Ringar

Heeeello! 
Ännu en dag på jobb är avklarad :) inte mycket folk, men skoj ändå :) barnen är helt underbara :)) 
Fixa ju mina naglar efter jobb igår, men det blev inte bra, så var där inne & trodde jag skulle fixa 3 naglar, men fler hade spruckit, så dom gjordes om helt i en ny färg :) grått & fint nu till hösten :) 

Väl hemma blev det käk, sen snabbstäda jag rummet & bytte lakan! Städningen var sååå behövd!! Men har inte haft tid innan ju ... 
& inte för att tala om mitt ansikte just nu, har fått mörka ringar under ögonen som inte ens går att fixa med smink ... Blööh! Men det ordnar sig nog snart :) 

Nej, snart sängen :) 
Kisses 

Sjuttio

Godkväll! 
Då är öppningshelgen gjord & det har varit så skoj :) räkna ut jobbade timmar denna veckan, kom fram till 70, SJUTTIO TIMMAR PÅ EN VECKA? Haha aja cash is king eller? 
Efter jobb idag gick jag in till euronails & fick mina naglar fixade, dock blev det inte så bra, men ska in där imorgon igen & göra om 3 naglar :) 
Så har ännu 3 dagars jobb framför mig, sen får jag va ledig 2 dagar :) 

Kisses 

Pippi

Att jag fått turen med så fina vänner & kollegor :) Det är lördag idag det innebar utklädnad :D självaste Pippi var där! Hihi ;) sötaste :D 

Fick sluta 6 idag, kommer inte ihåg sist, så det var skönt att åka hem när det fortfarande var ljust :) 
Så nu ligger jag i ett underbart varmt bad, med massa skum och tända ljus! Avkopplande till max :) sen blir det filmmys med familjen :) <3 kvalitetstid när den är som bäst :) 

Kisses 




såååå kul

Hej på er :)
Det var fullt upp på jobb igår, sååååå skoj :D 
& imorse fick jg äntligen lite sovmorgon :) 12-20 & guuud så kul detär :D Jag kände verkligen att jag ville åka till jobb, underbar känsla :D Även idag så sprang dagen iväg :) haha... Det är så  skoj här också i dnna delen av köpcentrat, alla pratar med varandra och är trevliga, känns mycket tryggare då :) 

Hur som helst, lönen kom imorse och det klinga bra i kassan, sparade semesterdagar från blommorna,lön därifrån och lön ifrån Lekia, förstå hur mycket? ;) hehe Mycket sparades :) En del ska sparas till min Michael Kors klocka och lite ska sparas till tatuering :) & sen ska jag unna mig ;) hehe

Nej, snart blir det sängen för ännu en rlig dag på jobb imorgon :)

kisses

 




 

Kaffe

Godmorgon!!
IDAG ÄR DET DAX :D :D 
Invigning på mobilia och dom nya butikerna öppnar :) wiiie!!!
Doooock så gick stömmen igår pga vattenläcka? haha det r mindre lyckat..Men det borde vara fixat till nu, annars är det illa ! haha

Jag har inte tid till detta nu,men komkomkom idag :D Massa fest  & roligheter :)

kisses

miss

Det enda negativa med allt jobb är att jag knappt träffar familj & vänner...  Försöker så gott jag kan dom helgerna jag varit ledig. Men jag är glad att folk förstår och jag hoppas ni är glada för min skull att jag äntligen har ett jobb som jag trivs med! Hade aldrig kunnat jobba som jag gör nu på mitt gamla jobb. Så detär frutansvärt skönt att kunna åka dit utan att känna ångest, trots att jag vet att jag ska jobba 11 timmar per dag, osvosv... 

Jag har den finaste familjen och dom finaste vännerna <3

Leksaksbubbla

Godmorgon vänner!
Jag är trött idag, eller jag borde vara tröttare än jag är. Jag jobba 13 timmar igår, 9-22.. Väl hemma så övergick tröttheten till överskottsenergi.. Vilket resultera till att jag inte kunde somna, hade en konstig och jobbig känsla i kroppen.. Gick upp ur sängen och prata med mammi & vi kom fram till vad det var! Så nu måste detlösas idag :) Det kommer det gör också! 

Börjar jobba 9 som vanligt idag, vet inte hur länge vi är där ikväll,men faktiskt så hoppas jag inte på allt förlänge! Jag har många arbetsdagar bakom mig, men jag har också 9 på rad framför mig! För imorgon är det öppning:D trots att det är min lediga helg så ska jag såklart jobba :) Det kommer bli skoj med öppning hela helgen :) 

Nej, kila nu!
kisses 

ryggen

Godmorgon..
Somnade sent igår trots att jag gick & la mig tidigt... Hatar när det händer... Hade ännu en gång som panik och oro i kroppen... Men långt om länge så somna jag :)  Men gud så trött jag var närklockan ringde.. Men här sitter jag nu, propp mätt efter frukost och kaffe! Ska snart göra mig ordning inför jobb! Öppning på torsdag,SPÄNNANDE :D

kisses

kände för att ta tag i livet igen

Kunde inte bara ligga här utan att göra något, trots att jag inte orka så tog jag mig ut på en promenad med bästa Sari, det blev 1 h och 45 min ungefär, riktigt skönt :) & mycket snack och skratt hanns med :) 
Snart blir det käk, sen ska jag lägga mig i ett varmt bad och tända massa ljus! & med tanke på att det blev mysväder nu så slänger jag mig nog på balkongen sen med te, bok och en mysig filt :) eller så sätter jag igång en film, det är ju dock bara sällskapet som fattas... 

kisses 

the best a man can get

Heeello!! 
Hade en trevlig kväll igår hos C, god mat, god dricka och fint sällskap :) Men vid 23 åkte jag, Cissi och Fredde med Kalle in till malmö för att möta upp mina hjärtan på fridays! Det blev skoj även där, tills fredde spillde ut min nyköpta drink ;) hehehe... Nej, men det var trevligt som vanligt! Det blev sen käk på Max innan det var dax för bussen hem! Var såå nära att somna på bussen, haha! Men väl hemma så crascha jag A´s hem, (grannen). Hon & S låg och kolla på film och hade det mysigt med massa ljus! så snacka med dom en timmes tid sen kalla sängen väldigt mycket! Somna dirket och när jag vakna imorse så ville jag inte upp :( hade kunnat sova hela dagen, mådde så sjukt dåligt när jag vakna... hehe! självförvållat...
Men nu mår jag bra, har städat undan här hemma lite, rengjort mina sminkborstar är också gjort och jag har även hunnit med lite ansiktsmask & så :) 
Dagen spenderas i soffan, i brist på energi liksom! 

kisses 

lördag

Hello världen!!
Har jobbat 54 timmar denna veckan, men med tanke på hur mycket vi skrattar så gör det ingenting, fy tusan vad kul vi har :D Folk runt om tycker nog vi är störda ;) hehe Men det har hänt massor i butiken och sååå skoj det ska bli på öppningen :D Vi har fått in världens finaste alfons, så söt :) ska visa sen :)

Idag är jag iallafall ledig, skönt som tusan! Så det blir först kvalitetstid med mammi i stan, sen ikväll blir det fördelsedagsfirande för c :) 
Känner att jag knappt träffar familjen längre :( När jag vaknar på morgonen (6.30) har pappa åkt till jobb och mamma sover! 
När jag kommer hem på kvällen (20.30,ca) Då typ käkar jag ibland, denna veckan har jag kollat idol med familjen en halvtimme då, sen går jag & lägger mig! Så det ska bli skönt att spendera lite tid med mammi idag :) 
Såklart är det såhär innan nyöppning, det förstår jag med! Men för en som är  van vid att spendera mycket tid med familj &vänner så blir det en knäpp kontrast :P 
aaasch, ska inte sitta här & deppa, eller nått, haha!! En dusch nu, sen iväg :D 
Ha det superbra helgvänner :) 




kisses 

Enkelhet

Godkväll vänner! 
Sega jag gör inget annat än äter, sover & jobbar! :) hehe ... Måste bli klara med det mesta till fredag så vi bara har finlir kvar sen :) men gud så kul vi har alltså! :D haha så det gör inget att vi jobbar 9-20 varje dag ;) hehe! Jobba 8-20 i tisdags, men vi alla höll med om att 8 var för tidigt ;) hehe .. 
Det börjar verkligen likna en butik nu & det är såååå skoj :) vi är nog den butiken som kommit längst, tillsammans med Åhléns & Clas Ohlsson :) 

Men skriver till helgen igen eller nått, hinner inte med detta här riktigt :) 

Kisses 

trött tjej utan sömn

Men fy! har knappt sovit inatt då jag varit upp i varv och inte kunnat lugna mig! Jobba över igår, sådet blev 9-20.. Idag blir det ännu tidigare,nämnligen 8-20! Helt ärligt så var jag tveksam igår om hur det ska gå,men det måste det för vi måste bli klara!! :)
Går allt som det ska idag så kommer vi få mycket gjort och mycket upp i hyllorna :) 

Sitter här med världens största kopp kaffe i hopp om att bli pigg!
Kisses 

when I was your woman

Godmorgon, eller nja den är inte så god..
Har drömt jobbiga drömmar hela natten, så när jag vakna imorse var jag helt väck... Och att dessutom vakna upp till regn och blåst? Usch :( Tur man inte märker av vädret inne på  jobb :) 

Nu är det mindre än två veckor till öppning, aaaahmagad! Det ska bli så skoj!!! Så tror vi kommer få jobba rumpan av oss denna veckan.. :) Återstår att se hur hjärnan mår, haha! Men kan inte mer än försöka ;)

kisses 

underbara lördag

Heeeello!!
Det blev minst sagt en galen lördag, ingen ville med oss ut, så jag & Sara tog saken i egna händer!  Jag åkte hem till henne & det börja med vin och så, sen övergick det till shotar ifrån medicinmuggar och starka drinkar, hahahaha! Sen tog vi bussen in till  malmö, taggade som aldrig förr och hade askul! Drog till lilla torg och tgi fridays och hade bara så jävla kul :D C & H joinde oss en stund också, mengick  innan vi :) Sedan blev det max för käk innan bussen!  Det var två opeppa, trötta och illamående tjejer som åkte hem! Men shit så kul, det är inte mycket som slår den kvällen :D 

Imorse vakna jag upp HALV TIO??? Med snusdosan, nycklar, läppglans & en galje i sängen? haha... Kollade mig i spegeln och nej sminket togs inte bort, så ni kan ju bara gissa hur jag såg ut... hahaha ... 
Har kollat filmer och bilder sen igår och bara garvar, det som hände igår händer bara mig och Sara! hahaha.. Jag kan babbla på om detta i evigheter egentligen, men jag ska sluta ;) haha..

Hur som helst så har jag precis kommit hem från stan, var nere och käka med Sara som mår som jag typ! haha.. Men fy, jag cyklade på min cykel utan luft i bakdäcket,det är inte det lättaste! haha..

Nu blir det soffhäng med massa filmer resten av dagen :)






KISSES

tjejkväll

Vilken bra kväll det blev igår :) 11 tjejer, vin och Magic Mike! Det blev massa snack och mycket skratt :) Borde göra såna här saker oftare:)  Tackar fina tjejer för det <3

Idag vakna jag till klockan, det blev upp snabbt för att sen köra och besikta bilen, och den gick igenom, happy me :D Har legat i soffan och kollat pll sen dess.
& ikväll blir det antagligen utgång, bra helg javisst ;) 

kisses 

you make me feel alive

Gooooodmorgon fredag :)
9 timmarssömn inatt, så skönt :) Mindre skönt var det när jag duscha, hade det på det varmaste och jag frös så kallt det var :( haha vaaar är vårt varmvatten??? Så ut snabbt och hoppa i morgonrocken och en stor kopp kaffe så är min kroppstemperatur tillbaka igen ;) haha...
Efter jobb idag så blir det hem, duscha snabbt sen iväg till E för taco/vin/film-kväll med finaste tjejerna, ska bli mysigt! 12 tjejer, en kväll & vin, kommer bli bra ;) hehe..

JUST DET! Vi fick en ny vän igår på jobb, byggarna verka gilla honom också ;) såååååå söt!!!



kisses 

Torsdag

Godmorgon!!
Känner att det blir meningslösa inlägg varje morgon, men jag har tid över och inget bättre för mig.. Fast jag egentligen skulle börjat göra mig ordning eftersom jag aaaaalltid får stressa dom sista minutrarna... Fast & andra sidan är jag nästan alltid först på plats på jobb, så behöver kanske inte stressa så mycket..:) 
Hur som helst så kommer legokillen till jobb idag, ska bli skitkul och äntligen få upp det, så skoj :D plus att buttericks killen också kommer, skojskojskoj :) Så vi blir fullt hus ännu en dag ;) hihi..

Nu känns det som om att alla mina inlägg handlar om jobb, men just nu är det mitt liv.. haha hinner knappt med något annat, det jag saknar mest är min träning, så till helgen ska jag försöka komma iväg :) Även om jag får mycket av det på jobbet, men känslan efter en timme eller mer på bandet och svetten bara rinner av en... jag saknar det! haha..
& just nu kom jag på att det var torsdag, det var ju precis måndag?? var tar alla dagar vägen? haha snart är det NYÖPPNING :D 

nej, fix nu!
kisses 

Kul dag

Godkväll!
Dagen på jobb idag har varit knäpp, har gråtit så mycket vi skattat! haha varför kan det inte gå till såhär på alla arbetsplatser? Jag har fått ett nytt smeknamn i form av Kulan! hahahaha.... 
Och dessutom hade jag fin utsikt från datorn idag, mums ;) haha... Har ögongodis lite överallt på bygget ;) hehe...
jobbade över en timme idag, vilket resulterade att hjärnan slutade funka :P haha men vi har så skoj så det gör inget alls! Min kropp hade energi till max efter allt kaffe, men inte hjärnan :P hehe..

Väl hemma blev det käk, bad och nu idol! Sen kallar sängen :)

kisses 

Ängel

Grattis till den finaste ängeln av alla, farmor.
Saknar dig så oändligt mycket ... 
<3 

Tisdag

Godmorgon!
Här sitter jag och har precis plattat håret med min nya fina och Bra plattång :) Det har gått undan denna morgonen, ska bara sminka mig och klä på mig sen är jag redo för jobb :)
 
Igår fick vi upp en del pallar, runt16-17 kanske! Det var skoj :) Och idag fortsätter vi med legot, vi kommer vara en guldbutik när det gäller lego, dvs att vi ska ha 50 kvm bara lego & stora legogubbar som inredning, hur kul är inte det? :D 
 
kisses 

dear monday

Godmorgon världen .
Då var det måndag igen och dax för en ny jobbvecka! Idag åker jag till jobb med ett leende på läpparna,varför? haha... ;) 
Ska bli skoj att komma dit & se vad som hänt i helgen, tror nämnligen att L har varit där & jobbat :) 
 
men oj klockan är mycket, måste kila!
kisses 

tangentbord

Det blev ju då ingen jacka på Emporia, meeeen jag äger äntligen ett tangentbord till min ipad, lycka :) var bara tvungen att testa det direkt när det var färdigladdat :) kommer bli mycket lättate att blogga från den nu :) och såklart massa andra saker :) 
 
 
 
kisses 

Miss manga

Var tvungen att köpa ny mascara & kände för att testa något nytt! Har använt samma i flera år! Men hittade denna på hyllan igår som är ny! Har läst både bra & mindre bra om denna! Meeen den är underbar på mina fransar iallafall! Den blev en stor favorit meddetsamma :) & ett extra plus att förpackningen är rosa & fin också ;) haha


Älskade ni

Just nu är jag i en tid där jag älskar allt runt om mig :) jag är så oerhört glad för min familj & mina vänner! Och att det dessutom är påväg en liten pojke som jag kommer älska såå mycket, längtar så efter honom :) bara några veckor kvar :) <3
Och att jag trivs så otroligt bra på jobb med dom bästa kollegorna!
Så fina människor :)
Efter alla dalar neråt så går det äntligen uppåt & jag bara ler åt tanken :)
All kärlek till er!

Kisses


Godmorgon söndag !

Hello!
Var hemma från hbg vid 2 inatt, efter en kväll med promenad & bio :)
Somna direkt, var så galet trött & galet hungrig! Kände det när jag körde hem & insåg att jag inte ätit på 12 timmar ...? Inte bra Jonna!! Så det fick bli ett päron innan jag somna ;) haha ..
Idag vakna jag väl vid lite i 11, sååå skönt :) ska snart bege mig till emporia med syster i hopp om att hitta en ny höstjacka :)

Kan ju berätta att jag igår var i stan innan jag skulle till frissan, fick med mig massor hem :) 4 tröjor, ett par byxor, 2 nagellack, mascara & även en plattång som jag köpte hos frissan som är suuuuperbra :) min nya färg i håret är fin & jag klippte även lite lugg :) nöjd tjej här ja :)

Nej, duschen nu, sen iväg :)
Kisses


Sova länge, vad är det?

Haha kroppen har vant sig vid att stiga upp! Vaknade vid 6 & nej jag kände inte för att gå upp då, långt om länge somna jag om & vakna sen kvart över 8! Haha likabra att ta sig upp :) har hunnit med en dusch & lite frukost! Snart beger jag mig till stan i hopp om att hitta något skoj! Sen blir det äntligen frissan som ska få ta hand om mig lite! Förstår inte någonting när folk (många har frågat) frågar om jag är nyklippt & färgad, mitt hår ser FÖRJÄVLIGT ut just nu! Haha tydligen inte i andras ögon, det är ju bra ;) men det ska bli skönt att få lite mer rött i det :)
Det tråkiga med röd hårfärg är att det går ur så snabbt, men jag har ännu inte tröttnat efter 1,5 år :) Jag älskar min hårfärg :)

Nog om det! Ska göra mig ordning & sen kila!
Kisses


Vilket jobb?

Oj, har kanske inte berättat vad mitt nya jobb är ;) hehe! Fick en kommentar om det :) jag gick från blommorna till Leksaksbutik! Bygger upp en ny Lekiabutik i Malmö, & som jag sagt så är det megakul :) barnet finns ju fortfarande kvar i mig, så det passar perfekt ;) dessutom har jag underbara kollegor :) två av dom är med från det gamla jobbet, sen en ny tjej, supertrevlig & vi går jättebra ihop allihop! Mycket skratt om dagarna & jag kommer hem & är glad! Det var längesen sist :) sammanhållningen på jobb måste vara bra och måste FÅ vara bra! & det är den, mer än så :)

Nu är det iallafall helg & det känns konstigt att inte åka till Malmö imorgon! Haha har ju jobbat hela veckan 9-17, inget man är van vid, men tiden flyger iväg! :)
Nu är det iallafall helg & jag kom hem till hemmagjorda hamburgare, sen blev det ett varmt skönt bad :) snart blir det fångarna på fortet sen efter det filmen "Warm bodies" :) fredagsmys :)

Kisses


Ensamtid

Godmorgon!
Idag är det fredag vilket innebär jobb, sen lite ledighet :) ska bli skönt att bara ta det lugnt hela helgen :)
Har precis käkat frukost, då kom bebis upp till mig, så mysigt :) hon brukar alltid vara den som sover längst i familjen, men inte idag ;) haha så lite kvalitetstid med moster innan jag ska iväg ;) älskade hund <3

Nu är den här förkylningen inte rolig längre! Jag somnar nysandes & ja det första jag gjorde imorse var att nysa... Det har kommit till stadiet när det börjar göra ont :( haha! Där är byggdamm och min sjuka hals inte vänner! Haha men vad ska man göra ... :)

Hoppas ni får en fin fredag, det ska ju bli varmt ;)
Kisses


Lättare

Det var en aning lättare att komma upp idag, fast det kan kanske bero på att jag var galet kissnödig när jag vakna! Haha... Sen vakna jag till liv efter duschen också kanske :)
Har precis käkat frukost & nu sitter jag & nyser som bara den! Haha drygt, men what to do! Insåg att jag gick upp för tidigt idag, då jag inte ska köra förens om en timme & jag ska i princip bara borsta tänderna & sminka mig lite innan! Haha... Men jag tycker om att ta det lugnt på morgonen, dagen blir mycket bättre då :)
Som jag skrev igår så hoppas jag att vi får ta tag i våra 10 pallar varor som står & skriker efter oss idag! Haha aaaah! Vill bara se vad allt är & få upp det :D hihi

Ha en bra dag!
Kisses


Mycket uppe

Hello :)
Det har inte varit lika mycket att göra idag, men det blev ju galet mycket gjort igår & idag kom ställ på plats osv! Inga varor blev uppackade för att vi inte kom in i datorn som vi skulle! Men hoppas hoppas det kommer imorgon :)))
Känner att rösten blir mer kass för varje dag som går & idag har det börjat kännas i huvudet också, men det är bara till att hålla ut, för jobb är så kul nu så det är ... Iiih sinnessjukt :D jag är sååååå glad att jag tacka ja till detta :)
Men mycket dåligt sitter kvar , som att allt ska gå i 190, men det behövs inte här, vi har tiden & vi gör allt efter det vi kan :) trots att man inte kan släppa allt så man kör ju såklart fullt ut plus lite till :) haha! Men detta är ju skoj, som ni fattat ;) & något annat som är underbart, jag är glad när jag kommer hem från jobb :D

Ligger i ett skönt bad nu, men ska upp nu, så blir det soffmys resten av kvällen :) så ser jag fram emot helgen som blir biomys & sånt härligt :) inget party nu när alla brudar åker ifrån mig ;) haha

Ha det underbart!
Kisses


Trött

Godmorgon på er!
Förkylningsskiten har blivit värre & jag var megatrött när jag vakna imorse! Sitter här som en zombie & käkar frukost & dricker kaffe! Idag blir det redbull med till jobb om ögonen ska hålla sig vakna :) haha .. Men nejdå, jag tror jag klarar det som vanligt :) hoppas vi får upp lite varor idag, hade varit skoj som tusan! Fick upp alla hyllor igår så äntligen börjar det likna en butik :) kul som fan :)

Kisses


Host host

Det är vad jag gjort hela natten, hostat alltså! Men jag var ändå hyfsat pigg när klockan ringde 06.30! Hur knäppt är inte det?
Sitter här i min mysiga morgonrock & dricker lite kaffe (borde kanske varit te & honung) & det är jättedimmigt ute! Lite mysigt :) dom andra sover fortfarande!

Min hals har blivit sämre idag & jag är lite sådär dåsig i huvudet! Men det glöms nog bort lite när jag kommer in till jobb, får hoppas på det iallafall :) skönt att slippa gå bland kunder såhär iallafall ! & det bästa av allt, man slipper stressen & vi får äntligen jobba i vår egna takt :)

Nej, ska mysa vidare här innan jag ska köra!
Kisses


Jobb

Första dagen gick bra, det är skoj som tusan & bygga upp allt :) haha! & det utan att känna stress! Dock har halsen börjat klydda :( förkylning på g! Men det skiter jag i, det ska inte förstöra det roliga :) hihi! Längtar tills vi öppnar :)

Det blev te med massa honung & idol nu på kvällen :) sen blir det sömn som tusan!

Kisses


Ingen sömn

Det var väl självklart att jag inte skulle få någon sömn inatt? Tror det är alla spänningar... Men här sitter jag nu, taggad till första dagen :) ska träffa dom andra klockan 10, sen kör vi :) hihi det bästa av allt är att jag har två fina kollegor med mig sen innan! Detta kommer bli så bra :)

Kisses


Underbara helg!

Självklart har mikaelihelgen blivit exakt lika perfekt som vanligt :D så mycket skratt det har varit i denna helgen! Det var verkligen behövligt efter all skit två veckor innan! :) happy att ha mina fina vänner & familj omkring mig :) ni förgyller mina dagar :)

Idag är jag segare än segast! Men jag ska njuta av sista dagen som arbetslös (igår & idag var jag det) haha! Sen är jag så jävla taggad på det nya jobbet imorgon, ska börja bygga upp butiken då :D iiih! Jag är pepp som fan på livet igen :D

Kisses


RSS 2.0