have you heard the news today?

Har minst sagt haft en galen dag med Elena :D
Hon hämta mig vid 7 imorse så bar det av till Ullared! Mycket kul kommentarer, peppa på shopping och massa skratt :D Fick med mig maaaassa hem :) Blandannat en onepiece (looooveit), Brittan parfym, kläder, underkläder, smink, fina ord (till att ha på väggen), träningskläder, nagellack, dvd boxar, filmer, Kents samlingsalbum och ja, mycket mycket mer ((: helt underbart! :)

Nu är jag astrött och tänkte slänga mig i sängen och se BB sen igår om jag orkar, annars somnar jag istället och laddar upp för en jobbdag imorgon!

PUSS

dancing in the dark

Godmorgon!
Vakna upp med migränhuvudvärk, inget roligt...
Men ska försöka ta mig till jobb och jobba! Hoppas att det försvinner!
Sen blir det en lugn kväll när jag kommer hem!

& tidigt imorgonbitti beger vi oss till UUULLARED (:, då måste jag må bra ju ;)

PUSS

what a catch!

Hejhej!
Håret är kortare, & jag är glad (:
Fika i stan med N efter frissan, det var skönt att träffa honom igen :)
Sen hem och sis sa att hon inte ville träna ikväll, och nej jag vill inte dra ner själv nu ikväll ^^. Dock satte jag ihop julklappen från jobb, en sån rockring med tyngder, ont gör det, men det är svinkul när man får in tekniken :D Så det ska jag börja med nu, varje morgon och kväll :) Det tar ju inte så lång tid och det är bra träning. Gooood (:

Jag tror jag slänger mig i sängen nu en stund och kollar SATC eller något, känner egentligen för att göra något kul.. Men ingen vill så ! haha

PUSS

Maybe it's time to change, and leave it all behind?

Hej hej, uppdatering från badet här :)
Mitt rum är nu nystädat, skönt som attans med tanke på att det var typ för längesen sist ^^ var sjukt opepp på dagen och ville egentligen bara ligga i sängen, men när musiken kom igång då jävlar :) nu ska det bli en bra dag!
Tänkte åka ner till stan lite tidigare & gå runt lite för mig själv, se om jag hittar något fint innan jag ska klippa av håret lite till ;)

------------------------------------

Som många vet nu så går mina tankar på högvarv, just nu funderar jag mest på hur jag ska må bra till 100 igen! Men det är svårt att komma fram till något, för i stunden tror jag på mina positiva tankar, men i nästa stund inser jag bara att jag trycker det dåliga längre & längre in ... Så hur ska jag göra? Vad ska jag göra? Jag vill ha en förändring i vardagen!
Jag tycker om att planera, veta vad som händer, mest så man har kontroll över situationer, men jag har så lite kontroll och planering just nu så det finns inte ! Jag vill hitta tillbaka till balansen i livet! HJÄÄÄLP! Förvirrad tjej ... Jag vill jag med allting??


vad gör du nu för tiden? varför hör du aldrig av dig?

Godmorgon på er!
Vakna för tidigt imorse om ni frågar mig... Har iallafall hunnit se BB sen igår.
& lönen kom idag, så räkningarna är betalda, pengar är sparade och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra (: Slänger mig lite i sängen kanske och kollar SATC innan jag tar tag i städningen. Sen i eftermiddag ska jag till frissan, och efter det ska jag träffa N (:

PUSS på er.

"what am I fighting for?"

Godkväll!
Jobb gick bra..
Nu är jag hemma och har fått mat i magen och är nyduschad!
Blir hemmakväll ikväll tror jag, blev inget BB mys hos carl!
Så det blir så ska det låta, sen vet jag inte..

Imorgon är jag leeeedig, ska städa :( och klippa mig :D

PUSS

"en del av mitt hjärta, kommer alltid slå för dig"

ååh, en hyffsat bra natt, FÖRENGÅNGSSKULL (:
Känner mig hyffsat utvilad, trots lite halvknäppa/jobbiga drömmar, men inte fullt så jobbigt som det brukar vara (:

Har precis käkat frukost, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... haha..
Kör till jobb om typ 50 minuter..
Sen får jag se hur kvällen slutar!

BTW, ingen som vill med till Ullared på onsdag ? :D

PUSS

springer för livet

Godmorgon på er alla fina!
Natten har varit hyffsat bra... Dock fick jag ett litet samtal sådär 5 imorse av en full sak... haha :P Förstörde en timmes sömn då jag inte kunde somna om, vilket resulterar att jag är dödstrött nu... Jag är så trött så jag känner mig sjuk i kroppen... Men jag hoppas det inte är så :)
Jobb idag iallafall, sen får jag se om jag orkar göra något ikväll eller om sängen är min bästa vän ^^

PUSS

tired?

Det har varit en väldigt lång dag på jobbet idag!
& man kan ju undra hur trött jag är när jag ställer mig utanför porten nere i trappan och trycker på blippen till BILEN x antal gånger... Vad tänker jag med ? hahahha.. Pinsamt!
har inte gjort så mycket, käkat, duschat och kollat BB sen igår. Ska kolla lite SATC innan kudden kallar, klockan ringer ju helt för tidigit imorgon om ni frågar mig ^^ hej jobbhelg..

PUSS

me, alone?

Hm, kanske inte så bra att vara så energisk om att må bra igen!
Natten har varit hemsk, sjuka mardrömmar, har inte ens vågat somna om ordentligt :( och jag har vaknat en gång i timmen från 03-09, inte kul...
Det är nätter som dessa som man vill ha någon där, som gör allting bra igen!
I hate to be alone!

Snacka om att jag kommer vara död på jobb idag....

PUSS

Happy day

Denna dagen har varit den bästa på väldigt länge! Galet mycket skratt och bus :D Var nära döden på leklandet, men det var kul xD hahah ..
Resten av dagen har spenderats i soffan och inte gjort ett smack, aströtta var vi, eller jag har varit sjukt övertrött och bara legat & skrattat. + att vi kollat gamla BB dvder :) haha...
Så mycket skatt som jag fått in idag har jag inte fått ur mig på såååå länge! Så fler av dagar som denna tack (:

+ att en ny klänning antagligen har kommit till garderoben, en som sis hade beställt men som passa mig lite bättre ;) hihi.

Nu ska jag slänga mig i sängen och se nån avsnitt SATC innan kudden kallar på riktigt :)

PUSS

today is gonna be a great day!

Godmorgon på er!
Vakna 5 minuter innan klockan ringde vid 10, skönt! Har sett ett avsnitt SATC och käkat frukost, good.
Idag känner jag att det kommer bli en bra dag, superfint väder och vi ska iväg till lekland med barn :D iiih, man blir själv som ett barn igen :D haha.
Som jag mår idag vill jag må hela tiden!!!!
It´s goooood!

PUSS

I´m on my way!

Min kropp och min hjärna mår inte bra, jag orkar ingenting! Jag lever som en robot... Såhär har jag aldrig velat ha det! usch!

Jag är ledig imorgon iallafall, vilket ska bli skönt!!
& Ullared är bestämt till nästa vecka (: iiihi.

PUSS

Baby don't hurt me, no more!

Jag är rädd för att ringa eller höra av mig! Allt jag fasar för är svaret tillbaka, tonen tillbaka, allting!
Varför lurar jag mig själv?
Jag var såhääääär nära på att slå numret, för 5 minuter sen! Men nu vågar jag inte! Vad ska jag säga? Allt kommer sluta med en sömnlös natt ... Därför struntar jag i det, ignorerar det och sover .. Försöker!

Godnatt!


we can´t cry the pain away

jag mår bra.
jag måste "deal with it"
jag ska sluta bry mig!


PUUUUUUSSSS hejdå!

Kvällen

Kvällen igår!
Positivt: Personerna jag var med (: <3, billigare dricka i baren, fick träffat några väldigt gamla vänner!

Negativt: Några vänner vände bokstavligt talat ryggen åt mig (sjukt), folk som inte förstår vad man ska strunta i att fråga en kväll som igår eller alltid när man är ute! blev förbannad på det faktiskt! och stället vi var på, astrist...

Men förövrigt blev det en lyckad kväll med sis och barndomsvännerna, underbart :)

Sååååå... inte dra dit på ett bra tag? jatack!!

-------------------------------

ikväll blir det mys hos c.

Som en elektrisk chock genom skelettet

ingen uppdatering idag, sorry..
Men jag känner inte för att dela med mig så mycket direkt, inte just nu iallafall :)
Återkommer när jag gör de ! (:
Jag har en bra känsla i kroppen, tror jag :)

KISSES

gone, away or just alone?

Godkväll!
FYFAN säger jag bara om dagen... dagen på jobb börja med .. ingenting att göra, skittråkigt! Dom flesta var sjukt slitna... Och när det gått några timmar börja jag må illa och huvudvärken kom jättemycket!
Jag hann iallafall med en tidigare buss hem, vilket var underbart, även om det handlar om 10 minuter! Så väl hemma så blev det mat, och nu har jag precis kommit ut från duschen! Ska snart ringa och beställa tid hos en som förhoppningsvis ska fixa till min onda rygg lite!
Kvällen är tråkig annars, inget kul på  tv och jag är sliten som fan! Så det blir nog sängen och SATC innan jag somnar !

ochochoch... jag beställde Harry Potter boxen (med alla filmer) igår, och den är hos posten idag, så jag hoppas den ligger i brevlådan imorgon :D hihi..

Jag ser fram emot en rolig helg med fina vänner och lite nytt folk! I LIKE !!

PUSS

baby, I was born THIS way!!

Godmorgon!
Jag måste faktiskt säga att jag sovit gott inatt, intala mig själv att inte börja tänka igår eller dra upp något! Så jag strunta i det! Jag kolla några avsnitt SATC, sen somna jag runt 22.30 tror jag! Skönt som attans, även om jag var trött när klockan ringde för 40 minuter sen....
Men nu sitter jag här och har precis tagit den sista tuggan på frukosten. Ska snart gå & byta om osv, sen iväg till bussen! Jobb idag ju.
Sen blir det ingen bio ikväll, jag som ville se Star Wars :( buh... Men jag får se hur kvällen slutar, antagligen hemma i soffan med min favvo träningsdress :) mysigt!

PUSS

out of my life, out of my mind!

Godkväll!
Supermysigt med bebisarna idag :) hihi, många skratt :) & numera är min iphonis nerdräglad ^^ haha..

Har nyss kommit ut från duschen, och innan det var det gymmet! GALET bra gick det idag, var svintrött och opepp innan vi åkte ner, men väl nere då jäklar, så många kalorier har inte försvunnit på en gång på väldigt länge :) skönt! & till det har jag att säga att jag ÄLSKAR Lady Gaga's låtar, shit vad som gör mig pepp och hon har så sjukt rätt i det hon sjunger, looove! Det har blivit väldigt mycket henne på sista tiden, eller den senaste veckan, det har hjälpt!!
Nu ska jag slänga mig på soffan och inte röra mig allt för mycket på hela kvällen! Måste sova ordentligt inatt (kan ju hoppas att jag snart kommer in i en bra sömn period iallafall), för imorgon står det jobb på schemat!
Denna kvällen vill jag ha tillbaka, den var bäst och jag kommer aldrig glömma den!
BFF var med <3

Här mådde jag bra & trivdes med livet!!!



PUSS

ett stort streck!

Godmorgon!
Somna väl runt 2 inatt trotts att jag var dödstrött... Och vakna 8, 6 timmar senare... Men mina tankar spökar runt och igår var jag arg också.. Ganska mycket faktiskt!
Jag är trött på allt nu, förlorat ännu en vän som jag trodde fanns där, men som inte gör det! Jag orkar inte mer! Jag vill flytta här ifrån nu, och aldrig komma tillbaka! Jag menar det! Jag vill inte bli behandlad som luft längre, något "man kan göra något åt senare". Hela januari och nu i februari har allting varit kasst, verkligen dom sämsta månaderna på väldigt länge.. & vem har jag tagit itu mina problem med? - INGEN!! Min kraft är borta.. Jag lever som en robot känns det som, som jobbar när jag ska och sen åker hem och äter - sover (försöker), och sen försöker planera in något på mina lediga dagar i den mån man orkar. Seriöst, är det en roligt liv? - NEJ !!!

äh, min lediga dag är åt helvete, men jag hoppas den blir bättre!

<3

Jag har nog kommit fram till att jag inte är en ensam människa, jag vill inte leva ensam, inte en sekund :( Tråkigt att inte kunna komma hem till någon... Jag vill ju det :( Jag vill ha närhet, jag vill ha kärlek! Jag vill så mycket just nu!! Bara kunna prata med en person som bryr sig och lyssnar även om det egentligen är tråkigt, och jag vill lyssna..
Jag vill veta hur allt kommer se ut, NU !




PUSS!

fyfan

FYYYY !
Alla borde prova på att jobb i blomsteraffär under alla hjärtans dag! Jag har bokstavligttalat blödande händer och ögonen svider sönder så trött jag är!!
Men nu är jag äntligen hemma, orkar inte ens äta :( . Lycka när mamma hade handlat ett par nya jeans till mig :D iiiih, så fina :)
Nä, men det blir väl sängen tidigt för mig idag!
Sen imorgon åker sis & jag till Arlöv för att leka med bebisarna några timmar :)
Sen får jag se hur kvällen slutar!

PUSS

Valentin

Hej på er!
börja dagen på bästa sätt? Nja.. NEJ! Telefonkö till tandläkaren :(
Men nu sitter jag här, nyduschad och har precis ätit frukost! Ska fixa mig lite innan jag kör till jobb, tacka pappa för att jag har bilen idag så jag kommer hem snabbt ikväll!!! Jobbar 12-20 och jag är faktiskt inte ett dugg pepp... Jag är redan orolig i kroppen som jag är och idag kommer det vara stress stress stress! Blomsterbutik på alla hjärtans dag.. (Y) Hej blödande händer :)

Ikväll ska jag inte göra ett jäkla dugg skulle jag tro, hade behövt lite kärlek :( buh..

Fick en liten present av mammi :)
Choklad och en supermysig pläd med rosa hjärtan på :) taaack <3

PUSS

every time we touch.

Det blev ingen kaos på jobb, SKÖNT! Men imorgon blir det!! (: Undrar hur mitt huvud kommer funka imorgon.. Sista dagen av 5 i rad och bara nu idag, ikväll så var mitt huvud slut i rutan... :/ Menmen, hoppas det är förstående kunder :)
Lite småledsen blir man när alla handlar blommor till sina käraste, när man inte själv har någon att handla till eller får av :( Gulligt med alla pojkar som kommer in och handlar, helt osäkra :) auwi. haha!

Menmen, efter jobb så drog jag hem till mina kusiner eftersom min morbror fyller år, gammal nu ju ;) maha.. Har precis kommit hem därifrån och nu ska jag slänga mig i soffan en liten stund innan jag slänger mig i sängen för sömn (:

& på torsdag ska jag antagligen se Star Wars på bio :D ihhiih..

PUSSS

I´m not afraid

Hejhej!
Magen värker :( jag är seg..
Men jobb idag, 12-18! Jag har en aning om att det kommer vara galet mycket att göra.. Det bästa är att tiden ruuuusar iväg :)
Sen ikväll blir det promenad med N!

PUSS

with every heartbeat

Godkväll!
Jobb idag gick bra, trött som en gnu är jag nu bara... Nä men det har varit lite skratt och småkul emellan oss idag ^^ haha.. Jag gillar att jobba då :) Det bästa med dom flesta på jobb kan man skoja med, då blir allt mycket mycket roligare :)
Riktigt skönt att sluta innan 6, första gången jag gjort det sen jag börja jobba :)

Väl hemma så blev det mat, och nu har jag precis kommit upp från ett skönt bad :)
Ikväll blir det bara mys i soffan framför tvn skulle jag tro, lite så ska det låta & sådära :) I like! Blir nog sängen hyffsat tidigt eftersom jag jobbar imorgon också! Fasar lite smått inför alla hjärtans dag nu, kommer vara stress stress stress, mycket folk (asmycket folk) osvosvosv. Men det är roligare när där är mycket att göra :)
Nä, nu orkar jag inte skriva mer!
Jag kan bara meddela att mina tankar fortfarande är bra, hoppet är nästintill borta och jag mår nog bra :)

PUSS

catch a grenade.

Godmorgon på er!
Det har varit förvirrande och verkliga drömmar inatt, då jag vaknat upp och insett att jag bara sov :( åårh! Mitt uppe i allt "bra" så får jag sakna, det måste jag få!

Nu har jag precis kommit ut från duschen, blir väl frukost osv, sen blir det jobb 11-17.15. Dag 3/5...

PUSS

ABC

Godkväll på er!
Idag har det varit en bra dag med positiva tankar, men dock en otroligt lång dag på jobb, det känns som jag varit där flera dagar i streck...
Men jag är glad för mina tankar, jag behöver det! Jag känner mig stark & så fort där kommer upp något så försöker jag få bort det :) kanske har jag tänkt upp någon värld i huvudet, jag vet inte! Men jag är glad bara jag håller mig till dessa tankarna :)

Nu ligger jag i ett efterlängtat & välbehövt bad :) sen blir det antagligen melodifestivalen ikväll med mamma & pappa ... Gillar det icke (melodifestivalen alltså)!

& hoppet om en god natts sömn håller i sig, jag är ju dödstrött hela tiden!

PUSS


From a lover to another

Imorse när jag satt i bilen till jobb & lyssna på musik, så insåg jag en sak! Helt sjukt vad vissa låtar påverkar en, & just nu behövde jag det, det var lite positivt!
Jag ska försöka tänka positivt, jag ska fokusera på mig själv, jag ska må bra! Jag måste må bra!
Vill ha bort alla tankar & hopp nu! & idag har det varit en bra dag utan sånt, & det är jag glad över :))
Allt handlar om mig nu, helt ärligt, jag vill strunta i alla andra, precis som vissa skiter i mig! Nu ska jag!!! :) vill folk mig något så får ni komma, jag tänker inte kämpa mer! inte för NÅGON!!
Inte som det känns nu iallafall :)

PUSS


.


When I look in your eyes ...

Jag behöver nog inte säga hur natten har varit, men jag gör det ändå! SKIT! klumpen i magen bara växer, jag mår illa av tanken på att ingenting kommer bli bra! Kan det inte bara gå över nu, med en gång?

Idag ska jag iallafall jobba, 12-18, sen hemmakväll ikväll eftersom jag ska upp ännu tidigare imorgon för jobb då med!

PUSS


...

Hej på er!
Känns som jag har hunnit med mycket idag.
Städade rummet i förmiddags, kändes som det tog evigheter.. Sen blev det gymmet med Hille, vi gick ner och hem i SNÖ ... haha. & det kändes jättebra på gymmet idag, faktiskt! Jag vill komma igång igen.
Väl hemma så blev det en god sallad :) och lite SATC.
La mig i ett bad, sen la jag mig i sängen för ännu mer SATC, så där har jag legat i flera timmar...
Nu vet jag inte hur resten av kvällen kommer se ut, men jag känner mig inte alls utvilad inför 5 arbetsdagar nu! Jag hoppas verkligen att jag får sömn inatt..

jag orkar inte tänka mer, min kropp vill ha sömn, mitt hjärta vill må bra!

PUSS

kärlek är något man måste vårda för att få behålla.

Godmorgon på er!
Jag har inte sovit alls bra inatt, vilket resulterar att jag är dötrött nu... Men kan inte sova längre eftersom jag måste vänta på att sotaren ska komma..
Sen efter det måste jag ta tag i mitt rum, verkligen!
& runt middagstid så blir det förhoppningsvis gymmet + sola med BFF <3

föresten, ingen träning, ingen mat knappt, -2 kg på vågen, wihoo ... eller?

PUSS

Vad spelar det för roll?

Hej!
Träffa N en stund innan.. Efter det åkte jag & Mammi till Malmö, vi fick med oss lite hem till vår bebis :) lite godis osv!

Mina tankar har varit rent åt helvete idag!
Allt snurrar omkring! Vad var det för mening med att jag har funnits där för människor innan, men nu finns ingen här för mig? jag tänker inte fortsätta om jag aldrig kan känna att jag får något tillbaka!


true

it´s hard to wait around for something you know might never happend,
but it´s harder to give up when you know it´s everything you want.

you are my sunshine

Godmorgon!
Ledig dag idag, gäller att ladda upp inför helgen & 5 arbetsdagar i rad!
Så idag... skulle egentligen till malmö, men så blir det inte! Så får väl se vad som händer.. Rummet skulle behöva städas, men jag vet inte om jag vill :( blää!
Får se helt enkelt hur dagen kommer se ut!
jag hoppas den blir bra!

PUSS

Unwritten

Åh, idag har det varit en bra dag, hopp, massa skratt på jobb, en bra dag helt enkelt!
Men nu inser man bara, samtidigt som jag vill inse så vill jag inte det! Det är svårt! Vad vill jag? Vad vill alla andra? Hur ska allt sluta?
Jag vill vara lycklig & glad!


one love, one dream, one heart

Godmorgon på er!
Jag har sovit  hyffsat inatt, bortsett från att jag även inatt vaknat några minuter efter prick 4,5,6,7,8,9.. det är lite läskigt...
Men nu sitter jag här, som vanligt i morgonrock och har precis ätit frukost, det gick väl bra idag må jag säga faktiskt (: fick ner en extra macka jämnfört med alla andra dagar..
Snart ska jag bege mig till bussen för att jobba 12-18 idag, kort dag. Sen ikväll blir det gymmet med sis, knappt mat + träning, vem vet, jag är kanske rena hunken till sommaren.. eller ? ^^

Nä, nu ska jag göra mig klar!
PUSS

Utan dina andetag

Godkväll!
Jobb idag var segt, dom sista två timmarna var dom längsta i mitt liv .. Hade inte en kund i butiken på typ 20 min & bara det kändes som flera timmar ...
Många tankar har vimlat runt i huvudet idag! Allt känns som ett enda stort svart hål just nu, jag vet inte alltid vad jag vill! Ena stunden ler jag med glädje & nästa gråter jag! Men klumpen i magen är med hela tiden!
Jag vill bara få rättsida på allting!
Hela januari har varit ett stort helvete rent ut sagt ... Jag hoppas på det alla säger "det börjar sämst kanske, men se det positivt, då kan det bara bli bättre" eller något sådant .. Jag hoppas bara på det så mycket! Jag vill få taget om mina känslor & allting runt mig, men det glider bara ifrån mig, hela tiden!

Nä, nu ska jag upp ifrån badet & gå & lägga mig!

PUSS & godnatt <3


ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig något som tar mig någonstans.

Godmorgon!
Natten var dryg, vakna nog 1 gång i timmen, iallafall sen typ 3...
Nu sitter jag här, nyduschad i morgonrock och ska snart fixa frukost, sen vid lite över 11 kör jag till jobb.. För att jobba 12-20 idag...
Halsen kliar som attans nu, så kanske bryter förkylningen ut nu då? aja, får se.

PUSS

Night

Mös i soffan till a walk to remember , tummen upp för den filmen!!
& nu ska jag ta mig igenom det jobbigaste just nu, sömnen...

Puss & godnatt mina fina <3

Miss.


Feelings

Godkväll!
Har precis käkat en god middag, parmalindad fläskfilé med potatis & grönpepparsås :)
& nu ska jag njuta av ett program av så ska det låta, speciellt eftersom "min man" är med, Calle Kristiansson :)

PUSS


stronger than you?

Idag är det nog ingen bra söndag... Det enda bra är väl att jag inte är bakfull, skönt (:
Jag vill ha tillbaka min aptit, jag vill kunna skratta utan att tänka, jag vill kunna göra så mycket mer just nu!!
jag är stark, jag är stark, jag är stark.

nu är det verklighet...

Godmorgon!
Förfesten, utgången, hela kvällen blev bra igår :) ett fett minus till att det var svinkallt bara ^^. Hade så kul igår, mycket skratt :) Blev Slagt, det var längesen :)
Idag är jag seg efter för få timmars sömn, så jag ska ligga i sängen hela dagen och kolla SATC skulle jag tro, i min ensamhet :( åååh, det är hemskt!

Men TACK mina fina vänner för en toppenkväll igår! :) <3

PUSS

talking to the moon

Hej på er!
Jag tror inte det blir någon bloggpaus, inte som det känns nu iallafall. Kanske inte blir lika många inlägg som sist, men ändå!
Natten har varit.. inte kul! Har vaknat 10000 gånger och bara tänkt!

Umgås lite med familjen nu på dagen, ska ner en sväng till stan med pappa ^^
Sen ikväll blir det till att träffa min älskade flickor (och Christoffer & Sigge) haha.. För lite utgång tror jag. Jag behöver ha roligt och träffa mina vänner (: Hoppas kvällen kommer bli bra!

PUSS

End

Allt är slut!
Vet inte hur jag känner, jag vet ingenting just nu!
Jag skriver om jag känner för det ! Annars tar jag kanske en liten bloggpaus, jag får se helt enkelt.


guys have no idea how long something they said can stay in a girl´s mind.

Godmorgon.
11 timmars sömn inatt, ååh vad skönt det var (:
Nu sitter jag här i morgonrock, nyduschad och har precis ätit frukost!
Får väl snart ta & göra mig ordning lite, sen blir det jobb, 12-18 idag!


PUSS

Hour

Godkväll!
Jag är färdigjobbad, har precis ätit & nu tar jag ett snabbbad för att tina upp lite innan jag ska ut i kylan igen ^^
ska hämta hem min älskling från Sturup, sen hem antagligen, så hinner inte träffa honom så mycket! Men jag saknar honom, hans underbara kramar & pussar :))

PUSS


when the stars go blue

Godmorgon!
Vattnet avstängt igen utan förvarning... snacka om lack...! Men jag får väl vara glad att jag inte var i duschen, intvålad och balsam i håret denna gången...

Idag blir det iallafall jobb, 10-18.
Sen ikväll ska jag hämta hem mitt hjäääärta från sturup, då kommer han äntligen hem från Stockholm (: Happy me :) hihi.

PUSSS

.

Jag antar att det är dags för min att sluta vänta & säga godnatt.
Så.. Godnatt mina vänner!


Do you love me.

Hej !
Dagen har varit bra, var i Malmö en runda, vet egentligen inte vad vi gjorde ^^ haha! Menmen ..
Väl hemma vid 5-6, så blev det käk och sen lite SATC i sängen! Jag hann med ett skönt bad med babyolja också, så nu är jag mjuk & ren :)
Har precis sett halv 8 hos mig & nu blir det mästerkockarna!
Jag avslutar väl kvällen med lite SATC sen & hoppas på att få höra ifrån min saknade pojke!

Puss


put your hearts in the air.

Godmorgon!
Lediga dag! Jag vakna 09.00, men det gör inte så mycket, skönt att inte vakna till någon klocka iallafall :)
Jag vet faktiskt inte hur dagen kommer se ut, men nu på förmiddagen känner jag för att ligga i sängen, äta frukost (inte hela tiden) och kolla SATC :) En stund för mig själv (:
Får se om någon söt människa kanske vill ta en fika eller liknande senare :)

PUSS

RSS 2.0