Underbar helg :)

Hade en sjukt bra fredag, sluta jobba i Malmö 6, var hos Carl på festen 10 över 7, snacka om stolt över migsjälv ;D haha! Men det var verkligen en trevlig kväll med nytt roligt folk :)
Dagen efter blev det frukost hos S med henne, R & J :) sen hem till Carl för chill, snabbt ner till stan sen för käk & sen Direkt hem & göra sig ordning!
Var hos Sunshine vid 5, fixa oss lite & sen kom resten 6, då vankades det cocktailparty :) jag kan väl säga att jag inte förvänta mig så mycket av min drink, men jag vann (eller delad första plats) faktisk, godast drink :D haha Happy ;D
Men kvällen hos Sunshine var supertrevlig :) dock sög kräm mer än vanligt! Så var där en liten stund sen drog vi & käka :)
& sen äntligen fick jag åka hem till min säng :D så jäkla trött jag var ..

Idag blir det slapp i soffan :)
PUSS


Godmorgon

Har nästan precis vaknat, ligger fortfarande i sängen & klockan ska ringa om några minuter :)
Idag blir det en stressig dag .. Eller nja, kvällen :p när jag slutat ska jag hem i racerfart & göra mig ordning inför kvällen :) så vankas det födelsedagsparty hos Carlo :D iiih !

Men först förberedelser nu på morgonen , sen jobb :)

PUSS


vingar för pengarna

Godkväll!
Jag har tagit mig igenom en dag på jobb, och ja jag skriver tagit mig igenom eftersom jag har så galet ont nu så jag vill bara lägga mig ner och skrika ... Någon som vill byta kropp?
 
Hur som helst så slappar jag i soffan nu, galet skönt :)
Bästa vän T kommer snart hit så ska vi fixa C´s present som är såååååå bra :D haha
 
Lite sovmorgon imorgon, ska bli skönt (:
PUSS

Egentid!

Äntligen hemma efter en jobbdag :)
Som börja bra, stod & vänta på bussen då S på jobb ringde & jag fick skjuts in, men först en kaffe hos hennes syster :) haha! Kändes random eftersom jag var påväg till jobb, men härlig start :)
Sen blev det jobb för oss, dock gick tiden riktigt sakta :(
Men nu är jag äntligen hemma, mamma & pappa är iväg på kurs (därför är tisdagar numera mina egentidsdagar), kommer hem sent ikväll :) så jag har precis käkat middag , tänt massa ljus , krupit ner under filten & kollar Oth :) mysigt :)

Kiiisses


I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it!

Hej fina!
Har haft en bra dag idag :) börja med färgning av håret imorse och att jag sen hitta min favvoskjorta gjorde det lite bättre :)
Träffa Sunshine för en tur i stan och den gick skitbra ;) haha! Hitta perfekt det vi skulle :)
Sen hem till henne för fix med presenten vi hitta i stan! Det har även blivit galet mycket skratt! Haha :D
Kom hem för en stund sen, kolla igenom bilder som jag ska framkalla, så väntar nu på att dom ska ladda upp :) kollar lite Oth under tiden :)

Ska ta det lugnt resten av kvällen :)

Puss


Without yoooou

Hej på er :)
Hade en mysig & rolig lördagskväll igår, den spenderades hos Therese med Carl :) kolla Björnbröder, snacka, skratta, var allvarliga, störda & ja, en mysig kväll ;) haha

Jobb idag, lugnt har det varit, butiken är princip tom på saker , känns bra efter helgen :)

Nu ligger jag i ett varmt bad, & fryser fortfarande! Det där jag inte gillar med hösten, jag har känslan av sjukhet hela tiden, fryser konstant & mina fingrar är is :( haha! Men alla kläder & mysiga fikor & så är ju bra :) hihi.

Nej , ikväll blir det hemmamys framför TVn i onepiece :)

PUSS


Pyjamasparty

Godkväll :)
Jag har haft en superbra kväll :)
Pyjamasparty med finaste flickorna :)
Fick världens chock när jag kom dit, någon är tydligen höggravid ;) typ hej, vi har inte setts på 8 månader ;) haha! Men sjukt kul ju :D & jag fick känna när hon sparka, såååå mysigt :) hihi!
Nej men mycket snack, film & massa mys :) det behövdes :)

Kom precis hem & har krupit ner i sängen för sömn ... Jobb kallar ju imorgon!

PUSS


Every time I close my eyes!

Tankarna till dig blir allt färre & mellanrummen blir större :) när jag kommer på det kommer leendet :)
Snart är du borta!


Bra dag

Har hunnit med mycket här hemma idag :)
Träffa E en stund innan också :) blev en mysig fika i Malmö på vårt espresso house :)) haha! Det är så mysigt, hade kunnat sitta där i timmar! :)
Väl hemma vid 8, blev det soffmys framför TVn med familjen :)
Blir nog en hyffsat tidig kväll idag!

Ooooch, min nya tröja var på idag, sååå mysig :)

PUSS


så skönt!

Rummet är skinande rent :) Städa lite extra idag, flytta lite på saker och ting, så nu är jag nöjd :) Tog mycket längre tid idag, men det resultera att jag är extra nöjd :) Ännu mer nöjd efter att jag tagit en dusch kan jag hoppas:) haha.. Känns som jag har damm i hela håret ^^ ...
Ska framkalla lite bilder en dag, för jag var på Ikea häromdagen och handla lite ramar, har en liten idé som nog kan bli kanonbra :D Resultat får ni se när det är fixat! Måste välja ut bilder också ju (: haha..
 
Ska kolla runt lite på olika drinkar nu tänkte jag, ska ju på cocktailparty och vi ska ha varsin drink med oss. & något vanligt vill man ju inte köra på ;) haha.. Ska inte säga för mycket... Får se vad jag hittar :)
 
Hoppas ni får en fin dag :)
PUSS

jag är lycklig här & nu

Godmorgon på er!
Iphonen är precis uppdaterad, kändes ingen skillnad, men nu är den det iallafall :)
Är sjukt opepp till att städa, men måste verkligen! Såååå, ska käka en god frukost, sedan ta tag i det!
Efter det har jag en hel dag som är oplanerad framför mig, skönt som attans faktiskt :)
 
PUSS på er.

Famous

Hej :)
Doktorn gick bra, eller ja, jo :) han babbla på i typ 30 minuter, sen tog vi avtryck :)
Kom lite sent till jobb pga av det, men bara 15 minuter :)
Sluta 4 idag, gick in på vm & köpte en tröja, men är väldigt osäker på om jag ska behålla den ...

Fick i mig en god kycklingpaj som Mammi hade gjort när jag kom hem :))) & nu ligger jag helt utmattad i ett bad! Mitt huvud värker som aldrig förr :( så ska nog ta det lugnt :) om inget annat händer!
Borde städa, men palla inte! Så bytte lakan & lämnar resten till imorgon :)

Kisses


this is crazy!

Godmorgon på er!
Hade en supermysig kväll igår! Ja, dag också såklart :) Den spenderades i malmö med E :) Fick en massa fint med mig hem :) Inte kläder dock...
Sedan var jag ensam hemma hela kvällen, riktigt skönt var det :) Käka mcd (bara för jag varit iväg hela dagen), tände ljus, kolla oth tills mina program börja, senare blev det violte & hallon :) mm, nej det var skönt med lite egentid :)
 
Gick och la mig för jag va sjukt trött vid halv 11, men somna jag? nej ... jag hatar sömnlösa nätter! Men långt om länge hitta sömnen till mig också! Men när jag vakna var jag mer eller mindre död så trött jag var, och fortfarande är! Sjuk börjar jag bli också, dumma förkylning :( Har haft det på känn i snart två veckor, och idag sticker mitt huvud som aldrig förr & min hals är galet tjock...
Men ska till doktorn vid 9, sen jobb till 16 idag! Kort dag och det är skönt faktiskt! Speciellt när man inte är helt okej..
 
Nej, nu måste jag springa och fixa mig!
Hoppas ni får en fin dag!
PUSS

Smile & let everyone know that today, you're a lot stronger than you were yesterday!


It you get a chance, take it! If it changes your life, let it!

Godmorgon, eller god eftermiddag :)
Vakna vid 10, skönt :) men dock väldigt trött! Är ledig idag & har hunnit se två avsnitt Oth :) nu ligger jag i ett varmt bad i vårt nya badrum, som är sjukt annorlunda & man måste nog få tid på sig att vänja sig! Haha allt är mycket högre upp! Många gånger har jag hållit på att trilla i badkaret ^^ Menmen ..

Ska göra mig ordning & så sen, tänkte locka håret idag , känner lite för att klä upp mig :) haha! Sen in till Malmö med en fin fin vän :))

Oooooch jag fick ett paket från ung cancer imorse med lite fina saker :)) Happy girl!

PUSS


Vad hände där?

Haha jag blev rädd när jag kolla igenom bilderna imorse...


Det blev en galen lördag

Det börja med mat & fix hos E igårkväll, sen gick det bara utför! Men grym kväll :D verkligen svinkul hade vi, tänk vad två personer kan bära sig åt ;) haha! Fick oss en liten springtur på natten också då någon creepy snubbe förföljde oss& e ville in i en mörk gränd??? Hahah NEVER !!!
Hemresan var mindre kul, fy vad illa man mådde! Haha men det var så värt de :)

Idag har jag ... legat i soffan hela dagen & kollat Oth med mamma :) pappa är så trött på oss ;)


I won't do that

Fy!
Först drömde jag bra drömmar, vakna utan att känna eller bry mig typ! Somnar om en halvtimme och drömmer en sjukt jobbig dröm som jag bara vill glömma! Det är inte ens sant, men det kändes konstigt :(( hoppas det försvinner!

Hur som helst, skulle träffat mina fina vänner igår, men när jag vänta så somna jag !?!? Har verkligen varit en tuff vecka som tagit på en, så jag somna från & till hela kvällen i soffan...

Idag ska jag fixa lite med E, sen ikväll blir det käk med henne & därefter en galen kväll ;D


to the moon and back

Godmorgon!
Gårdagen... vill jag ens prata om den? Grät morgonen av ångest.. Körde till jobb, höll på att krocka och det hade gått illa om inte bilen hunnit bromsa.. Bröt ihop igen!
Kom till jobb... gick runt & var arg hela dagen, fick reda på en sak utav en kollega som jag verkligen inte skulle få reda på av henne, men är tacksam för hon sa det! Blev ännu mer arg!
- körde hem, bröt ihop i bilen, kom hem och hade en lugn kväll med mammi & pappi framför tvn, det var nog det enda bra med gårdagen!
 
Men idag vakna jag upp, har haft underbara drömmar inatt, har sovit nästan 11 timmar och vakna en halvtimme innan klockan skulle ringa och nu sitter jag här och är redo för jobb.. Ska inte gå hemifrån förens om en timme! Så skönt :) Ska bara ta det lugnt och lyssna på musik :)
Mår bättre idag, känns bra :)
 
& dessutom längtar jag galet mycket till helgen :D
Då ska VI ha en galen kväll!!!


PUSS

I wanna go

Godmorgon på er!
Gårdagen mådde man inget vidare, jäkla ångest!
Det bästa under dagen var att det blev mycket oth och mys med mammi :) Sedan hämta jag mat osv :)
Kvällen avslutades i Malmö med en fin vän, E :) Tog oss en fika och mycket snack som vanligt! Alltid skönt att prata med henne, du är guld värd <3
Kom fram till att vi skulle ha en GALEN lördag, hon & jag som vi brukar :D :D :D haha, så jäkla taggade ;D
 
Nej, nu ska jag ta mig igenom en dag jag verkligen inte längtat efter!
PUSSS

I´m in the corner, watching you kiss her!

Godmorgon på er!
Kvällen igår avslutades braaaa! Tog bussen in till jobb och var där vid 6, så begav jag & några kollegor oss upp till Mando för en mycket trevlig kväll med god mat & dricka :) Kvällen bestod av gång, mat, mycket skratt, ett spräckt ögonbryn, lite allvar, lite skratt till, sedan lite gång till :) haha.. Verkligen en superkväll :)
 
Somna vid lite i 1, vakna för 20 minuter sen av att rummet skaka för dom håller på och bygger om utanför mitt fönster, mindre kul :(
Ska snart ta tag i ett samtal jag inte vill ta tag i... Gå med ångest hela dagen är inte kul! Men jag vill detta otroligt mycket, så får ta tag i det.. :/
 
sen ikväll ska jag träffa en fin vän!
PUSS

bra början?

Godmorgon!
Bra början på dagen? nej ...
Har hittat något jag vill göra, inte jobba med, bara ha vid sidan av eftersom jag trivs bra som jag gör på mitt jobb! Men då är det fett mycket ivägen för att göra det :( Vill verkligen ha denna utbildningen och gå den nu under tiden jag bor hemma när jag inte har massa utgifter! Men som det ser ut så kommer det aldrig bli så...
fanfanfan! Hade ju hittat det perfekta sättet :(
Deppig tjej!
 
PUSS & hej.

the prettiest smiles hide the deepest secrets, the prettiest eyes cried the most tears, and the kindest hearts have felt the most pain.

Godkväll!
Det har verkligen varit en alldeles för onyttig vecka, men dock med motion, men ändå!!! Nästa vecka ska jag ta fram piskan och det ska inte ätas massa skit! Så är det bara :)
Har varit en stressig jobbhelg, men den har gått snabbt :)
Nu ser jag fram emot två lediga dagar, ska vila upp mig då jag känner att förkylning är på g.. Så mycket te ska det drickas :) Det jobbiga med te är att jag springer och kissar stup i kvarten sen, sjukt jobbigt... någon mer som har det problemet ? ^^ haha..
 
Nej, men det blir lite mys ikväll tror jag! Om det inte dyker upp något:)
 
PUSS

Moments forever

Godkväll!
Har varit en stressig men bra dag på jobb idag :)
Kvällen bestod sedan av räkfrossa & nybakad ananaspaj! Snacka om matkoma nu! Men det passar ju bra eftersom att jag snart ska sova ;) hehe!


Lång dag !

Det har varit en lång dag på jobbet idag ... 12-20, det är drygt en fredag ! Men så är det :) kom hem & det fick bli grandiosa pizza & ett glas rosé, får ju göra det bästa av det som var kvar av fredagskvällen :)
Nu har jag precis lagt mig i en iskall säng & ska se Oth en stund sen kallar sömnen! Är galet trött redan nu & benen & fötterna värker! Men måste vänta en stund till att ta smärtstillande :) som för övrigt faktiskt hjälper lite på fötterna :)

Nej, ett tråkigt inlägg kanske!
Men jag skyller på att jag är trött ;)

Puss på er !


Mysig Lillördag :)

Underbart avslut på denna dag :)
Först blev det restaurang-mys med fina Elenis på Casablanca, sedan vidare in till Malmö för lite fikamys i mörkret på espresso house på gågatan :) super mysigt verkligen :))) mys mys mys ... ;) haha ! Den människan betyder mycket, loooove <3

Nu har jag precis kommit hem & kastat mig i en kall säng, brrr! Det är ju höst ute nu :((( buuuh!

Puss på er


åååååh

Har hunnit med lite träning idag, med rockringen, situps och pw :) skönt! Får se om jag kör lite Zumba sen också, men tror inte det med tanke på mina fötter... Men jag är glad för att jag klarar att göra något iallafall :) Tänkte annars ha en liten hemma dag idag (vet dock inte hur kvällen blir), men typ långt bad, ansiktsmask, ta hand om mig själv helt enkelt :) Det är inte varje dag man gör det!
 
Har ännu en gång kollat runt på utbildningar för nagelterapeuter och jag har hittat en, den är 8 veckor, men endast i dag i veckan, så perfekt :D Meeeeen , ändå mycket att diskutera fram! Men det hade varit så galet skoj :) Shit, nej nu ska jag springa in till mamma och diskutera på ;D hihi..
 
PUSS

Tråkigt

Hej!
Usch vilken tråkig dag...
Är ledig och har nada att göra :( Har fixat i min byrå så man kan öppna och stänga lådorna utan problem nu ;) haha.. Men vad händer nu då? heeeeelp, kom med förslag! :)
 
PUSS

Stay who you are! No one is better being you!


Härligt

Tog mig en pw innan, tänkte ta en längre runda idag, men mina fötter ville inte som jag ville, men det blev ändå 5 km :) har börjat käka smärtstillande för mina fötter nu & ska se om det hjälper! Fick dom första gången jag var hos doktorn men tog aldrig dom då, men nu har jag så galet ont, så grannen sa till mig att testa, så det ska jag göra :)

Nu ligger jag iallafall i ett varmt bad efter att ha fixat naglarna :)
Sen blir det fix & sen iväg till Malmö :)

Har kollat upp lite skolor & utbildningar för nagelterapeuter ! Jag har hittat en utbildning på 8 veckor som jag mer än gärna hade velat gå! Men så har jag ju då ett jobb ... Helst hade jag ju velat kombinera! Men det hade varit riktigt kul att lära sig bygga naglar på riktigt ! & kunna det :) men jag får suga lite på det & se hur jag gör! Diskutera lite med mamma också! Det är ju ganska mycket pengar för en 8 veckorsutbildning också ...


could we start again?

Godmorgon på er!
Nöjd tjej här, 12 timmars sömn är inte att klaga på :) Somna direkt när jag la huvudet på kudden igår, men det är väl förståligt? :)
 
Idag har jag en härlig planerad dag, så som träning (om mina fötter tillåter), lämna min cykel som har punka :(, sedan åka till Ikea med mammi&pappi :) mysigt!
Sen får jag se hur kvällen slutar :) Är ju ledig imorgon också :) Perfekt start efter semestern ;)
 
PUSS

Sweet dreams

Nu tänkte jag sova ikapp sömnen jag förlora igår!

Puss finisar


Zombie

Varför faller det aldrig fel?
Gick & la mig 22.30 igår, och fram till 07.20 när klockan ringde så har jag nog allt som allt sovit 2 timmar, PÅ RIKTIGT!!!! Jag ser ut som något emellan en zombie och nerknarkad människa... Värsta natten på länge, inga mardrömmar, utan kunde bara inte somna.... Och det är första dagen efter semestern på jobb idag... kul.. KUL! Fy vilket humör jag kommer ha idag! Antingen galen och skratta åt allt, eller som nu, sur och vill bara sova! Dricker inte kaffe, så vet inte vad jag ska dricka för att hålla mig vaken!
 
äh, nu till att föna håret!
hejdå!

Powerwalk

Man blir chockad .... Haha! Den första 1,5 km gick jag på 4 minuter... Annars brukar jag ligga på mycket högre/km! Men jag är nöjd , svetten rinner av mig (freeeesch) !
Har hunnit med mycket bra idag :)
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen & ladda upp inför jobb imorgon :))


I wanna write "i miss you" on a rock and throw it at your face so you know how much it hurts to miss you.


Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag, utan för att den har varit stark för länge.

Hej på er :)
Sista semesterdagen för mig här då :) Ska bli skönt att komma tillbaka faktiskt :)
Har haft en underbar semester, underbara och sjuka fester, träffat folk, kollat massa dh ;) och bara njutit :)
 
Gårdagen blev ju inte som jag tänkt mig, då mina kära vänner var för bakis... Så jag drog in till Malmö, till en fest där jag kände en person, Victoria , och visste vem några var, men mestadels hade jag inte sett någon annan av dom som var där ^^ haha.. Men det var trevligt :) Alltid svårt att komma till ett ställe så när man inte är den som pratar (i början) haha...
Men det blev en hyffsad tidig kväll efter många om och men om hur jag skulle komma hem ^^ haha... Panik när man inte är i närheten av en buss och kan inte ta sig till någon heller!
 
Idag har jag mest legat i soffan. Sen var pappa trött på att jag såg dh ;) Så beslöt mig för att ta en pw, men så blev inte fallet när jag kom in på rummet! Tog tag i det istället och nu är här undanplockat, nya lakan i sängen, dammat och dammsugat, & blommorna är vattnade ;) ! Känns skönt :)
Så får ta den där pwn om en stund, om mina fötter vill som jag vill, vill säga.... Annars får det bli några varv med rockringen :)
 
PUSS

Det blev en galen fredag!

Shit vad kul jag hade igår :D såg första halvan av showen, sen stod vi mest & dansa ;) svinkul nytt folk man träffa, nya bögar som var helt fantastiska! :D & sen lite annat folk med ;)) mm! Nej , men mycket skoj hände igår :D skulle ragga upp en hetro kille till en annan kille (gick sådär), blev själv upphånglad av en bög(?) hahaha ... , folk trilla, hissen funka inte! Haha Gud så kul :D ni fattar säkert ingenting! Haha ;)
En lyckad kväll iallafall ;)

Idag får vi se vad som händer ! :)

Puss


RSS 2.0