!!!!!!!!

JAG GER SNART UPP , kvittar vafan jag än gör, så blir de fel !!! :@

fullt upp heeeela dagen ;)

har varit en jäkla massa rundor idag, malmö och trelleborg, fram och tillbaks xD .
Först ner till stan och käka kina buffé, gooott :D . Sen till malmö och kolla cykel, så hitta jag en jäääättefin , men såklart får pappa mig på andra tankar. Men så åkte vi till svågertorp och kolla på biltema också, men där va all cyklar fula och inget att ha ;) haha . Så åkte vi och rådfråga lina, så blev de som de blev, ännu mer beslutsångest xD Så åkte vi hem och hämta  mamma, sen in till malmö igen, och allt mamma sa var "varför tveka du ens att köpa den" , hahaha. Så de blev den cyklen , JÄÄÄÄTTEFIN :D , den är inte som alla andra, men & andra sidan så är inte jag de heller ;) ROOOOSA OCH FIN :D

sen blev de hem snabbt och sedan kom joppis och elena och hämta upp mig, så blev de malmö igen, tredje gången gillt , för dom skulle käka. Sen blev de jäkligt många rundor ute på landet innan vi kom till trelleborg och snart sk ajag och elenis till svedala för mcd maaaat :D hahah


HAHAHHA.

som sagt så var jag och maassa andra på bakken igår, och de va baaarnsligt kul alltså :D
jag, lina, mia, mimmi, philip och sebbe blev som barn igen , shit alltså :D
sebbes alla miner va de roligaste. De hemskaste var väl när dom tvinga in mig i spöktunnlen , Två GÅNGER :o menmen, dom fick höra mig skrika massor iallafall ;P . åkte hemifrån kvart i 11 och kom hem vid 1- halv 2 på natten .. Kom hem med ett fett sår eller vad man ska kalla de , på mitt lår efter att ha fastnat i en karusell, tycker synd om mig själv faktiskt ;) hahaha . & sen fått fett många nya blåmärken, menvafan man ska inte klaga, för jag hade cpcpcpcp kul och det mååååste göras om , ;D .

idag är jag en aning trött, kom precis upp från ett härligt bad och om nån timme blir de vångavallen för min del, med Lina och Jossan, för tff - ifk göteborg .. Va sägs som en bättre match än förra söndag i göteborg ? ((: hade inte varit helt fel :P


PUSSSIS

I WANT IT ALL!

blev stan en runda idag med mammi & pappi, fick inhandlat ett par jeansleggins ((: eftersom jag inte hittar vanliga jeans, så får väl de bli bra med de :P . Sen blev de även käk på casablanca , därefter cykla vi hem i ösregn och jag med en punkterad cykel, snacka om att jag va mer än slut när jag kom hem :O . Men så blev de sängen en runda för pyttelite sömn, och nu sitter jag här igen, och känner mig lite smått dissad, eller rättaresagt ganska mycket dissad. Typ helt många ska på en fest, sen alla andra ska göra massa annat, antingen umgås med sina pojkvänner, kolla film eller något sånt. Så de blir väl dejt med sängen och datan för min del ikväll dådå :O , tråkigt nog ..

sen imorgon åker jag till danmark och till bakken med familjen och massa barndomsvänner + familj, sjukt kul ska de bli, hoppas bara vädret är bra ((:


pussssssss på er

YEAHYEAH

kom hem från stugan igår, med ännu en förkylning och en ännu ondare kropp.. Men vi hade kul, i tisdags börja de med frukost sen drog vi alla och spela volleyboll och därefter sköt vi straffar, haha. Sen blev de massa lekar, och tillsist tog vi oss ett bad i havet bland vågorna, dock bara jag, emma, philip och trine, för dom andra tyckte de va för kallt ? men hallå ? :P haha . Sen satt vi mest och snacka och kul, haha.
Men sängarna i stugorna var inte så mycket att hurra för, fy fan va jag fick ont i kroppen , eftersom madrassen var så dålig så dela allt sig och jag låg på träet under, vilket inte va skönt för mina höfter .. Men jag fick stå ut, blev 4 timmars sömn första natten, sen andra några till (: .

men iallafall när vi kom hem igår, så la jag mig i min efterlängtade säng här hemma och reste mig inte därifrån allt för många gånger :P haha .

idag blir de stan med lottis, som jag inte träffat sen skolan sluta , och enligt mig är de alldeles för länge sen !!!
Sen ikväll ska jag och familjen nog hem till d&t för att trine fyller år idag, så grattis till henne :D
naj , nu måste jag kila ((: ha de bra allihopa.

PUSSIS

SOMETHING IS MISSING

göteborg igår var sjukt kul, tog supporter bussen upp , och den gick från övre 11, och vi kom fram till göteborg vid 2-3 tror jag . sÅ gick vi och satte oss på en bar, några skulle käka, vilket de tog 100000 år för maten att komma in !! men sen börja vi vandra genom göteborgs gator "TRELLEBORG TRELLEBORG TRELLEBORG .. osv" , till gamla ullevi , så blev de en ganska dålig match, men vi hade lika kul för de, eller iallafall jag , lina och johan . shit alltså xD hahahahah. Direkt efter matchen blev de bussen och hem, inte så jääätte kul emellanåt, eftersom jag fick så sjuuuuuukt ont i huvudet och var trött. Antagligen för jag inte käkat på hela dagen , men de löste sig med lite godis på bussen ((: . Var hemma i trelleborg vid 12 och då blev de hem och sooova. Men som sagt så var resan sjukt kul & jag ångrar inte att jag åkte dit (((: .

idag åker jag och la familia , och några andra till en stuga, dock inte så långt härifrån , men ingen data kommer jag ha förens på onsdag när vi kommer hem . Så sms lär uppskattas mycket , så SKRIIIIV förbövelen ;)

I´m haaappy.

usch fy och blä, min kropp gör fortfarnade fruktansvärt ont och mitt knä är numera blått , men så får de va..

var på bio innan idag och såg harry potter x) , men sunshine och jimmi. Hade lite svårt att koncentrera mig, eftersom jag blev extremt kissnödig när de bara gått 20 min på filmen, dvs att där va lite mer en 2 timmar kvar, men tro mig jag höll mig och det gick kanon :p hahaha . Sen kom jag hem, gjorde inte så mkt och klockan kvart över 9 börja jag och mammi kolla på 101 dalmatiner på tv , ( paus för tillfället ) . Men de blir till att sova tidigt ikväll, eller försöka iallafall. För imorgon åker jag till göteborg med en gäng boys och bigsis för att kolla fotboll, och givetvis är öl och cider iblandat i detta ;) Kommer bli sååååå kul :D


OOOONT , AJAAJAJ !!

dagen börja tidigt med körskolan för prov, men de gick inget vidare, kanske för att jag var sjukt trött. Men sen kom pappa och hämta mig, så körde vi till maaaxi och handla :D :D . Sen blev de hem, la mig i sängen med datan en stund och sen börja jag kolla oth , låg typ och halvsov. Sen bestämde jag & jossan att vi skulle ta en tur till stan, så jag skulle resa mig ur sängen för att gå och göra mig ordning. Men så fastnade jag med foten i täcket tror jag och slog en vurpa över och ut från sängen, slog knäet som fan, så de är svullet och jag var sjukt nära på att slå i huvudet i fönsterkarmen som är av sten, jävla tur jag inte gjorde de, jag hade fan dött , eller iallafall spräckt skallen :O . Kunde dock inte resa mig först för de gjorde så ont i hela kroppen , kommer ut till mamma efter en stund och hon blev nog chockad, tårarna bara spruta så ont de gjorde x), så hon sa till mig att lägga mig i soffan med benet högt. Så det är lite bättre med kroppen nu, men benet bultar som fan , HAAATA .. menmen, så går de när man är klumpig ^^.
hur som helst så sitter jag och väntar på att jossankossan ska bli klar & så, sen kilar vi till stan ((: ciiiao .

puss

SOMEDAY

det har inte hänt alltför mkt idag, eller ifs mer än de brukar x) detta är nog de enda sommarlovet jag verkligen inte har gjort något speciellt .. :P . Men dagen börja som den börja, inte så bra dvs. Men jag och pappi körde in till Ikea och jag fick inhandlat ett bord och en annan data sak, fint ((: . sen blev de hem & käka middag och sedan vidare ner till anne, vilket är alltid likahärligt att komma dit, man har ändå kul hela tiden och man tänker inte på all jäkla skit !! Kom hem vid 11 därifrån, så satte jag igång the bachelorette (stavning?), sen blev jag sjukt trött när de va slut, så tänkte jag gå och lägga mig, men pigg som jag blev när ¨jag börja bära in sakerna till rummet , så kunde jag icke sova. Därför hamna jag här, alla är tråkiga som ligger och sover eller vad dom nu gör, har faktiskt ingen aning. men jag har tråååkigt, men får väl snart tvinga mig själv att sova eftersom jag ska till körskolan 10 imorgonbitti för lite teori !! . Och sen har jag ingen aning om vad som händer resten av dagen, men de återstår att se imorgon ((:

naj, nu ska jag stänga datorn och så. ciao


PUSS

NYTT HJÄRTA!

nu ligger jag här i sängen med datan i knäet, härligt att ha fått internet på den nu också :D & jag bara älskar den ;)

idag skulle jag egentligen åkt till falsterbo med jml, men jag mådde kasst och mår fortfarande inte så bra, så jag fick strunta i de idag :( , men jag sakna jml , sååååååå mkt <33

inget kul har egentligen hänt, men jag kan ju berätta att på söndag beger jag mig till göteborg över dagen med true blues (för er som inte vet , så tff klacken) , för att kolla ifk göteborg - trelleborg, och jag ser fram emot den resan sjukt mkt , eftersom jag bara äääääääälskar göteborg och vi ska ha såå kul :D :D

PUSSIS

I miss that old time , you know.

jag får kramp på denna skiten, jag vill va typ jätteliten igen, dvs att inga problem existera !!

var ett par dagar sen sist nu, men inte så mycket har hänt, blev till att umgås lite i fredags & lördagen börja tidigt med en tur ut till beddinge för cup , de va kul ((: . Sen kvällen spenderades hos j&m för festligheter, vilket också var kul (: , men det blev en ganska tidigt kväll för min del eftersom jag va sjukt trött, med tanke på att jag varit tungen till att gå upp tidigt både fredag & lördag.. Men så kom jag hem & käka lite och så, sen blev de sömn , riktigt härligt.
I söndags vakna jag och vi åkte ut till mormor & morfar meddetsamma typ. Skulle hjälpa mormor och riva tältet som dom haft dagen innan, de gick snabbt eftersom vi va många, men de va okcås tungt.. Sen hade dom fått fullt med mat över också, så självklart hjälpte vi till att käka upp de, GOTT som fan ;) . Senare kom några andra dit också & jag fick träffa en av mina nästkusiner för första gången & guuud va söt hon var :P . Sen åkte vi därifrån och gjorde en massa annat innan vi kom hem, & kvällen spenderades i sängen & två filmer, först i taket lyser stjärnorna , som faktiskt var bra, men den sluta hela konstigt, inte alls som boken .. dvs att boken är 100 gånger bättre. Sen såg jag någon film som jag inte minns namnet på, men den va dock inte så jättebra, ganska konstig faktiskt.. Sen efter där somna jag meddetsamma ((: .
& idag har inte hänt så mkt, försöke leta efter en bärbar data som jag vill ha, för nu ska jag fan köpa en, vare sig jag har pengar eller ej , pallar inte med gnället varje jäkla kväll !!

& ikväll blir de givetvis fotboll, tff . (Y)


PUSS


YOU PROMISE ME.

har inte hänt så mkt dom senaste dagarna, har varit på körskolan både igår & idag,
och guess what, jag klara två prov , så nu är jag på g :D .

---------------------------------------

alla förändras när dom får pojkvän, så är de bara, vännerna dras till sidan.
 Varför skulle de vara annorlunda för någon annan .. ?

GRATTIS MORFAR !

Graaattis till min kära morfar som fyller 65 år idag :D
pension och allt, men dock inte miiiiin morfar inte, enligt honom ska han gå ner till heltid .
haha, han kan inte vara utan jobbet alltså ! :P

men dagen börjar först med malmö och förhoppningsvis lite kläder inhandlat,
sen blir de hem och ikväll ska vi då ut till m&m och fira morfar ((:

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.

fullspäckad dag .

- vakna
- duscha
- gå till lina
- fixa med bussen
- skämma ut mig
- bära ner en soffa från linas lägenhet
- jysk, svågertorp & lämna soffan
- ystad , hämta ny soffa
- trelleborg, bära upp soffan
- lämna bussen
- åka hem & duscha
- lina kom & hämta mig
- montera soffa
- handla käka & äta
- slappa framför tvn
- & nu har jag precis kommit hem & är slut i heeeeeeela kroppen !


DON`T TRUST ANYONE !

LITA ALDRIG PÅ NÅGON , man kan gå från toppen till botten på bara några sekunder !
look at me !

jag satt & tänkte, och nu vill jag bara skriva av mig lite.

Om jag säger att jag saknar min bästa vän , så vet nog dom flesta vem jag pratar om, men kanske personen i fråga inte gör de själv. Vi har inte umgåtts bara vi sen i påskas och sen dess har mycket hänt , mycket som jag inte har fått dela med dig. & visst , jag tycker om din pojkvän som vän, och vi har alltid kul när jag umgås med er. Men jag saknar dig och tiden vi alltid spendera tillsammans, tiden vi hann med och prata om allt mellan himmel och jord, utan att någon annan hörde. För jag känner mig säker när jag berättar saker för dig, jag gör de verkligen. Även om allt som hänt gjort att jag har svårt att lita på folk . Men du är min allra bästa vän av alla, verkligen.. Och det gör så ont i mig.
Speciellt när jag ringde dig för någon dag sen och var så fruktansvärt ledsen, jag gjorde inget annat än att satt & grät. Jag ville bara hem till dig, för hemma hos dig känns de mycket bättre. Jag ringde först hem till dig, men din mamma sa att du inte va hemma. Så jag ringde istället på din mobil, försökte hålla gråten inne för jag inte ville ta de på telefon, men rösten sprack och du hörde inte ens de. Visst jag var förkyld, men man låter inte som jag lät då ändå. Men dagen gick och det blev bättre. Dagen efter träffades vi som va bestämt veckan innan och du sa till mig "fyfan va du lät som en man igår, du måste verkligen vara förkyld". Jag blev chockad och sa bara jaja, för jag inte orka visa mig svag och jag kunde bara inte stå och säga att det var inte tack vare förkylningen jag lät så, att det var för något hade hänt, något som gjorde att jag sjönk så lågt. & med allt detta skrivet och med all saknad jag har så är ögonen inte torra !! I miss you my BEST friend, när ska du inse de ! & med detta vill jag inte anklaga dig för något, absolut inte. Men jag vill bara ha dig tillbaks, för jag älskar dig och kommer alltid att göra <3

I THINK ...

har legat på stranden nu ett par dagar & de är så sjukt härligt, vattnet är helt jätteskönt också, jag brukar inte gilla stranden, men jag har gjort de hela veckan ;D & ett fett plus är att jag blivit brun också , men ett minus att jag bränt mitt högra öra ? :O hur nu de har gått till ^^ .
Men annars har de inte hänt så värst mycket dessa dagarna, har varit ganska slut faktiskt.. Igår blev de lite grillning & kubb på dalabadet med lina, mattias, jimmy och sandra också , de va kul ((: .
Sen ikväll blir de nos paaaarty (:


PUSS

SWEET KISSES

dagen börja tidigt, för tidigt om någon skulle fråga mig, vakna 9 & skulle möta sunshine 10, även jimmi kom med där, så cykla vi ner till körskolan & sen vidare till stan & tillsist käka vi KIIIIIINAMAAT :D gooott . Sen blev de hem snabbt som fan & byta om, så blev de stranden. Men dock innan det fick jag en blick av min snygging & denna gången utan tröja, MUMS ;) . Men så blev de då stranden med syster & kusiner, kul & vaaaarmt i vattnet, riktigt härligt ;D .
Sen blev de hem & käka middag & sen öppna jag min burk. & för er som inte vet så har jag sparat allt skrammel och lite sedlar i en burk som icke är öppenbar x) , men så öppna jag den idag för den va ganska full , så nu har jag mycket pengar :D , men de dumma är att jag itne kan handla för dom än, för jag ska samla mera och sedan köpa en daata ((: .
Sen nu har jag precis kommit ut från duschen och gör inget, eller jag sitter & väntar på att klockan ska bli 8, för då blir de tv för min del ((:


PUSSSIS

RSS 2.0