Gott nytt år

Godmorgon! 
Gårdagen var systers födelsedag, så spendera hela dagen med henne & M :) mysdag! 

Idag vakna jag upp utvilad & taggad på livet! Jag har bestämt mig för att strunta i det som får mig att må dåligt & nu blicka framåt! Hur bra är det då inte att ha nyårsafton idag & ett helt nytt år framför mig? :) mycket dåligt har hänt iår men också mycket bra! Den största förändringen var väl när jag bytta jobb, jag trivs fortfarande som fisken i vattnet :) 

Nej, nu blir det frukost sen mysa med sis & M innan det är dax att göra sig ordning inför årets sista partykväll med mina finaste vänner :) 




KISSES 

tre dagars ledighet

Som ni vet var jag ledig 3 dagar denna veckan, men jobba igår & ska jobba idag sen är jag ledig mån-ons.  Det ska bli skönt att va ledig så över nyår faktiskt :) Hinner med allt som ska göras då och för en  gångsskull är jag ledig på sis födelsedag (imorgon) :) .

Igår på jobb hände det igen, klumpigheten satte sig in... haha Mina kära kollegor bara skratta... Jag stod och luta mig mot en stege som brister och jag trillar med in i papperskorgen och som tur är var där en vägg ;) hehe... Dom fråga varför jag inte försökte "rädda" fallet, men svaret blev då att jag är så van vid att trilla ochjag har insett att om jag ska försöka rädda något så ser det bara 1000 gånger värre ut och gör mycket ondare, OCH jag lyckas falla ändå, så det är bara till att följa med i fallet, så blir det lite mindre smärta ;) haha... Äsch jag blir så trött på min klumpiga kropp! hehe..  Men skratta gjorde vi :)

Nej, nu kallar sminket osv :) 
KISSES 

gone

godmorgon! 
3dje dagen jag är ledig nu och det är såå skönt :) Men har varit vaken i 30 min och snart ska jag köra iväg till frissan, sedan blir det malmö  med sis! vi kolla in lite mellandagsrea igår och ja det blev ett stort lass med påsar med oss hem... hehe.. Bland annat ett par nya skor, nya smycken, parfym, mascara och sånt här. Minns inte allt jag köpte... haha! 

Så nej, måste kila in och borsta tänderna nu innan jag ska iväg!
KISSES

Nöjd med julklappar

Godmorgon.
Äntligen har jag fått sova ut ordentligt!! :) Har 3 dagars ledihet framför mig, det ska bli skönt faktiskt med tanke på vilket tryck vi haft förra veckan :) 

Hur som helst så blev julafton... helt okej! Fick iallafall bara bra julklappar och det var kul att se när dom andra öppna deras från mig :) Kom hem senare än vanligt, men drog in en runda till grannen, jag & A dela på en flaska vin och dom andra tog sig några öl! Jag vill påstå att jag har världens bästa grannar. :) 

Nu sitter jag här, har precis betalt räkningar... haha.. Vet inte hur dagen kommer se ut, känner mest för att ligga i soffan och se film & tagga inför kvällen! Juldagen och utgång liksom? :D wiiiie! 

Hur var eran jul?
KISSES 

Mys

Heeeello .
Har jobbat  extra lite i veckan & även igår jobba jag :) sååå mycket folk vi hade, tummen upp :) sedan blev kvällen vin & så med några fina brudar :) supertrevligt hade vi, sen drog vi på en annan fest & hade hur kul som helst :) 
Stack väl vid 2, följde S hem, tog taxi till Karbin & mötte upp P, sedan hem till sängen :) 

Idag är jag tröttare än tröttast ... Men det blev ändå en runda i stan, käka med Sari, sedan blev det några rundor & vi avsluta med en fika med J :) 

Nu har jag precis slängt mig i ett bad för jag fryser sååå mycket ... Sen blir det sängen tidigt för att ladda upp inför lillejul på jobb imorgon ! :) 

KISSES 

Goodmorning

Fy så segt det var att ta sig ur sängen imorse! Det var ju så varmt & skönt, hade kunnat ligga där hela dagen! Men jobbet kallar ju:) Har precis fått i mig frukost och kaffe, mumma :) 
Det är mammis födelsedag idag, så ska försöka va extra tyst denna morgon, men fönen låter ju i hela lägenheten ... hehe! Världens största grattis till henne iallafall :D 


KISSES 

känns som måndag

Godmorgon! 
Jag har haft en natt med många tankar! Samtidigt har  jag fått min sömn emellan! Jag är kluven! Det är såhär... Jag vill typ inget hellre än att träffa någon, MEEEEN jag har känt av mig själv på senaste och jag måste erkänna.. Jag är  rädd, sjukt rädd! Jag vill inte va den igen som står sårad, jag är så otroligt trött på att gå igenom det! Hur en enda person kan ha fått mig såhär rädd, fan vad jag hatar dig för det... :( Jag tror mitt steg nu är att jobba upp min självkänsla som sakta brutits ner i många år... Hur gör man?

Nej , nu måste jag göra mig ordning, laddar inför 5 hektiska dagar på jobb! Jag äääälskar julkaoset :) , förutom kundernas humör? Fick i lördags höra hur värdelös jag var för att jag inte kunde något om just den produkten i vår butik... Hur jag inte förtjäna att stå där med mitt jobb..? Alltså, jag undrar vad det är för fel på vissa folk.. Det är det tråkiga  med julen, alla bittra människor... Jag är glad när det är jul, varför kan inte alla andra också va de? :) Inte är det väl mitt fel att dom julstressar för att få ihop julklappar? 

nej...
KISSES 

Bra lördag

Nu mår jag bra igen :) 
Haha ... Lördagen var 5 timmar på ett väldigt stressigt jobb, men ack så skoj! Vid halv 6 tog jag bussen & mötte dom andra på big bowl! Vi drack, käka julbord & sen spela bowling, min fråga då, vem tror ni vann? ;) hehehe jag ena rundan & S andra :) 
Vi drog sen vidare till lilla torg & Viktors där vi mötte upp några andra lekiabutiker & hade supertrevligt :) sedan blev det etage för en lång kväll med massa dans :) hem kom jag aldrig på natten, men efter ungefär 2 timmars sömn så blev jag hämtat av sis (tack!) & var hemma vid halv 1 ? igår eftermiddag! Grym lördag må jag säga. Tack alla inblandade, på alla sätt & vis :) haha ! 
Igår mådde jag skit rent ut sagt, men det skyller jag på Pernilla & sen att jag inte sov! Men det var sååå värt de :) 

har varit ledig idag & nu har jag 5 dagars jobb framför mig :) 
KISSES




Mör kropp

Godkväll!
Har haft en bra dag :) började med att döda lite ben på gymmet imorse! Så snacka om träningsvärk imorgon ... :) armarna värker idag! Skönt :) 
Sen blev det lunch i form av bananpannkakor, mums :) 
Bakade lite klenäter med Mammi! Sedan träffa jag fina S i stan för lite shopping & en fika :) sen blev det sushi till middag :) 

Ligger just nu i soffan & kollar Änglagård & är sjukt pepp inför morgondagen! Först blir det jobb 12-18, sen blir det julbord med jobb! Det kommer bli en kanonkul kväll :D iiih taggad! 

KISSES 



Känner mig duktig

Vaknade, drack en celsius & sedan till gymmet! Jag körde slut på mina armar i en timmes tid & 3 km på bandet i 20 min! - hem, käka, STORSTÄDAT rummet, bytte lakan, rensa i lådor! - ett bad, nyrakade ben! 
- nu känns det bra :) 

Victoria's secret

Sååå underbar :) fick hem denna skönheten igår :) 


Jag vet inte vem jag e, men jag vet att jag är din

Godmorgon! 
Jobbdagen igår bara rusa iväg, sen kom jag hem till en glad bebis! :)  hihi. Mysig kväll avslutades i sängen framför PH! 

Var utvilad imorse när jag vakna, men låg ändå kvar eftersom det är så attans kallt... Men nu sitter jag här, nyduschad och har precis käkat frukost! Ska dricka upp mitt kaffe, sen kallar fönen och plattången! 
Förövrigt är jagså  galet taggad inför helgen, min egenliga jobbhelg resulterar 5 timmars jobb på lördag, sen julbord och därefter ledig söndag  :) Efter julbordet blir det utgång med kollegorna, och det ska bli så jädrans kul, för vi är ett härligt gäng ;) hehe! 



Nej, fiixa sig nu kanske...

KISSES

Jag vill ju bara sjunga en liten visa

Godkväll ! 
Jobb stod på schemat idag, den bara sprang iväg men jag fick mycket gjort :) sluta 17 & då kom E in & mötte upp mig så blev det fika på Waynes & sedan lite affärer! Kom hem vid halv 8 & ringde ett kul samtal, jag hoppas hoppas hoppas detta går vägen nu, jag vill verkligen :) berättar mer om det går som jag vill :) 

Resten av kvällen blir det tv innan det är dax för sängen :) 

Kisses 

Lördagkväll

Ja den kunde ju varit bättre! Nej men det har först varit en mysig dag, hittade min vinterjacka, äntligen :) var på emporia precis som alla andra tycktes vara! Så jag köpte den sen åkte vi (jag, M & sis) upp till stan & luncha på graffiti & sen hem här! Grannen kom in & vi kolla så mycket bättre! Nu ligger jag i ett bad! Vill typ gå på bio, mysa eller what so ever! Fy vad jag saknar en pojke nu ! 

Efter badet blir det film! 

Kisses 

nu kan du få mig så lätt

Det var en av låtarna jag sakna igår, nu kan du få mig så lätt. Men annars var allt grymt, fan vad han är bäst!!!!! 
Vi stod i kö i hagel och blåst, kände inte våra kroppar tills vi äntligen fick komma in, och när H kom upp på scen så försvann allt annat! AAAAAH jag hade kunnat stå där föralltid :D iiih. 






Idag  mår jag inget vidare, men vad fan gör det? :) Skulle egentligen åkt till kph idag, men hoppar då jag vill bli frisk så jag kan jobba  nästa vecka! Så ska ge mig på ett till försök att hitta en vinterjacka! :) Sen bara ta det lugnt och vila, skön lördag :) 

KISSES 

DAGEN ÄR HÄR

Vi har längtat såååå länge och om mindre än 12 timmar står vi och dansar oss lyckliga till den bästa mannen i hela världen, HÅKAN HELLSTRÖM!!! Den kärleken till honom kan bara förstås av ett annat Håkan-fan! :) hehe

Så idag slutar jag 17 (Tack P för du tar mitt kvällspass<3), sedan bär det av direkt, för Hille kommer och möter mig på jobb! IIIIH jag längtar!! 
Jag är ju fortfarande sjuk men jag vet att jag kommerleva i en bubbla av lycka ikväll och allt kommer försvinna! Jag känner redan nu hur pepp jag är trots att ögonen är svullna, huvudet värker och kroppen är hängig! Men det bäästa är iallafall att febern är borta :) hihihi! (ta i trä)

Nej, nu ska jag göra mig ordning för jobb,
KISSES

No work for me

Nej, det blev inget jobb idag heller! Mår pyton i kroppen! Men imorgon blir det garanterat jobb eftersom det är Håkan på kvällen :) jag får ta smällen i helgen att må sämre då ... 
Men jag får så dåligt samvete av att inte vara på jobb, trots att jag inte ska ha det! Jag har ett jobb nu där det faktiskt accepteras att man är sjuk utan sura miner från chefen! Det tycker jag är skönt! Det är ju så det ska va, man är ju inte hemma för ingenting! Hade jag gått till jobb hade jag varit till noll nytta & dessutom smittat ner mina kollegor & hur bra är det? Nej ! 

Det är jag & soffan idag & hoppas jag mår bättre tills imorgon ! 

Kisses 

Febern har tagit över ...

Hello ! 
Usch, min kropp blir bara sämre ! Fick gå hem 4 timmar tidigare från jobb igår, & idag stannar jag hemma i soffan! Jag är så trött på att vara sjuk nu! Jag vill jobba, träna & må bra ju! Menmen, får väl försöka vila hela dagen, förhoppningsvis jobba imorgon, sen är det ju Håkan på fredag! Men jag struntar i hur sjuk jag är, jag kommer ändå stå där & skrika mig hes !! :))) 

Nej, back to julkalendern :) har missat alla 4 avsnitt så jag & Mammi ser alla nu :) 

Kisses 

snart snart snart

uuuh fredag är nära nu, fredag,bästa vän & Håkan!!! 

Gårdagen, den spenderadess i malmö på Emporia med Michelle, så mysigt :) Fick en hel del med mig hem :) Bland annat en sminkbox med massa olika grejer i :) Sedan blev det både fika och senare mat, mysdag:) 
Kvällen spenderades hos Sis och M med pepparkakor, glögg, mys och Håkan Hellströms live konsert, shit så taggad jag blev :) 
& lille M, underbara lilla bebis! Haha, mosterhjärtat smälter varje gång jag träffar honom :) chramtroll! 

Nej, nu måste jag göra mig ordning för att jobba.. Känns inte pepp idag, har inte sovit ordntligt på en vecka nu pga av min hosta, å huvudvärken och segheten är med överallt! Men det är bara till att bita ihop och stå ut! Men det är jobbigt! 




KISSES 

RSS 2.0