Söt.

Det har inte varit en bra dag, men det känns tråkigt att bara skriva om det! Inläggen blir som dom blir nu ett tag framåt! Men så får det bli!

Min söta kollega kom med en present till mig idag för att hon får åka med mig! Så himla gulligt! Vill ju inte ha något , jag ska ju ändå hem & till jobb liksom :) men det gjorde min dag lite bättre iallafall :) tack s <3

Mer blir det inte idag!
PUSS


Nov. 29, 2012


Shopping!

Oj vad jag handlade igår! Jag, Mammi & Mimmi skulle julklappsshoppa! Men icke för min del! Jag blev av me 1800:- & köpte inte en enda julklapp :p hahaha ooooups.... Menmen, jag behövde den terapin & handla till mig själv lite :) ska ju faktiskt inte handla så många julklappar i år trots allt :)

Idag har jag massa på schemat, ner & träna nu, sen städa, sen producera smycken som aldrig förr! Ska ha visning i helgen så måste göras massor :)

& förresten, kommer nog "försvinna" ett tag, men vet inte hur det blir med bloggen, får se! Känner att jag måste reda ut mig själv !

PUSS


Äntligen ...

Äntligen hemma efter en otroligt seg dag på jobb ! Tiden har gått i snigeltakt!
Men nu sitter jag i soffan & är mätt & belåten efter en god middag :)
Har två dagars ledighet framför mig nu, ganska skönt :) är galet trött efter för lite sömn i helgen !
Känner mest för att komma bort från Trelleborg lite! Så någon som känner för att ha en nattgäst mellan tisdag & onsdag kanske ? :) haha .. Har så mycket i huvudet just nu & vill bara här ifrån om det så bara är över en natt & dag! Få tänka lite på annat !

PUSS


En sån dag ..

Det är verkligen en SÅN dag idag! Haha.. Jag, sis & Nala har legat i soffan verkligen hela dagen! Älskar såna söndagar! Vi har kollat serier, skrattat, spelat in en sjukt kul film med Nala x) HAHAHAHA dör lite varje gång man ser den ;) hahahah ...
Hon drog vid 4, då la jag mig i ett bad, där jag då befinner mig nu :)
Känner lite för att jag borde göra något nyttigt idag, men vafan då? ... Haha

PUSS

Frukost när den är som bäst ;)


Bra kväll, dåligt slut

Hej på er!
Kvällen hos Kalle igår var grymt kul :D spela beerpong & alla fick uppdrag! (Jag är fortfarande besviken på dig Kalle för jag inte fick något pris) haha! Jag fick trots allt hela festen att dansa! Haha .... Mitt uppdrag var att visa mina irländska dansmoves för det motsatta könet! Sjukt kul! Haha, speciellt när man inte känner någon ^^
Hur som helst så blev det lite katastrof på kvällen, så jag, Cissi & Fredde drog till distorsion :) trevligt!
Men hemresan var mindre kul! En arg mig & lite andra saker!

Idag vakna jag upp vid TIO???? Låg i sängen till sis kom vid 12! Haha palla verkligen inte röra mig, dessutom har jag ångest också :( haha ...
Men nu sitter jag i soffan & väntar på att L ska bada klart så vi kan åka & handla frukost! :)

PUSS


Party like it's the end of the world!

Hej på er!
Vakna upp tidigt imorse, gick upp en timme senare & då var nalabebis här :) <3 så vi la oss i soffan & mös framför en film, så härligt en lördagsmorgon :) hihi!
Sedan drog jag iväg med Mammi till Jysk & Ö&B :) sedan en sväng ut till mormor & morfar för att visa min fina bil :D hihi!

Kom precis hem & ligger nu i ett litet bad innan middagen :) sen ikväll blir det inflyttningsfest i Malmö ikväll :)
Sen får vi helt enkelt se vart kvällen slutar ;)

PUSS

Morgonmys!


Stop

Nu slutar jag försöka !
Är trött ...


I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

Godkväll!
Det har varit en minst sagt hektisk dag på jobb, shit vad jag & K var slut på kvällen! Det grusar sig i ögonen & jag är helt gråtfärdig så trött jag är ...
Så efter ett underbart bad så ligger jag nu i sängen :)
Köpte en sån skrubb till ansiktet på the body shop idag & prova den nu ikväll, WOW säger jag bara :) mitt ansikte är som en babyrumpa, så mjukt :) haha

Nu ska jag nanna innan jobbdagen imorgon :)

PUSS


Över gränsen

Jag kan vara ett bollplank & bolla idéer! Jag kan ta att folk kommer med sina problem! Men det kommer också till en gräns när jag själv vill slå tillbaka! & just nu vill jag det! Jag vill det så mycket!
Ingen kan stå emot hur mycket som helst!
Jag är påväg dit!

& jag saknar min vän så mycket så det finns inte! Fina du <3


Trött som tusan

Var inte pigg när jag vakna 07.30.... Drömmer dessutom konstiga drömmar, så jag sover jättedåligt precis innan jag ska vakna ...

Jag har iallafall precis njutit av en god frukost :) har fått dille på paprika på mina mackor nu, brukar aldrig äta det annars så det är gott med något nytt :)

Idag blir det jobb för zombie-me! Hoppas det blir en bra dag :)

PUSS


Glad, men det har ni märkt

Hej på er!
Helt underbar känsla att köra iväg med MIN bil för första gången :) iiih! Äntligen !

Skönt att äntligen sova ut, ingen klocka imorse som ringde :) gick upp vid 10, käka frukost framför vampire diaries! Nu ska jag duscha, göra mig ordning, sen åker jag med M&P till Malmö & biltema :) måste pimpa bilen ju ;) haha!

Sen ikväll blir det gymmet!

Puss


Hämta hem min pärla!

Hej på er!
Var lite sliten imorse men det ordna upp sig på jobb! Jag verkligen älskar hur jag är just nu! Känner mig så glad & bekymmersfri :) en kollega idag kommer in på snittet till mig (där jag står & gör ett tråkigt jobb, buntar brudslöja) & säger till mig att jag ser så nöjd & glad ut! Det tycker jag är ett bra tecken på att man mår bra :) härligt att höra det från någon annan & att det kanske smittar av sig :)
Jag är G L A D .

Kom hem från jobb & fick en kebebsallad, nu ligger jag i ett snabbad men måste upp nu för klockan 8 ska jag hämta hem min bil :D :D äntligen !!!!!!!

PUSS

Såhär pepp var jag imorse .... ;) haha


When I'm up, my friends know who I am. When I'm down, I know who my friends are!

Godmorgon!
Kalaset igår blev precis som vanligt, roligt, mycket mat (alla var i matkoma), skratt & det blev sent :p

Det värsta var ändå när Jesper sa "elena, kände du tjejen som satt sidanom mig på bussen ? För hon sa Hejdå till dig när du gick" både jag & elena kolla på honom om han var seriös? När jag insåg att han var det så jg bara "Jesper, det var ju jag???? :(" hahaha! "VAR DE!?!?!?" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag dör så kul det var x) han hade stört sig på tjejen (jag då) för hon hade brett sig för mycket , hahaha! Jag sov ju !!!!
Nej, ännu en gång, det blev en galen fredag :p

Nu ska jag göra mig ordning för att sen sticka & jobba!
Sen får jag se hur kvällen slutar!

PUSS


Underbar kväll!

Kvällen igår, det var Jesper & vi tjejer! Riktigt bra förfest, riktigt bra utgång & vi alla hade så kul! Verkligen en lyckad kväll!
För första gången på länge vaknar jag upp med halsont för jag har sjungit (?) hahahaha (skrikit) för mycket x) haha! Så jäkla kul det var, sinnes :)

Idag vakna jag upp av att s ringde! Så vid 11.30 drog jag, Jesper, Sunshine & Sara ner till stan för den mysigaste frukosten på länge :) så fina vänner man har !

Kom hem vid halv 2, la mig i soffan ..
Nu ligger jag i ett bad, ska göra mig ordning sen för att gå på kalas hos s, återstår & se hur det slutar ;) haha

PUSS


thanks for the memories

Hej på er!
Har lite tråkigt nu....
 

Har fixat lite med mitt fotoalbum, målat och klistrat :) Hoppas det kommer bli bra sen :)
Har även städat rummet och hunnit med några avsnitt Vampire diaries! Dock får jag inte se dom utan mamma, så jag kan inte se dom nu när hon är på jobb :( haha...
Känner inte för att göra så mycket idag egentligen! Sitter med nytt nagellack på nu, efter 3 lager blev det kanonfint :D Skimrar i massa färger :)
 
Senare ska jag åka & ta ut pengar, köpa lite saker osv så allt är fixat till helgen :)
Sen ikväll blir det gymmet.
 
(första inlägget på väldigt länge som jag gör från datorn, känns lite konstigt:)
 
PUSS på er.

Twilight !

O M G vad den sista filmen var bra igår! Jag tom grät! Hahaha det brukar jag aldrig göra på bio!! Riktigt bra avslut på underbara filmer :)

Idag är jag ledig, tur är det eftersom jag måste fixa en massa inför helgen :)
Men det får bli när pappa kommer hem med bilen :) så vet inte riktigt hur dagen fram till det kommer se ut! Vet att jag är galet hungrig nu iallafall, så nu blir det frukost!

PUSS


Taskigt läge

Hej på er!
Dagen igår blev verkligen bättre & bättre!!! Jag vill numera meddela att jag äntligen är BILÄGARE ;D till en liten golf :D hihi! Äntligen !!!!! Dock får jag inte den förens på måndag... Men åååh vad glad jag är :D

& ikväll blir det födelsedagspresent till T! Tror hon vet exakt vad det är! Nämligen breaking dawn part 2 på bio. SJÄLVKLART :D hihi som jag längtar :)

Jobb idag.. Jag har varit världens mobboffer HELA dagen:( vilka kollegor man har.... Haha !

Pussis


On fire

Gudars...
Klockan ringde 06.30, inte okej! Men jag tog mig upp (efter en stund) hoppa in i duschen, sen körde jag & mamma till Malmö för ett besök hos doktorn! Vi båda var beredda på att vara väldigt på med att detta ska fixas! Så vi båda var väldigt chockade när den grymt flummiga (på ett bra sätt) doktorn sa, jaha när vill du opereras? I december? Hahahaha ärligt tänkte jag?? I Trelleborg sa dom till mig att dom inte kommer göra ett skit åt mina fötter! Men jovisst! Så sug på det! Vet inte vart läkarna i Trelleborg fått sin utbildning ifrån ... Speciellt inte killen på ortopedkliniken som skratta åt det! Men ha, nu skrattar jag åt dig!
Förstå min glädje när jag kom ut därifrån med papper på operationsdatum :D :D :D :D
Äntligen slipper jag smärta & kan förhoppningsvis få tillbaka rörligheten i foten :D ååååååh! Sån lycka! Har fajtats om detta i ett år!

Efter blev det frukost med Mammi på eh tills affärerna vi skulle till öppna! Fick då med mig lite hem, till mitt fotoalbum :)

Väl hemma var vi helt utmattade! Haha, båda har sovit dåligt inatt & uppe me tuppen är inte kul. Så vi la oss i soffan & kolla vampire diaries :)

Nu ligger jag i ett bad & ikväll ska jag på sminkparty :)

Puss


"When a girl tells you about her problems, it does not mean that she's complaining, it means she trust you.."


"Jag reser gärna ensam"

Hej på er!
Spelkvällen igår blev trevlig, jag låg lågt så mina vänner kunde vinna ;) haha! Nej men för att inte gilla spel så var det trevligt :) dock blev jag lite uttråkad när vi gick in på den tredje timmen av tp .... Haha! Dock var jag tydligen grym där ett tag ;)
Men när klockan var 1 kände jag att jag var tvungen att köra hem! Men dom andra fortsatte nog :)

Sitter på jobb nu, känns konstigt eftersom det är min lediga helg, men det ska bli kul :)

PUSS


Börjar komma ifatt

Den lilla sömnen jag fick inatt börjar komma ifatt en! Gud så trött jag är!
Får se hur kvällen blir hos C, om jag är med & spelar (hatar sällskapsspel) eller om jag ligger däckad & sover istället :) haha ...

Fick med mig en skjorta från stan hem som är spets i halva ryggen, fin :) & sen en vanlig lite oversize tisha :)

Nej , time att göra sig ordning lite!

PUSS


"There was more than that, about me and you"

Hej på er!
Det blev minsann en galen tjejkväll igår :) haha inga Disneyfilmer där inte :) haha ! Fler kvällar av dessa behöver man, så mår man bra :) kom hem vid 2 inatt, somna vid 3 & sedan vakna jag vid 9.30? Haha ...
Drömde om H inatt, åååh jag tror jag saknar honom, eller vad säger ni? Dummis som flyttar så långt ifrån :(
Menmen ..
Ligger i ett bad nu, ska träffa T i stan senare för lite shopping :)
Sen ikväll drar jag hem till C för spelkväll! :)

Jobb imorgon, ska bli kul faktiskt, för att se hur dom andra har det på sin helg :)

PUSS


Mysfredag !

Godkväll!
Jobba 12-18 idag, skönt med kort dag en fredag :)
Sitter här & har precis ätit & duschat! Ska åka till Saris vid 8 för myskväll med Disneyfilmer & massa godis :)

PUSS


Why do I do that?

Hej !
Igår fick jag hem mitt tandblekningskit, så testa igår & ska göra det i 10 dagar, sen får vi se :) grym leverans av dom (kommer ej ihåg vad hemsidan var), 1 dag :)
Sen idag fick jag hem mitt paket från cdon, perfekt eftersom det gjorde min dag lite bättre! :)
Har varit bra idag fram till fikan på jobb, då kom tårarna :( men men ..
Sluta 7, hann med 5 över bussen! Då hem & äta & nu ligger jag i mitt vardagliga bad, haha! Är så himla skönt efter jobb när man har ont, mjukar upp kroppen :)
För övrigt är det ju Perfa att dom visar alla twilight filmerna denna vecka :) hihi, jag älskar de :)

Har ändrat om lite i schemat på jobb så istället för en ledig helg nu så jobbar jag fars dag på söndag & sen är jag ledig nästa lördag, perfekt :)))

det blev mycket i ett inlägg :p

PUSS


17 år.

Jag saknar dig så, min fina farmor!
Kan inte förstå att det gått 17 år ...
<3


Ändrade planer!

Hej på er!
Jag blev på dåligt humör, så ingen kvällsfika! Utan jag körde bort på Willys & köpte massa gott, sen hem & hoppa ner i mjukiskläderna, sen la jag mig i soffan framför Oth :) ensam hemma ikväll vilket är skönt :) dock inte så länge till! Oth säsongerna är slut, så börja se en film, sen vid 9 börja twilight, & även om jag har den så var jag tvungen att se den :) är paus nu, & mamma & pappa kommer snart hem! Tror inte jag pallar se hela eftersom jag är galet trött ! :)

Har mycket funderingar just nu, på vad jag vill! Får se :)


"Yes, I still love you. Yes, I still care about you. Yes, I still think about you. But no, I don´t want you back."

Hej på er!
Var som sagt på bio igår, det var mysigt :) Såg Ted, den var ju då inte som jag trodde, men det blev mååånga skratt ! hahahah.. Underbar :)
Väl hemma så besökte jag cdon.com och ja jo, det blev en hel del beställt ... Närmare bestämt 3 filmer och 3 boxar... haha! Men för bara 400:- rena klippet ju ;)
 
Idag börja jag dagen som jag alltid gör, med frukost och oth :) Sedan tog jag tag i rummet för städning, ni vet jag har gått i en vecka och bara "neeejdå, här behövs inte städas", men jooo, det behövdes! haha ! Känslan av städat nu efter är underbar :) Även så renbäddad säng, jag längtar tills jag ska sova ikväll :) hihi..

Fick även upp lite nya bilder på väggarna, framkalla ju massa foto för ett tag sen för jag hade en idé, nja, jag är ju inte klar! Har bara fixat tre ramar :)
Nu tänkte jag fixa ett av mina fotoalbum och sätta in lite, det är så kul & ha massa gamla bilder osv :)
 
Sen vid 4-5 tror jag så träffar jag E för lite fikamys & så :)
 
PUSS

Bio

Jag är redo för en biodejt :)


I did it !!

Långt om länge hade jag haft tråkigt för länge & bestämde mig för att dra till gymmet! Kom dit, ställde mig på bandet & blev av med 450 kalorier, jag får väl säga att jag var nöjd :)
Sedan lite styrka på det :)
Ligger slut i soffan nu, men det är en härlig känsla :) jag ska verkligen dra till gymmet på mina lediga dagar framöver! Dvs, dit imorgon igen :)))) det är segt innan man kommer dit, men efteråt, den känslan är grym :)

HAHA & under tiden kommer det in en kille med lite längre blond hår, så har han jeansskjorta & jeansshorts på sig& börjar träna i de? Haha vilken seriös människa?

Kvällen är helt oplanerad, så får se vad som händer, pallar inte bara va ensam hemma :) förslag någon?

PUSS


Träna ?

Hej på er!
Kan ni förstå hur underbart jag tyckte det var imorse utan alarm ? :) mm :)
Har legat förmiddagen & kollat Oth ! Mormor kom för en stund sen & jag har druckit min celsius för att tagga träning, men icke, är helt slö än :( haha ... Måste ta mig ner men känner inte för det för fem öre ...
Så ber någon släpa mig ner!!!!!?

Får se hur kvällen blir, är trots allt ledig imorgon också :)

PUSS


Talking to an old friend makes you realize how much your life has changed!

G o d k v ä l l .
Dagen har sugit idag, börja med stress imorse, därför! Sen har jag lyckats få alla gnälliga kunder idag ..
Men nog om det .. När jag kom hem blev det mat, dusch sen iväg till Carl, typ däcka i hans soffa, sen körde jag hem & kom precis hem! Kändes inte lönt men jag är ändå galet trött ..
Känner för mys framför en film, men icke ... Så sängen kallar väl snart ..

Puss


Fel!

Det blev något fel med inlägget imorse så det publicerades nu istället? Haha :p
Iallafall, jobb idag gick bra, har haft mycket att göra då det är gravsmyckning ...
& dessutom har kvällens alla planer förstörts ... Sitter i min ensamhet nu & kollar Shrek, hur kul är de!?
Menmen, får väl bli så denna kväll, forever Alone!

Möttes av detta imorse ;) haha


Busigt

Godmorgon !
Vakna en halvtimme innan klockan skulle ringa , därför har jag precis hunnit med ett avsnitt Oth till frukosten:) ska fixa till mig & sen kommer S & hämtar mig för att sen åka till jobb :)
Ska bli kul & se om vi möter en glad eller sur T efter vårt lilla bus ;) haha !
Vi fyllde hela skåpet med grönmossa igår, hahaha & satte ett huvud utanför skåpet! Hahahahaha :D


Kväll

Godkväll på er :)
Idag har jag jobbat kväll, 12-20! Har varit en upp & ner dag, har mest svurit åt att jag inte fått till grejerna på jobb idag! Haha ! Men har ändå varit glad & vi har haft roligt :)
Jag älskar mina kollegor, det är tack vare dom det är kul :) haha ... Dock blir jag lite lissen på dom när jag säger " uuh, jag har gått i min ensamhet hela dagen, ingen att prata med:(" & dom svarar " ... Ja men det tycker vi har varit jätteskönt" haha tack ?
Hur som helst så busa vi till det nu på kvällen ;) någon kommer bli glad (eller?) när dom öppnar skåpet imorgon ;Dhahahahaha så kul :D avslöjar inget förens imorgon ;)

Nu tar jag ett bad efter dagen, riktigt skönt :) sen på det igen imorgon :)

PUSS


I can read your mind and I know your story

Godkväll!
En dag på jobb med sjuk träningsvärk är inte kul, mest jobbigt :p men vi har haft skoj idag :)
Höll på att somna på bussen påväg hem bara ... Sen väl hemma avnjöt jag en god middag & till efterrätt, clementiner :)
Nu ligger jag i soffan och tänkte inte röra mig härifrån förens jag ska till sängen :) är galet trött!

PUSS

kort hår :) I like it!


Skjut mig

Uppe med tuppen, trött som tusan...


RSS 2.0