Jobbhelg

Då sitter man här ännu en helg & ska jobba.. Har faktiskt varit två dagar av skratt & bus på jobb nu, det är skoj :) dagarna blir mycket roligare då :) trots att jag igår fick alla sura kunder, man har dagar då man BARA har såna, igår var min... 
Men det blev bättre när jag kom hem & sen iväg & grilla med fina vänner, H, C, K & E :) mysigt ! 
 
Ikväll blir det grill på gården med folk :) älskar sommaren, hoppas det inte regnar bara ;) 
 
Hade gul vattenmelon till efterrätt igår, gott :) 
 
 
Kisses 

Vill helst hugga av benen

Idag fick jag äntligen träffa min väldigt saknade & bästa vän! Så skoj det var :) blev fika i stan (lugn, grönt te;) hehe, sedan några rundor i affärer! Alla butiker hade rea & jag får min lön imorgon, jotack ... Hur som helst, var så galet glad när jag fick träffa henne :) & vi ska träffas redan till helgen igen :) <3 blir så svårt när vi inte bor i samma stad längre :( inte lika lätt som innan när hon bodde på andra sidan vägen :)

& till en annan sak så har jag så äckligt ont i benen & ljumskarna :( ska aldrig springa så snabbt igen !!! Orh! Haha ... Hoppas det blir bättre tills imorgon, eller iallafall så jag kan stå upp på jobb ..

Avslutar med att berätta att jag har astråkigt!!
Sov gott, puss


Tufft pass

Hemma från gymmet igen, det var riktigt skönt idag! En timme på bandet & 7 km, tummen upp :))) det går framåt det här :) -5kg dessutom :) har stått still dom sista två veckorna, men nu är det igång igen hoppas jag :)

Så fort Mammi är klar så hoppar jag in i duschen för att sen åka & träffa min bästa <3 som jag saknat henne, älskade H !!!


Njuter

Jag har haft en tråkdag idag .. Sluta med att jag var så uttråkad så jag öppna min burk som jag samlar mynt & 20or i , knäppt egentligen att bara mynt & så kan bli så pass mycket pengar! Men cash is king & dom pengarna åker rakt ner i insamlingen till tatueringen :) glad tjej !

Blev ingen träning för mig & M ikväll, det regna så det blev inställt, men jag hade
ändå inte pallat efter passet imorse!
Istället blev det en god smoothie framför en film med familjen (slutet sågs bara av mig & Lina;) hehe

Nu har jag precis hoppat ner i sängen, så från en renbäddad säng säger jag godnatt ;)

Kisses


För sista gången på nära håll

Heeeellu!
Till en början gick det katastrofalt på gymmet! Mina benhinnor fucka & jag tänkte skita i det! Men byta band till tjejgymmet (som förövrigt är 1000 gånger bättre än dom där ute)!!! Vips så gjorde det inte ont i benhinnorna längre! Men jag var seg, riktigt seg & tänkte "äh en kvart ska jag orka" men sen tagga jag mig själv "kom igen kom igen KOM IGEN DU HAR ETT MÅL ATT NÅ!!!!" & vips så blev det en timmes löpning/pw!!! FYFAN vad bra det kändes när svetten bokstavligttalat rann av mig efteråt !!! Den känslan alltså!

Just nu ligger jag i ett bad! Har äntligen fått min "midsommarklänning", inte en dag för tidigt ^^ ska testa den sen, & sen ikväll blir det Friskis i parken, yeaah !!

Kisses


Känslan

Den där känslan efter man städat & donat på rummet ! Ikväll går jag & lägger mig i nya lakan & ett rent rum, jag längtar :)

Sitter nu & väntar på H, behövde inte hämta, men ska hjälpa henne lite :) sen blir det träning, så sitter & taggar lite med celsius i all väntan :) hihi

Kisses


Mardröm

Vakna precis upp av en hemskt mardröm ! Ska ju hälsa på mina fina vänner i Göteborg till sommaren, men vet inte om jag vågar efter detta... Haha ! Jo, det ska nog gå bra ;)

Vet ännu inte hur vädret är, men det ser ut att vara sol genom rullgardinen :)
Vet inte vilken tid, men idag ska jag hämta hem H från sjukhuset i Malmö, äntligen :))) hihi! Det firar vi antagligen med grillat ikväll :)

Kisses


Stranden

Med för mycket tankar & inte fullt på bra humör spenderar jag kvällen på stranden med Kent, Håkan & ensamheten! <3


Love is sweet when it's new, but it is sweeter when it's true.

Det blev minst sagt ett hårt & svettigt pass på gymmet i förmiddags :) en timme på bandet med både spring & gång! Riktigt skönt att jag kan börja springa lite nu, då känner man att det går framåt :) happy girl 
 
Efter gymmet blev det mycket mat, äggmackor & majskolv:) sen ett härligt bad & en sjukt behövlig dusch :) 
Ännu lite senare drog jag, L & P till smyge för lite räkmacka & faktiskt en glass! Jag skyller på att det är midsommarhelg! Sen blir det tillbaka till verkligheten & stränga regler om massa onyttigt :) 
 
Kvällen kommer antagligen spenderas på balkongen eller med någon film :) 
 
 
 
Kisses 

Like a bird

Godmorgon 
Upp hyfsat i tid idag, 9 :) sitter just nu & gör det enda rätta, dricker celsius & käkar en bars & taggar träning! Blev lite ledsen när jag vakna till regn :( jag som ville pw'a i parken idag! Vilket är bäst för mina benhinnor, men det får bli gymmet! :) 
 
Sedan har jag en helt oplanerad dag framför mg, gud så skönt :) 
 
Förresten, vem skicka sms till mig inatt? Hatar att inte veta vem det är & man inte kan kolla upp de.... Buh! 
 
Kisses 

Midsommar i bilder

 
 
 

Midsommarfirande :)

Godkväll! 
Gårdagen var underbar :) börja med champagnefrukost ute med barndomsvännerna :) sedan fix & så, sen på kvällen var det dax att äta & fira midsommar hos Dennis & Trine! Såååå skoj vi hade, som vanligt ;) det är tradition på midsommar, det ska firas med familjen & barndomsvännerna :) hehe! Tror ingen kommer förstå hur kul vi har det :) vuxna & "barn" :) 
Hur som helst så blev det massa mat, lekar, dans, sång, bad & massa annat skoj :) 
 
Idag vakna jag sent, vid 11.00 & det var helt sjukt att jag faktiskt mådde bra efter vad jag drack igår :) ännu en gång blev jag(&dennis) utnämnda till fullast på festen! Inte okej, eller? Hehe;) man lever bara en gång! 
Men idag har det blivit synda med pizza till middag, gottet! Äter typ aldrig det, så var tvungen till att unna mig idag :) 
 
Imorgon står det träning på schemat, men det är också det enda än så länge :) 
 
 
 
Kisses 

Nu är det helg

Det har minst sagt varit en varm dag på jobb... 25 grader i butiken ... 
Men väl hemma så blev det käk, sen kom grannarna in, så blev det rosa "vin" :) haha! 
 
Imorgon är det midsommar, det ska mer eller mindre firas hela dagen :) haaaappy :)) får passa på att njuta när man har 3 lediga dagar & för engångsskull är ledig när alla andra är det också :) 
 
 

Dj play that song

Godkväll! 
Vilken skön dag jag hade igår :) först en timmes pw på morgonen, sen stranden & sedan en timmes träning Friskis & Svettis, jag var nöjd :) 
 
Imorse när jag vakna var jag mäkta trött då jag drömt mardrömmar hela natten om filmen vi såg igårkväll! Jag kan verkligen inte se läskiga filmer, ännu en gång är det bevisat... 
Men jobbdagen gick bra förutom den sista timmen i panik i kassan när det åska & blixtra som bara den :/ 
 
Väl hemma så får jag reda på att sommarens resa är bokad, en stuga med fina vänner & familj  uppe vid Ullared, PERFEKT :D haha 
 
Nej, nu blir det serie innan sömn :) 
Godnatt 

Härliga LEDIGA dagar

Underbara tisdag! 
Vaknade upp 9 till sol, hur underbart är inte det? Sitter just nu i soffan efter att ha käkat en bars & druckit en celsius, ska snart ber mig ut på promenad :) sedan blir det solen hela eftermiddag & ikväll blir det träning i parken med Mia :) 
 
Dagen igår var minst sagt härlig med :) gymmade på förmiddagen, solade på eftermiddagen & träffa fina vänner på fridays på kvällen :) 
 
 
 
Igår testa jag även ett av essies sommarkollektion, "dj play that song" jag har läst mycket om neon kollektionen & var så tvungen att testa, men jag måsta säga att jag var mäkta besviken på det! Tänker man sommar så vill man ha glans på det! Men utan topplack så var det otroligt skimmerlöst :( fick pimpa upp det lite med pärlor & så, men allt förstördes efter duschen:( så idag åkte det av & ska då istället prova " boom boom poom" som också är från samma kollektion, men lite mer ljusrosa :) 
Tråkigt att vara missnöjd när man lägger ut så pass mycket pengar för ett lack, i denna situationen var det inte värt det! 
 
 

Kvällen igår :)

 

En glad student :)

 

Helgen

Godmorgon! 
Dålig uppdatering, har haft fullt upp hela helgen, igen.. 
I fredags efter jobb blev det student för min fina kusin! Det var trevligt :) men det blev en hyfsat tidig kväll för mig eftersom jag skulle jobba igår med! & direkt efter jobb så blev det mat & sen fix för att åka iväg & fira Kicki :) det blev en kväll med väldigt många skratt :) 
 
Idag hade jag en rejäl sovmorgon... Börjar 14 :) 
Sen har jag en härlig vecka framför mig med endast 2 jobbdagar :) 
 
Kisses 

Sluta läsa

Jag skriver saker & gör saker för att jag mår bra av det! Vill folk inte höra eller se om det så lägg då inte ner tid på att läsa det & störa sig på det sen heller!
Sluta klaga på folk som gör saker för att dom mår bra!!!

Just nu består mitt liv av jobb & träning! & det är träningen som får mig att må bra! Låt mig & var glad för min skull istället!


Nya shoes

Var i behov av nya skor till gymmet & har varit ett tag! Kom äntligen iväg till Malmö för att hitta dessa underbaringar :) är så galet nöjd med mina asics som jag jobbar i & tränar med ute så det fick bli ett par till inne med :)
& det är andra gången jag köper skor på team Sportia på Mobilia, han kan det han säljer!!! :)
Nu ska jag bara testa dom också :)

Kisses


Milen gjord, igen :D nöjd tjej!


Segt

Nej, ingen träning för mig idag! Jag har helt enkelt inte orkat .. :/ får bli ordentligt imorgon!!!! :)
Balkongen & solen har varit min bästa vän idag :)

Har nyss käkat middag, nypotatis <3 & fisk :( ! Don't like, men det är nyttigt :)
Det blir slapp i soffan resten av kvällen med förhoppningsvis film, om inget annat händer! :)

Kisses


Ansiktsbehandling

Heeellu!
Idag vakna jag upp till att dom klippte häcken i huset bakom, PÅ MIN LEDIGA DAG!!!! Menmen, det var bara till att ta sig upp, äta frukost & sen lite serie! Sedan tog jag bilen till Malmö till Julia för ansiktsbehandling, portömning, fixera ögonbrynen & färgat ögonfransarna! I 1,40 min låg jag bara & gjorde inte ett smack! Så jävla underbart det var :) thank you hun <3

Sen hem & käka lunch, sallad :) nu chillar jag lite i solen (inte med ansiktet, får jag ej idag :( ) hehe! Sen blir det förhoppningsvis träning :)

Kisses


Tröttare än tröttast

Godmorgon!
Imorse kom verkligheten ifatt mig! Ville verkligen inte upp från sängen :( usch vad sliten jag är, men ack så mycket det är värt det :)
Ska ta mig igenom en 8 timmars dag på jobb, sen har jag två dagars ledighet framför mig :)
& ikväll ska M firas som är klar med komvux, det ska firas med sushi SÅKLART!! :)) hihi! Så har något att se fram emot :)
Sedan imorgon har jag bokat tid för ansiktsbehandling delux! Ska unna mig det nu mitt i all stress, behövligt :)

Oooooch vad tror ni nyss hände!? Studenterna kommer utanför här, skriker & har sig! Men tack för den ångesten såhär direkt på morgonen .. :(
Äh nej, ska bege mig mot jobb nu snart!
Ha en fin dag i det underbara vädret!

Kisses


Ingen vila ...

Äh, istället för att ligga på soffan blev det städning av rummet & byte av lakan i förmiddes... Sedan blev det lite solning på balkongen & nu har jag precis kommit hem från lite mer än en timmes pw & 7 km ... Ingen vila här inte ^^ hehe... Men så skönt det känns! Kan ligga på soffan med gott samvete resten av kvällen :) 
 
 

Möhippa

En väldigt väldigt väldigt liten del av bilderna :) 
 

Student

GRAAAAAAATTIS FINASTE MIMMI <3 
 

Student - möhippa - vilodag

Godmorgon! 
Har inte kunnat skriva förens nu, mitt schema har varit fullproppat, med bland annat en grej jag inte kunnat skriva här! 
Först börja det med jobb 10-18 i fredags, sen hem i rallybilen, in i duschen, göra mig ordning, ner till lokalen (19.10) för att vänta in Mimmi & en underbar studentfest! Sååå kul jag hade & GOD mat!!! :) mums! 
Det blev en sen natt som resultera 3,4 timmes sömn för att sedan tagga möhippa igår, som också blev så otroligt bra :D riktigt skoj hade vi! Vi kidnappa Sandra på jobb vid 10, sen var vi igång med olika aktiviteter hela dagen :) 
 
& idag får jag äääääntligen vila!! Haha jag är helt slut!! Men attans vilken bra helg jag har haft :)))) 
 
Hoppas eran helg varit bra :) 
Kisses 

För jag vill ta studenteeeeeen... Igen

Ingen är nog mer avundsjuk än jag på studenterna! Aaaah! Att stå på jobb & höra deras skrik utanför får mig att rysa på hela kroppen, så jävla kul dom har det!!!! :)
Menmen, idag blir det jobb! Hoppas för allt i världen att jag inte spyr!!!! Haha ... Har gått hela morgonen & mått illa :( får dricka massa bubbelvatten!
Sen ikväll blir det stress hem & göra mig ordning för att sedan fira mimmis student ikväll, sååååå skoj :D hihi graaattis snäckan <3

Kisses


Breath slow

Phu, ligger i ett skönt bad innan läggdags! Huvudet spränger & halsen värker, håll tummarna till att det försvinner tills imorgon !!!! För det lär inte bli mycket sömn i helgen alls ... Men jävlar vad kul vi ska ha :D
Studentfirande imorgon som jag ser fram emot som tusan :D

Nej, upp härifrån & sen bums i säng :)
Godnatt :*


Thank you

Äntligen kan jag blogga från mobilen igen!!

Så godmorgon!
Idag vakna jag upp igentäppt & ont i halsen... Perfekt eller? Oorh!
Hoppas bara det är något som går över tills imorgon ... Haha.. Faaaast, det kan likabra komma nu istället för senare! Har inte tid att träna denna veckan mer ändå så...
Hur som helst, idag blir det jobb 10-16, kort dag! Sedan ska jag hjälpa till i lokalen tills imorgon tänkte jag & ikväll ska jag fixa mina & mimmis naglar! :)

Ha en fin dag i solen !
Kisses


-


Solen skiner

Godmorgon!
Hann & orka ej blogga igår, det blev först jobb 11-17, sedan hem & hoppa i träningskläderna för Friskis & Svettis utegympa i parken! & shiiiit vilken träningsvärk jag har idag :( haha 
Dessutom har mina knä börja komma i obalans, efter gymmet i måndags har det känts som att dom böjs på fel håll vilket gör asont! Gick med knäskydd på jobb igår & tacka gudarna för det annars hade jag nog inte kunnat jobba! Dock var det pappas & dom satt lite sisådär,  får gå in innan jag börjar jobba idag på Apoteket & köpa till mig själv :) har även smörjt in med tigerbalsam nu precis, så det bränner som bara den! 
Så vila från träningen resten av veckan, faktiskt! Har ändå inte tid :(! Håller tummarna att det blir bra :) 
 
Nej, måste kila :) 
Kisses 

I will earn my body

Ett träningspass, en lunch & en dusch är nu avklarad :))) bandet på gymmet ville inte som jag ville, och inte mina benhinnor för den delen heller... Meeeen det blev ändå en timme, sen lite styrketräning på de :) det var med tunga steg jag gick därifrån, kändes skönt som attans :) 
 
Väntar på att Mammi ska komma hem, sen blir det ärende med henne & sis, & förhoppningsvis en liten runda i stan ;) måste köpa nya skor till gymmet har jag kommit underfund med! Dom är inget vidare längre... Ska lägga några slantar på det, så värt det i slutändan :) 
Haha känner att allt handlar om träning när jag väl skriver, förlåt! Men det är för det mesta så min lediga tid spenderas! Jag har mitt mål som jag ska nå!! Jag ska verkligen denna gången!!!! 
 
Kisses 

Tidig morgon - ledig dag

Måndag & nya tag! 
Det har varit en hektisk dag på jobb i helgen, men det gick :) tiden har runnit iväg bara, vilket är skönt :) 
Idag är jag ledig, vilket innebär trääääning :) sitter här med min nutrilett och celsius & försöker bli taggad :) hoppas på att få med syrran ner till gymmet idag också :) 
Resten av dagen är oplanerad, skönt :) 
Måste ladda upp inför 4 intensiva dagar på jobb nu under studenten! Fy vilken ångest jag kommer ha när alla flak med studenter kör förbi jobb... Förra året var riktigt jobbig!!! Haha ... Jag vill ju också göra det igen :) hihi
 
Nej, nu ska jag tagga vidare! 
Kisses 

RSS 2.0