I hate it when somebody treats you like crap, but you still worry about them.

Godmorgon!
Kvällen igår innebar typ film och massa glass (:
haha, pappa och jag blev i samma stund som vi hörde glassbilen i ett annat område sjukt sugna... Så jag kolla upp när den skulle vara hos oss, vilket var 5 minuter senare, så vi gick ner för att vänta.. hahaha.. Men den kom aldrig, så vi gick hem igen! Istället stod jag som ett barn och vänta på balkongen, och när den kom fick vi panik, sprang ut i hallen, sprang ner för trapporna, sedan var vi först på plats innan han hann parkera ens! hahaha.. Den synen hade jag velat se (: Men gott var det iallafall :)
Kunde dock inte somna på kvällen, jag visste att jag skulle upp tidigt men jag våga faktiskt inte gå och lägga mig på grund av åskan :( haha.. fan vad jag hatar att vara rädd för det !!! Men långt om länge somna jag, vilket innebär att jag inte fick många timmars sömn när klockan ringde 07.40 ....
 
Men nu ska jag platta håret, sedan klä på mig (struntar i smink idag...) sen bär det av till jobb!
 
PUSS

arg

Hej!
Ni vet känslan av att gråten är så nära när man är riktigt arg, irriterad och besviken!! Det var det idag, aaaaaaaah det var precis jag kunde le tillbaka mot kunderna den sista halvtimmen på jobb!
Sen när jag kom hem och berätta för mamma och pappa kom gråten, inte för att jag var ledsen alls, utan för att jag hade skämts så mycket och var så jäkla förbannad!
Usch nej, nu ska jag lägga mig i ett bad och lugna ner mig! Ska mest ta det lugnt ikväll tror jag, jobbar ju imorgon så!
 
PUSS

broken bones

Godmorgon !
Dagen igår blev kanon (: massa mys!
 
Idag blir det jobb, precis som resten av helgen, dock är det sista helgen innan semestern :D
& igår kom mamma fram till att allt förutom tallrikar och bestick är klart tills jag ska flytta ... haha, jag älskar ju att köpa massa till inredning (: menmen... ja jo, en lägenhet fattas ju också såklart ... haha !
 
& en sak till saknas, men det får vänta, jag tänker inte leta, det får komma när det kommer ! (:

PUSS

you better hold on

Godmorgon!
Lycka när man vaknar upp och det är SOLSKEN :D och en ledig dag (((: . Dock mindre lycka att moln är påväg, men hoppas dom försvinner fort (:
Tänkte testa mina nagelsaker idag, är pepp för det ;D hihi.. Någon som är villig att ställa upp på test? Är dock inte bra på att göra det på andra, men jag måste öva öva öva ju :D
 
PUSS på er.

some die young

Godkväll!
Sluta jobb 16 idag, kändes helt skumt! haha, har aldrig gjort det innan, men nu har jag fått en sån tid en gång i månaden, skönt faktiskt :)
Men jag hann inte förens till Trelleborg innan jag åkte in till Malmö igen ^^ ..
Blev Ikea och lite så, köpte lite skålar och så tills jag ska flytta nångång (:
Sen när jag kommer hem möts jag av ett brev som innebar glädje!!!!! Mina nagelsaker hade kommit efter nästan 2 veckors väntan!!!!!! AAAAAAH , så mycket jag kan göra nu :D
 
 
& nu blir det filmmys (:
PUSS

found out what we´re made of

Godmorgon på er!
Uppe med tuppen idag (nästan)!
Dax för jobb, men inte så länge idag (:
 
Fick lönen idag, kirra fint i kassan ^^. Har precis suttit och betalt räkningarna, känns alltid skönt efter det är gjort, så är dom borta liksom! + sparat lite, men inte lika mycket som vanligt, då jag ska åka till Ullared denna månaden och behöver pengarna till det ;) hiih ..
 
 
PUSS på er.

forever goodbye (((:

Hej på er!
Guuuuud vad jag shoppat idag :)
Har varit iväg hela dagen och jag har fyndat attans mycket :)
En skitfin skål, en sån lite "gammaldags" godisskål på fot, fast detta var en i stort format, SKITFIN! Jag älskar såna saker :) En ny favvobutik är Chilli, jag var i himmelriket alltså! När jag väl ska flytta då är det dit jag ska!!! aaaah, har kollat in deras grejer många gånger, men aldrig varit i butiken, + att jag fått lite därifrån när jag fyllt år osv. Men shit, jag totalälskar stället, hade kunnat gå där i evigheter :D
Sen blev det lite underkläder, nagellack (...), vaser (en skitfin jättehög som jag ska ha när jag flyttar), after sun,  en megastor nalle (jätteonödig, men sååå fin), lite flytta hemifrån prylar, tyg som jag ska sy en väska av, smycken, väska, ja you name it, jag fick med mig mycket hem iallafall ;D
& tänk snart ska jag till Ullared, hur kul är inte det ? :D aaaaaaah, vad jag har att se fram emot (:
 
Nej, nu ska jag slänga mig i ett varmt välförtjänt bad :)
 
PUSS

sometimes people are beautiful. Not in their looks. Not in the way they say. Just in the way they are.

Godmorgon Godmorgon Godmorgon (:
Jag må säga att jag sovit som en gud inatt, skönt! :)
Idag har jag en ledig dag framför mig, inget planerat än, riktigt skönt (: Men tror det blir något med familjen idag, mamma och pappa har semester ju! Men vi får se ! ((:
Annars känns allt bra idag, jag är lite pepp på vad som komma skall osv ((:
 
Ser min långklänning varje gång jag kommer in på rummet och längtar mer och mer till festen jag ska ha den på :D
 
Här får ni bilder på dom nya klänningarna, men jag vill ju inte påstå att bilderna gör rättvisa för sig! Dom är miljoner gånger finare i verkligheten. + att smink och hår gör mycket :)
 
 
Nej, nu kommer pappi med bullar, frukosten kallar :)
PUSS

up up up up up

Home sweet home, bed sweet bed!
Nu säger jag Godnatt efter en mysig kväll, trots allt :)
 
T,L <3
 
PUSS

show me love again

Hej på er!
Har åkt rundor lite fram och tillbaka, i Trelleborg, in till Malmö och är tillbaka i Trelleborg!
Sminka av mig, hoppa i onepiecen, kröp ner i sängen och kolla OTH, men det är slut nu och jag vill bara se fortsättningen!!!!!!
Men hade förväntat mig kvällen på annat sätt, men eftersom jag inte hör ifrån personen så får jag se hur den slutar!
 
Känner att det blir en konstig kväll, är inte på humör för en viss anledning.... Hur fan länge ska denna känslan och oron följa med mig? Jag blir nojig och rädd! fanfanfan!

säg det till alla

Godmorgon!
Somna mycket tidigt igår för att vara en lördag, men det var skönt (:
Låg på balkongen med sis mer eller mindre hela dagen, sen blev det filmmys på kvällen!
 
Idag har jag väl planer lite halvt planerade, så får se vad det blir av denna dag (:
 

PUSS
jag vill bara göra dig till den lyckligaste i världen, och jag vill att du ska göra mig till detsamma! Förstå!!
Jag älskar dig....

Midsommar i bilder

Lekar
 
<3
hoppas ni hade en lika fin och bra kväll som oss (:
PUSS

it will be alright

Godmorgon, eller Godeftermiddag (:
Shiiiit vilken kväll igår, jag hade så galet kul så det finns inte!!! Och solen kom ju perfekt till det att jag skulle iväg :D Nej, det var lycka jag bara massa skratt hela kvällen :D Midsommar med dom jag fira igår, familj, vänner, barndomsvänner, underbart !
Massa mat, jordgubbar, lekar, skratt, och ja, sjuka saker :D Jag kan inte ens förklara, för det måste upplevas (: Kan faktiskt säga att jag inte kunnat fira Midsommar på något bättre vis, vi har alltid kul, och har haft ända sen vi var små !! :)
 
Bilder har jag massor, men dom ska läggas in först, och det orkar jag inte riktigt nu, så ni får en bildinlägg lite senare (:
 
PUSS på er.

Midsommarafton

Hej på er!
För ett år sen hade jag lyckorus i kroppen, skulle fira min midsommar med mina fina vänner, det blev verkligen en bra midsommar då :)
Idag är lyckoruset borta, men jag är glad att jag ska fira ikväll med dom människorna jag ska, mina fiiiinafina barndomsvänner och familjer, vi är ett gäng som hållt ihop ända sen vi var små, hela familjer, det är kul! Helt underbart att vi fortfarande håller ihop, det tycker jag om. Dom andra föräldrarna blir ju som extra föräldrar till en själv, och "barnen, haha" blir ju som syskon!
Så det blir en galen (ja, väldigt galen, ni anar inte) kväll hos D&T :D
 
Men först jobb.... Stressad som ett djur kommer jag vara när jag kommer hem, men jag ska hinna :)
Därför får det räcka med detta inlägget, för mer kommer jag inte hinna :)
 
PUSS & Glad Midsommar mina vänner !

Insipration

Godmorgon!
Idag blir det jobb, och jag kör vilket är skönt! Ska inom systemet tills imorgon, så det får fixas innan jobb idag (: Sen ska jag hem i racerfart och börja måla naglar och sånt trams (: Måste ha så mycket som möjligt fixat inför imorgon eftersom jag bara kommer ha typ 1 timme på mig... iiiih! Stressigt, men jag ska hinna (:
 
 
Nej , nu kallar fönen på mig (:
PUSS

Hello Sunshine!

Godkväll finisar!
Mådde inte så bra imorse, men efter lunch på jobb så ordna det upp sig.. (:
Har haft en bra dag på jobb, som för det mesta (:
Har fixat med outfiten till på fredag, och det vill inte som jag vill :( blöööh Men jag har provat min långklänning idag igen, och jag vet nu något jag ska göra när jag är på dåligt humör... just sätta på sig den :D Kan inte sluta tycka den är sååååå fin :D hihihihi
 
Nej, nu blir det lite mer fix innan jag intar sängen med min andra nya fining :)
 
PUSS
 

I love people who can make me laugh, when I don´t even want to smile.

Godmorgon på er!
Vilken fantastisk dag jag hade igår, var iväg med mamma i stan, hitta lite, men inte det jag letade efter! Vi mötte upp Sis, så drog vi till Malmö, & var där läääänge! Jag blev en långklänning och en vanlig kort klänning rikare + lite annat. Men guuuud så kär jag är i min långklänning, trodde aldrig att jag skulle "se bra ut i en långklänning", men jag gillar den starkt :D Har tyvärr inga bilder att lägga ut nu, men det kommer (:
 
Sen igårkväll kom Tim upp här, så satt vi på balkongen hela kvällen, mysigt (:
 
& nu sitter jag här och är trött som ett as, har sovit jättedåligt inatt, bara legat och tänkt känns det som! Insidenten sen januari vill inte försvinna från mitt huvud, precis som mycket annat inte vill!
Jag börjar väl mer och mer börja inse att det aldrig kommer bli som jag vill, känslorna kommer aldrig bli besvarade! Det tänker jag på exakt HELA tiden....
 
Nej, nu blir det fix inför jobb!
PUSS

Sista inlägg

Godkväll!
Ja, då har jag gått & blivit med ny tv då, härligt ;D
Passar perfekt där den andra stått, dock är det liiiite nära sängen, men det får duga, jag tycker om den ;) hihi
Min parfym & mitt smink kom idag också (: wiie!
oooooch folk som känner mig vet att jag älskar det där med nageldesign osv, så fick för mig att jag skulle investera i lite olika penslar, och självklart hitta jag en sjukt bra sida (hoppas jag), så just nu väntar jag på lite smått och gott med dekorationer, stenar, rengöring osvosvosv :D hihiihi.. Det var en billig sida (förutom frakt och fakturering), så jag hoppas det blir bra :)

Nu ska jag kolla film på min fining :D
PUSS

New week

Hejhej .. igen!
Mycket inlägg på en & samma gång känns det som! :)
La mig i solen en stund innan, asskönt (: med kokosolja på mig, så jag luktar ju ljuvligt ;)

Satte mig vid pappas dator lite och kolla bilder osv, och shiiiit som man såg ut innan (: vissa delar är bra, men vissa är bara... jahapp.. Typ som när jag var inne i stilen Håkan Hellström (: haha.. Jag kan ju säga att det skulle jag nog inte ta på mig idag och gå ut (: haha.. Vilket även med många andra kläder! Annars har jag inte varit en sån jätte stilnörd, har varit ganska neutral.

Till en annan sak...
Har lite funderingar på en ny tatuering, lite större dock, så jag känner att denna måste vara riktigt genomtänkt, för den kommer synas, men kommer dock kunna dölja den på ett eller annat sätt (: Men min hjärna arbetar för fullt och jag kommer nog snart prydas av en fining till :)

Nej, nu ska jag duscha av kokosoljan, sen får vi se vad som händer (: Väntar iallafall på att pappi ska komma hem, då blir det iväg på kuligheter :)

PUSS på er.

Mamma kommer bli stolt!

Både mamma och pappa klagar alltid på att jag har för mycket skor! Vi har fått ställa nya lådor med mina skor lite överallt för att jag ska kunna ha någonstans att ha dom, så jag är väl kanske villig att hålla med om att jag har mycket skor, men inte FÖR mycket! :)
Dock rensa jag 3 av lådorna idag och det resulterade en HEL Willys påse full med traskiga och faktiskt fula skor som ska kastas, mammi kommer bli stolt ;) + ett par som jag tänkte att en vän kanske vill ha, som aldrig är använda och kommer aldrig användas... ^^

Men nu har jag ett redigt nystädat rum, så här sitter jag och svettas ! haha...
Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag (: om jag inte tar en pw först!

PUSS

nothing is impossible... you just have to want it more

Godmorgon fina ni!
Känslan av att verkligen ha sovit ut, utan klocka, utan mardrömmar eller andra jobbiga drömmar framförallt är så skön! Vakna med ett leende på läpparna, bara för jag älskar känslan (:

Har en hel dag framför mig, tänkte städa rummet lite nu, sen ska jag antagligen träffa S (:
Får se hur dagen blir!

PUSS

Stay who you are!! no one is better being you !

Nu håller jag helg, har två fina lediga dagar att se fram emot (: Har ingenting planerat än merän att jag ska sova och inte vakna till någon klocka på morgonen :)
& jag hoppas min parfym och smink som jag beställt för över en vecka sen kommer imorgon.... annars vill jag inte vänta längre :( och nytt bankkort väntar jag också på ! ^^

Får se hur kvällen slutar, är inne på filmkväll, men jag får se! :)
PUSS

I had a dream

Godmorgon!
Jag hade en väldigt underbar dröm inatt, ååååh varför kan inte verkligheten vara så?
Alla såg det och alla var glada för min skull, alla kom fram och krama en och var lika lyckliga som jag! Drömmen är det jag stävar efter och har gjort ett tag, men jag behöver en till för att den ska bli verklighet! åååh, snälla!
Kommer gå runt och le hela dagen, jag bara hoppas på att det någongång igen blir sanning :)

PUSS

queen of fucking everything

Godkväll!
Har varit ganska typ tråkig på sista tiden känner jag! Men jag har varit så sjukt trött (vet inte varför egentligen), men jag orkar inte göra någonting... Orkar knappt träffa folk efter jag jobbat längre... Har hur många som helst jag bestämt att jag ska träffa, men det blir aldrig av! Inte alls meningen, men jag har bara en hemmaperiod tror jag. Men samtidigt vill jag inte vara själv, för då tänker jag bara en massa... Så det har blivit väldigt tidiga kvällar, speciellt denna veckan..
Äh, detta var ett tråkigt inlägg som inte kommer någonstans ^^ haha..

Imorgon blir det iallafall jobb, sen väntas två dagars ledighet :)
Då blir det till att fixa inför midsommar och lite så, och kanske köpa en ny tv ;) jag får se, jag får se! Men jag vill ha så mycket som möjligt klart tills jag flyttar hemifrån (nej jag har inte fått lägenhet, men om) så slipper man onödiga utgifter då, när man istället har 1000 andra (:
Jag har faktiskt skickat intresseanmälningar till lägenhet, så jag hoppas något pluppar upp snart :)
Bil vill jag också ha väldigt snart, helst igår (:

Nej , nu ska jag göra något annat!
PUSS

Let´s commit the perfect crime. You steal my heart, and I´ll steal yours

Godmorgon!
Nu är min studentångest över, äntligen :) Och ganska skönt, här sitter jag med fast jobb och ganska många av studenterna utan (: så ja! Ett helt år tills nästa gång ju! (:

Blir iallafall jobb idag, sen får jag se hur kvällen slutar (:
Har sovit bra inatt, för engångsskull har jag inte drömt om den äckligaste mannen som finns, eller att jag ska bli dödad eller kidnappad överhuvudtaget!
Jag har drömt om kakor vad jag kan komma ihåg, haha.. Då sover man bra ;)

Nej , nu fix!
PUSS

Good

Lång dag på jobb, men med massa skratt, som vanligt! :D Jag tycker om mitt jobb ganska så mycket faktiskt :) happy!
När jag kom hem vid halv 9 blev det käk, sallad och majskolv, muuums! Så nu är jag mätt, och väldigt trött! Sitter och halvkollar fotbollen, men sängen kallar ganska mycket, men vill helst se hela :) Får se hur jag gör! (:

Visst ser det gott ut ? :)

Puss på er.

Start living for something worth dying for

Godmorgon på er!
Känner mig bra utvilad denna dag, vakna av mig själv 20 minuter innan klockan skulle ringa (visserligen pga av en mardröm, men ändå) efter att ha sovit i ungefär 10 timmar :)
Nu sitter jag här, nyduschad och ashungrig, så det blir frukost, sen jobb till 20 ikväll, det SUGER faktiskt med tanke på att det är student :( buhu! Menmen, det är bara till att bita i det sura äpplet..
Längtar till midsommar iallafall, det ska bli skojskojskoj :D

En sak som också är dålig är att blogg.se i mobilen är knäpp, kan inte blogga därifrån :/ Eller kolla bloggar, någon mer med det problemet?

PUSSS

never let go, never say goodbye!

Jag har en mycket fin vän, som tror på mig!
Jag ska försöka, och det gör jag bara för att du sa som du sa!
Tack min vän, du har räddat mig många gånger!
Alla fina ord du säger till mig, alltid vid rätt tidpunkt!
Jag är evigt tacksam som har dig! Fina C <3
Jag ska kämpa in i det sista!

PUSS

Jag hade hoppats på något, hoppats på något!

Jag vet exakt vad som kommer göra mig lycklig! Jag vet det nu!
Annars hade jag inte brytt mig!
Tanken gör mig sååå lycklig, samtidigt som jag kommer på mig själv tänka att det aldrig kommer hända, & det gör mig så besviken & ledsen!
Känslan är kvar!

PUSS


far away

Hej på er!
Det har varit en lagom seg dag, somnade innan när jag kommit hem, vakna 2 timmar senare, utvilad trodde jag.... Så har legat i sängen typ hela för och eftermiddagen och kollat BB 2006. Har hunnit med att göra lite smycken också faktiskt :)

Ikväll blir det iallafall en promenad eller något med N, länge sen sist! :)

PUSS

Change my world

GODMORGON!
Inte kul att klockan ringer 7.30 på min lediga dag, meeeen 7.40 satt jag på cykeln påväg till doktorn .... Usch! & det tog 5 minuter? Ah! Meeeen, jag har iallafsll blivit skickad vidare, som tur är! :)
Har knappt varit vaken en timme, & jag tror jag somnar en liten stund till :)

Sen får jag se vad dagen har att bjuda på :)
PUSS


Fin dag

Ändrade planer (: Mötte upp Milla och Sandra efter frissan, sedan Patrik, sen blev det studentparad, haha! Sån sjuk känsla det är, vill göra det igen sååååååå mycket!!!! (:
Hur som helst så mötte vi upp Villiam efter där, sen blev det Subwaylunch i solen i parken med dom, mysigt (:
Precis hemkommen, & ska iväg med Sari nu tror jag ((:

PUSS

sxdfvnsdgsödlmgösdmgvösmd'msl

Mäktigt irriterad på läkare och sjukvårdare överhuvudtaget! Dåligt attityd bara för man har något att säga till om, och dom kan inte ens hjälpa en! gaaaaha!

Nej, nu får frissan och E göra mig på lite bättre humör!

PUSShej.

Mums

Nu hejar vi på min man, muuuums :)


What a lovely day??

Hej på er!
Tog mig igenom dagen på jobb, trött som en gnu ^^. Men nu är jag ledig två dagar igen, det ska bli skönt (:
Pappi är iväg och handlar jordgubbar och glass (ingen glass för mig), så det blir mys med det till fotbollen, och sen när E&J hör av sig så blir det antagligen iväg med dom (:
Dock ska jag upp tidigt imorgon för frissan (((: och studentparad, och förhoppningsvis ett besök hos läkaren som jag hoppas på undersöker fötterna bättre än sist!
För får jag inte hjälp kommer jag snart vara 21 och alltid behövs sitta inne när folk är ute och dansar och har kul! Blandannat!

Hoppas ni får en fin kväll!
PUSS

25 års firande

Hej!
Kvällen igår, var ska jag börja? Woooow vilken kväll måste jag säga! Hade svinkul rakt igenom! Fina ord från vänner och varma kramar från saknade personer! Fan vad jag älska det :) mådde så himla bra & dansa ihjäl mig med fina vänner :)
Oooch förhoppningsvis har Göteborgsresan i sommar fått ett datum, jag bara längtar ihjäl mig till att få komma upp till dom finaste människorna & den bästa staden :) åååh! Jag älskar att ha saker att se fram emot :) puss på det!

Idag ... mår jag bra (just nu), men imorse snurra det lite må jag säga, men det var sååå värt det :)
Nu ska jag slänga mig i ett långt bad, sen blir det filmmys :)

PUSS fina!


Nageldesign

Jag älskar att hålla på och pilla och dona med mina naglar, men jag ska också ha tid och känna att jag vill det! Och idag har varit en sån dag :) Alla blev inte bra, men jag är ändå nöjd faktiskt :) Vad tycks?


vi båda drack för mycket vin och vi, höll om varann och sa, inatt så är det du & jag!

Guuudars vilken kväll/natt igår! haha...
Var hemma och la i sängen vid 20 i 5...
Vakna nu 11 och var helt pigg, mindre kul... Men det är sånt som händer, får ta och vila middag lite sen ;) Så jag är redo inför 25 årsfest ikväll ;D
Nej, nu blir det frukost på balkongen i solen :)

PUSS

.

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die

I told myself that you were right for me

But felt so lonely in your company

But that was love and it's an ache I still remember


You didn't have cut me off

Make it like it never happened and that we were nothing

I don't even need your love, but you treat me like a stranger

and that feels so rough

!!!

HELG!!!

:D :D :D

don´t stop loving

Äntligen hemma!
Mycket folk, grinigt folk, mycket att göra, springa hit och dit.. Men på ett sätt är det kul faktiskt :) Det får tiden att gå på ett annat sätt :)
Men jag är äntligen hemma och ska nu ta en snabbdusch, sen hoppa ner i sängen och mysa till en film eller nått :) Ensamtid, skönt!!

PUSS

feel the pain

Det där med sorgsna filmer är nog inte min grej alls längre! Inte när man inte är helt 100 med sina egna känslor iallafall :/ Knäppt att en film (som var lite halvkass dessutom) kan påverka en känslomässigt såhär...
Vill bara ta en lång lång promenad, men ljuset försvinner snart, och ja... Går och sover istället tror jag, eller sätter igång en film!
Mycket far runt i huvudet nu!

PUSS

Nationaldag

Godkväll!
Det har varit en väldigt lång dag på jobb idag, och massa fel har jag gjort! Sådär smällt hyllor överallt, inte kunnat priser, inte kommit ihåg något, krossat krukor, jobbigt kunder, ja ni vet sånt där :( men vi har ändå haft skoj :) dock känner jag lite att kollegorna använt min otur emot mig idag, men det ärväl sånt man får ta ;) haha! Jag hade själv gjort samma sak mot dom ;)

Har precis käkat middag iallafall :) mums med Carbonara :)
& nu ligger jag i ett varmt bad i hopp om att fötterna ska göra lite mindre ont :)

Sen blir det filmmys om inget annat dyker upp :)

PUSS


Om exakt en månad ...

... går jag på semester :D
Min allra först semester :D
Haha!


jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt!

Oj vilka sjuka drömmar jag hade inatt! Drömde att jag och mammi åkte på semester, utan att jag fått ledigt från jobb, och jag sa bara "aja, jag får ta uti med det när jag kommer hem" .. ? haha.. Och under tiden var jag i en annan kropp som typ döda folk... Äh det är jättesvårt att förklara, men helt sjukt var det! Jag var glad när jag vakna upp och det bara var en dröm ^^ haha..

Var astrött när jag vakna... men nu har jag precis duschat, och käkat frukost! Ska göra mig ordning sen köra till jobb, skönt att ha bil när det är röd dag och bussarna inte går som dom brukar :)
Får se vad som händer ikväll sen, har sovmorgon imorgon så :)

PUSS

Goodbye

Idag ska jag ta förväl av något jag i många år delat skratt, glädje, kärlek, tårar, sorg, aggritioner och mycket mycket mer med! Det är nämnligen såhär att... *snyft* det är allra sista avsnittet av Desperate Housewives idag :( Hur tragiskt är inte det ? :( buhuuuu !

Menmen....
Jobb och allt i allmänhet är ÅÅÅÅNGEST idag och två veckor fram, att ta del av Studenten sådär utanför är inte okej!!! JAG VILL OCKSÅ IGEN! Varje gång jag hör en vissling eller skrik från studenter får jag en känsla i magen!
På fredag är det 2 år sen jag tog den, och jag längtar tillbaka oooofta! Det var det bästa, roligaste och underbaraste jag gjort :D GAAAALET! Vill göra det igen ju!!!!

Nej, nu ska jag fixa lite frukt, sen tagga DH!

PUSS

Dansa pausa

Åååh, tog mig en lååång pw innan, superskönt var det! Hög musik i öronen & tankarna rensade! Blev sjukt pepp inför helgen också, då står det 25 årsfest på schemat, wiie!!
När jag kom hem blev det en snabbdusch såklart , sen ner i onepiecen igen , sen blev det filmmys med mamma & pappa (pappa såg hela !!!!!, ovanligt faktiskt haha)! Det blev Abduction, den var faktiskt bra :) lite klyddig, men mycket bra :)
Nu börjar ögonen svika lite, men funderar på att sätta igång en film till sen sova :)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag idag :)
PUSS & godnatt fina ni!


You know what´s beautiful? Read the first word!

Hej på er!
Det har hunnits med ganska mycket idag :)
Ringa doktorn, städa rummet, bada, färga håret, besöka doktorn, ta blodprov :(, åka till Bara och köpa pärlor osv, hem och käka :)
Köpte massa saker så jag kan göra massa bling bling halsband och armband till en Glitter och Glamour fest jag ska på, sjukt taggad :D

& måååååste berätta! Var hos doktorn innan med min fot, det tog henne inte ens två minuter in på besöket förens hon börja skriva recept, då hade hon inte ens frågat hur ont eller om jag hade ont ens.. ? Lite sjukt ändå! Så lätt dom skriver ut recept idag egentligen....

Menmen, nu ska jag ta av mig sminket, hoppa ner i onepiecen och kolla oth sen i söndags :)



PUSS på er.

time after time.

Fint skit att Hanna vann igår! :)
Mindre fint att klockan ringde 8 på min lediga dag, bara för att ringa till doktorn, och här sitter jag... och väntar på att dom ska ringa tillbaka för där var lång telefonkö!
Menmen, vet inte riktigt hur min dag kommer se ut, men hoppas på något skoj :)
Vill egentligen till Mediamarkt och kolla Ipad, meeeeen, får se hur det blir med det! Får först se om jag får en akuttid hos doktorn....

kisses

Ska eller inte ska?

iPad eller inte iPad, iPad eller inte iPad , det är frågan ......?


halvvägs genom malmö ..... .

Godkväll!
Jobbhelgen och alla kalas är över och det är skönt må jag säga :) ÄÄÄÄNNU mer skönt att inte jobba imorgon (nytt schema, mycket bättre:D).
Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen mysa ner mig i sängen och kolla BB- FINAAAAAALEN :) (Hoppas på sällskap! :)

kissssssses babes!

when you´re gone... :)

Igår kände jag mig stolt över mig själv faktiskt! Kändes som ett steg ut ur en sak jag bara saknar! Jag känner att jag är på rätt väg.. Egentligen det som är kvar är mina drömmar om nätterna, men dom är inget jag kan styra tyvärr, men det är mycket dom som gör att jag inte kan släppa taget, för jag hela tiden påminns! Jag längtar tills den dagen då alla drömmar, tankar och funderingar är borta, föralltid :)

PUSS på er.

all I need is one last chance!

På schemat denna helg står det jobb & kalas :)
Sebbe fyller år idag, så ska hem där när jag slutat idag, och imorgon till mormor ((:
& nu är jag aphungrig, så min frukost kallar på mig nu!

kisses.

Kommer på mig själv att vara någon annanstans.

Du ska veta att jag saknar dig!
Det finns känslor som aldrig tar slut!
Du ska veta att jag inte glömt!
Det finns bilder som aldrig suddas ut...

RSS 2.0