Här händer det grejer...

... hoppas jag :) 
Dagen igår var härlig! Det var inte detlättaste att passa Milton när han blev ledsen och där inte fanns någon napp :( haha som jag förövrigt hitta efteråt... Men det gick bra ändå, lillkillen är lite sjuk så han får va gnällig...

Hur som helst, idag har jag sovmorgon, börjar 12 idag! vakna dock en timme tidigare än jag skulle,men det var skönt :) Tror vi skulle få varor idag, hoppas hoppas så där är att göra! Fast det första är väl att gå en sväng så man har koll;) 

kisses 

Ledig dag

Sol sol underbara sol! Skulle gå ner & handla bullar på entré innan & sen hem! Det var vad jag orka! Haha ... Men en bra början efter en helvetesvecka! Ska börja jobba imorgon igen, får panik av att sitta hemma nu :) 

Ska passa bebis en stund sen när sis klipper sig, då blire bus :) 

Kisses 

Äntligen

Äntligen börjar det släppa!!!! Men jag är glad att jag tog helgen & vila också, hade aldrig klarat av att jobba! Har i princip legat i sängen hela helgen (nu ligger jag i soffan) ! Men det är kanske inte så konstigt, kroppen har ju ingen ork! Nu är det bara halsen, alltså rösten & förkylning kvar typ! Riktigt skönt måste jag säga! Denna veckan har varit den värsta! Usch! Ska få upp orken i kroppen också, men det hoppas jag kommer under dagen eller imorgon så jag är redo för jobb på tisdag :) 

Haha man känner sig så ofräsch när man inte rakar benen, noppar ögonbrynen eller såna enkla saker! Men det är ju inget prio när man är sjuk, kroppen gör för ont för att göra sånt på såklart! Men mina ögonbryn var hemska, har fått noppa dom i etapper i 3 dagar, haha! Men äntligen är allt fult borta :) haha känner mig genast fräschare :) 

Nej, ska kolla klart OS-hockeyfinalen, sen lägga mig i ett välbehövt varmt bad med lite te!!! :) 

Kisses 

Lång vecka av sjukdom

Det har varit segt! Onsdags var nog den värsta dagen! Jag sov från & till, åt knappt något, försökte hålla mig vaken, sluta med att jag somna SITTANDES i soffan! Haha fy! Nej jag hade så ont överallt & bara kände för att dö :( Bläää! Det har inte varit någon halsfluss, tacka gudarna för de! Men det är en otroligt seg influensa ! Idag har jag varit vaken hela dagen & äntligen kunnat äta lite! Har gått ner 2 kg på 4 dagar ... ^^ ska vila hela helgen också så jag är fit for fight (hoppas jag verkligen) för nästa vecka! Tänker dock inte få panik, brukar få det när jag aldrig blir frisk, men det blir ju bara värre då :) men det löser sig nog! Har typ inte haft någon influensa sen jag var liten! Hoppas på att aldrig få det igen (ta i trä) !!!

Ska göra som alla andra dagar, sova sova sova, vila vila vila så blir de bra :) 

Kisses 

Sjuk

Hello! 

Fick köra hem från jobb vid halv 4 igår! Det blev bara värre & värre! & det blev inte direkt bättre under kvällen igår, snarare redigt mycket sämre :( fick tvinga i mig lite mat på kvällen vid 8! Sen decka jag i sängen vid 9, har vaknat x antal gånger inatt av att jag pratat med mig själv? Haha ... Halsen har gjort så jävla ont & kroppen lika så! Har haft mycket kläder på mig men ändå frusit hela natten! Var uppe vid 5 & tog en tablett då jag istället började svettas helt plötsligt! Riktigt äcklig känsla .... Så såklart stannar jag hemma idag också! Mamma misstänker att det är halsfluss ... Ringde vårdcentralen men efter att varit nummer 1 i kön hur länge som helst gav jag upp! Ska testa sen igen! 
Ska försöka ta mig till Willys sen & handla glass & soppa! Det är så skönt i halsen, så det är det jag får klara mig på nu! Är knappt hungrig ju! 

Vill inte va sjuk

Godmorgon! 
idag vakna jag upp trött,asont i halsen, feberfrossa, typ, och huvudvärk :( vaaaaarför???

Blir jobb idag iallafall, ska dricka mitt kaffe och hoppas det blir bättre! 

haaaaj

don´t look back in anger

Godkväll! 
Mina 4 dagars ledighet har bara sprungit förbi... Men det har varit bra dagar :) Firande Alla <3 dag på bästa sätt, med min fina vän, 3 rätters, skratt och bara mys :) 
Igår blev det käk, mellomys och vin hos sis med henne, Milton & Sandra :) Det blev en sen kväll och jag steg inte upp från sängen förens halv 11 imorse :) men då blev det 2 timmars promenad, skönt som fan :)

Det känns såååå bra att mina kläder börjar bli för stora :) haha, snart är jag på -10 kg och det känns så jäkla skönt ! Trots att jag inte ser det på min kropp, men känner det på kläder & så ju, det håller motivationen uppe :) 

Bild från innan idag! 


kisses 

"jag hatar att jag älskar dig"

Heeelllo!
Träningsvärk delux i kroppen,  kan knappt röra mig så ont det gör. Det är inte ens skönt när det gör såhär ont :( Kan knappt gå.. haha!

Men det blir jobb idag iallafall, kväll igen! Världens tråkigaste kväll på jobb igår, ensam i butiken för det mesta! Men what to do... Spendera kvällen i sängen med ljus, julmust och QX galan, somna direkt när den var slut, så skönt! Är verkligen utvilad idag :) 

Nej, måste köra nu! 
KISSES 

Döda ben

Haha.... Benträning med Hille igen & nej jag kommer inte kunna gå imorgon! Shiiiit.... Haha! Men skönt var det :D körde 10 min uppvärmning på bandet, sen krossa vi ben, så skönt :) jag ska ställa klockan tidigt oftare & komma iväg tidigt! Var hemma vid 10! Har sen dess ätit, städat rummet + dammsugat lägenheten! En maskin tvätt är igång och diskmaskinen är igång :) nu tar jag det jäkligt lugnt i ett bad med en kopp kaffe, sen kommer sis & bebis & umgås lite! & ikväll ska jag träffa fina Sari för taco & mys :) 




KISSES

Here we go

Godmorgon! 
Min lediga dag & klockan ringde 07.10! Det gäller att va på hugget, det blir gymmet vid 8!! Längesen jag va där så tidigt :) så skönt. Jag är mer taggad än någonsin ! Ställde mig på vågen precis & allt som allt har 9 kg försvunnit, ingen är lyckligare än jag! Men jag har en lång resa kvar ändå :) att ha ändrat tankesätt & kost har gjort allt bättre :) 

KISSES 

Ord man inte vill höra

Att ha det i huvudet är jobbigt nog, men att få det sagt till en är hemskt! Det där "vi vet inte hur länge personen kommer klara sig, så vi måste ta vara på tiden" jag vet knappt var jag ska ta vägen, detta får inte hända :( hoppet hos mig om att det ska bli bättre finns! Jag hoppas med hela mitt liv, med HELA mitt liv!!! <3 

Nytt gym

Hello! 
Det blev gymmet i Malmö idag med finaste BFF <3 mycket fräschare 24/7 gym där ju :o varför kan inte Trelleborg bli lite bättre???? Det var iallafall riktigt skönt idag, körde crosstrainern, sen döda vi lite biceps & rygg , looooove! Det är så bra att träna med henne, får så mycket inspiration & fler övningar/maskiner man kan köra :) har inte riktigt vågat mig på fria vikter innan då jag inte vet vad jag ska göra! Men det vet jag nu :D happy! :) 
Efter gym drog vi & käka på redfellas på entré, så jäkla gottet :) 
Kom hem vid 18 tiden & ofräscht nog ligger jag inte i ett vad förens nu, men var så seg innan, eller ja är fortfarande... Men ligger här nu med massa skum & babyolja, ska snart duscha sen krypa ner i en renbäddad säng & sova som fan! :) 
Imorgon blir det ännu en dag på gym med BFF <3, ska va där 8 imorgonbitti ... :) 

Kisses 

dräkt

Godmorgon!
vet ni, igår fick vi en legodräkt på jobb, SÅ cool :D :D :D 

Hur som helst, idag satte jag klockan lite tidigare då jag vet hur svårt jag har för att ta mig upp påmorgonen, det mest värdelösa är kylan :( haha... Idag kan det vara så också för att jag jobbar sista dagen med fina fina Anna, en nyfunnen vän och kollega :) Tur att vi fortfarande kommer hålla kontakten efter :) Alltid lika kul  med henne :) 

Efter jobb hämtar jag upp T, sen blir det käk & så, och PH finalen ikväll får vi inte missa ;) hehe...
Morgondagens planer är följande, köra T hem - möta upp hille för träning och lunch, & förhoppningsvis klämma in att boka tatueringstid däremellan ((((:

KISSES

ville inte upp imorse!

Godmorgon!

Det hände lite spännande igår, börja med gymmet (inte såspännande), men det var skönt att vara tillbaka på benen igen efter en veckas vilande med överansträngda ben! Är glad att jag inte tog mig ner bara föratt, för då kanske jag fortfarande hade haft ont! :) sedan blev det iallfall käk, Jerseyshore och dusch.. :) var på 2 lägenhetsvisningar också, buda gärnet på den ena, det gick undan, men det är inte lätt när det är mot ett äldre par som antagligen har för mycket pengar :( Så jag fick lägga mig tillslut... & den andra, ja jag gillar den som bara den, men sen är dilemmat att den kanske kostar för mycket... aaah det här med att köpa lägenhet är inte lätt alltså...

idag är jag trött i hela kroppen, gick med migränhuvudvärk hela dagen igår & kände att jag börja bli sjuk, men håll tummarna för att det inte blir så! 

Nej, nu ska jag göra mig ordning inför jobb! 

KISSES 

~

besvikelse. 

RSS 2.0