måste lära mig att våga !!!!!!

fredagskvällen sluta på mitt rum, men ljus & oth ! (: skönt !
Gårdagen gick åt med först oth, sen förvandla migsjälv till djävul och dra iväg på 20årsfest x2 / halloweenfest,
vilket blev kanon ! hade kul rakt igenom, så tack för de max & pontus , ASKUL :D

idag vakna jag runt 12, har legat i sängen och kollat oth sen dess (som vanligt en söndag) ,
mina fötter värker, och min hals dödar, men vad jag gör det när jag hade såååå kul igår ? (;

Nu ska jag fortsätta med oth , kryper ner i min varma säng igen och väntar på alla bra program som ska börja (:

ciao , PUSS

vad snäll och fyll i meningen: jag är svag för?

bestämde mig för att ta en paus från gymmet idag, och fokusera på att bli frisk !
Så jag vet inte riktigt vad som händer idag ,
måste in till stoff och stil och handla tyg och sen sy, hahaha .. Får se hur det går med de !
Kvällen vet jag inte heller hur den ser ut, blir ingen utgång för min del , får ladda upp inför imorgon helt enkelt ;)
Men det är så tråkiga att ligga hemma helt själv :(
Så om någon känner för något, så HÖR AV ER :)

PUSS

wondering

för tillfälligt är jag jävligt förvirrad och ganska irriterad ... tjänster & gentjänster, eller ?
pengar hit & pengar dit .. jag blir så trött !
Antagligen vet ni inte vad detta handlar om, om jag ens själv visste de ? :S
Det är lite småsjukt !

I LOVED YOU FIRST

gårdagen börja med att klockan ringde 9, sen vid halv 11 blev det malmö med mamma , gick nog i ALLA butiker, skulle ha något att klä ut mig till på lördag, men det finns fan INGET rött någonstans :( .. Fick med mig en jaa.. haha vet inte va det är egentligen, två par strumpbyxor & läppglans ... Kom hem kvart över 7 på kvällen, dvs en väldigt trött jonna och en trött mamma .. fyfööör va det var segt igår !
På kvällen blev det tv-tittande, tillsist sista avsnittet av kungarna av tylösand, med massa skratt ! Kändes sjukt när dom skulle säga hejdå, haha nästan som studenten :o .
Iallafall så hade jag sjukt svårt att somna sen, mådde asdåligt :(

Idag vakna jag kvart i 9 (innan klockan ringde), upptäckte att vattnet var avstängt, SUVERÄNT :o ... Men det blev gymmet med hille (hilda) halv 10, körde inte så hårt idag eftersom jag inte mår alls bra ! Efter gymmet blev det lite solning, alltid skönt :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen om en timme blir det stan med sunshine i hopp om att hitta något !

PUSS

Who says i can´t be free ?

imorse ringde klockan 9, så blev det gymmet vid halv 11, härligt ! Blev lite småchill med ändå svettigt ^^ ..
Efter där så blev det lite subway (A) askalasgott , även om hon misshandla min macka :o ...
Nu har jag precis kommit hem och ätit den !
Duschen kallar, men vad händer sen egentligen .. ? :)

PUSS


in to deep

Jag kan inte merän säga att jag älskar mitt liv för tillfälligt ! Visst hade det alltid kunnat bli bättre, men jag har dom jag vill ha runt mig, mina bästa vänner ! Genom åren har jag lärt mig att jag hellre har få vänner runt mig än en massa utspridda som bara snackar en jävla massa skit ! Och just nu har jag mina närmsta och jag älskar dom mer än något annat ! Såklart har man några utspridda också, men det är ändå mina vänner som finns där och aldrig sviker som är bäst och dom är ljuset i livet ! Jag har mer eller mindre alltid haft vänner omkring mig, men jag har aldrig varit såhär glad över mina vänner som jag är nu, vi har aldrig tråkigt tillsammans och bråk blir där nästan aldrig heller ! Livet är helt enkelt mycket lättare med dom runt sig, jag är lyckligt lottad som har träffat dom underbaraste personerna som finns . - Jag älskar er, tvivla aldrig ! <3

Nog skrivet om det, nu sitter jag och väntar på att sari ska höra av sig,
sen blir det gymmet med henne, helen & emma ! Kul att vi bara blir fler :) haha

PUSS


still dreaming

kvällen gick åt med mina söta flickor & jimmy (:
bandymatchen gick bra, dom vann ! Själv tyckte jag vi satt för nära planen då jag har dåliga erfarenheter av bandybollar och är SVINRÄDD för dom , men jag överlevde med en boll på mig, haha ! Efter matchen körde vi till malmö och lämna oliver, sen till orvars korvar och jag fick min efterlängtade HAMBURGARE :D haha .. Körde hem till Jimmys mamma och åt det, sen åkte, haha ... När vi skulle gå mötte vi hans mamma, och jimmy sa en sak och hon bara, ja men då får hon (pekar på mig) färga håret först ! jag bara, hahah ? haha dom snacka om två olika saker ! ^^ Menmen, sen åkte vi hem och jag var hemma lite över 11, då blev det ensam mamma söker, och nu har jag precis sett klart de ! Blir väl sängen nu eller något :)

imorgon laddar jag upp för gymmet och hårdträning efter en VÄLDIGT onyttig helg... ångest !
Men KUL har jag haft, så men får väl unna sig ibland ? ;)



PUSS

världensbästa helg med underbara människor !

ja, fredagen har jag skrivit om ..
gårdagen börja med en dryg buss med min bff till Lund, för lite förfest hos Louise (du&jag lollo<3) , träffa några nya flicks där, josefine & lina, överchilla tjejer ! Mest skratt blev det nog med/åt josefine, hahaha klockren tjej & hon passar som handen i hansken in i vårt gäng :D . Vid 12-halv 1 blev det tåget till malmö för en sväng till slagt, ASKUL var de :D det har verkligen varit en lyckad helg med fint folk :D Tror att det kommer bli svårt att toppa en sån här helg, men jag vill absolut ha fler av dom ! Perfekta fyllor, massa skratt och bara jävligt kul , inga sura miner ;)

Idag vakna jag 1 (:o) , då jag vakna upp till nybakade scones, GOOOTT ! har legat i sängen sen dess typ, haha, som vanligt en söndag .. Kollat oth har jag gjort ;) .. Men nu har jag precis kommit ut från duschen, ska fixa mig osv nu, sen åka till svedala och kolla på innebandy med sari (: håller tummarna för att det rätta laget vinner ? hehe


Helenis (bfffffffff) & jag , jag älskar oss !
 

En full josefine i väntan på tåget, WMCA !!!

den bästa kommentaren; "söt? vilken spegel har hon kollat sig i? EN SÅÅÅÅN VILL JAG HA!" - josse !

tack för mig, PUSS

Love the way you lie

kvällen igår börja med en chill förfest hos josse , sen blev det bussen till malmö & möta upp lollo, sen vidare till hipp ! Det blev massa massa dans och god dricka, hahaha ! Hade riktigt kul igår, men konstiga människor finns det & jag råka fastna med mina strumpbyxor i en tjejs skor, hahahahaha .. så pinsamt !
Drog därifrån vid halv 3, då blev det självklart max för mat, sen bussen hem ! Hade världens värk i fötterna och var astrött & jag blåste iväg :o haha ... Men kvällen blev bra med mina brudar ! Tack :D

Idag vakna jag vid 12, då blev det frulle meddetsamma, sen har jag legat i sängen sen dess ! Träningsvärken har nästan försvunnit, men nu har jag sjukt ont i benen och NACKEN :o haha, ska aldrig sova på bussen igen ! fyfan ... Men jag får väl hoppa in i duschen nu, ska ta bussen till lund vid 6 :D Så blir det antagligen slagt ikväll ...

PUSS

your love is my drug

idag skulle jag sova länge, men vakna halv 10 och kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp, drog på mig kläder sen tog jag min dagliga promenix , 45 minuter idag blev det .. Gjorde det också lite i hopp om att träningsvärken skulle bli bättre, men den blev väldigt mycket sämre, kan knappt gå nu, min ljumskar DÖDAR mig, fyfan ! :( men det hindrar inte mig från att ha galet kul ikväll, står utgång på schemat med fina flickor :D ..

Det här med min träning känns sjukt bra, det har redan börjat märkas, för jag får äntligen på mig mina jeans igen ;) haha .. Fick på mig dom innan också, men det var inte skönt att ha dom på sig ^^ men nuså :D hihi , så det går åt rätt håll !

har precis satt igång en maskin tvätt, ska snart tömma diskmaskinen, sen inte göra så mycket mer förens ikväll faktiskt ! , helgen jag längtat efter i evigheter är ääääntligen här :D typ haj & goodbye med trelleborg idag och imorgon, blir malmö idag & lund imorgon , I´m happy :)

PUSS

It´s okey

nystädat rum, verkligen nystädat ! Snacka om att där var aska överallt, på allt jag lyfte var där svarta ringar, (sen förra veckan när ett ljus snea totalt och rökfyllde hela rummet) , men nu är här rent & fint :)
Satt i diskmaskinen har jag också gjort, tvättat och hängt tvätt har jag hunnit med och nu är andra maskinen igång också ! har varit en sväng på mammas jobb, fick en fin rosa blomma med mig hem, och ännu fler ljussaker ;)

Nu väntar jag mest på att maten ska bli klar, sen händer väl inte allt för mycket !

btw, helgen är så gaaaaaaaalet nära nu :D

PUSS

breakaway

gymmet igår gick bra, en bra början iallafall ! Känns idag, denna sjuka träningsvärken alltså , haha .. Men det är najs, egentligen är träningsvärk skönt, för då känns det att man gjort något ! ^^ . Men trots det så tar jag faktiskt en paus från träning idag , förtjänar jag ;) . Men vem vet, kanske får för mig att ta en runda sen ändå ! haha ..

Idag ringde klockan 9, men jag somna om, sen vakna jag 20 i 10 av att min granne bråkar med någon, hörde nästan hela samtalet och jag palla inte ligga kvar och lyssna , så jag la mig i soffan istället .. Kolla först sjunda himlen, sen kungarna av tylösand sen igår, HAHAHAHA som jag skratta ! xD
Ska nog ta och städa mitt rum idag, & byta lakan osv !
Sen vet jag inte riktigt vad som händer..

Igårkväll skulle jag hämta pappa i malmö, & jag har nog aldrig varit så rädd och aldrig tänkt "jag kommer dö, jag kommer dö, jag kommer dö" när jag kört bil förut .. Skulle köra om en lastbil i vellinge, det visa sig att där var kanske 20-25 st + att där var såhär varningsfordon för långa och breda last .. Det spöregnade och jag låg i omkörningsfilen heeela vägen till svågertorp där jag äntligen fick en lucka och köra av .. fyfaaaaaan va jag var rädd ... såg inte ett piss. Sen skulle jag hitta till arenan , i spöregn , bäckmörkt och massa vägarbeten och vägar som man inte fick köra på .. Men jag lyckades ! & när vi kom till trelleborg så börja det snöa/regna, USCH !

det var allt för mig , för denna gången !

PUSS

Angel

klockan ringde 9 imorse, upp då för lite frulle osv, sen gick jag till nagelbyggaren vid 10, 
blev inte alls nöjd denna gången , så ni får ingen bild på dom ! Men jag överlever väl 5 veckor ! ^^ .
Klar vid halv 1, då gick jag hem, käka lite, sen nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli halv 4,
då blir det gymmet med helen ! :)
Sen ikväll ska jag hämta pappa i malmö, antagligen !

PUSS

I need a hero

klockan ringde 9 idag, snooza till 20 över - mötte sunshine hos henne 10 minuter senare,
så tog vi oss en powerwalk på 45 minuter :)
Nyss druckit min frukost, JA DRUCKIT :( haha ..
Snart blir det duschen, sen iväg och lämna mamma innan
jag ska träffa gent, danne, michelle, martin & bottch :D :D :D
hihi , ska ha en kulig dag med några från min x-klass :)

gent saknas på bilden !


PUSS på dagen (förutom sjukt dåligt väder)

I hear your voice

blev en timmes powerwalk idag, skönt ! :)
När jag kom hem så blev det snabbt duschen, sen iväg till maxi med pappa !
Snart blir det middag (knäckebröd) höhö, så går det ibland !

morgondagen är fullspäckad !
powerwalk med sunshine halv 10, lämna mamma vid 12,
sen åka och umgås med världensbästa x-klasskamrater :) ,
sen vet jag ifs inte vad som händer, men det blir iallafall dh på kvällen ;) & bartenderskolan !

PUSS

I´m blue, dadididadedam !

idag blev det en sväng till malmö med mamma ,
hon skulle en massa som blev till att jag helt plötsligt också skulle en massa ;) haha ..
efter malmö blev det stan i trelleborg en sväng, men köpte bara två par leggings ..
Sen blev det hem & nu sitter jag här, ska snart ta mig en liten powerwalk !

& från en sak till en annan, kolla mitt sparkonto innan !
& jag måste säga att jag är stolt över mig själv som sparat så pass mycket pengar dom 8 månaderna jag jobba ..
Jag må vara arbetslös, men pengarna finns där ändå :) lite lycklig faktiskt !
Kan ju hoppas att jag fixar jobb snart ändå ju, ((:

PUSS

I don´t like you anymore !

jag & josse hamna hos johanna igårkväll med henne & elena !
Drog därifrån vid halv 1, då blev det hem & kolla klart dear john, som jag började se på dagen !
Sjukt bra film faktiskt !
Sen blev det sömn runt 2, då jag knappt kunde hålla ögonen öppna !

Idag vakna jag 11, sitter och kollar mtv nu, men ska snart lägga mig i sängen med frulle & film :)
Vid halv 3 ska jag ner till mammis jobb, höhö ;) hämta henne och träffa snyggingar !
Sen vet jag inte vad som händer, men så skönt det känns att inte ha druckit på hela helgen :) hihi
Nu längtar jag bara till nästa helg, som jag ska spendera med dom bästa + heeeelt nytt folk :D i love !

PUSS


muuuums

jag ska fan flytta till danmark, fyfan !
Jag är kär i två danskar, ALLTSÅ ! hahha, sååååå söta :D

Nej , nu ska jag föna, platta & sminka mig, sen träffa snyggejosse :D

PUSS

DON`T CALL MY NAME

fyfööööör va jag sovit skönt inatt, det var riktigt längesen jag sov så tungt :)
Vaknade vid halv 11, då blev det the hills, sen duschen, sen göra mig ordning för stan,
pappa skulle till telenor och fixa ny telefunk !
Sen blev det hem vid 1, och käka frulle, PIIIIZZABULLAR :) mums !
Sen börja vi fixa lite på mitt rum, men får vänta med resten tills mamma kommer hem så det blir rakt ;) haha .
& ikväll ska jag träffa jooooosse :D


PUSS


jag är duktig

det känns riktigt bra nu alltså , har börjat få igång träningen !
Gick upp halv 10 idag, så blev det en 40 minuters powerwalk med musik i öronen, älska !
Ska försöka börja med det varje morgon nu, känns riktigt bra :)

Tror faktiskt jag ska ta en vit helg också, ingen sprit ? känns bra faktiskt, det var längesen :)
Ska tagga ordentligt till nästa helg istället ! :)

Förhoppningsvis blir det gymmet med helen lite senare, om hon hinner,
annars vet jag inte riktigt vad som händer idag !
Ikväll blir det iallafall idol (någon som känner för sällskap till de?) , sen blir det film efter !
Ska ner en sväng på hemmakväll och se om dom har dear john kvar ;)

nej, nu blir det frulle & sjunde himlen (:

PUSS

ganska kul

hahahahhohohohohehehhaahaha , kan inte merän skratta !
Först snackar du skit om personerna,
nu när du knappt har några kvar så går du tillbaks till dom
och tycker om dom såååååå jävla mycket igen ! hahahahHAHAH , in your face ...

mr. DJ

idag ringde klockan 8, men jag satte om den till 9, sen gick jag upp halv 10 ^^ ..
Måste skärpa mig och gå upp tidigare !
Iallafall så hände inte så mycket då, så jag satte mig vid datan och försökte fixa min mp3 !
Men den ville inte som jag ville :( , sen blev det lite sjunde himlen & vid 12 blev det frulle !
Hängt tvätten som jag tvätta imorse hann jag också med !
Sen vid halv 1 skrev sari till mig, (vi skulle till gymmet),
men det blev inget gym idag eftersom sari hade trillat av hästen och var påväg till akuten :(
håller tummarna för att det inte är något allt för allvarligt :( <3 .
Så jag tog på mig , stoppa musiken i öronen och gick en runda istället, alltid skönt :)
Så nu får jag väl hoppa in i duschen sen se vart resten av dagen spenderas !

PUSS


FÖR SNABBT

hahaha , läste precis igenom mitt sista inlägg ...
får ju skylla min konstiga svenska och felstavningar på att jag hade sjukt brått när jag skrev de , haha !
Men hoppas ni förstår ändå ;)

Nu ska jag se bonde söker fru - berg flyttar in - kungarna av tylösand !

bild på min frills kommer nog imorgon :)

PUSS

with or without you

kan börja med gårdagen, då jag inte hann blogga !
klockan ringde 8 (:O) , men gick inte upp förens 20 i 9 (: , men iallafall så var jag utanför sunshine 10, så körde JAG till malmö i DERAS bil, hahaha konstig den bilen ;) . Men dagen i malmö blev kanon, jag blev en skitfin oversizetröja, en "väst" & en "bh" rikare, najs ! Var tillbaks i trelleborg igen vid 1, då blev det lite käk för min del, sen vid 5 körde jag och mammi till ikea i hopp om att köpa en sån sak som jag ska ha bakom sängen, men jag blev ganska chockad när jag kom in där och såg att den var på tok för dyr, men med lite av min fantasi så blev det en hylla ändå , för mindre än halva det priset ;) haha, så nu ska mitt rum bli meeeeeeeegafint :D hihi . Ska bara ha ett nytt nattduksbord också ! Så efter 2,5 timmar på ikea såblev det lite subway, sen hem och kolla tv resten av kvällen !

Detta måste skrivas, HELT SJUKT ! Jag la mig i sängen och kolla tv, tände många ljus ( precis som jag brukar göra ) , helt plötsligt så blir det skit röket i rummet, precis som något börjar brinna ! Jag fatta inte va det var & när jag kommer ut från rummet så frågar pappa om jag har ljus tända, eftersom det lukta ljus ! Så jag fick släcka alla ljus på rummet, och vädra med fönstret fullt öppet, svinkallt ! Sen när jag ska borsta tänderna så ser jag att jag är helt svart i näsan :o hahaha ööööeh, men då var det massa rök jag hade andats in , hemskt :( Tur jag inte har brandvarnare på rummet iallafall ! ^^ Så jag har fått sova med fönstret öppet hela natten, froooost :O

Idag vakna jag 9, skulle till frissan 11, fick en helt ny frilla ;) hihi
Nu är jag hemkommen, skulle egentligen till gymmet , men det blev inte så, får ta det ikväll istället !
Ska till malmö med mammi, hon måste handla massa ! ^^ haha

PUSS

walking in memphis!

idag känns allt bra !
Börja med lite mer än en timmes walk & talk med sunshine vid halv 1, skönt som fan !
Tog en sväng till gymmet & hämta papper,
sen när pappa kom hem vid 3 så drog vi ner till gymmet igen & fixa allt, så nu börjar träningen,
på onsdag börjar jag & sari ;) hihi .
Sen efter där så blev det maxi en sväng & nu har vi precis kommit hem !
Min väldigt kurrande mage kallar efter maten som mamma håller på att laga, SNABBA haha ! Ashungrig :(
Sen ikväll vetifan vad som händer, det återstår att se helt enkelt ! ;D

sen lite mums på honom bara för att jag drömde att jag såg dom inatt !
Sån besvikelse att vakna upp :(
 

PUSS

just the way you are

gårdagen börja med en härlig & rolig förfest hos andré , vidare ner till kräm där väääääääärldens suraste vakt som verkligen inte gillar mig stod, så såklart blev vi nekade ... idiot ! Men vi drog hem till max en väldigt snabb runda, sen gick jag & johanna, jag gick från typ malörten ner till övre i HÖGKLACKAT , HELT SJÄLV , läskigt .. haha . Mötte upp sara & emma där, fick min kebab sen gick vi med emma hem , som var på andra hållet åt vadvi skulle till, sen gick jag och sara längs hela hedvägen hem till sara, så lämna jag av henne där, sen vandra jag hem i min ensamhet, snacka om att jag va döööd när jag kom hem, haha.. Mina fötter gjorde så frutansvärt ont .. Det var iallafall en kul kväll, och jävligt billig med tanke på kvällen i fredags ;)

Idag vakna jag halv 10 av att julia ringde, sen somna jag om, ställde om klockan till 11 istället för halv, så upp då, vänta på att pappa skulle komma med bullar, sen blev det frulle . & nu har jag precis kommit ut från duschen, sitter och gör inte allt för mycket . Ska snart fixa mig sen ner i lokalen, stå och ha försäljning i tre timmar, det gillar nog mina onda ben & fötter ! ^^ haha ..

PUSS & puss


the one and only

gårdagen blev till mestadels bra !
Börja med förfest hos sari , superkul med barnspel som vi gjorde om till spritspel ;) haha
Sen iväg till malmö & hipp, kö 30 minuter, sen betala jag 140 spänn för 45 minuter, onödigt, men kul hade jag ;)
Sen hem, haha skulle hämta min rosa cykel hos sara & jag hoppas fan ingen såg mig påvägen hem från henne !
Kan råda er att aldrig cykla på en cykel utan luft i däcken,
samtidigt som man försöker käka en cheeseburgare I UPPFÖRSBACKE , fyfan ! haha
Det gick inte snabbt kan jag lova xD hahahah ..
Men kvällen var skojsig, tack flickor <3

Idag vakna jag .. vetifan när, men jag la mig i soffan och kolla idol sen igår, en skam att sassa åkte ut !
Ääääälskar hennes röst ! Linnea kunde åkt istället, hon påminner mig om en sliskig gubbe på 50 år !
Menmen, sen tog jag och mamma våra saker & drog ner i lokalen och fixa allt mitt tills imorgon ,
dock blev det inte som jag tänkt mig eftersom jag inte fick och kommer aldrig få se alla mina grejer igen ...
Men jag blev ändå nöjd (:
Kom upp därifrån för typ 10 minuter sen, så nu väntar jag på mat, sen vankas det paaaarty ikväll ((:

jag kommer ALDRIG behöva dig igen & det känns såååååå bra !

PUSS på mina fina vänner !

i keep dancin´ on my own !

igår gjorde jag inte allt för mycket, var mest hemma, hjälpte mamma lite osv !
Bestämde med sari att nästa vecka ska vi ta tag i våra liv och börja med stenhård träning, så here we come (:

Idag vakna jag vid 10, blev frulle & lite sjunde himlen !
När det var slut blev det bakning till söndag, i fucking två timmar !
Sprang fram & tillbaks till balkongen för att plåtarna skulle hinna svalna xD haha ..
Men med mtv igång så gick det galant.
& när jag var klar med det så fortsatte jag lite med projektet,
har fortfarande inte tillräckligt för försäljningen på söndag :/ Men jag är förhoppningsvis på god väg :)
Så nu är jag klar med allt & jag är fucking helt slut !
Har precis fått tillbaka varmvattnet som vi inte haft sen 8 imorse, så nu ska jag ta en efterlängtad dusch,
sätta på mig myskläder sen ska jag inte göra ett skit mer idag !
Eller jooo, måste hjälpa pappa med maten, men det är inte så jobbigt ! ^^

jag klarar mig galant utan dig, I loooove my life right now !

PUSSdå.

look him in the face

dagen idag har inte börjat bra !
Har haft världens sämsta natt, har sovit sjukt dåligt, drömt skitkonstigt osv :s USCH
& på allt det så vaknar jag till av ett ryck kvart i 10 av att någon idiot borrar , underbart!
Men jag tog mig upp då, tog lite frulle & la mig i sängen och kolla våra bästa år , sen sjunde himlen,
haha underbara gamla serier !
Dock somna jag i andra pausen av sjunde himlen ,
mådde skit & sen vakna jag nu för kanske 20 minuter sen och mådde ännu sämre i kroppen, nästan tröttare !
Ska jag bli ännu mer sjuk ? pallar inte !

Iallafall så har jag inte tänkt att jag ska göra så mycket mer än lyssna på musik
& ta det lugnt fram till 5 när jag ska köra till mormor & baka till söndag (:

PUSS

I´m that star up in the sky !

idag vakna jag vid 10, sen vid 1 åkte jag & mamma till mormor med kanelbullar (kanelbullensdag)
& sen käka vi tårta som hon hade gjort :D , blev en massa snack & sånt trevligt !
Kom hem med ett par skor (nej inga tantiga faktiskt) hahaha,
& en klocka (för shit va hon har klockor), ett armband & ett halsband (: haha mormor kan ibland ;) .
Sen blev det sibyllamat efter de..
När vi kom hem så hann vi inte va hemma så länge förens vi körde till maxi & choppa ljus ;) , sen till öb ..
Sen hem & direkt iväg till kusinerna, så kom vi precis hem nu och nu är jag uttråkad & hungrig :( haha.
Men det har varit en härlig dag :D

imorgonkväll ska jag iallafall till mormor & baka, HÖR&HÄPNA mina vänner ;) hah

PUSS på en väldigt bra dag

bästa kvällen på länge !

mååååste bara berätta om gårdagen !
jag var sjukt opepp, men vid 5 gick jag & duscha osv, tog vääääldigt lång tid på mig att göra mig ordning för jag inte orka ! ^^ . Men vid 8 kom jag till Johanna där elena också var, drack en cider sen va jag på g & peppen var där ! Vid 9 kom JohannaP & efter väldigt mycket av det goda så åkte vi till malmö & var där vid 2 tror jag. Blev breeze och det var kulkulkul :D , johanna & elena såg vi inte så mycket av ^^ Men mycket hände på dansgolvet , hahaha KUL :D Jag verkligen älska kvällen igår ! Så klockrena saker blev sagda så ja, hahahaha sjukt !

Vi stod i kö till att hämta jackorna, då elena & johanna tränger sig väldigt lite, bruden framför oss blev skitsur & börja snacka en jävla massa skit, jag & johanna stod bara & lyssna & tyckte de var kul. Dom bara: aaah dom kommer säkert från svedala såna incest skit blablabla, sen vänder den ena killen sig om osäkert till mig & frågar om vi kom från svedala jag bara , HAHAHA nej ! Blev pinsamt för dom ! ^^ .
Sen träffa vi världens mest korkade kille ! Han: ni kommer inte från malmö, var kommer ni ifrån?,
jag: så långt ner i sverige du kommer, han: YSTAD ? :o . HAHAHAHAhA jo men visst !

påväg till bilen, Johanna: JONNA, är jag blå i huvudet ? hahahahahahaha !
& inne på mcd, jag: jag kommer kissa på mig inatt så mycket vatten jag druckit! (ironi)
Jonanna: JA, men det gör man !
HAHAHAHAHAHAHHA

äh, ni tycker säkert inte detta är kul & jag hade kunnat fortsätta riktigt länge, för det hände så mycket mer ! HAHAHA , tack så sjukt mycket för kvällen igår mina vänner, det måste verkligen göras om! :D

Kom hem halv 6 imorse, somna meddetsamma, vakna 1 i eftermiddags,
har legat i sängen bokstavligttalat hela dagen ! :)

PUSS

RSS 2.0