUUMMA ! :)
Har nyss kommit hem och är lite solbränd, fint :) hihi
 
Hoppas på grillning lite senare, men vi får se! Alla är fortfarande sjukt mätta! haha..
Massa bilder har jag tagit, men dom slänger jag upp ikväll när jag lagt in dom på datorn :)
Tycker det börjar bli lite tråkigt utan foto nu, så får förnya ju :)
PUSS på er.

ska jag följa med hem till dig?

Godmorgon!
Jag är glad , för det är soool på min lediga dag (: hih
Har lite planerat idag, men inte förens vid middestid, så jag tänkte att jag sätter igång oth sen igår lite nu och käkar frukost osv (:
 
Ha en fin dag allihop :)
PUSS

if you start to miss me, remember, I didn´t walk away, you let me go.

Godkväll!
Dagen på jobb var härlig :) Vi hann med mycket eftersom det inte var så mycket kunder (:
Väl i Trelleborg var det massa fix med att lämna filmer på hemmakväll osv! Men sen kom jag äntligen hem till mat (: Tog mig i kragen och städa rummet också, så slipper jag det imorgon på min lediga dag (: Här luktar supergott nu (: & sen jag köpte min tv så trivs jag mycket bättre med rummet, inte för att jag kollar mer på tv nu än innan, men det känns bättre med denna här ;) haha...
Men nu ska jag iallafall slänga mig i ett bad, hoppas att ryggen blir lite bättre, sen slänger jag mig i sängen och kollar film eller något (:
 
PUSS

a real boyfriend calls you, loves you, spent quality time with you gets jealous, claims you, argues with you and 5 minutes later says I love you!

Godmorgon!
Guuuuudars vilken kväll igår :D haha...
Skulle egentligen blivit utgång, men jag orka inte göra mig ordning och dra till malmö efter jobb igår :(
Så det blev grillning på gården med några, mysigt :) , sen spela vi kubb, hade allmänt jättekul osv :D . Sen gick vi upp till H & M för att leka blindbock.. hahahaha! "hej vad gjorde du i lördags? - hmmm, jag lekte blindbock till 12 på natten.." hahahaha! Men kul hade vi iallafall, det är huvudsaken ;D & jag hade lätt det bästa gömstället, bakom en lampa... hahaha! Blev aldrig hittad ;)
 
 
Idag är jag galet trött... Men det står jobb på schemat, 5 jobbdagar kvar, sen är det semester :) iih!

PUSS

RSS 2.0